Szerző |
Üzenet |
horex
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 710 Tartózkodási hely: Bp
|
Re: DV avi-ból dvd
Üdv Ahogy én nem jöttem ide vissza, úgy a csaj sem jelentkezett, pedig nagyon sírt elötte hogy sürgős Kívánok Kellemes Karácsonyt minden olvtársnak és családjának!
|
vas. dec. 23, 2012 12:44 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Köszi.
|
vas. dec. 16, 2012 18:27 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
nbela írta: "Mellesleg, ha feltolnád a javítottat valahova, én is megköszönném." A céges gépen elindítom a feltöltést a toldacuccosra. Ott nem kell darabolni. Igaz 1 hét múlva törlődik, de addig van idő. Majd este ide teszem a linket... Amúgy én kevés vagyok Hirenst javítani, csak módosítottam. hbcd.15.2.plusz.isoAmúgy tényleg van benne egy hiba, amit javítani kellene: Az avira parancssoros keresője nem indul el a miniXP alatt, csak ha előtte telepítem a Microsoft Visual C++ Redistributable Package csomagot. A 15.1 után egy év múlva jött ki a 15.2. Azt reméltem, észreveszik a hibát és rögtön jön a 15.3, de még semmi mozgás. miniXP módosított beállításai: ------------------------------ Keyboard=HU Num Lock=Be miniXP plusz programok: ----------------------- Symantec Ghost 11.5 GetDataBack 4.00 Aida64 Extreme Engineer 2.60.2100 HDSentinel_Pro_v4.00_portable
|
vas. dec. 16, 2012 18:18 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
horex írta: nbela írta: Amúgy ha kell, fel tudok tenni egy iso-t, a hiren's 15.2-t a következőkkel egészíti ki:
Keyboard=HU Num Lock=Be Symantec Ghost 11.5 GetDataBack 4.00 Aida64 Extreme Engineer 2.60.2100 HDSentinel_Pro_v4.00_portable Köszönöm, megvan hol írok/majd/ Viszont inkább én megpróbálnám belerakni azokat a progikat Hogy is kellene? Mert néztem a HBCD Customizer-t és nem értem hogy kellene belenyomni más progit És ha benne vannak, azok is menüböl indulnak, vagy ha kilépek , akkor parancssorbol? A menüt nem tudom módosítani. A Ghost és GetData progikat csak bemásoltam, mert azok eleve benne vannak a menüben, csak jogvédelem miatt a fájlok hiányoznak. A 2 másik progi pedig az asztalról indul. Az indító ikont nircmd helyezi el az asztalon. Ehhez a HBCD\XP\XpCustomize.cmd fájlt kellett megbuherálni. HBCD Customizer: Elindítod, kicsomagolja az iso-t egy mappába. Nem zárod be az alkalmazást, hanem módosítod amit akarsz, és utána a jobb oldali gombbal újra megcsinálod a módosított iso fájlt.
|
vas. dec. 16, 2012 17:11 |
|
|
nbela
gyémánt tag
|
A Datafilehost működik, de már nem ajánlom mert oda kell figyelni! 100 MByte limit miatt a nagyobb állományokat darabolni kell. A letöltési képernyőn van 2 db Download gomb. Nem elemeztem ki, hogy valóban vírus, vagy valami túl agresszív reklám program, de nem ajánlatos rájuk klikkelni. A bal oldali gomb alatt van egy pipa:
* Use our download manager and get recommended downloads
Ezt a pipát kell kivenni, és akkor a manager nélkül közvetlenül lejön simán a fájl.
"Mellesleg, ha feltolnád a javítottat valahova, én is megköszönném." A céges gépen elindítom a feltöltést a toldacuccosra. Ott nem kell darabolni. Igaz 1 hét múlva törlődik, de addig van idő. Majd este ide teszem a linket... Amúgy én kevés vagyok Hirenst javítani, csak módosítottam.
|
vas. dec. 16, 2012 17:03 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
nbela írta: ... A magyar ékezetes billentyűzetet állítja be. Igaz. Rutinból írtam, mert régebben nem volt benne. Jó néhányszor nézegettem. Mellesleg, ha feltolnád a javítottat valahova, én is megköszönném. Te ajánlottad régebben a datafilehost.com-ot, ami tényleg korrekt volt. Most már a letöltésnél vírust jelez a NOD, még belépni sem enged. Van valami más esetleg?
|
vas. dec. 16, 2012 14:50 |
|
|
horex
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 710 Tartózkodási hely: Bp
|
nbela írta: horex írta: Hibás volt a Hiren-em, letöltöttem az utolsó verziót Hogy is irjam fel a BurnAware-rel, hogy bootolható legyen? Itt egy képernyőkép. Harmadik sorban a legelső: Burn Image. Kitallózod az iso fájlt és írás. Amúgy ha kell, fel tudok tenni egy iso-t, a hiren's 15.2-t a következőkkel egészíti ki: Keyboard=HU Num Lock=Be Symantec Ghost 11.5 GetDataBack 4.00 Aida64 Extreme Engineer 2.60.2100 HDSentinel_Pro_v4.00_portable Köszönöm, megvan hol írok/majd/ Viszont inkább én megpróbálnám belerakni azokat a progikat Hogy is kellene? Mert néztem a HBCD Customizer-t és nem értem hogy kellene belenyomni más progit És ha benne vannak, azok is menüböl indulnak, vagy ha kilépek , akkor parancssorbol? A korábbi netes ismerős, most jelentkezett, de már fáradt, majd holnap kipróbálja amiket tanácsoltatok/tam neki a dvd irásra Valami mesefilmeket akar gyerekeknek amit a netröl töltött le
|
szomb. dec. 15, 2012 23:55 |
|
|
nbela
gyémánt tag
|
horex írta: Hibás volt a Hiren-em, letöltöttem az utolsó verziót Hogy is irjam fel a BurnAware-rel, hogy bootolható legyen? Itt egy képernyőkép. Harmadik sorban a legelső: Burn Image. Kitallózod az iso fájlt és írás. Amúgy ha kell, fel tudok tenni egy iso-t, a hiren's 15.2-t a következőkkel egészíti ki: Keyboard=HU Num Lock=Be Symantec Ghost 11.5 GetDataBack 4.00 Aida64 Extreme Engineer 2.60.2100 HDSentinel_Pro_v4.00_portable
|
szomb. dec. 15, 2012 22:10 |
|
|
nbela
gyémánt tag
|
Laci_L írta: horex írta: ... A keyboardot patcheltem, csak simán kiirnám cd-re hogy bútoljon ... Azt meg minek? Magyar nincs benne, az angolhoz meg nem kell ez a Patch. Nem értelek. HBCD\Boot\Keyboard.bat @set Keyboard=HU A magyar ékezetes billentyűzetet állítja be.
|
szomb. dec. 15, 2012 22:03 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
horex írta: ... A keyboardot patcheltem, csak simán kiirnám cd-re hogy bútoljon ... Azt meg minek? Magyar nincs benne, az angolhoz meg nem kell ez a Patch. Nem értelek.
|
szomb. dec. 15, 2012 21:51 |
|
|
horex
platina tag
|
Laci_L írta: horex írta: ... Meglátom majd a csaj mit művel oszt' majd adom a tanácsokat neki A 9-es linket töröltem, mert mindegyik letöltő link halott. Ami meg a Hiren-be integrálást illeti, a HBCDCustomizer.exe -vel kell csinálni. Nem akarok integrálni semmit, az is sok ami benne van A keyboardot patcheltem, csak simán kiirnám cd-re hogy bútoljon Egy CD-m van, nem szeretném elszúrni
|
szomb. dec. 15, 2012 18:34 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
horex írta: ... Meglátom majd a csaj mit művel oszt' majd adom a tanácsokat neki A 9-es linket töröltem, mert mindegyik letöltő link halott. Ami meg a Hiren-be integrálást illeti, a HBCDCustomizer.exe -vel kell csinálni.
|
szomb. dec. 15, 2012 18:21 |
|
|
horex
platina tag
|
Laci_L írta: Jól írta nbela: WinAVI Video Converter a JÓ és GYORS megoldás. Jelenleg a WinAVI Video Converter 11.6.1.4715 a legújabb, erre is van "megoldás". Például itt: http://www.2baksa.net/news/86199/Nyugodtan leszedheted, nem vírusos benne semmi, már én is ellenőriztem, használom is. Végső soron használhatod a 9-es verziót is, az egyszerűbb de lassabb. Itt: http://www.2baksa.net/news/22126/De itt már nem minden link él. Meglátom majd a csaj mit művel oszt' majd adom a tanácsokat neki
|
szomb. dec. 15, 2012 18:15 |
|
|
horex
platina tag
|
Ha már itt vagyok nem nyitnék új rovatot Hibás volt a Hiren-em, letöltöttem az utolsó verziót Hogy is irjam fel a BurnAware-rel, hogy bootolható legyen? Merthogy a kitömöritett konyvtárban minden más is van az iso-n kívül Csak az iso-t és hogy?
Már elnézést, én minden 10 évben ha irok egy cd-t és nincs energiám utánaolvasni, talán meg sem érteném
|
szomb. dec. 15, 2012 18:13 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Jól írta nbela: WinAVI Video Converter a JÓ és GYORS megoldás. Jelenleg a WinAVI Video Converter 11.6.1.4715 a legújabb, erre is van "megoldás". Például itt: http://www.2baksa.net/news/86199/Nyugodtan leszedheted, nem vírusos benne semmi, már én is ellenőriztem, használom is. Végső soron használhatod a 9-es verziót is, az egyszerűbb de lassabb. De ezt már nehezebb lesz megszerezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci_L szomb. dec. 15, 2012 18:18-kor.
|
szomb. dec. 15, 2012 17:56 |
|
|
horex
platina tag
|
TargeT írta: A Freemake tényleg jó. Csak mintha ráirná a filmre hogy Freemaker-rel készült Legalább is előzetes lejátszásnál ott a felirat Mindegy, meglátom hogy a hölgy mire jut, ha jelentkezik Nem, is tudtam hogy ma munkanap van
|
szomb. dec. 15, 2012 17:04 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
A Freemake tényleg jó.
|
szomb. dec. 15, 2012 15:01 |
|
|
horex
platina tag
|
nbela írta: horex írta: DVD irása AVI-bol amit parlagi aszatli lejátszó is lejátszik Ha adatként írod ki, az ősi asztalik nem viszik. Természetesen rengeteg progival meg lehet oldani. Ami pl most a gépemen van: 1.) WinAvi 9.0 konvertálás aviból dvd formátumra (fizetős progi) 2.) BurnAware Free, kiírás dvd-re dvd-video formátumban Köszönöm! Úgy tűnik a hölgy dolgozik, még nem reagált a kommentemre Nero-val nem lehet kiirni, mármint magasabb ver.számúval mint nekem van? Merthogy ő azt mondja a Nero-jában van olyan hogy dvd írás A DivX2DVD konvertálás az jó volt ahogy irtam? Most találtam egy jó free progit, egyszerű nagyon, FreemakeVideo Converter, akármit akármire csak lassú mert alig van memoriám Ennek beadtam az avi-t és most csinálja a dvd kimenetet
|
szomb. dec. 15, 2012 13:10 |
|
|
nbela
gyémánt tag
|
horex írta: DVD irása AVI-bol amit parlagi aszatli lejátszó is lejátszik Ha adatként írod ki, az ősi asztalik nem viszik. Természetesen rengeteg progival meg lehet oldani. Ami pl most a gépemen van: 1.) WinAvi 9.0 konvertálás aviból dvd formátumra (fizetős progi) 2.) BurnAware Free, kiírás dvd-re dvd-video formátumban
|
szomb. dec. 15, 2012 11:40 |
|
|
horex
platina tag
|
Üdv Gyors segitség kellene, mert én is továbbsegitek egy netes ismerősnek DVD irása AVI-bol amit parlagi aszatli lejátszó is lejátszik Ő majdnem szőke nő, én majdnem szőke férfi vagyok, tehát soha nem csináltam ilyet
Odáig eljutottam az olvasgatásban, hogy avi-bol dvd konvertálás kell Az avi-ban benne a hang Van is egy könyvtár ahol mindenféle fájl van- bup-ifo-vob-ok Nincs dvd iróm igy kipróbálni sem tudom A Nero miniDVD menüje elfogadta De mi az a miniDVD és jó e az asztaliba
Ugyanakkor más rovatban azt olvastam, hogy ezeket a fájlokat adat -ként irta a fickó dvd-re és ment asztali gépen Nálam nem fogadja el adatként Szoval , mit csináljak, csináljon az ismerősöm, az avi-val, illetve ezekkel a *vob fájlokkal, hogy irja ki dvd-re?
|
szomb. dec. 15, 2012 10:03 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Ágyúval a verébre.
|
vas. nov. 04, 2012 18:41 |
|
|
Tron
gyémánt tag
|
NERO.
|
vas. nov. 04, 2012 13:43 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
|
szomb. nov. 03, 2012 22:58 |
|
|
tkabai
vas-tag
|
DV avi-ból dvd
Milyen egyszerű szoftverrel lehet dv avi ból dvd-t készíteni? Nincs szükség semmilyen hókusz-pókuszra, egy teljesen alap menü kellene hozzá és más semmi. A kameráról átmásolt dv avi kb 100Gb ezt kellene 4.7 Gb-ra konvertálni és dvd formátumra alakítani. Olyan progi kellene ami ezt egyben meg tudja csinálni és nem kell programozói végzettség a kezeléséhez.
|
szomb. nov. 03, 2012 22:10 |
|
|