Szerző |
Üzenet |
gl2
vas-tag
|
Szia Pepi!
Köszi az ötletet,ha kipróbáltam,majd jelentkezem.A Nero
csak azért szívás,mert másoknak ugyanezzel az
összeállítással müködött.Ismét felmerül,hogy az RV32-es
lejátszómmal valami nem stimmel.
Laci
|
kedd okt. 22, 2002 7:46 |
|
|
djred
|
Daniba!
Olvasd el a 2002.09.26. hozzászólásomat.
Üdv
|
kedd okt. 22, 2002 7:36 |
|
|
daniba
|
Hali
Találkozott már valaki olyannal hogy a DVD Maestroba ha beilleszti a Chaptereket van amikor 22-ből csak 8-at van amikor 12-őt illeszt be??
Olyan még egy filmnél sem volt hogy 22-ből 22 chapteret beszúrt volna.
5let??
|
hétf. okt. 21, 2002 16:13 |
|
|
lalbert
|
Hi!
Saját videóanyagot digiztem Adobe Premier6.0-val.(FireWire porton keresztül)
Problémám: DVD-re akartam menteni, de akár a saját, akár külső (TMPEG), encodert használtam mindig a képméret elcsúszott, ráadásul a jobb felső sarokban megjelent valami négyzet alakú logó is. Az avi file kitűnő ott nincs képméret csúszás. Próbáltam a MyDVD-t, Pinnacle Studio 8.0
Nem tud-e valaki olyan szoftvert ami hibátlanul dolgozik?
lalbert
|
hétf. okt. 21, 2002 12:05 |
|
|
Pepi
gyémánt tag
|
Hali gl2
Használd a GEAR Pro DVD 2.01 programot.
(ez kifejezetten DVD-VIDEO irására van)
Üdv.
Pepi
|
hétf. okt. 21, 2002 10:31 |
|
|
Pepi
gyémánt tag
|
Hali
Azért nem tudod lejátszani mert DVD-DATA modban irtad.
Használj olyan iro programot ami tud DVD-VIDEO modot írni.
(DVD-VIDEO az nem más mint UDF 1.02 formátum)
Javasolt programok : VOBInstantCD+DVD, GEAR Pro DVD 2.01
Ha ezen programok valamelyikét használod akkor minden
lejátszon használhato lesz a lemez.
Üdv.
Pepi
|
hétf. okt. 21, 2002 10:13 |
|
|
Rizsike
|
Tisztelt listatagok!
Remélem tud nekem valaki segíteni. Van egy Pioneer 104-es DVD íróm és szeretnék vele filmeket írni. Odáig el is jutottam, hogy legrebbeltem a filmet a SmartRipper programmmal úgyhogy a winchesteren le is játszható mintha DVD-ről menne és rá is fér 1 lemezre. WinOnCD 5-el megírtam a lemezt úgy ahogy az a DVD-n is volt gyanazzal a 2 könyvtárral AUDIO_TS és VIDEO_TS a VIDEO_TS könyvtárba tettem minden fájlt mert a DVD-n is úgy van. A végeredmény az, hogy a számítógép lejátsza a lemezt az asztali DVD viszont nem hajlandó. Mit szúrhattam el? a Grabbelésel van gond vagy az írással lehet a gond esetleg Nero-val kellet volna írnom a cd-t? Még valami. A SmartRipper programnál, hogy tudom meg melyek azok a fájlok amik feltétlenül szükségesek ahoz, hogy a DVD menjen és melyek azok amiket törölhetek, hogy elférjen a film az írott médián. Várom az építő ötleteket. Ha valaki tud segíteni azzal fel is venném a kapcsolatot ICQ-n vagy MSN-en is. Előre is köszönöm.
Üdv. Rizsi
|
hétf. okt. 21, 2002 1:21 |
|
|
gl2
vas-tag
|
Szia Mammutsegg!
Lecseréltük az írót egy A04-re és megcsináltam a könyvtárat,ahogy mondtad.Mivel azonban az íróhoz adott Instant DVD folyton hülyeségeket csinál, Nero 5.5.9.9.-el írtam ki,amivel a kis drága RV32-m ismételten lilul és a szokásos F499-es hibával elszáll.Nem tudnál ajánlani egy másik ,megbízhatóbb íróprogramot?Előre is köszönöm.
Laci
|
pén. okt. 18, 2002 13:44 |
|
|
Hopkinss
|
Hali!
A Matrix feliratal kapcsolatban, 12 mp-et csúszik mindjárt az elején, de ez ok "WARNER HOME VIDEO" helyrehozva. De az egész is csúszik a végére már kb 17 mp-et. Még ez is rendbe tehető a SubRip-el. Én a közepe miatt vagyok kiakadva, bele bele nézve 2-3 mp-et siet, de az eleje s a vége is jó!!!!
Köszönöm az eddigieket.
üdv Hopkinss
|
pén. okt. 18, 2002 10:45 |
|
|
Hopkinss
|
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a sok segítséget amit eddig kaptam.
Lenne még egy problémám DVD feliratokkal kapocsaltban.
SubRip-el leszedem a feliratot, beadom DvdMaestro-nak s a felirat időben elcsuszik. A SubRip-pel lehet korigálni de szerintem nem ez az igazi megoldás s nem is sikerül. Ti ezt hogy oldjátok meg? A film a Matrix.
elöre is köszi...
Hopkinss
|
csüt. okt. 17, 2002 11:59 |
|
|
Mammut
|
> Szia Mammutsegg! > > Az a k=E9rd=E9sem,hogy miut=E1n a ReMPEG2-vel ujrak=F3dolt VOB-ok mell=
=E9 > bem=E1solom az eredeti VIDEO_TS file-okat =E9s a VTS_01_0.VOB-ot,mit kell > m=E9g csin=E1lni, hogy a men=FC rendesen m=FCk=F6dj=F6n =E9s a lej=E1tsz=
=E1s a lemez > berak=E1sa ut=E1n mag=E1t=F3l elinduljon? > > Laci Hali A remuxolas utan kell, hogy legyen egy uj video_ts.ifo is, persze felteve, ha ifoedittel remuxoltal. Ha menut akarsz meghagyni, az abban az esetben fog mukodni, ha nem kellett remuxolas elott id-t vagni, hogy ne csusszon el a hang. Ha nem kell, akkor ifoeditben vob extras, remux, es NE hozzon letre uj ifokat, ezutan ha megcsinalta, es atmasolod a menut, kell hogy mukodjon. Ha nem mukodik, akkor valami extrem esetbe futottal, es DVD Maestrot ajanlok. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
kedd okt. 15, 2002 22:13 |
|
|
gl2
vas-tag
|
Szia Mammutsegg!
Az a kérdésem,hogy miután a ReMPEG2-vel ujrakódolt VOB-ok mellé bemásolom az eredeti VIDEO_TS file-okat és a VTS_01_0.VOB-ot,mit kell még csinálni, hogy a menü rendesen müködjön és a lejátszás a lemez berakása után magától elinduljon?
Laci
|
kedd okt. 15, 2002 13:05 |
|
|
Trinity666
|
Hell All!
Vegigragtam magam az osszes hozzaszolason.
Abban tudtok nekem segiteni, hogy ha a szjat videoimat szeretnem kiirni svcd, vagy dvd formatumba, es megszeretnem menuzni, akkor mileyn programmal csainaljam, es hogyan?
Koszi minden valaszt.
Trinity
|
hétf. okt. 14, 2002 21:56 |
|
|
lujo1
|
Bocsi eddig csak passzív szemlélődő voltam ,de nekem is gondjaim
vannak:
Nem egy menő konfigurációval Rippelem a DVD-t
PI alaplap 100MHz-es,AMD 450MHz,128 MB ram,133MHz.
és többnyire a TMPEG tömörítő kiakad! Utána én is!
Most legutóbb EasyDVD vagy valami hasonlóval rippeltem
ez majdnem jó lett:a víruskeresőm aktiválódott és leállt a tömörítés.
Eddigi sikereim :Jonny Mnemonic .divx kiterjesztéssel.Szeptember óta!
Termelékeny vagyok mi? Eddig A Vidomi ment.
Please help mee!
Ha lehet emilt küldjetek!
Lujo
|
hétf. okt. 14, 2002 10:27 |
|
|
daniba
|
Hali mától lehet kapni a Metróban Primedisc - R DVD-t Próbálta már valaki ezt a lemezt Köszike ----- Original Message ----- From: "Gál" <procon@vnet.hu> To: <list@dvd.lx.hu> Sent: Wednesday, October 09, 2002 9:03 PM Subject: Re: [dvd] DVD írás, másolás > ----------------------------------------------------------------- > Szeretné, hogy mi fizessünk Ön helyett a benzinkútnál? > Kattintson ide, hogy részt vehessen autós nyereményjátékunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... hp?from=67 ---------------- ------------------------------------------------- > És mégegy kérdés: vettem PRINCO DVD lemezt 2x-esen írhatót és a kétszeres írás után a legtöbb DVD nem játszotta le.Pedig előtte egyszeresen írható PRINCO lemezre írtam természetesen egyszeresen és az jó volt minden ismerősömnél. Mi lehet a probléma?! > A lemez???? > vagy a 2x-es írás?? > ----------------------------------------------------------------- > Minden, amit a digitális fényképezőgépekről tudni érdemes >> > http://digitcam.terminal.hu> ----------------------------------------------------------------- > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@dvd.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@dvd.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@dvd.lx.hu> > > > >
|
csüt. okt. 10, 2002 8:16 |
|
|
Piramis
vas-tag
|
És mégegy kérdés: vettem PRINCO DVD lemezt 2x-esen írhatót és a kétszeres írás után a legtöbb DVD nem játszotta le.Pedig előtte egyszeresen írható PRINCO lemezre írtam természetesen egyszeresen és az jó volt minden ismerősömnél. Mi lehet a probléma?!
A lemez????
vagy a 2x-es írás??
|
szer. okt. 09, 2002 20:03 |
|
|
Piramis
vas-tag
|
Üdv!
Megcsináltam az első felíratos filmemet. Az eredmény: a felírat vastag piros szín fehér szegéllyel és még ami furcsa, amikor megjelenik egy egy felírat a képben árnyalatnyi sötétedés következik be. Mi az amit hibázhattam?
Üdv?
|
szer. okt. 09, 2002 19:59 |
|
|
Pepi
gyémánt tag
|
Hali
Probáld a 2.41 verzioval.
Üdv.
Pepi
|
kedd okt. 08, 2002 12:53 |
|
|
banfi
|
Már sokadik Jugóból származó DVD (Szerintem írott, de szépen tamponozott) lerippelésekor (SmartRipper-rel) 64%-nál kifagy, és csak pörgeti a lemezt. Asztali DVD-n tökéletesek a funkciók és a képminőség is. Lehet, hogy a hardveremmel van a gond? Vagy másik szoftverrel kíséreljem meg. Mi a megoldás, hogyan szedhetném le vinyóra az anyagot? Köszönettel...
|
kedd okt. 08, 2002 11:57 |
|
|
Piramis
vas-tag
|
Üdv!
Még mindig szükségem lenne segítségre a Pearl Harbor hangjával kapcsolatban, mert a Maestro 99%-nál problémát jelez. Ha valaki tud segítsen.
Előre is köszi
|
hétf. okt. 07, 2002 21:10 |
|
|
Mammut
|
Id=E9zet Sz=E1nt=F3 <zoltan.szanto@adidas.hu> level=E9b=F5l >----------------------------------------------------------------- > Szeretn=E9, hogy mi fizess=FCnk =D6n helyett a benzink=FAtn=E1l? > Kattintson ide, hogy r=E9szt vehessen aut=F3s nyerem=E9nyj=E1t=E9kunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... ?from=3D67> ----------------------------------------------------------------- > K=F6sz=F6n=F6m a v=E1laszt DJRED! > Gyanintottam, hogy ez a megold=E1s, csak szakmai l=E1t=F3k=F6r=F6m sz=E9l=
es=EDt=E9se > =E9rdek=E9ben mentem r=E1 ennyire az ifo-ra. Mind=EDg jobban =E9rdekelt a=
mi=E9rt, > mint a hogyan. > > =DCdving, > > Syzygy Hali Egyebkent hogyan szedted ki az mpeget a vob-bol? Az az elkepzelesem, hogy idovel bejonne az elso megoldasnal is a menu, csak joval kesobb. Az ifo fileban a bejatszas hossza elter a remuxolt mpegetol, es ezert mintha pauseba allna. Probald meg mas modszerekkel is kiszedni a kepet, majd azt remuxolni. De egyebkent mindezt atgondolva egyszerubb az authoring progi, raadasul meg magyarosithatod is a menuket, meg mindent. Szoval jobb lesz, mindenkeppen. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
hétf. okt. 07, 2002 18:26 |
|
|
Syzygy
|
Köszönöm a választ DJRED!
Gyanintottam, hogy ez a megoldás, csak szakmai látóköröm szélesítése érdekében mentem rá ennyire az ifo-ra. mindig jobban érdekelt a miért, mint a hogyan.
Üdving,
Syzygy
|
hétf. okt. 07, 2002 12:23 |
|
|
djred
|
Syzygy!
Továbbra is csak azt tudom ajánlani, hogy használj authoring
programot, abba bele mindent (menu - akár saját magad
készített is -, felirat, film, audio, extrák stb.).
Az így elkészült remekmű csak a tied és nem kell az eredeti
ifo-kal foglalkozni, mert azt megcsinálja a progi.
Szerintem, így a legegyszerűbb.
Üdv
|
hétf. okt. 07, 2002 11:58 |
|
|
Piramis
vas-tag
|
Üdv!
Következő a problémám : mint már másnak is a Pearl Harbor hangja 99%--nál problémát jelentett a maestrónak.Láttam, hogy másnál is ez volt a helyzet, tudna valaki segíteni, a probléma megoldásában?
|
vas. okt. 06, 2002 19:45 |
|
|
latya1
|
Köszönet
Dired és Mammutsegnek köszönet! Végre a felirat oda kerűlt ahova kell, és olyan szinben ahogy szerettem volta.Igaz nagyon sok kisérletezés alapján mert a szinnel voltak problémák .
Mégegyszer köszönöm
Latya1
|
vas. okt. 06, 2002 16:31 |
|
|
Mammut
|
Id=E9zet T=F3th <tothdaniel@mail.externet.hu> level=E9b=F5l >----------------------------------------------------------------- > Szeretn=E9, hogy mi fizess=FCnk =D6n helyett a benzink=FAtn=E1l? > Kattintson ide, hogy r=E9szt vehessen aut=F3s nyerem=E9nyj=E1t=E9kunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... ?from=3D67> ----------------------------------------------------------------- > Hali > ha valaki tud valami =F6tletet k=E9rem seg=EDtsen > > A Nero-ban/5.9.0/ DVD /CD =EDr=E1sn=E1l m=E1r a szimul=E1ci=F3n=E1l is =
=E9s ha esetleg > j=F3 a szimul=E1ci=F3 akkor =EDr=E1s k=F6zben ki=EDrja a program hogy "Co=
nnection > Failed" =E9s az a k=F6cs=F6g abba hagyja az =EDr=E1st. > Pio 104 az =EDr=F3 Abit St6-os az alaplap Windows Xp van a g=E9pen > > Nagyon k=E9rlek seg=EDtsetek, m=E1r 2 DVD-t elba....... > > Ja az =EDr=F3 t=F6k =FAj Hali A System/ATAPI disc controllersnel a megfelelo IDE-n properties, majd advanced, majd ott ha UDMA van, azt allitsd PIO-ra, ha PIO, akkor UDMA-ra. Ez a Win2000-ben megtalalhato hiba, es mivel az xp arra is epul, igy erted. Ha ez megvan, akkor mar mukodni fog az iras. Mammutsegg Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
szomb. okt. 05, 2002 0:29 |
|
|
daniba
|
Hali
ha valaki tud valami ötletet kérem segítsen
A Nero-ban/5.9.0/ DVD /CD írásnál már a szimulációnál is és ha esetleg jó a szimuláció akkor írás közben kiírja a program hogy "Connection Failed" és az a köcsög abba hagyja az írást.
Pio 104 az író Abit St6-os az alaplap Windows Xp van a gépen
Nagyon kérlek segítsetek, már 2 DVD-t elba.......
Ja az író tök új
|
pén. okt. 04, 2002 19:02 |
|
|
daniba
|
Köszönöm hogy válaszoltál.
Ott az ifoEditnél már el voltam kábulva most normálisan:
Ifoedit kivágom ami nekem kell, "finished Vob pointers" majd újra betöltöm a
már új IFO-t és Get Vts sectors és ezután már elvileg írhatok?? ez lett
volna múltkor a kérdésem.
Ha tudnád ezt az indexes dolgot írd már le lécci mert már nagyon kétségbe
vagyok esve, az író 2 hete itt áll és még nem mertem lemezt írni nehogy
később ne legyen jó.
köszi előre is
Csak azért írtam be ide is hátha ezt sűrűbben megnézed
|
pén. okt. 04, 2002 16:36 |
|
|
Lotar
|
Bocsi a részben ide vágó téma miatt, de a DVD íróm [Pioneer A03] eladnám, garanciális, februárban lesz 1 éves, hibátlan, nem sokat használtam, külső recorder íróra gerjedek arra elcserélném, vagy 82e cash...
[Érdeklődj privát mail, vagy telcsi]
LoTaR
+36-20/930-8077
|
csüt. okt. 03, 2002 17:38 |
|
|
Mammut
|
Hali A feliratot ssabol keszitsd el a MaestroSBT-ben, ott mindent meg lehet adni. Neked arra lesz szukseged, hogy 720*576 helyet 690*574 legyen mondjuk. Ezzel viszont az lesz a baj, hogy nehany teven nem latszik az alja. Ez 16:9-es tevere vonatkozik. Celszeru a magassagnak 545-ot adni. Ha 4:3 tv-re gondolsz, akkor csinalj vele kulon feliratot, amit a 4:3 kepre szamolsz, ezt a DVD Maestroba kulon feliratkent rakd be, aztan az eredeti, vagy csinalt 16:9 feliraton properties, es ott kivalaszthatod, hogy az index adott kep eseten (itt 4:3) melyik savra mutasson. Ez akkor fog bekapcsolni, ha az asztalin Pan-Scan kepet allitasz be. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
csüt. okt. 03, 2002 11:47 |
|
|
djred
|
latya1!
A movie ablakbanalul alapban a 4:3 van beállítva, kattints
ra és válaszd ki a 16:9 letterbox-ot.
Üdv
|
csüt. okt. 03, 2002 7:05 |
|
|
latya1
|
Szisztok
Gondom van megint
Végre nagy nehezen megcsináltam a feliratot a filmhez a maestroval.
Gondd a következő: Meg lehet e ugy csinálni a feliratot hogy ne a filmre tegye rá hanem a fekete csikra? Másik gondom hogy az elkészűlt film eredeti része 16.9 es amikor a maestroval megcsinálom az összefűzéseket akkor meg a filmet széthuzza 4.3.
Viszont ha az ifo editet ráeresztem akko megint 16:9 lesz a film.hol tudom állitani a mestroban az arányokat. természetesen dvd készitésésröl van szol
előre is köszönöm
latya1
|
szer. okt. 02, 2002 17:44 |
|
|
Mammut
|
Id=E9zet Szab=F3 L=E1szl=F3 <latya1@freemail.hu> level=E9b=F5l > > ----------------------------------------------------------------- > Szeretn=E9, hogy mi fizess=FCnk =D6n helyett a benzink=FAtn=E1l? > Kattintson ide, hogy r=E9szt vehessen aut=F3s nyerem=E9nyj=E1t=E9kunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... ?from=3D67> ----------------------------------------------------------------- > DAnib=E1nak =FCzenet > maesto mikor megcsin=E1lta a vobokat =E9s az ifokat akkor nem tudod > lej=E1tszani . V=E1lasz: t=F6r=F6ld ki az ifokat a 0 kiterjeszt=E9s=FB ki=
s =E9ret=FB > vobokat =E9s az ifo edittel kre=E1lj neki uj ifokat =E9s megl=E1tod t=F6k=E9letesenm > fog menni ha a regionfejt megcsin=E1ltad > latya1 > Hali Minek? A Maestroban a Connections ablakban a First Playnek be kell allitani a filmet, vagyis az elso chapteret. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
hétf. szept. 30, 2002 21:26 |
|
|
latya1
|
DAnibának üzenet
maesto mikor megcsinálta a vobokat és az ifokat akkor nem tudod lejátszani . Válasz: töröld ki az ifokat a 0 kiterjesztésű kis éretű vobokat és az ifo edittel kreálj neki uj ifokat és meglátod tökéletesenm fog menni ha a regionfejt megcsináltad
latya1
|
hétf. szept. 30, 2002 20:35 |
|
|
djred
|
Latya1!
Amikor kiszeded a Subrippel, akkor nem változtatsd meg a
színt, vagy nyomj egy "auto szín", így vedd ki a feliratot.
Miután betöltötted a Maestroba az egyik feliratra jobbgomb
Edit subtitle, majd a Colors fül és "Edit palette".
Load és töltsd be a Subrip által készített .spf fájlt, így
az egész feliratot kicseréli olyan színűre, amilyen az ere-
deti volt.
Üdv
|
hétf. szept. 30, 2002 14:48 |
|
|
Mammut
|
Id=E9zet Szab=F3 L=E1szl=F3 <latya1@freemail.hu> level=E9b=F5l > > ----------------------------------------------------------------- > Szeretn=E9, hogy mi fizess=FCnk =D6n helyett a benzink=FAtn=E1l? > Kattintson ide, hogy r=E9szt vehessen aut=F3s nyerem=E9nyj=E1t=E9kunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... ?from=3D67> ----------------------------------------------------------------- > Szi Mammutsegg > > Kellene egy kis segits=E9g: megcsin=E1lt a sub rip 1.06 al a felliratot a > filmhez . MEg van a son dile is. a gonddom a k=F6vetkez=F5. mikor > convert=E1ltam a feliratot el=F6te be=E1llitottam hogy milyen legyen a sz=
ine a > h=E1ttere. > Mikor a maestroba betettem akkor a k=E9sz eredm=E9ny teljesen m=E1s felir=
atot > produk=E1lt . az az =E9n k=E9rtem feh=E9r bet=FCket fekete alappal =E9s =
lett bel=F5le > z=F6ld bet=FCk. a filmen. Mivel tudom ezt kik=FCsz=F6b=F5lni? Lehet hogy =
miel=F6tt a > maestroba berakom el=F6tte a son fil=E9t =E1t kell irni ? k=E9rlek segi=
ts hogy > mit csin=E1ljak: > > M=E9g valami mivel tudom a k=E9sz avira utolag feltenni a feliratot?: > El=F6re is k=F6sz=F6n=F6m. K=D6SZ=D6N=D6M mindenkinek az eddigi segits=E9=
g=E9t is!!! > > > latya1 Hali A .son fileban talalsz ket bejegyzest: Contrast (x y z k) Color (s p q r) A betuk nem lenyegesek, igy esett kezre. A lenyeg, hogy a maestroban ha megnezel egy feliratot, es a color fulet kivalasztod, akkor ott a palette, es beallitasai. Negy szin van. A Contrast mindegyik szin lathatosagat jeloli 0-15-ig. 0 a total atlatszo. A Contrastot ennek fenyeben kell beallitani. Ugyanakkor mindegyik szint meg lehet adni, az indexe alapjan. Alapertelmezes szerint a 0 fekete, a 2 feher. Tehat a Color-t ennek megfeleloen kell megadni. Nezd meg maestroban, hogy hogyan jo, es modositsd a son fileben ennek megfeleloen. Egyebkent ez a technika arra is jo, hogy valtozo kinezetu feliratot keszitsd, teszem azt a feher kodben sarga felirat jelenjen meg, meg hasonlo. Lehet vele szorakozni. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
hétf. szept. 30, 2002 14:38 |
|
|
latya1
|
Szi Mammutsegg
Kellene egy kis segitség: megcsinált a sub rip 1.06 al a felliratot a filmhez . MEg van a son dile is. a gonddom a következő. mikor convertáltam a feliratot elöte beállitottam hogy milyen legyen a szine a háttere.
Mikor a maestroba betettem akkor a kész eredmény teljesen más feliratot produkált . az az én kértem fehér betüket fekete alappal és lett belőle zöld betük. a filmen. Mivel tudom ezt kiküszöbőlni? Lehet hogy mielött a maestroba berakom elötte a son filét át kell irni ? kérlek segits hogy mit csináljak:
Még valami mivel tudom a kész avira utolag feltenni a feliratot?:
Elöre is köszönöm. KÖSZÖNÖM mindenkinek az eddigi segitségét is!!!
latya1
|
hétf. szept. 30, 2002 14:21 |
|
|
daniba
|
Hali Főnök
ja köszi de mire hazaértem totál összekavarodott minden a fejemben /muterom munkahelyéről telefonáltam/.
Ha esetleg lesz még rá két perced és leírod azt nagyon szépen megköszönöm.
|
hétf. szept. 30, 2002 14:18 |
|
|
djred
|
Hi!
Én a Princo-val már megjártam, úgyhogy vigyázzatiok vele. A
filmet felírtam, azután a lejátszásnál az utolsó 10-12 perc-
nél szétesett a kép addig tökéletes volt.
(Pioneer 535-ben, valamint Samsungban)
Ugyanakkor a Pio 545-ös tökéletesen lejátszotta.
Most próbáltam ki egy Optodisc-et az 545-ös tökéletesen
lejátszotta.
Üdv.
|
hétf. szept. 30, 2002 13:29 |
|
|
ESY
|
Hali! Még pénteken volt náluk Pio, de Universalt én sem tudtam venni, vagy 1-2 hét múlva lesz újból. Elmentem a Mistralba és vettem 3 db Princot kipróbálásra, 840+Áfa. Tokban szitázva, 04-gyel megírva asztali játsza (Pana 61-es) semmi probléma. Ha más nincs vegyél addig amíg nem lesz Universal, szerintem sok különbség nincs köztük. Ja volt még náluk 2 féle másik is az egyik még olcsóbb a másik drágább. STEVE ----- Original Message ----- From: "Tóth" <tothdaniel@mail.externet.hu> To: <list@dvd.lx.hu> Sent: Friday, September 27, 2002 11:20 AM Subject: Re: [dvd] DVD írás, másolás > ----------------------------------------------------------------- > Szeretné, hogy mi fizessünk Ön helyett a benzinkútnál? > Kattintson ide, hogy részt vehessen autós nyereményjátékunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... hp?from=67 ---------------- ------------------------------------------------- > Hali > Tud valaki olyan helyet ahol olcsón lehet Universal vagy pioneer lemezeket kapni?? > Csak azért mert a cdmega boltban már egy darab sincs. > > Nagyon szépen kérem aki tud segítsen > ----------------------------------------------------------------- > Minden, amit a digitális fényképezőgépekről tudni érdemes >> > http://digitcam.terminal.hu> ----------------------------------------------------------------- > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@dvd.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@dvd.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@dvd.lx.hu> > > > >
|
hétf. szept. 30, 2002 12:54 |
|
|
xCsaba
|
Sziasztok!
Van egy kész SVCD-m, meg egy "hu1-1.sub" fájlom a hozzátartozó bmp-ékkel. A Winsubmux progival összefűzöm őket, semmi hibaüzenet, minden ok, de aztán visszanézve az új svcd-t, nem látni rajta egy darab feliratot sem. Pedig ha analizáltatom, akkor kiirja, hogy van benne felirat. Eredetileg dvd2svcd-vel csináltam a filmet "Ragyogás", de nem sikerült rátennie a feliratot, azóta próbálkozom külön ráégetni, de nem megy. Mi lehet az oka?
|
hétf. szept. 30, 2002 12:22 |
|
|
Mammut
|
Id=E9zet T=F3th <tothdaniel@mail.externet.hu> level=E9b=F5l >----------------------------------------------------------------- > Szeretn=E9, hogy mi fizess=FCnk =D6n helyett a benzink=FAtn=E1l? > Kattintson ide, hogy r=E9szt vehessen aut=F3s nyerem=E9nyj=E1t=E9kunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... ?from=3D67> ----------------------------------------------------------------- > Hali m=E1r nagyon sokat seg=EDtettetek ez=E9rt megpr=F3b=E1lom m=E9g1x. > > A Maestroval szeretn=E9k k=E9pb=F5l =E9s hangb=F3l egy =EDrhat=F3 vobokat=
tartalmaz=F3 > k=F6nyvt=E1rat. > Angol le=EDr=E1s alapj=E1n =EDgy csin=E1lam: a jobb als=F3 sarokba bet=F6=
lt=F6ttem a m2v > filet majd az Ac3 as hangf=E1jlt. > movie 1 re r=E1kkantintva kapgam egy =FAj ablakot amibe beh=FAztam a k=E9=
pet =E9s > hangot a k=E9pet be=E1ll=EDtottam 16:9 letterbox=E1 a hang index=E9t magy=
arra. > majd megnyomtam a compile gombot =E9s elmentettem egy =E1ltalam elnevezet=
t > k=F6nyv=E1rba a g=E9p dolgozott. Megkaptam egy Audio Ts =E9s egy Video Ts > k=F6nyv=E1rat a Video Ts- ben meg ott voltak a vobok azt gondoltam minden > ok=E9, majd Power DVD open DVd on hard disk, ifo f=E1jlt bet=F6lt=F6ttem =
=E9s > semmi. > A f=E1jlok k=FCl=F6n m=E9dia f=E1jltk=E9nt bet=F6ltve m=FBk=F6dnek . > Mit rontottam el?? > > Nagyon sz=E9pen k=E9rem a seg=EDts=E9geteket Azt hiszem, ezt reggel megvalaszoltam telefonban )) Remelem sikerult megoldanod a First Play-t. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
hétf. szept. 30, 2002 11:45 |
|
|
djred
|
Daniba!
Miután mindent betöltöttel a moviba, utána kat a baoldali
fenti ablakban a lemezikon melletti projectre, és nyisd meg
a Connection ablakot.
Itt lehet beállítani, hogy mit játszon le a dvd először.
Próbáld meg ezt beállítani movie1-re.
Ha így sem megy megmáglátjuk mit tehetünk.
Üdv
|
hétf. szept. 30, 2002 11:13 |
|
|
daniba
|
Hali már nagyon sokat segítettetek ezért megpróbálom még1x.
A Maestroval szeretnék képből és hangból egy írható vobokat tartalmazó könyvtárat.
Angol leírás alapján így csinálam: a jobb alsó sarokba betöltöttem a m2v filet majd az Ac3 as hangfájlt.
movie 1 re rákkantintva kapgam egy új ablakot amibe behúztam a képet és hangot a képet beállítottam 16:9 letterboxá a hang indexét magyarra. majd megnyomtam a compile gombot és elmentettem egy általam elnevezett könyvárba a gép dolgozott. Megkaptam egy Audio Ts és egy Video Ts könyvárat a Video Ts- ben meg ott voltak a vobok azt gondoltam minden oké, majd Power DVD open DVd on hard disk, ifo fájlt betöltöttem és semmi.
A fájlok külön média fájltként betöltve működnek .
Mit rontottam el??
Nagyon szépen kérem a segítségeteket
|
hétf. szept. 30, 2002 8:21 |
|
|
ESY
|
Köszi, de minden királyul műkszik már! ----- Original Message ----- From: "Kiss" <djred@freemail.hu> To: <list@dvd.lx.hu> Sent: Thursday, September 26, 2002 8:51 AM Subject: Re: [dvd] DVD írás, másolás > ----------------------------------------------------------------- > Szeretné, hogy mi fizessünk Ön helyett a benzinkútnál? > Kattintson ide, hogy részt vehessen autós nyereményjátékunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... hp?from=67 ---------------- ------------------------------------------------- > ESY! > > A CCE-ben amikor konvertálod teszel bele chaptereket? > > Ha igen legközelebb ne tegyél, mert a Maestro ugyis megcsi- > nálja. > > Üdv > ----------------------------------------------------------------- > Minden, amit a digitális fényképezőgépekről tudni érdemes >> > http://digitcam.terminal.hu> ----------------------------------------------------------------- > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@dvd.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@dvd.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@dvd.lx.hu> > > >
|
hétf. szept. 30, 2002 7:56 |
|
|
ROLcsuka
|
Koszi Mammutsegg!
Megkérdezem!
A forgalmazo szerint:
DVD-R - Certified 2X by Pioneer
Certified 2x DVD R discs - premium quality for optimum performance
The very latest extreme high quality 4.7Gb recordable DVD discs, Multi speed
Nicam stereo compatible - Suitable for digital TV
Spindle packed - plain white top dvd-r disc
Dark purple write side colour
Fully tested and compatible with Pioneer and Panasonic writers
The best reports on this quality dvd-r media - copy anything!
Ezen leiras szerint a PIONEER tanusitja, hogy a lemez 2x-es.
Az A04 Pio megsem akarja 2x irni. Erdekes. Megkerdezem a lemez gyartojat, hogy mi lehet az oka.
ROLcsuka
|
hétf. szept. 30, 2002 7:48 |
|
|
Mammut
|
Id=E9zet Simon <roland.simon@matrametal.hu> level=E9b=F5l >----------------------------------------------------------------- > Szeretn=E9, hogy mi fizess=FCnk =D6n helyett a benzink=FAtn=E1l? > Kattintson ide, hogy r=E9szt vehessen aut=F3s nyerem=E9nyj=E1t=E9kunkon: > http://www.egyperc.hu/nyeremenyjatek/au ... ?from=3D67> ----------------------------------------------------------------- > Hali! > > Van olyan DVD-R lemezem, amit elmeletileg dupla sebesseggel > lehetne irni. A Nero-val valo iraskor viszont csak 1x sebesseget enged. > Ennek mi az oka? Irotol, lemeztol, iroprogramtol fugg? > > ROLcsuka > Igen. Szoval igen, az iro megfelelo lemezt ir 2x-ben. De nem mindet ismeri fel 2x-nek. Igen, a lemeznek ehhez 2x tamogatast kell tudnia. Nem mind arany, ami fenylik. Es igen, a programnak is ismernie kell a sebesseg tobbszorozest. A Nero termeszetesen ismeri. Na mar most, ha a lemezed 2x, es az irod nem hajlando irni, akkor kerdezd meg a gyartot mailben, hogy milyen firmware updatelesi lehetoseg van a problemadra. Mammutsegg ________________________________________________ http://mailbox.hu - M=E1r SMS =E9rtes=EDt=E9ssel is!
|
pén. szept. 27, 2002 21:58 |
|
|
ROLcsuka
|
Hali!
Van olyan DVD-R lemezem, amit elmeletileg dupla sebesseggel
lehetne irni. A Nero-val valo iraskor viszont csak 1x sebesseget enged. Ennek mi az oka? Irotol, lemeztol, iroprogramtol fugg?
ROLcsuka
|
pén. szept. 27, 2002 21:13 |
|
|
djred
|
Hali!
Esetleg valaki próbálta már az optodisc-et?
Mi a tapasztalat?
Üdv
|
pén. szept. 27, 2002 12:18 |
|
|
daniba
|
Hali
Tud valaki olyan helyet ahol olcsón lehet Universal vagy pioneer lemezeket kapni??
Csak azért mert a cdmega boltban már egy darab sincs.
Nagyon szépen kérem aki tud segítsen
|
pén. szept. 27, 2002 10:20 |
|
|