Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 19:11

Hozzászólás a témához  [ 2309 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 47  Következő
DVD írás, másolás 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

.img formátumú DVD képet melyik progival lehet kiírni?

Köszi!

pén. jan. 13, 2006 13:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Még annyit, hogy számít a gyártó?/elfelejtettem megkérdezni/
pl.: OMEGA 8X Fujifilm /ajánlott alapanyag/ vagy inkább márkás pl.:
Verbatim 8X CMC /kevésbé ajánlott alapanyag/

csüt. jan. 12, 2006 15:10
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Taiyo Yuden, Philips, MCC, TDK, TTG02, esetleg CMC, RICOH, FUJIFILM03

csüt. jan. 12, 2006 13:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ha valaki röviden leírná hogy milyen alapanyagu DVD-t érdemes venni, megköszönném, mert van egy csomó, pl. :
-ritek G05
-ritek R03
-taiyo yuden
-cmc-mcc
-TTG02 - TTH-01
-ricoh
-optodisc
-fuji-prodisc
nagyjából a legelterjettebbek.

csüt. jan. 12, 2006 13:52
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Miért ne felelne meg? Ha a nero-val zárod, annak tökéletesnek kellene lennie. Szerintem a lemezzel volt probléma, ha most sikerült.

Most újrapróbáltam egy másik lemezzel: erre felírta a cuccot (Simpsons epizódokat), de most az a baj, hogy 8 epizód van a lemezen, az első kettőt rendesen lejátssza, a többit pedig nem, hanem kb. 1/20-ad sebességgel (vagy kockázva) kezdi játtszani. Erre megoldás?

csüt. jan. 12, 2006 12:15
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Miért ne felelne meg? Ha a nero-val zárod, annak tökéletesnek kellene lennie. Szerintem a lemezzel volt probléma, ha most sikerült.

Most jut eszembe, nekem is volt hasonló írás problémám, amikor megírtam a filmet, akkor az asztali lejátszó(sony) tökéletesen vitte, de mikor visszaraktam a pc-be és ott akartam lejátszani a csótánnyal, vagy médiaplayorral, akkor megfagyott az egész gép. Viszont tökéletesen visszaolvasta winyóra a filmet, csak a lejátszásnaál fagyott meg a pc-m

Kiírtam mégegyszer és minden lejátszóban tökéletese lett, bztos írási hiba, 8*-os Ridata a lemez. (ne nevess ingyér volt) :D

szer. jan. 11, 2006 14:56
platina tag

Hozzászólás 
Pepi írta:
gerry írta:
Ja!

Vettem egy Pioneer 110D DVD írót, és a leírás alapján 80 eres kábellel kötöttem az alaplaphoz. Majnem leesett az állam amikor bepörgött és 12-szeres sebességgel letolta a filmet a winyóra 25 perec- volt eddig egy film, most meg 3-4 perc ,csúcs :lol:

Ezt az én 5 éves DVD-ROM meghajtóm is elvégzi ennyi idő alatt (40 eres kábellel simán ATA/33-on) :lol: Pontosabban 1999 júliusban gyártott és régióellenőrzés mentes mivel akkor még nem volt kötelező :)

Bocsi, sose volt DVD-rom-om, csak íróm !-P

szer. jan. 11, 2006 11:43
Moderátor

Hozzászólás 

szer. jan. 11, 2006 11:37
arany tag

Hozzászólás 
gerry írta:
Micuir írta:
Van egy Philips asztali DVD íróm meg egy laptopom. Felírtam két VHS-kazettát egy DVD RW lemezre és úgy gondoltam, hogy a laptop DVD írójával átmásolom egy sima DVD-re. Át is másolta, de utána sem a laptop, sem az asztali DVd-író nem látja a lemez tartalmát ,sőt, hibásnak minősíti. Miért? S mit lehet tenni?

Hi!

Mivel másoltad(progi)? Le lett zárva a lemez írás után? Másoltál már a laptoppal dvdt? És az jó lett utána?Milyen dvd-re írtad ki( tipus)?

üdv

gerry

Szia! Neroval. A Nero kiírta, hogy lezárta, de ez szerintem nem felel meg az asztali DVd-író-féle lezárásnak. Már másoltam és az jó lett! De ott az eredetit is VHS-ről vettem fel, lezártam az asztalin és csak átmásoltam. Az a nyers DVd Fuji volt, most ami nem jött össze, EMTEC.

szer. jan. 11, 2006 9:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
gerry írta:
Ja!

Vettem egy Pioneer 110D DVD írót, és a leírás alapján 80 eres kábellel kötöttem az alaplaphoz. Majnem leesett az állam amikor bepörgött és 12-szeres sebességgel letolta a filmet a winyóra 25 perec- volt eddig egy film, most meg 3-4 perc ,csúcs :lol:

Ezt az én 5 éves DVD-ROM meghajtóm is elvégzi ennyi idő alatt (40 eres kábellel simán ATA/33-on) :lol: Pontosabban 1999 júliusban gyártott és régióellenőrzés mentes mivel akkor még nem volt kötelező :)

szer. jan. 11, 2006 9:34
platina tag

Hozzászólás 
Ja!

kedd jan. 10, 2006 19:54
platina tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
Van egy Philips asztali DVD íróm meg egy laptopom. Felírtam két VHS-kazettát egy DVD RW lemezre és úgy gondoltam, hogy a laptop DVD írójával átmásolom egy sima DVD-re. Át is másolta, de utána sem a laptop, sem az asztali DVd-író nem látja a lemez tartalmát ,sőt, hibásnak minősíti. Miért? S mit lehet tenni?

Hi!

Mivel másoltad(progi)? Le lett zárva a lemez írás után? Másoltál már a laptoppal dvdt? És az jó lett utána?Milyen dvd-re írtad ki( tipus)?

üdv

gerry

kedd jan. 10, 2006 19:51
arany tag

Hozzászólás 

kedd jan. 10, 2006 18:46
platina tag

Hozzászólás 
Mi a váleményetek a Sony DW D23A írórol ? Egyáltalán van :twisted: ?
Köszi előre is...

hétf. jan. 09, 2006 16:09
arany tag

Hozzászólás 
Köszi!Ezt megnÉzem amit írtál.Amúgy mindig csak a 4.VOB És 4.TS-nÉl dobja el magát.Állítólag van valami vele.Amúgy ilyen hibát mi okozhat?Rosszul szednek le a filmet?

hétf. jan. 09, 2006 14:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
kryst írta:
Sziasztok!Lenne egy olyan problÉmám,hogy a gÉpen van egy DVD film amit kiszeretnÉk írni.Amikor a Nero7-el kiválasztom a DVD Video formátumot És beadom neki a filmet amit ki kellene írni utánna amikor az írást választom kidob egy hiba üzit,hogy a 4.VOB fájlnak egyeznie kell a 4.IFO fájlal.MegnÉztem És teljesen egyforma.NÉztem a DVD Shrinkel is És az is valami hibát ad be És be sem olvassa.Ennek ellenÉre nagy nehezen ki írtam Nero-al de az asztali DVD fel sem ismerte.Viszont gÉpen hiba nÉlkül nÉzhető a film.Mi lenne a megoldás erre?Van valami olyan progi amivel újra lehetne szerkeszteni?Vagy valami megoldás?Előre is köszi.

A megoldás: DVD authoring azaz DVD tartalom szétszed alkatelemeire majd egy tartalomszerkesztő (authoring) program segítségével elkészíteni hibátlan DVD-VIDEO struktúrát. Ajánlott programok: TMPEG DVD Author, Sonic termékei, stb.

hétf. jan. 09, 2006 10:32
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Lenne egy olyan problÉmám,hogy a gÉpen van egy DVD film amit kiszeretnÉk írni.Amikor a Nero7-el kiválasztom a DVD Video formátumot És beadom neki a filmet amit ki kellene írni utánna amikor az írást választom kidob egy hiba üzit,hogy a 4.VOB fájlnak egyeznie kell a 4.IFO fájlal.MegnÉztem És teljesen egyforma.NÉztem a DVD Shrinkel is És az is valami hibát ad be És be sem olvassa.Ennek ellenÉre nagy nehezen ki írtam Nero-al de az asztali DVD fel sem ismerte.Viszont gÉpen hiba nÉlkül nÉzhető a film.Mi lenne a megoldás erre?Van valami olyan progi amivel újra lehetne szerkeszteni?Vagy valami megoldás?Előre is köszi.

hétf. jan. 09, 2006 0:46
Moderátor

Hozzászólás 
1. Igen, lehet de kizárólag olyat, amin nincs másolásvédelem.

2. Nem.

csüt. jan. 05, 2006 23:29
arany tag

Hozzászólás 
Hi!
Két kérdésem lenne.
1. Vannak ezek DVD-+RW VHS kombo cuccok. VHS-ről leht-e DVD-re másolni a kívánt filmet. Ha igen milyen típusok képesek rá?
2. Azok a DVD lejátszók, melyek képesek lejátszani a DivX-t, le tudják játszani az avi-n kívül az mpg file-okat is?

csüt. jan. 05, 2006 23:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Meg oldottam a problémámat, nem onnét, más!
Waze... vagy valami!

csüt. jan. 05, 2006 19:21
Moderátor

Hozzászólás 
bogos írta:
Segítsetek már sckacok, ha tudtok?!
Valami jó CloneDVD kellene ami nem időkorlátos, vagy van crack-ja!
DVD Decrypterem van, leszedek amit akarok, de megírni!
NERO-val szoktam, viszont ezzel a nyelveket és egyebeket nem tudom állítani!
A Nero Vision Express-nél a nyelveket is tudod állítani!

csüt. jan. 05, 2006 11:36
ezüst tag

Hozzászólás 
:rulez: :rulez:
Köszönöm!!!!!!!
:lol:

csüt. jan. 05, 2006 9:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
bogos írta:
Az Opera-Google keresőt használom, elég jó, de, hogy mire gondolsz?
Mit és hol keressek nem tudom. Ilyenek is vannak mint én, de nem mindenki meri felvállalni! :oops:

Keress a Terminator híres mondatából elnevezett keresővel :)

csüt. jan. 05, 2006 9:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Az Opera-Google keresőt használom, elég jó, de, hogy mire gondolsz?
Mit és hol keressek nem tudom. Ilyenek is vannak mint én, de nem mindenki meri felvállalni! :oops:

csüt. jan. 05, 2006 9:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
bogos írta:
Harag nincs tudom, hogy igazad van, de jobban jött vona egy cím! :oops:

Használd a google-t. De van egy olyan kereső is aminek a neve az amit a Terminator mondott (tudod az asta..............). Ez az utóbbi direkt arra van ami neked kell. :)

csüt. jan. 05, 2006 8:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Harag nincs tudom, hogy igazad van, de jobban jött vona egy cím! :oops:

csüt. jan. 05, 2006 8:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
bogos írta:

Erre a legegyszerűbb megoldás ha kifizeted a program árát és akkor nem lesz gondod :lol:

Egyébként hackelésre, crackelésre buzdító hozzászólásokat nem igazán tolerálnak itt a fórumon. Tehát nem hinném, hogy ebben valakitől is segítséget kapnál. Egyébként miért nem használod az internetet. Ha egy kicsit is elkezdenél keresgélni akkor pár perc alatt rálelnél a megoldásra. Ja tudom ehhez gondolkodni is kell meg egy kis angol tudás is jól jön meg hát meg kell tanulni, hogy hogyan keressünk az interneten.

Bocs, ha egy kicsit nyers voltam de nem igazán értem, hogy miért nem használod ki azt, hogy ott van neked az információk végtelen tárháza azaz az informatikai szupersztráda ahol nem létezik olyan, hogy nem találok infot. Csak ésszel kell keresni és pár perc alatt rá lehet lelni a kívánt infora. :)

csüt. jan. 05, 2006 8:35
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 05, 2006 8:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
tomash írta:
Nemtom!
Máshol azt írták lehet dvd-t csinálni!
Nekem elég lenne 20 perc is a dvdre,mert demo anyag lenne!(készűlék bemutatás céljából)
Csak hát a HDDVD nemeszi meg ha adatként írom ki!(Mpegbe)
Ilyen készűlékekhez meg 1 sima DVD,az lófütty(pixeles)!HDTV-HDDVD

A jelenlegi DVD-n DVD-VIDEO formátumban tárolható az MPEG2 aminek a felbontása kötelezőn 720x576, 480x576, 352x576. Ez azt jelenti, hogy hiába is írnál ki DVD-re HDTV anyagot nincs olyan lejátszó melynek a dekódere értelmezni tudná az ilyen MPEG2-t. HD-MPEG2 jelenleg csak PC-n nézhető azaz kiírod DVD-re adatként (eleve kétrétegű lemezt érdemes használni mivel ott rendelkezésre áll 8.5GB).
Szerintem hagyd simán HDD-n és majd 2-3 év múlva mikor már lesz HD-DVD ill. blu-ray lejátszó készülék meg felvevő és lemez is akkor kiírod egy lemezre :lol:

szer. jan. 04, 2006 12:30
arany tag

Hozzászólás 
Nemtom!
Máshol azt írták lehet dvd-t csinálni!
Nekem elég lenne 20 perc is a dvdre,mert demo anyag lenne!(készűlék bemutatás céljából)
Csak hát a HDDVD nemeszi meg ha adatként írom ki!(Mpegbe)
Ilyen készűlékekhez meg 1 sima DVD,az lófütty(pixeles)!HDTV-HDDVD

szer. jan. 04, 2006 12:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
tomash írta:
Hali!
HDTV fórmátumú műsort lehet valahogy írni DVD-re?(1920X1088)Persze DVD fórmába!A felbontás maradjon 1920X1088!
Vagy hülyeség?

Üdv tomash

Igen, hülyeség mert a DVD forma azaz a DVD-VIDEO ma még csak a 720x576 méretet támogatja. Majd ha a HDTV-t támogató HD-DVD ill a blu-ray elterjed és lesznek lemezek, írók, olvasók akkor már írhatod a HDTV anyagaidat lemezre :lol:

szer. jan. 04, 2006 11:41
Moderátor

Hozzászólás 
Hülyeség. Egy dvd-re szerintem kb. 20 perc férne fel maximum. Várni kellene a BD formátumra.

szer. jan. 04, 2006 10:53
arany tag

Hozzászólás 
Hali!
HDTV fórmátumú műsort lehet valahogy írni DVD-re?(1920X1088)Persze DVD fórmába!A felbontás maradjon 1920X1088!
Vagy hülyeség?

Üdv tomash

szer. jan. 04, 2006 9:56
Moderátor

Hozzászólás 
Ezt a kérdést az asztali dvd írók topicban kellett volna feltenned! :wink:

Amúgy ha már van kamerád, én nagyon tudom ajánlani az említett dvd írót. Feltéve ha tudnád mire használni!

szer. jan. 04, 2006 0:26
ezüst tag

Hozzászólás 
szisztok!!!!!!!!

esetleg tudnátok segíteni, hogy a Panasonic DMR-ES10 DVD Felvevő-vel kapcsolatban ki tud nekem segíteni? megéri-e venni egyet vagy inkább DVD-s videókamerát? melyiket érdemes választani, segítsetek?

az ár a dvd író felé visz de a hordozhatósága, meg minden más a dvd-s kamera?

mert ugye van egy Hi8-as kamera Sony, ami nem a legjobb de nem is rossz csak túl nagy és nehéz.

segítségeteket és hozzázólásotokat előre is megköszönöm

sziasztok

:)

kedd jan. 03, 2006 23:21
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy létezik-e olyan program, amivel meg lehet nézni, hogy milyen íróval (esetleg annak milyen firmware-ével) írtak fel egy filmet?
Sürgős lenne a válasz. Ha valakinek van ötlete, ne folytsa magába! :wink:
Előre is köszi!

kedd jan. 03, 2006 14:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Nero7premiummal megoldható AVI videófájl és 2db SRT /gondolom ebben van a menű és a magyar felirat/összehozása?? Már az összes variációt átnéztem,de nem találok olyan megoldást amivel abből a 3fájlból film lesz a végén! :) A sima AVI fájlt szépen felirja...de csak angol felirat és menü sehol! :?
Ötlete valakinek...esetleg másik progi?

hétf. jan. 02, 2006 22:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi Odo!

anydvd hogy-hogy instabillá tette a rendszered? Miért mit csinált?

Imbra

pén. dec. 30, 2005 22:12
Moderátor

Hozzászólás 
Pedig tényleg ezt írta ki a Shrink és a Nero Vision Express is. A film: Aranyoskám új kiadása. Végül CloneDVD+AnyDVD párosítással oldottam meg, de ez sem működik mindenhol. Nem beszélve arról, hogy az AnyDVD instabillá tette a rendszerem.

csüt. dec. 29, 2005 20:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi Odo!

A Sonys filmről pedig a dvd region + css free és a shrink párodítással csináltam bizti másolatot megint. Most a kelekótya karácsonyról lett bizti másolat. Lazán engedte az átszerkesztést, csak a filmet, magyar 5.1 hangot, és magyar feliratot raktam fel a többit letakarítottam.
Ha crytert használod, másold fel a filmet file módban egy könyvtárba, alapban valóban az utolsó 3 filet nem jelöli ki, de te is kijelölheted, engedi is majd. Aztán be szoktam olvastatni a shrink-kel Open file gombjával. Aztán tömörítheted is dvd5 formátumra. 5.1 hangcsatorna 8 mega lenne, nem hinném, kicsit kevés, bár ha kb 5 másodpercnyi anyagról van szó.... :D

csüt. dec. 29, 2005 20:02
Moderátor

Hozzászólás 
Tudom, ez egy másik film. Azokhoz még nem értek, így 'sima' programokat használtam. A Shrink és a Nero Vision is ezt írta ki.

csüt. dec. 29, 2005 19:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Fő film nem tömöríthető. :) Mikkel nem találkozik az ember... Az 5.1-es hangsáv 8 MB... :shock:

Te ezeket hol nézed? Én ilyennel soha nem találkozom :lol:
Tömöríteni ha kell akkor arra ott a Canopus Procoder vagy a TMPGEnc.
Ellenben a Lopakodót nem kell tömöríteni mert a magyar és az angol 5.1 hanggal, feliratokkal meg menüvel szépen felfér egy mezei 4.7-es lemezre

csüt. dec. 29, 2005 17:01
Moderátor

Hozzászólás 
Fő film nem tömöríthető. :) Mikkel nem találkozik az ember... Az 5.1-es hangsáv 8 MB... :shock:

csüt. dec. 29, 2005 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Most próbáltam ki. Valóban felteszi. Viszont a Decrpyternél alapból nincs kiválasztva az utolsó 3 file, ez normális ez esetben, vagy azok is kellenének? :roll:

Ha a lopakodóra gondolsz akkor igen. Ha +ban azt a hármat is hozzáteszed le fogja venni azt is.

csüt. dec. 29, 2005 15:03
Moderátor

Hozzászólás 
Most próbáltam ki. Valóban felteszi. Viszont a Decrpyternél alapból nincs kiválasztva az utolsó 3 file, ez normális ez esetben, vagy azok is kellenének? :roll:

csüt. dec. 29, 2005 15:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Azért kiváncsi lennék a Sony válaszára, hogy miként lehet a dvdiről biztonsági másolatot készíteni. És most hagyjuk az authorizálást vagy mit. (Odáig még mindig nem jutottam :)).

Lehet :) Ami kell hozzá: DVD decrypter meg a legújabb AnyDVD. Ennyi és nem több. Az AnyDVD fusson a háttérben (persze be kell kapcsolni, hogy vegye ki a Sony féle védelmet) és a decrypter-rel simán levehető :)

Ezzel a módszerrel pld. a Lopakodó úgy ment át HDD-re mint ahogy kés csúszik a vajban :)

csüt. dec. 29, 2005 13:46
Moderátor

Hozzászólás 
Azért kiváncsi lennék a Sony válaszára, hogy miként lehet a dvdiről biztonsági másolatot készíteni. És most hagyjuk az authorizálást vagy mit. (Odáig még mindig nem jutottam :)).

csüt. dec. 29, 2005 13:36
Moderátor

Hozzászólás 
@imbra:

Kipróbáltam egy másik filmet is a Shrinkkel, ugyan beolvasta, de nem lehetett a hangsávokat levenni.

csüt. dec. 29, 2005 13:26
arany tag

Hozzászólás 
gyuri9999 írta:
Honnan lehet letölteni a DVD decryptert?

http://users.atw.hu/konvert/E107/download.php

csüt. dec. 29, 2005 9:29
vas-tag

Hozzászólás 
Honnan lehet letölteni a DVD decryptert?

csüt. dec. 29, 2005 1:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2309 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 47  Következő