|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Milyen DVD olvasót ajánlotok?
Szerző |
Üzenet |
J.L.
vas-tag
|
Nekem volt Pio olvasóm, de garin belül 2x kellett cserélni, mert el kezdett kattogni és már Cd-t sem olvasott. 3x-ra Toshibára cseréltem. Ez kb 2 éve volt és azóta tökéletes. Nem volt olyan lemez, amit nem tudott volna beolvasni. Az írót is ezért Toshibát vettem. Pio-t eszembes em jutott.
|
pén. okt. 24, 2003 17:13 |
|
|
szerv
arany tag
|
Megveheted az LG-t, nekem is az van és semmi gondom nem volt vele... na meg ha lenne is akkor is belefér a gariidejébe (2 vagy 3 év...)
|
pén. okt. 24, 2003 14:57 |
|
|
J.Spartan
|
Bármelyik jó!
El kell döntened hogy olcsó lemezt is akarsz-e írni.
Ha igen akkor ne vegyél olyat ami igényeskedik.
Gondolom 4X-eset akarsz!
Gondolom "+,-"-ost.
Így a kör leszűkül Kb.5 típusra.
A C.Panoráma legutóbbi(ha jól tudom)számában tesztelték őket.
Személyes tapasztalat hogy a Thoshiba SD5002-es írómat nem cserélném el semmi csúcs íróra, mivel a haverok tapasztalata elég negatív Pio 105,106-al kapcsolatban.
Amit ők megvesznek olcsón lemezt azt mind féláron veszem tőlük mert nem tudják megírni!
Hali!
|
pén. okt. 24, 2003 14:37 |
|
|
Grizzly
|
Mégegyszer megpróbálom megkérdezni.
Üdv.
Grizzly
|
pén. okt. 24, 2003 11:37 |
|
|
Grizzly
|
Hali!
DVD olvasóba ruháznék bele, de mivel elég nagy a piac és abszolut de nincsen kedvem minden specifikációt átböngészni, ezért Titeket kérdezlek, hogy milyen DVD olvasót ajánlotok.
LG DRD-8160B a legolcsóbb, ezért eddig ez a választás. Beszéljetek le róla, ha nem ajánljátok. Nem az ár az első rendű szempont.
Üdv.
Grizzly
|
szer. okt. 22, 2003 8:26 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|