|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
rombolo
ezüst tag
|
A lejátszo progi le se játsza! valami régiót ir ki de nem lehet választani a lehetöségek közül mert mind halvány! egy van bepipálva és ennyi!
SÍEGÍITSETEK LÉGYSZI! zsir uj az iró és nem hajlandó olvasni a gyári DVD-t???? Hát ilyen nincs!
|
szomb. dec. 20, 2003 11:45 |
|
|
rombolo
ezüst tag
|
sziasztok nekem meg az a problémám hogy a gyári filmet beletettem a drive-ba és valami régiókodot irt ki 6db ot de egy be van jelölve és nem váltosztathatom meg és igy nem játsza a filmet le! a dvd decripter is ezt irta ki: Media region code is mismatched logical unit region! The slower Brute Force VOBDec/DeCSSPlus cracking medhots will be used instead of I/O Key Exchange. Nem rippeli le!
Már felraktam a 1.07-es firmware-t és ugya az a szitu!
Most ilyenkor mi van? Mitcsináljak?
nemhiszem el hogy igy szopok ezzel a ****....!!!!
|
pén. dec. 19, 2003 23:02 |
|
|
t698hh3
vas-tag
|
Úgy néz ki, hogy a probléma nem az íróval, hanem a Nero 6.3-al.
Tegnap kipróbáltam, hogy ha az elsõ írás után a Nerot teljesen lekapcsolom (a StartSmart-ot is), újrainditom, akkor a következõ lemez írásánal sem fagy meg. Ha viszont nem indítom újra, akkor a probléma fenn áll! Valószinûnek tartom, hogy nincs egy szoftveres változó (v. regiszter) helyesen lekezelve, üritve.
Ha valakinek hasonló probléma elõáll, ne ijedjen meg! A probléma nem az Ön készülékében van!
Üdv/
t698hh3
|
szer. dec. 17, 2003 10:00 |
|
|
t698hh3
vas-tag
|
En is ettol tartok! Azert nem kellene meg, mert szerintem alig 100 lemezt irtam meg vele....
Bar, most jutott eszembe tegnap, hogy felraktam a legujabb Nero-t (6.3.0.0) es kb. azota csinalja ezt. Ha minden lemeznel ezt csinalna, akkor megnyugodnek, de ugy tunik, hogy melegedesi problemaja lehet, mivel a gep bekapcsolasa utan 1-2 lemezt felir jol, es azutan tortenik az "esemeny".....
|
kedd dec. 16, 2003 8:42 |
|
|
karlos
ezüst tag
|
Ha,a márkás lemezekkel is ezt csinálja,akkor-szerintem- az író "haldoklik".
|
hétf. dec. 15, 2003 21:06 |
|
|
t698hh3
vas-tag
|
Sziasztok!
A problema a kovetkezo: Iras utan a lead-out allapotban (NERO 6.xxx) megakad az iro a lemezzel es csak ugy lehet kivenni a lemezt, ha ujrainditom a gepet. A lemez tokeletes lesz, csak az iro valszeg. nem kuldi el a LEAD-OUT SUCCESSFUL informaciot a szoftvernek. Talalkozott mar valaki hasonlo problemaval?
Nem mindig jelentkezik ez a problema! Tobb tipusu lemezzel is teszteltem, sot meg mas iroprogrammal is. A Firmware a legujabb (1.07)!
Elore is koszonom a segitseget!
/t698hh3
|
hétf. dec. 15, 2003 9:51 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|