|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
lottesz
vas-tag
|
Csocsesz!
Egy másik topicban már leírtam a problémámat, de lehet, hogy itt fog
megfelelő szakember elé kerülni.
A probléma a következő.
A dvd-ről kirippelt anyag mérete jóval nyagyobb mint 4,7 G, még a felesleges audió összetevők leválasztása után is.
Hogyan, ill. milyen programmal lehetne 4,7 g alá redukálni, hogxy azután kiírható legyen és persze asztali dvd-d lejátszható?
Tisztában vagyok vele, hogy némileg veszélyes vizekre evezek a témával.
Ámbár, akár hiszitek, akár nem, nem kívánok üzletet csinálni belőle.
Előre is megköszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Csákó!
|
kedd máj. 18, 2004 10:34 |
|
|
joeba
vas-tag
|
mi lehet
Csocsesz, azt szeretném megtudni, hogy: vettem nec 1300 rw megperzseltem vele 5-6 lemezt, aztán lecseréltem 1 lg 4081 re mivel a tesztek jobbnak itélték (de abszolut nem volt gondom a nec -el se) Ezzel a lg --vel is megirtam má jónéhányat. A gond pedig az, hogy nem tom miért nem akarja beolvasni a régebbi megirt dvd lemezeimet. Szokásomhoz hiven minden irás után leellenőrzöm a lemezeket, hogy mennek-e és mindig mentek. Irtam már asztali dvd be is és ugyanaz a probléma 4x5-ször elindul és aztán kilehet dobni őket a szemétbe? Amelyik lejátszóba nem volt az adott lemez az is elinditja párszor, viszont a régi már nem akar vele semmit se kezdeni. Sok anyagot kimentettem már magamnak dvd lemezre és attól félek, ha 4x5x-ör beolvassa akkor megint csak használhatatlanná válik az adott korong.
Megköszönném, ha bármi segitséget tudnátok nyujtani az adott problémámba
ja: a lemezeim samsung -4x meg primediscet is használtam
|
szomb. ápr. 24, 2004 10:03 |
|
|
Roland02
ezüst tag
|
Valaki Próbálta már a 1.08 frimwaret?
|
szer. ápr. 21, 2004 10:36 |
|
|
Vendég
|
Ha csak a princo lemezekkel csinálja, akkor valószínűleg kifogtál egy rossz szériát a princoból, elég sok gagyi jött ki ebből a típusból mostanában!
mrzed
|
kedd ápr. 13, 2004 23:55 |
|
|
bite
ezüst tag
|
DVD irás probléma
Pioneer dvr 106-d iróm van és princo lemezzeimet sorba elrontsa kb a háromnegyedénél.Mi lehet a gond.eddig nem csinált ijet.Ha valakinek van valami tippje irjon.
|
kedd ápr. 13, 2004 19:30 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|