Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 11:59

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3 hozzászólás ] 
HELP! Yamada 5520 az irott dvd-vel akadozik 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
Akad yamada topik, több is, talán oda is beférne....

katt

szer. szept. 08, 2004 17:25
arany tag

Hozzászólás Yamada 5520
cSiga!

Nekem is van egy ilyenem és nekem is szakadozik az írott lemez, akár +R-es, akár -R-es. Gyári nyomott lemezekkel semmi baja. Viszont most kapaszkodj: a +RW-t akadozás nélkül játsza :!: A -RW-rő nem tudok mit mondani, azzal nem próbáltam. Én LG 4081-gyel írok, én is DVDDecrypter-rel rippelek, de CloneDVD-vel írok. Nálam is mindegy, hogy Princo-ra, vagy Traxdatára, stb. írok. Rajtunk kívül más nem panaszkodott még erre a hibára. Lehet, hogy egy firmware-frissítés megoldaná a gondot :?: Próbáltad már :?:

Anubis

szer. szept. 08, 2004 8:09
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás HELP! Yamada 5520 az irott dvd-vel akadozik
Szóval, van egy Yamada 5520-as dvd és az irott dvd-ket akadozva játsza le. Probáltam a következö dvd-kre irni Sony, Traxdata, és Verbatim. Mindegyiket kétszeressen irtam és többféle filmek iso-jából, mégis mindegyiknél akadozik a lejátszás, de sosem akad meg újból ugyanott. Az iráshoz a DVDDecrypter 3.2.1.0 és a Nero 6.3.1.0 használtam az iró egy NEC 2500A. A dvd-t elvittem a szervizbe de ott az irott test dvd-t hibátlanul lejátszotta, egy üveg wiskyért kicseréltettem a teljes belsejét de még mindig produkálja a hibajelenséget. Ezúton kérem a segitségeteket mert én már tanácstalan vagyok és hátha akad egy sorstársam akinek volt már hasonló problémája és sikerült neki megoldani.

HELP!
cSiga

kedd szept. 07, 2004 20:50
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3 hozzászólás ]