|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Maxibuci
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 01, 2005 12:36 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
Re: Video Vts, Ifo hiány
Czakó József írta: :( Ismerős a probléma. Valószínűleg a film már makrovíziós kód nélküli; ezért akár Total Commander programmal is fel lehet másolni a winchesterre. Valószínűleg ezért hiányoznak egyes fájlok. Kiírni ugyan nehezebb (a Nero figyelmeztetést ad; a DVD esetleg lejátszhatatlan lesz!). Próbáld ki a TMPGEncDVDAuthor programot. 2-3 óra alatt új *.ifo és *.vts fájlokat generál. Szabvány DVD fájl-struktúrát készít. ifjabb Czakó József - Jászszentandrásról
A CloneDVD, az Alkohol és a Schrink is elrontja, akkor Total Commander miért másolná át tökéletesen, hiba nélkül???
Ugyanis a másolásvédelem miatt akad ki, nemde?Nos,akkor hogy is van ez...
Az más kérdés, hogy ha egy lejátszónak sikerül negnyitni, akkor a Total C-ben is másolható lesz, és ez nem varázslat...
|
kedd márc. 07, 2006 8:51 |
|
|
Czakó József
arany tag
Csatlakozott: szomb. nov. 05, 2005 21:25 Hozzászólások: 158 Tartózkodási hely: Jászszentandrás
|
Video Vts, Ifo hiány
Ismerős a probléma. Valószínűleg a film már makrovíziós kód nélküli; ezért akár Total Commander programmal is fel lehet másolni a winchesterre. Valószínűleg ezért hiányoznak egyes fájlok. Kiírni ugyan nehezebb (a Nero figyelmeztetést ad; a DVD esetleg lejátszhatatlan lesz!).
Próbáld ki a TMPGEncDVDAuthor programot. 2-3 óra alatt új *.ifo és *.vts fájlokat generál. Szabvány DVD fájl-struktúrát készít.
ifjabb Czakó József - Jászszentandrásról
|
vas. márc. 05, 2006 17:44 |
|
|
toi
vas-tag
|
tizedes írta: hi! nekem olyan gondom van, hogy kaptam egy filmet, de azért nem játssza le egyik lejátsyo sem, mert a sqac csak a vob fileokat irta ki adat modban a video_ts -be. se ifo se semmi legalabb 4 file hianyzik....Alien vs. Predatorrol lenne szo. ha másik filmek ifo es bup filejait bemásolom, akkor a powerdvd lejatssza,de feliratot nem tesz ki. a film 5.1 angol 2.0 magyar és angol,magyar feliratos. decrypter és nero egyaránt jelzi, hogy nem lesz jo a film és persze ugy is lett lennék,ha kapnék tanácsot. Én szivem szerint megvárom a tékás verziot. kötyönöm tyépen!
IfoEdit-be berántod, majd Create Ifo's, és legyártja az új ifo-kat.
|
kedd jan. 18, 2005 9:26 |
|
|
eugen
ezüst tag
|
Az a film nekem is megvan DVD-n (80akárhány film van eddig), küldjek egy másolatot ? Postacímedbe, és cserefilmedbe kerül (amit lemásolok magamnak) :)
|
hétf. jan. 17, 2005 12:14 |
|
|
toddzsa
platina tag
Csatlakozott: hétf. jún. 21, 2004 22:54 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott!
|
tizedes írta: Én szivem szerint megvárom a tékás verziot. kötyönöm tyépen!
Ha dobsz egy mailt. elküldöm neked a hiányzó fájlokat!
(De csak a jövő héten, mert kölcsönadtam!)
pepper@pannongsm.hu
|
csüt. jan. 13, 2005 9:39 |
|
|
tizedes
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jún. 14, 2004 5:27 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Székefehérvár
|
hi! nekem olyan gondom van, hogy kaptam egy filmet, de azért nem játssza le egyik lejátsyo sem, mert a sqac csak a vob fileokat irta ki adat modban a video_ts -be. se ifo se semmi legalabb 4 file hianyzik....Alien vs. Predatorrol lenne szo. ha másik filmek ifo es bup filejait bemásolom, akkor a powerdvd lejatssza,de feliratot nem tesz ki. a film 5.1 angol 2.0 magyar és angol,magyar feliratos. decrypter és nero egyaránt jelzi, hogy nem lesz jo a film és persze ugy is lett lennék,ha kapnék tanácsot. Én szivem szerint megvárom a tékás verziot. kötyönöm tyépen!
|
szer. jan. 12, 2005 13:37 |
|
|
Rag
ezüst tag
|
Van ilyen, boniem:-)
Szóval, ha meg van a Decrypterrel, akkor DVD2One és írás.
(sajna sokszor előfordul, hogy a Clone vagy Shink védelem miatt leáll).
És az előző hozzászóláshoz, azért a méret sem mindegy, mert a Decrypter nagyobb ISO-ot is lement, mint 4.7Gb.
|
kedd jan. 11, 2005 9:36 |
|
|
toddzsa
platina tag
Csatlakozott: hétf. jún. 21, 2004 22:54 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott!
|
Ha Decrypterrel ISO módban le tudod rippelni a lemezről az anyagot,
akkor a Decrypterrel ki is tudod írni az iso file-t!
|
pén. jan. 07, 2005 11:29 |
|
|
eugen
ezüst tag
|
VIDEO_TS.VOB hiány
Szijasztok!
Lamer vagyok DVD másolásban. Némelyik DVD-n nem találom a VIDEO_TS.VOB filet. Asztali lejátszók normálisan játszák a DVD-t, szóval nagy baj biztosan nincsen.
Másolni akarom a DVD-t, és valami másolásvédelem van rajta, amitől kiakad a Shrink, a Nero, az Alcohol 120%, és a CloneDVD2 is. Decrypterrel fel tudom szedni az anyagot (ISO-t az alcohol is felszed róla), vagy SmartRipperrel fileonként is, de ha kiírni akarom, akkor sipákol a "szabványos" progim, hogy ejnye, kellene neki az a VOB.
Van más mód a cumó felírására, vagy le lehet gyártani azt a VOBot, esetleg csak el van rejtve a DVD-n, és le tudom kapni róla valahogy ?
|
pén. jan. 07, 2005 11:19 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|