Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 1:04

Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Íróhoz kölcsön távirányító.. Valakinek nincs ilyen gépe? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Erre is, de ez lenne a legkevesebb. Mondom van pár funkció, amit nem tud átvenni. De most már nem lesz gond vele, tegnap elhalálozott, az elemkivételes újraélesztési próba után nagy sötétségben maradt... :cry:

Üdv
Inhouse

szer. máj. 03, 2006 11:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Jajaja asszem tudom mire gondolsz..

Mondjuk a tavirányító hülye viselkedése az típusfüggő, de az olcsóbbak nem tudják megkülönböztetni, hogy ismételni kell a kódot, vagy nem... zt nem tanulja meg..

Pl a hangerő gomb esetén ugye folyamatosan kell nyomni kifele a kódot, amígy nyomod a gombot.. míg pl az play gombnál elég 1szer...

Az enyémen van erre funkció, mikor ismételjen... Erre gondolsz?

Üdv:mpityu

kedd máj. 02, 2006 19:47
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem. Valóban úgy értettem, hogy a tanítható sem tudja az összes gombot megtanulni. Egyszerűen nem eszi meg, villog, hogy nem okés... A lejátszás, léptetés, lemezkiadás megy, a menu nem. Bár amúgy is érdekes megtanulni egy taníthatón, hogy melyik gomb mihez is van rendelve, mivel nincs meg rajta/vagy nem olyan az összes szimbólum. Hab a tortán, hogy a Thomson TV érzékeny valahogy a jelsorozat végére és bizonyos gombokat nem lehet folyamatosan nyomni, nyomogatni kell.
Sajna ráadásul pár napja elkezdte azt csinálni (kb. 1 éve van meg), hogy egyszer csak nem megy, világít a LED rajta folyamatosan, semmire nem reagál. Elem ki, vissza, nem világít, de szintén semmit nem csinál, majd később amikor megnézem, akkor megint jó... :cry:

Üdv
Inhouse

kedd máj. 02, 2006 7:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Termeszetesen SINI, HQ Nedis, HQ video, es az osszes nagyobb tavszabalyozos megvolt... :(

inhouse ugy gondolta, hogy az univerzalisok nem ismerik.. A tanithatot meg meg kell tanitani :) ahhoz kell eredeti :) ez a bibi..

Mellesleg kiderult, hogy mi a titok kulcsa... :) EGy PT2222 nevre keresztelt IC, ami sajna nem kphato.. Szoval barmilyen olyan tav jo nekem, amiben ilyen IC van, es felesleges valakinek. Jol atalakitom magamnak :) Persze ez nem kolcsonbe kellene, hanem vegleg.. :(

Vagy: roncs APEX 1201 lejacco :) Abban ilyen van.. Igen! a lejaccoban!!! az elolapi gombokat ez kezeli.. (ertelmetlen bele taviranyito IC-t rakni.. de tettek :) ) Valoszinu a tavvezerlejoben is ez van.. Szoval ha van valakinek :) Ne titkolja... Itthon is volt fogalomban, es nem volt egy tul tartos darab, ahogy a teszteket olvastam... :(

Udv:mpityu

pén. ápr. 28, 2006 11:19
platina tag

Hozzászólás 
inhouse írta:
Nem csak az asztali írókat nem ismerik, az Orion DVD lejátszókat sem, legalábbis az enyémet csak taníthatóval tudtam vezérelni, de ott is csak a főbb funkciókat...

Üdv
Inhouse

Hogyhogy a főbb funkciókat? Eddig azt hittem a tanítható bármelyik gombra megtanítható.

csüt. ápr. 27, 2006 18:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem csak az asztali írókat nem ismerik, az Orion DVD lejátszókat sem, legalábbis az enyémet csak taníthatóval tudtam vezérelni, de ott is csak a főbb funkciókat...

Üdv
Inhouse

csüt. ápr. 27, 2006 8:06
platina tag

Hozzászólás 
Szia!

Nekem nem ilyenem van (hanem Pioneer DVR-433), de azt nem értem, hogy miért van az, hogy az univerzális távirányítók nem ismerik az asztali írókat. Van egy egész jól kezelhető távirányítóm, de dvd-re állítva semelyik beállítás nem vezérli. Pedig egyszerűbb lenne az élet, régebben a videómat is azzal kezeltem.

Itt szerintem csak Denver tv-khez van távirányító:
http://www.tavszabalyzo.hu/index.php/cPath/13_264

Elég sok távirányító van itt, talán megéri felhívni a Sini-t (vagy egy e-mailt írni), hogy nem lehetne-e a tiedhez rendelni, vagy hogy gyártanak-e egyáltalán dvd-írókhoz ilyen "utángyártott" távirányítókat, esetleg van-e újabb univerzális, ami már a dvd írókat is ismeri.

szer. ápr. 26, 2006 21:11
ezüst tag

Hozzászólás Íróhoz kölcsön távirányító.. Valakinek nincs ilyen gépe?
Sziasztok!

Van nekem egy asztali DVD íróm.. szegénynek viszont nincs távirányítója.. Sajnos így viszont nagyon jol lehet használni órának, ha pont délben dugom be.. mert gyakorlatilag semmit nem lehet elérni az elejéről...

A következő készülékek pont ugyan ezek, mint az enyém, csak más fantázianévvel...

-commax 421A
-Denver DVR-150
-Tangent Audio DVR500
-Sampo DV-R88ATN

Ezen a képen van kép is róla, meg a távról:

http://www.funstart.at/news/unterhaltun ... r1000.html

http://www.area450.com/downloads/record ... loads.html

Kérdésem a következő:
Van Valakinek ezek közül gépe? Vagy olyan, mi ugyan így néz ki? (millió fantáziavévvel létezik..)

Ha lenne, elmenék hozzá esetleg egy tanítható távirányítóval, és lemásolnám az övét..

Ja igen.. Budapestiek, pest megyeiek előnyben, de Veszprém, Fejér, Vas, Zala megye is szóba jöhet :)

Esetleg valaki?
Sajna venni sehol nem lehet se utángyártottat, se eredetit.. univerzálisak sem ismerik..

Udv:mpityu

hétf. ápr. 24, 2006 22:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8 hozzászólás ]