Szerző |
Üzenet |
cryp
vas-tag
|
A fullositott 2-es kari is megáll KEY váltáskor. A black day ota nagyon gyakori.
|
szomb. júl. 24, 2004 7:05 |
|
|
tomash
arany tag
|
Sjaakj!
Neked elég lenne egy phoenix kártya író olvaso,amit össze is lehet dobni.
Meg egy Cwcamemu plugin,Progdvb hez!Ezzel megy az UPC!
Amúgy a srác azért árúlta blockerel,mert 3-as verziós a kártya és azt nemtudják még programozni!
|
pén. júl. 23, 2004 20:43 |
|
|
tomash
arany tag
|
Így van!
És ahoz hogy müködjön,bele kell rakni egy blocker nélküli beltéribe!
De akkor viszont letiltják!
De ha 2 es verziós a kártya,és fullositva van,(felvan írva egy adat)akkor elvileg még a kódváltásra is fütyül.Tehát elvileg örökös mint a szegénység!
|
pén. júl. 23, 2004 20:36 |
|
|
cryp
vas-tag
|
hi!
annyit a crypto blokeres témához, hogy nem csak a tiltó jelet nem engedi be, hanem a frissitö key-t se, és ezeket elég gyakran cseréli mostanság a szolgáltató.
|
pén. júl. 23, 2004 19:01 |
|
|
sjaaky
ezüst tag
|
Ez a Crypto-os kérdés tényleg nagyon szaar volt, valóban egy rendszerben vannak(megnéztem a Lyngsat-on).
Ránéztem az id2.cz-re, és lévén h nincs angol verziója így sajnos nem igen tudok eligazodni rajta. Melyik közülük a Crypto-blocker ?
Pillanatnyilag egy Nexus-S(Skystar-1) van a gépemben, szóval ehhez először kell vennem egy kártyafogadó modult .A modulok között nincs különbség, ill. ez a blocker midegyikkel kompatibilis ?
|
szer. júl. 14, 2004 1:32 |
|
|
gerry
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 518 Tartózkodási hely: BP.XI
|
kedves sjaaky!
Hát ez pont erre van Cryptoworks-re van. Elképzelhető, hogy működik más Crypto csatornán, csak az a lényeg, hogy legyen egy olyan kártya amit tud blokkolni, tehát működő kártya mindenképpen kell hozzá, aztán majd lemondod.
Egy haverom csinált olyat, hogy a fiának az UPC kártyályát irta felül, és ez addig működött amíg benne volt a blokkerbe, amint blokker nélkül próbálta használni máris letíltotta a beltéri a kártyáját.
Ha kell tudok küldeni blokker kártya nyákladrajzot postcrypt-be vagy amibe akarod, de itt is van www.id2.cz
üdv
gerry
|
kedd júl. 13, 2004 20:19 |
|
|
gerry
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 518 Tartózkodási hely: BP.XI
|
kedves sjaaky!
Hát ez pont erre van Cryptoworks-re van. Elképzelhető, hogy működik más Crypto csatornán, csak az a lényeg, hogy legyen egy olyan kártya amit tud blokkolni, tehát működő kártya mindenképpen kell hozzá, aztán majd lemondod.
Egy haverom csinált olyat, hogy a fiának az UPC kártyályát irta felül, és ez addig működött amíg benne volt a blokkerbe, amint blokker nélkül próbálta használni máris letíltotta a beltéri a kártyáját.
Ha kell tudok küldeni blokker kártya nyákladrajzot postcrypt-be vagy amibe akarod, de itt is van www.id2.cz
üdv
gerry
|
kedd júl. 13, 2004 20:19 |
|
|
sjaaky
ezüst tag
|
gerry:
CryptoWorksre nem tudod van ilyen blocker cucc ???????
Az Astrán lévő Xtramusic adókra kéne !!
|
hétf. júl. 12, 2004 23:25 |
|
|
gerry
platina tag
|
Szia Blindes!
Az a kütyü nem véletlenül egy Blokker adapter volt?
Ennek a müködése a következő, igen egyszerű.
Adott egy UPC kártya, saját belső szérialszámmal, azonosítóval. Ezt a gyári kártyát bele kell helyezni a blokker adapterbe, amibe egy felprogramozott PIC van. Ha full csomagod van és ezt a blokkert használod, és csomagot váltasz, vagy teljesen lemondod az előfizetést, a kártyád akkor is működni fog, mivel a blokker meggátolja a kártyaletíltó parancs kártyába való megérkezését. Még jó hogy nem a dalvi dekóder elven müködik, mert ha letiltanák a beltérit, oda lenne a kártya. Vagy mi!
Na valahogy igy müködik, egyépként a csehek a menők ebben az UPC témában.
www.id2.cz
TÖK jó Tök JÓ!!!!!!
üdv
gerry
|
hétf. júl. 12, 2004 19:30 |
|
|
Vendég
|
Állítólag az antenna-output és a kábel közé kell rakni, letiltatod a szolgáltatást, de ő nem engedi el a jelet az egységhez(vagy hová?), így él tovább a szolg.
|
hétf. júl. 12, 2004 15:31 |
|
|
wassermann
arany tag
|
Bár nem foglalkozom ilyesmivel, szerintem a fenti megfogalmazás
semmiképp sem írhatja le helyesen a működést.
Ha tényleg valami működő ketyeréről van szó és nem pusztán beetetés,
akkor azt csinálhatja, hogy dekódolja a műholdból vett titkosított jelet.
|
hétf. júl. 12, 2004 15:23 |
|
|
Vendég
|
Nem hagytam magam be-palizni, szal nem vettem meg, de nekem ez kicsit gyanús.
|
hétf. júl. 12, 2004 14:49 |
|
|
Vendég
|
UPC Direkt!
Bocs h új témát nyitottam.
DE:.Jött vmi srác, oiszt hozott UPC műholdas vevőhöz vmi kütyütm ami ha lemondom a UPC-t , nem engedi a letiltó jelet a vevő egységhez.Ez lehetséges????
|
hétf. júl. 12, 2004 14:47 |
|
|