Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 15:17

Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Panasonic Hi-Fi probléma 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hali!

Minden bemeneti forrás így szól?
Ha igen, akkor az a célszerű, hogy az AUX-ra kötsz egy hanggenerátort (vagy CD-t) és szkóppal fokozatról fokozatra haladva nézed, hogy hol tűnik el a jel. Valszeg muting hiba lesz. Ha halkan, de tisztán szól, akkor szinte biztos, ha torz akkor lehet más is. Most javítottunk egy Thomson Hi-Fi cuccot hasonló hibával. Ott hangosabban de torzan szólt a cucc. Kiderült, hogy a Dolby proci adta meg magát.

Üdv: Imre

vas. szept. 14, 2003 13:30
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van itthon egy Panasonic SC-CH74-es Hi-Fi tornyom.Az elmúlt pár hónapban kezdte az alábbi mókázást : Bekapcsolás vagy bemeneti forrás választása után, ha olyan kedve van, akkor csakis úgy kezd el szólni, hogy a hangerőt a maximumközelébe veszem, de van olyan,hogy még úgy sem. Ha már nagyon fel van véve a hangerő,akkor nagyon halk háttérzajként hallatszódik a bemenet. Ez igaz a fülhallgató kimenetére is. Régebben volt olyan problémája, hogy nem volt rajta hangszín, de annak a problémájára rájöttem. Akkor két tranzisztor forrasztása adta meg magát, azokat a helyükre forrasztva minden jó volt.Most is nézegettem a végfok paneljét, de nem láttam az előzőhöz hasonló hibát rajta, úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok.

Ui: nem tudjátok mi lett a www.radiomen.ru -val?

pén. szept. 12, 2003 17:12
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2 hozzászólás ]