|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Laali
arany tag
|
Ha asszimetrikus megoldás lehetséges csak, akkor kéteres árnyékolt kábel. Az árnyékolóharisnya csak az egyik végén, mondjuk az erősítőnél testre kötve. Az egyik belső ér a jelvezeték, a másik a földelés, de csak a erősítőnél összekötve a külső árnyékolással.
|
pén. márc. 17, 2006 19:58 |
|
|
inhouse
gyémánt tag
|
Én kb. 15-20m-t simán átvittem 2 helység között, 5.1-hez a számítógéptől. Nem volt vele semmi gond, pedig 6-eres riasztókábellel vittem, persze árnyékolás bekötve. (vonal jel, nem végfok)
Elsőre próbáld meg így, mert olcsó. Vagy esetleg koax-al, az még jobb.
Szerintem nem kell trükközni, de majd meglátod.
Hopp, most nézem, hogy mikrofon. Azt mindenképpen fel kellene előtte erősíteni legalább vonal szintre, minél nagyobb a jelszint, annál kevesebb zaj, és kisebb veszteség.
Üdv
Inhouse
|
pén. márc. 17, 2006 9:58 |
|
|
fdsamano
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2990 Tartózkodási hely: Rákospalota-Kertváros
|
http://sound.westhost.com/project93.htm a 7. ábrán van egy előerősítő + szimmetrizáló, vonalmeghajtó erősítő, fantomtáplálással.
Kéteres árnyékolt kábel kell hozzá, és a fogadó oldalon egy szimmetrikus bemenetű erősítő.
|
pén. márc. 17, 2006 9:57 |
|
|
Iranytu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. nov. 03, 2004 21:01 Hozzászólások: 1360 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Béláim az Úrban!
Szimmertikus átvitel illene... Vagy valami meghajtó fokozat.
perverz esetben az árnyékolás a test, a 2 ér az pedig 1-1 AM modulált jelcsatorna, melyet demodulálsz.
|
pén. márc. 17, 2006 5:49 |
|
|
vlezlee
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 183 Tartózkodási hely: Home
|
audio jel hosszú kábelen
Üdv,
Adott a következő probléma:
Egy helyen kellene hangot átvinni kb 30 méterre. Ezt egy kb 1000HUF-os számítógéphez kapható aktív hangszóróval és szintén számítógéphez kapható mikrofonnal szeretném megoldani. Hogyan tudom a mikrofontól az erősítőig a legkisebb veszteséggel, lehetőség szerint zajmentesen elvinni a jelet? Milyen kábelt, előerősítő kapcsolást ajánlanátok erre a célra?
|
csüt. márc. 16, 2006 23:06 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|