Szerző |
Üzenet |
turmixfm
gyémánt tag
|
Csak szeretnék egy megközelitő felmérést arról,hogy menyien vagyunk.- persze ha nem féltek ide a fórumba be irni -. -Aki úgy érzi csak a rádió nevét irja be . Tehát magammal kezdem . 1 - TURMIXFM.
|
pén. feb. 26, 2010 21:52 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Válasz mind kettőtöknek,egyben azoknak is akik csak olvasták . - Nos,ép a hivatalos forma lenne nekünk a jobb! Ha az országban lehet - és vannak is - minden féle egyesületek ,akár a politikában akár bár hol is,miért ne lehetne nekünk -értékes embereknek!!!- mint nekünk !!! Erre a magyar jog lehetőséget bisztosit minden magyar állam polgárnak. A hivatalos formának több előnyei is lennének,ezeket most nem részletezem,ehhez személyes találkozásra lenne szükség ,felmérés céljából -sörözés közben-.Az egyesületnek az lenne a lényege,hogy mindenki külön külön ugyan úgy üzemelne,csak egy hivatalos egyesület lenne a háta mögött ,amely adott esetben megvédené a jogaidat és esetleg elzárkózna azoktól akik csak felelőtlenül csinálnák a rádiózást.-Na meg annak sincs ki zárva a lehetősége,hogy ki harcolnánk a frekvencia végén egy nekünk ,-általunk üzemeltettet -helyet. Na elől járóban csak enyi . -szifon -egyébként pesten vagyok.TURMIXFM.
|
csüt. feb. 25, 2010 11:18 |
|
|
matesz16
arany tag
Csatlakozott: vas. jan. 27, 2008 16:19 Hozzászólások: 224 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Az 1esületben én is benne lennék de hivatalossá tenni 1 illegális tevékenységeket folytató szervezetet érdekes lenne
Amugy grat Turmix nagyon profin nyomod
|
szer. feb. 24, 2010 17:19 |
|
|
szifon
arany tag
Csatlakozott: csüt. máj. 15, 2008 10:57 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Budapest
|
Turmix!
Emlékszem régebben már volt erről szó,de jópáran elhajtottak a ******. Magát a "hívatalos" dolgot nem tartanám jó ötletnek, de azon kívül minden más jöhetne. Tehát jobban ismernénk egymást, és benne is lennék az ilyen összejövetelekbe. Tehát szívesen lennék egy "csapat" része, akik összejárnának eszmecserére. De az hogy ez mindenkinek jó legyen, az már nehéz ügy. Magyarán bizots van olyan, aki nem akarja ezt az egészet. Turmix mostanában nem jársz pesten? Egy 2 személyes találka valamikor?
|
szer. feb. 24, 2010 14:51 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Most beszéljünk a jövőről! Ki hogyan gondolja el a továbbiakat - mármint az engedély nélküli rádiózást-? - Részemről megy tovább igy az egész,csak még profibban ,tökéletesitem a rendszert .Itt elsősorban gondolok az interferencia teljes kiszűrésére,hogy zavarmentes legyek -beleköthetetlen- az - éter -be.Másodsorban teljesitmény növelés - Közel - 1 KW ERP - ,az új antenna már megvan. Harmad sorban az új stúdió épület. - A minőségen már nem tudok javitani ,mert minden adott,-gyári berendezés minden- úgy az adó mint a stúdió berendezés,talán még két kondi mikrofont még veszek.Na meg egy nagyon fontos dolog ,megcsinálni az élő telefonos adást.Itt gondolok a hallgatók hivásakor kitenni az adásba a hivó felet,telefonos beszélgetések stb. - De kérdezném tőlletek,- nem kellene hivatalos egyesületbe tömörülnünk ?! Ez lenne a levelem irásának a lényege ! - Várom a válaszotokat,ötleteteket.Nekem konkrét javaslatom már van. TURMIXFM.
|
szer. feb. 24, 2010 13:16 |
|
|
szifon
arany tag
Csatlakozott: csüt. máj. 15, 2008 10:57 Hozzászólások: 141 Tartózkodási hely: Budapest
|
Üdv mindenkinek!
Kicsit beteg voltam, így szüneteltettem!
Evvel a stereo tool-al szorakozom éppen. Gyerekek! Ennek milyen teljesítmény kell??? A 4 magos 6Gb RAM és egy fullos drága hangkarin is időnként pattog a hang hogy ha a loudness használatban van. Főleg, akkor ha dolgozom a gépen mellette, ha nem, akkor időnként. Mire lett ez írva hogy egy ilyen gépen is loudness mellett ez csinálja? Loudness nélkül persze jó, (ha csak comp/lim megy benne) de úgy királyabb, ha az is műkdöik.
|
szer. feb. 24, 2010 12:18 |
|
|
matesz16
arany tag
Csatlakozott: vas. jan. 27, 2008 16:19 Hozzászólások: 224 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Én szívesen vállalnám már a tetteimet, csak még nincs késsz a berendezés
de folyamatban van.Ám a kijelző még mindig kérdéses.
|
kedd feb. 23, 2010 1:03 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
|
hétf. feb. 22, 2010 22:36 |
|
|
matesz16
arany tag
|
turmixfm írta: Bocs de nem volt még időm irni.- Nem adtak hozzá semilyen doc ot.Csak a PLL na meg a ST coder,lim hez adtak teljes dokumentációt. --- De várj csak ...de h va ok,--persze ez sem jó. Azt akartam hogy az első PLL nek van rajza de azon benne kell,hogy legyen a kijelzőé is ,vagy azt maga a pic csinálja meg a pll-t is,nem tudom.Látod azt megsem néztem.De valamerre a neten láttam én kijelzőt direkt frekihez ,adóhoz,majd körül nézek.
Értem..hát kár.Mindenképp a hozzá valót szeretném megcsinálni hogy a frekit kívülről le7ssen állítani.És akkor lenne gyári a cucc.Amugy ránézésre mennyire bonyolult az áramkör ami az LCDn van? nemigazán vannak képek róla neten.
|
kedd feb. 16, 2010 13:53 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Bocs de nem volt még időm irni.- Nem adtak hozzá semilyen doc ot.Csak a PLL na meg a ST coder,lim hez adtak teljes dokumentációt. --- De várj csak ...de h va ok,--persze ez sem jó. Azt akartam hogy az első PLL nek van rajza de azon benne kell,hogy legyen a kijelzőé is ,vagy azt maga a pic csinálja meg a pll-t is,nem tudom.Látod azt megsem néztem.De valamerre a neten láttam én kijelzőt direkt frekihez ,adóhoz,majd körül nézek.
|
kedd feb. 16, 2010 11:58 |
|
|
matesz16
arany tag
|
Turmixfm!
Csak kérdezem hogy mi a helyzet a BW kijelző kapcsirajzával?
Thx
|
hétf. feb. 15, 2010 17:40 |
|
|
kacsa99
ezüst tag
|
reg
Az előző levelem valahova odalett. Akit érdekel a téma (már a tárhely miatt is) küldjön egy levelet a meghívóhoz:
kacsa99(a)freemail.hu
Beállítás szerint új tagokat bárki felvehet, idegenek a fórumot nem olvashatják. A levlista forgalmát napi összesítőként vagy azonnalos levélként beállítás szerint lehet fogadni.
|
szomb. feb. 13, 2010 15:45 |
|
|
kacsa99
ezüst tag
|
levlista?
Üdv. Nem kellene Googlés levlistát csinálni? Sima levelezéssel egyszerűbb lenne.
|
szomb. feb. 13, 2010 15:29 |
|
|
szifon
arany tag
|
Oké! Megkaptam!
|
pén. feb. 12, 2010 15:47 |
|
|
matesz16
arany tag
|
szifon írta: Köszi az infót!
Oké!
Én jövőhéten megyek ChipCAD-hez. De hogy melyik nap, még nem tudom. A felprogramozást is megcsinálom. Ha oké, jelezd és a többit mailben megbeszéljük!
Az RDS egyszerű felépítésű. Ninc benne PT, RT, stb. Ha elég neked a PS, akkor építsd meg. 15X8 karaktert tudsz majd beleírni. Ez azt jelenti hogy egy rádió vevőn egyszerre 8 karakter lesz látható. (rádió neve) és az fog majd a beállított időben változni.
PIC16F628A kell bele vagy 16F628-20I/P
A lényeg hogy ne 16F628-04I/P, mert az csak 4Mhz-ig jó. A mi kvarcunk meg több mint 4Mhz-es. Az "A"-s olcsóbb egyébként!
Hát szerintem kezdésnek elég lesz nekem a PS is. Majd később gondolkodom a bővítésen.
Akkor küldök Neked mailt és köszi.
|
pén. feb. 12, 2010 14:48 |
|
|
szifon
arany tag
|
Köszi az infót!
Oké!
Én jövőhéten megyek ChipCAD-hez. De hogy melyik nap, még nem tudom. A felprogramozást is megcsinálom. Ha oké, jelezd és a többit mailben megbeszéljük!
Az RDS egyszerű felépítésű. Ninc benne PT, RT, stb. Ha elég neked a PS, akkor építsd meg. 15X8 karaktert tudsz majd beleírni. Ez azt jelenti hogy egy rádió vevőn egyszerre 8 karakter lesz látható. (rádió neve) és az fog majd a beállított időben változni.
PIC16F628A kell bele vagy 16F628-20I/P
A lényeg hogy ne 16F628-04I/P, mert az csak 4Mhz-ig jó. A mi kvarcunk meg több mint 4Mhz-es. Az "A"-s olcsóbb egyébként!
|
pén. feb. 12, 2010 12:56 |
|
|
matesz16
arany tag
|
1 másik kérdés.
Ezt az RDSt szándékszom megcsinálni.
http://www.basefmradio.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=61:mini-rds&catid=41:pirate-radio-how&Itemid=81
Mit gondoltok róla?És hogy itt csak az van hogy PIC16F628.Azok küzül melyik le7 jó bele?
|
pén. feb. 12, 2010 11:01 |
|
|
matesz16
arany tag
|
szifon írta: Egyébként én is válalom a PIC-es égetést, ha valaki igényli. ChipCAD-hez hetente járok.
Nagyon jó lenne nekem csak a pickit2hőz kellene a PICet megírni meg elmenni érte
|
pén. feb. 12, 2010 10:58 |
|
|
medmeksz
arany tag
|
Ahoz,hogy a kompi ne kapkodjon elsőnek egy limitert tesznek be aztán kompit.Meg az mégjobb ha minél több sávosak.Minimum 2-3sávos.
Nekem ami volt gyári digitális ott parametrikus eq -s sáv váltóval volt megoldva az eleje aztán limiter és kompi.Még volt benne loudnes,zajvágó,zajszürő,stb.
Ma már egy gyári cucc se drága használtan.
30-50ért egész jókat kapsz.
De egy P3 -n is elfut 2hangkártyával line in pluginnel winampban muchfx2 pluginnal sorbatéve több plugin.
P3 gépet meg kapsz 10e ért ez még olcsóbb megoldás.
szifon írta: Nekem van soros, párhuzamos és USB-s égetőm is. Az utobbi a PICKIT2. Debbugolás miatt csináltam főként. De így már a régi portokra sincs szükségem. Akinek meg nincs valamelyik portja az USB-s átalakítóval megoldhatja. De szigorúan csak az USB-s jó! Belső kártyát nem mindegyik égető progi szereti.
Egyébként én is válalom a PIC-es égetést, ha valaki igényli. ChipCAD-hez hetente járok.
"Amiért jöttem" -- kérdés:
Van értelme egymás után kötni két compressor/limitert?
Van a pira.cz-s és egy gyári. A számítógépből a gyáriba megy a jel, és onnan meg a pira.cz-sbe. Van valami értelme vagy felesleges? Egy ideje már ezen gondolkodom.
|
pén. feb. 12, 2010 5:21 |
|
|
szifon
arany tag
|
Nekem van soros, párhuzamos és USB-s égetőm is. Az utobbi a PICKIT2. Debbugolás miatt csináltam főként. De így már a régi portokra sincs szükségem. Akinek meg nincs valamelyik portja az USB-s átalakítóval megoldhatja. De szigorúan csak az USB-s jó! Belső kártyát nem mindegyik égető progi szereti.
Egyébként én is válalom a PIC-es égetést, ha valaki igényli. ChipCAD-hez hetente járok.
"Amiért jöttem" -- kérdés:
Van értelme egymás után kötni két compressor/limitert?
Van a pira.cz-s és egy gyári. A számítógépből a gyáriba megy a jel, és onnan meg a pira.cz-sbe. Van valami értelme vagy felesleges? Egy ideje már ezen gondolkodom.
|
csüt. feb. 11, 2010 22:11 |
|
|
matesz16
arany tag
|
Skori írta: Be tudom égetni, van egy gyári PICKIT2-m is, ez csak afféle szadipéldány lenne, hogy ne mindenre a gyárit használjam.
Na hát az tök jó.Mert akkor ha azt mondod hogy a közeljövőben megcsinálod és tudnál nekem is írni 1 olyan PICet akkor addig én megcsinálnám az áramkört.
|
kedd feb. 09, 2010 11:14 |
|
|
Skori
gyémánt tag
|
Be tudom égetni, van egy gyári PICKIT2-m is, ez csak afféle szadipéldány lenne, hogy ne mindenre a gyárit használjam.
|
kedd feb. 09, 2010 10:19 |
|
|
matesz16
arany tag
|
Skori írta: Ez a pickit2 klón tetszik, lehet, hogy összedobom. Ha nem sürgős a dolog akkor veszek PIC-et neked is (de még nem tudom mikor lesz időm a dologra)
Hát állatmód nem sürgős de azért a közeljövőben
Amúgy megtudod írni a belevaló PICet?mert nekem az a fő gondom hogy nemtom megírni sem.
|
kedd feb. 09, 2010 0:40 |
|
|
tomash
arany tag
|
Gondolom nincs soros port a gépeteken!
Mert soros port ra 6 alkatrészből lehet építeni égetőt,jó pár pic hez!
|
hétf. feb. 08, 2010 16:01 |
|
|
Skori
gyémánt tag
|
Ez a pickit2 klón tetszik, lehet, hogy összedobom. Ha nem sürgős a dolog akkor veszek PIC-et neked is (de még nem tudom mikor lesz időm a dologra)
|
hétf. feb. 08, 2010 14:40 |
|
|
matesz16
arany tag
|
+még ha valaki olyan tudna elmenni érte aki meg is tud írni 1 PICet az iszonyú nagy segítség lenne.Mert PIC égetőt csinálok de ugye abban is PIC van.
ezt csinálnám meg:
http://www.mcuhobby.com/articles.php?article_id=8&rowstart=0
Nagyon kellene mert 1enlőre csak ácorgok nem tudok semerre haladni tovább.
|
vas. feb. 07, 2010 14:42 |
|
|
matesz16
arany tag
|
mi van itt heyy??
kihalt a fórum!!
akkor én megint feldobnám a témát hogy nincs-e valakinek kedve/ideje elmenni nekem pár alkatrészért a Chipcadhoz?
Már kb 2 7e megvan a ST kóder csak a PICre várok
|
vas. feb. 07, 2010 14:24 |
|
|
matesz16
arany tag
|
Hát..nemtudom.Van itthon tápom szerintem nekiállok 1nek megvizsgálom, aztán ha nem jó akkor hanyagolom.A feszültségemelés nem gond olyat már sokat csináltam igaz eddig csak 19Vig emeltem meg.de sebaj meglátjuk
.
|
hétf. feb. 01, 2010 12:36 |
|
|
tomash
arany tag
|
Nemtom!
Én csak kapcsüzemüt használok adóba.3-5 amperhez már nem kicsi trafó kéne,szóval utálom!Univerzális laptop töltök 4 ezer körül vannak,22voltig állítható,szerintem tökéletes adóra!No tápbrumm!
|
vas. jan. 31, 2010 21:03 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Én kb 10 éve használok egy lap top ot a hozzá tartozó, kacsoló táppal,gond nélkül ,pedig az adás eről a gépről is megy,nagyon sokat ,sokszor egy két napot is egy folytában. Én nem vettem észre 50 hz t,hogy bevitt volna a rendszerben (persze hogyan is) vagy akár más, fel harmónikusat .Gondolom tápja is válogatja.
|
vas. jan. 31, 2010 17:43 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Szevasztok.- Kapcsoló üzemű tápról csak anyit,hogy én még mindig a hagyományos tápnál maradnék ha adóról van szó.Szó se róla a kapcsoló üzeműnek is vannak nagy előnyei a hagyományossal szemben.Kis teljesitményekre ,ahol nincsenek nagyon igénybe véve (feszitett üzem mód) ott kiválóan teljesitenek.Vannak bizonyos helyzetek,igények,követelmények amelyek eldönthetik,hogy melyik fajta táp a célszerű. Én azt mondanám,hogy a megfelelő helyre a megfelelő eszköz és ekkor szent a béke.
|
vas. jan. 31, 2010 17:34 |
|
|
szifon
arany tag
|
Igaz-igaz!
A kapcsiüzemű tápnál a "Khz-es" zavart is ki lehet szűrni. Először nekem is volt benne amikor sztereóra váltottam. Tényleg érdekes dolgokat művel. A számítógépes audió sprektrum analizátoron látható is volt. A sercegéses sistergés volt a legviccesebb. Nálam olyan is volt. Ferrites fojtókat használok. Avval megoldodott.
|
vas. jan. 31, 2010 17:02 |
|
|
medmeksz
arany tag
|
Sima táp se búh 50Hz -n ha megvan szűrve.
Viszont egy kapcsüzemű táp 20-30-40Khz ja és a harmonikusai 40-60-80khz ha ráül a vivőre az érdekes dolgokat tud művelni....
szifon írta: Üdv! Rég nem írtam... PC táp is jó lenne átalakításokkal. De felesleges 250-450W-os tápot használni. Én jómagam kapcsolóüzemű párti vagyok a rádiadónál is. Nagyon sok jó tulajdonsága van a sima trafóshoz képest. 4db-ot használok belőle jelenleg. Megpróbáltam a legegyszerűbb alkatrészből összeválogatni a tápot. Sikerült is! Az SMPS (kapcsolóüzemű táp IC) mindegyikbe UC3842, ami nem drága dolog, ha bármikor tönkremegy. Tehát nem valami speciális IC, hanem beszerezhető, sokmindenbe alkalmazott. (pl:nyomtató tápokban, egyes DVD lejátszókban) Minden részegységhez (adó, végfok, st coder+limiter, RDS) külön van táp, külön műszerdobozban. KIS HELYEN ELFÉR A TRAFÓSHOZ KÉPEST! NAGYOBB ÁRAMERŐSSÉG!!! NINCS 50HZ BUGÁS!!! Kezdők maradjanak a trafónál, mert nem elég annyi hogy kiberhelünk valamiből egy kapcsiüzemú tápot. Legtöbbször feszültség állítás is szükséges, ami kezdőknek nem egyszerű. (nem mindgyikbe be van poti, és ha van, akkor is csak 1-2V-ot állít) Tudom hogy nem kell mondanom, de azért mindig leírom hogy a kapcsiüzemű tápnál a 230V-ot egyenirányítjuk. (324-325V egyent jelent) Magyarán jobban szabdon van a kobra, mint a sima trafónál. Engem párszor már megrázott. Főleg ha a puffer nincs kisütve...
|
vas. jan. 31, 2010 16:17 |
|
|
szifon
arany tag
|
Üdv!
Rég nem írtam...
PC táp is jó lenne átalakításokkal. De felesleges 250-450W-os tápot használni.
Én jómagam kapcsolóüzemű párti vagyok a rádiadónál is. Nagyon sok jó tulajdonsága van a sima trafóshoz képest. 4db-ot használok belőle jelenleg. Megpróbáltam a legegyszerűbb alkatrészből összeválogatni a tápot. Sikerült is! Az SMPS (kapcsolóüzemű táp IC) mindegyikbe UC3842, ami nem drága dolog, ha bármikor tönkremegy. Tehát nem valami speciális IC, hanem beszerezhető, sokmindenbe alkalmazott. (pl:nyomtató tápokban, egyes DVD lejátszókban) Minden részegységhez (adó, végfok, st coder+limiter, RDS) külön van táp, külön műszerdobozban. KIS HELYEN ELFÉR A TRAFÓSHOZ KÉPEST! NAGYOBB ÁRAMERŐSSÉG!!! NINCS 50HZ BUGÁS!!!
Kezdők maradjanak a trafónál, mert nem elég annyi hogy kiberhelünk valamiből egy kapcsiüzemú tápot. Legtöbbször feszültség állítás is szükséges, ami kezdőknek nem egyszerű. (nem mindgyikbe be van poti, és ha van, akkor is csak 1-2V-ot állít) Tudom hogy nem kell mondanom, de azért mindig leírom hogy a kapcsiüzemű tápnál a 230V-ot egyenirányítjuk. (324-325V egyent jelent) Magyarán jobban szabdon van a kobra, mint a sima trafónál. Engem párszor már megrázott. Főleg ha a puffer nincs kisütve...
|
vas. jan. 31, 2010 13:48 |
|
|
Pasa
arany tag
|
PC tápot szerintem felejtsd el. Legjobb talán a hagyományos trafós, de egy jó kapcsüzemű is megteszi.
|
szomb. jan. 30, 2010 21:27 |
|
|
matesz16
arany tag
|
Új házat szereztem az adónak.Ez 1 19colos rack beltériegység.1 HE vastag és barominagy Minden szépen elfér benne falakkal elválasztva természetesen.A gond a táp.Ebben kapcsolóüzemű van de az 24Von(ami amugyis kevés lenne) csak 1At tud.Tehát kell bele új.Nem tudom mi a költségkímélőbb megoldás, 1 kapcsolóüzeműt építeni bele, vagy toroidot szerezni.Már írtam az ehez kapcsolódó topikba is.Namost a legkézenfekvőbb és legolcsóbb megoldás 1 ATs PC táp átalakítása lenne mert azt 290Ftért tudok venni.De azt írták hogy ezeknek a tápoknak sok a zavara, meg felharmónikusok...:S Ti mit mondtok?Olvastam hogy volt régebben szó erről itt is de aztán nemigazán lett befelyezve a dolog.
|
szomb. jan. 30, 2010 20:33 |
|
|
tomash
arany tag
|
medmeksz írta: kb. 30e ft körül pll -s VSB tv modulátort tudtok? Nem árt ha a/v arány állítható! akár használt is érdekel ha elég profi. Terra mt-30b van kiszemelve eddig. 32e és vsb de még nem beszéltem senkivel akinek lenne,hogy meg nézhessem milyen a spektruma.
Sajnos egy normális használ műszer nincs 100e körül pedig annyit még kiadnék és akkor lehetne szűrőköröket,erősítőket rendesen hangolni:(
Na igen!
Műszer kéne nekem is!!
http://www.dl1alt.de/
Ez elég teccetős!Összerakható,csak van e alkatrész NWT502
|
szomb. jan. 30, 2010 17:42 |
|
|
medmeksz
arany tag
|
kb. 30e ft körül pll -s VSB tv modulátort tudtok?
Nem árt ha a/v arány állítható!
akár használt is érdekel ha elég profi.
Terra mt-30b van kiszemelve eddig.
32e és vsb de még nem beszéltem senkivel akinek lenne,hogy meg
nézhessem milyen a spektruma.
Sajnos egy normális használ műszer nincs 100e körül pedig annyit még kiadnék és akkor lehetne szűrőköröket,erősítőket rendesen hangolni:(
|
pén. jan. 29, 2010 23:09 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Na erről van szó -ALL IN ONE-.
|
pén. jan. 29, 2010 16:27 |
|
|
matesz16
arany tag
|
turmixfm írta: Jól van, szólok ha el akarom adni őket,persze árában. Csak akkor adnám el -(talán)-ha tudnék venni olyan BW-t ami 1 w és egy panelen van a coder ,lim,PLL.Van ilyen a BW nek ,csak nem árúsithatják europában csak company nak , USA ban találtam ahol kapnék ,ott meg ha jól számoltam jóval drágább ,ők meg csak európába árúsithatják a publik nak,-már gondoltam,hogy regisztrálok egy cégete,csak azért,hogy tudjak venni.Nem tudom láttad e már a bw oldalán ,korrektül megvan csinálva ,csak táp kell neki ,antenna ,mert a két XLR csatlakozó is rajta van ,meg a RS 213 port,RDS csati is meg minden,csak a vég fok kell . Profesional cucc!!!
Naigen!Láttam a cuccot All-In-One.
Nagyon babán néz ki.
|
pén. jan. 29, 2010 11:42 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Jól van, szólok ha el akarom adni őket,persze árában. Csak akkor adnám el -(talán)-ha tudnék venni olyan BW-t ami 1 w és egy panelen van a coder ,lim,PLL.Van ilyen a BW nek ,csak nem árúsithatják europában csak company nak , USA ban találtam ahol kapnék ,ott meg ha jól számoltam jóval drágább ,ők meg csak európába árúsithatják a publik nak,-már gondoltam,hogy regisztrálok egy cégete,csak azért,hogy tudjak venni.Nem tudom láttad e már a bw oldalán ,korrektül megvan csinálva ,csak táp kell neki ,antenna ,mert a két XLR csatlakozó is rajta van ,meg a RS 213 port,RDS csati is meg minden,csak a vég fok kell . Profesional cucc!!!
|
pén. jan. 29, 2010 10:24 |
|
|
matesz16
arany tag
|
Jólvan értem.Esetleg ha meg akarsz szabadulni BW limitertől/ST codertől vagy az LCDtől majd szólj rám
Az LCD rajzát meg kíváncsian várom.Remélem adtak hozzá.
|
pén. jan. 29, 2010 9:40 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Hogy mit használok,most jelenleg semmit mert pesten vagyok a cucc meg vidéken.De utoljára a BW használtam egy kis ideig,az előtt a veronica t mert az volt kompletten készen ,-bedobozolva ,rack méret ,coder,compresor limiter,végfok 25 w, rds,táp, tehát egy komplett cucc. Még ezt australia ba épitettem . A BW t csak ideiglenesen dobtam össze úgy,hogy a verát kivettem a dobozból ,-csak a vera végfokot hagytam bent-és az elé tettem a BW limitert ,st codert meg a PLL-t. Igen a BW től rendeltem mindent ,csak végfokot még nem de most az jön az antenna az megvan azt vettem a végfok helyett,-120.000 huf volt.EXTRMINATOR .
|
csüt. jan. 28, 2010 11:16 |
|
|
matesz16
arany tag
|
turmixfm írta: Tudsz venni LCD modult,rendeld meg és elküldik.
Nem kereső ember vagyok
Nincs annyi pénzem egy LCD modulra mint amennyiért a gyári oldalon hirdetik sajnos.Pedig nagyon szeretném hogy BW legyen minden.És profin bedobozolva.Mondjuk a dobozolás így is szép lesz.
És Te a BWket gyártótól rendelted?
|
szer. jan. 27, 2010 23:48 |
|
|
matesz16
arany tag
|
turmixfm írta: Nem pontos! Nem SMD-s! Egyik az ami neked is van a másik egy LCD s PLL. Ez egy régebbi kiadás,még tavaly az oldalukon megtalálható volt.Ehez hasonlitoták az összes többi PLL-t ,etalonnak számit!Az egész úgy néz ki,hogy egy3-4 centis panel csak hosszabb mint maga az lcd és ezen van minden és a másik oldalon az LCD.A másik meg az új ,külön van az LCD.De nekem van hozzá st coder is meg limiter is ,mind kettő BW,na meg veronica is van.
Hát nem mondom szépen összegyűjtötted a cumókat
És akkor most mit használsz?
|
szer. jan. 27, 2010 23:45 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Tudsz venni LCD modult,rendeld meg és elküldik.
|
szer. jan. 27, 2010 21:20 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
Nem pontos! Nem SMD-s! Egyik az ami neked is van a másik egy LCD s PLL. Ez egy régebbi kiadás,még tavaly az oldalukon megtalálható volt.Ehez hasonlitoták az összes többi PLL-t ,etalonnak számit!Az egész úgy néz ki,hogy egy3-4 centis panel csak hosszabb mint maga az lcd és ezen van minden és a másik oldalon az LCD.A másik meg az új ,külön van az LCD.De nekem van hozzá st coder is meg limiter is ,mind kettő BW,na meg veronica is van.
|
szer. jan. 27, 2010 21:18 |
|
|
matesz16
arany tag
|
turmixfm írta: matesz16.- Megnézem ,mert nekem van 2 db BW az egyik a leg régibb 1 w PLL unit LCD vel egybe épitve a másik a külön álló LCD a leg újabb.Megnézem,hogy van e rajzom,de csak a jövő héten megyek haza anyámhoz ,mert ott vannak a cuccok,ha van hozok.
Húú nagyon köszi!Nem is bíztam benne hogy valakinek van ilyenje.
Szóval jól értem hogy Neked van 2 BW PLLed, az 1ik ráadásul az SMD fajta?
Nemrossz! Nem adod el az LCDt?
És ha jól tudom ezek ellenére a Veronica-t használod nem?
|
kedd jan. 26, 2010 21:01 |
|
|
turmixfm
gyémánt tag
|
matesz16.- Megnézem ,mert nekem van 2 db BW az egyik a leg régibb 1 w PLL unit LCD vel egybe épitve a másik a külön álló LCD a leg újabb.Megnézem,hogy van e rajzom,de csak a jövő héten megyek haza anyámhoz ,mert ott vannak a cuccok,ha van hozok.
|
kedd jan. 26, 2010 19:22 |
|
|