Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 14:54

Hozzászólás a témához  [ 100 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
CARAUDIO 2 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
www.paradoxautohifi.hu
Nekem mindenben ok segitettek, osszevalogattak, meghalgathattam a kocsiban,
be is epitik ha kell stb.
Hivd fel oket batran, keresd Lorit ! Rendes gyerek :-)))

Summer

----- Original Message -----
From: "p" <rckbl@primposta.com>
To: <list@elektro.lx.hu>
Sent: Monday, December 29, 2003 1:02 PM
Subject: Re: [elektro] CARAUDIO 2

> -----------------------------------------------------------------
> Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása:
> http://www.jobinfo.hu
> -----------------------------------------------------------------
> Hello!
>
> Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen összeállítást vásároljak magamnak.
> Nem szeretnék külön mélynyomót és erősítőt, leginkább jazz vagy klasszikus
felvételeket hallgatok.
> Jelenleg egy sima, gyári hangszóró van beépítve skoda felicia tip
gépjárművembe, melyben egy Kenwood KDC-M4524 es fejegység van.
>
>
>
>
> --
> Üzenet a csoportnak: list@elektro.lx.hu
> Feliratkozás: subscribe@elektro.lx.hu
> Leiratkozás: unsubscribe@elektro.lx.hu
>
>
>
>

hétf. dec. 29, 2003 14:48
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Hello!

Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen összeállítást vásároljak magamnak.
Nem szeretnék külön mélynyomót és erősítőt, leginkább jazz vagy klasszikus felvételeket hallgatok.
Jelenleg egy sima, gyári hangszóró van beépítve skoda felicia tip gépjárművembe, melyben egy Kenwood KDC-M4524 es fejegység van.

hétf. dec. 29, 2003 13:00

Hozzászólás 
Akkor én is visszaviszem, de ott tutira nem fogja csinálni.
:)

Igazából nem tudtam eldönteni, hogy
1.) akksi
2.) vmi külső zavar
3.) vagy az erősitő hibája
okozza-e ezt.

THX

hétf. nov. 03, 2003 14:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Adr3nalin!

Az én LG erősítőm is csinált hasonlót, rendszeresen hordtam vissza a szervizbe, ott meg mondták, hogy jó. Aztán egyszer náluk sem ment és a srác átforrasztgatta a panelt, és a kontakthiba elmúlt.

Üdv
Inhouse

hétf. nov. 03, 2003 11:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
Egy kérdést tennék fel a hozzáértőkhöz:

Van egy DLS (CA-40)-erősitőm és az a baj, hogy rendszertelen időközönként elhalkul kb. fél másodpercre, majd újra visszajön. Ez van amikor napokig nem jelentkezik, de előfordul, hogy naponta többször csinálja. Nincs összefüggésben a nagy hangerővel sem, mert amikor csendesre van állitva, akkor is csinálja. Ebből gondolom, hogy az akksi pillanatnyi terhelése sem játszhat közre. Nincs összefüggésben a hőmérsékletével sem, van amikor teljesen hidegen is ezt csinálja. Most legújabban, amikor leállitom a motort, akkor is szokta csinálni, de nem mindig. Ezt mi okozhatja és mivel lehetne megoldani? Vigyem vissza az erősitőt, mert gyengébb minőségű lehet a tápstabilizátora, vagy valami egyéb zavarhatja az autóban és nem is az erősitő a hibás? Kipróbáltam más fejegységgel más forrásból, azzal is ugyanez a helyzet, tehát tutira az erősitő körül lehet vmi baj.

Minden választ szivesen fogadok.
Adr3nalin

pén. okt. 31, 2003 15:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Szeva Tofi!

Megnéztem a kapcsolást a tápról. Ha jól sejtem akkor kb 80Khz-en rezeg, de a trafónál 40Khz-es jel van, mert Push-Pull kapcsolásban üzemel igaz? A trafót is megnéztem, a keresztmetszete 1,69cm2. Nekem van egy PC tápból kiszedett vasmag, ami 1,25cm2 -es. Egy kérdés: Nem kellene 2x3 helyett 2x4 menetet a primerre tekerni és ehhez képest változtatni a szekunderen is? A másik, hogy nekem csak 300W-ra lenne szükségem és csak +50V-ra. A kimenő feszültség ellenőrzése pedig a -50V-ról történik. Ezt nem lehetne valahogy megoldani? Ugyanis nekem 2x50W kell 4 Ohmra, és 1x100W 8Ohmra. 4 db 50W/4Ohm erősítő lenne, amiből 2 hídban hajtana egy mélyládát. A hangszórók, a fejegység már meg van, csak az erősítő kellene, mert ez így eléggé halk! :) Ja! ...és a harmadik az, hogy rendelt már valaki a Natianl Semiconductor-tól ingyenes mintát? Én próbáltam, de azt írták vissza, hogy nem tudják teljesíteni, /nem írták miért!/ és hogy vegyen fel a kapcsolatot a helyi forgalmazóval! Egyébként LM3886-ot akartam 4 db-ot!
Polos

kedd ápr. 23, 2002 14:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
Kedves Mentol!

A választ a www.buznakft.hu -ra raktam...

Üdv!

kedd nov. 30, 1999 21:31

Hozzászólás 
Hello.
Nah. Végigolvastam a topicokat.
Sok értelmes dolgot hallottam itt. Volna hát nekem is egy pár kérdésem.
Melyik a jobb megoldás?:
fejegység, abból egy szett előre(a beépített erősítővel meghajtva), hátra egy három utas hangszórópár(szintén a rádió erősítőjével), plusz külön végfokról basszus.
Vagy: fejegység, előlre ua., hátra 4xakárhányas erősítőből egy pár hangszóró (mondjuk kétutas) az egyik pár+a másik pár hidalva basszusba.
A fejegység Pioneer DEH-P645R, az autó Ford Taunus Coupe(hátul van benne hely). A kalaptartó ki van vágva oválisnak (nagy).
Ha esetleg tudtok egy jó helyet, ahol megtervezik ezt nekem...
Köszi.Mentol.

kedd nov. 30, 1999 14:47

Hozzászólás 
Megoldható.

pén. okt. 01, 1999 23:33

Hozzászólás 
ahely a pohartarto alja.. :) vagyis azmar a kardanbox vegulis.. az sik, plexi lenne rajta, es vegulis igy ra lehet tenni mindent, de megis alatta egy teljes control panel amin sok sok info lenne.. :))

hétf. szept. 27, 1999 23:01

Hozzászólás 
Engem is felcsigáztál!

A jövő hét elejére utánanézek! -ha nem gond emlékeztess a válaszra-

A műszerfel melyik részén van sík felület a Suzukin? :)

hétf. szept. 27, 1999 22:56

Hozzászólás 
Display Panel :)))

hétf. szept. 27, 1999 20:29

Hozzászólás 
AntForce!

Mi lesz ebbol a plexi betetbol? *kivancsi*

hétf. szept. 27, 1999 19:42

Hozzászólás 
Az en suzukimba, muanyagba sima feluletre.. csak nem tudo mhogy hol szerezhetnek olyan anyagot ami lenne a kerete hogy epeszuen nezzen ki.. de szerintem hamar felhivlak es megnyaggatlak emiatt..

hétf. szept. 27, 1999 7:38

Hozzászólás 
Milyen autóba, milyen borítású műszerfalba? -nincs lehetetlen!-

De elötte megnézném:
Mit, hova, miért?

Vállalom garanciával! :)

vas. szept. 26, 1999 23:36

Hozzászólás 
pl auto muszerfalaba plexit beilleszteni.. megoldhato ez ugy hogy normalisan nezzen ki ???
Otletek ?

vas. szept. 26, 1999 19:20

Hozzászólás 
nekem csak a D osztalyu tehat a digitalis erositok.. de azota egyet hallottam... hat az nem erosito.. max erosaramu transzformator..

pén. szept. 17, 1999 23:17

Hozzászólás 
Arról ,hogy class D legalább 3..4 féle dolog jut eszembe. pontosabban.
töfi

pén. szept. 17, 1999 22:17

Hozzászólás 
Class D erositokrol ki mit tud ??? Jok azok ???

AntForce

csüt. szept. 16, 1999 20:39

Hozzászólás 
Tofi: Ok. ok. Azt gondoltam, hogy nem nevezheto markanak, de gondoltam hatha tudsz rola valami kozelebbit. Egyenlore meg fogja tenni, ha osszejon :)
Haverom kocsijaban szol, egesz turhetoen. De hogy a tobbiek is tudjak, az a nonames vacak soundwave nevre hallgat.

csüt. szept. 16, 1999 18:58

Hozzászólás 
Arrow - annyi mindent kérdeztél egyszerre , hogy nem lehet egy-két szóban, röviden válaszolni.Ma jöttem haza ,/ szerda / talán holnap estére tudok válaszolni. Az erösitőn kell lennie biztinek , a neve után egy határ **** lehet. mind a teljesitménye, mind a minősége. Crossower biztosan nincs benne.
hali - töfi

szer. szept. 15, 1999 23:52

Hozzászólás 
Kedves és mélyen tisztelt Hozzáértők és Érdeklődők!

Mától már

a www.autohifi.info.hu

oldalon is működtetjük fórumunkat.

Köszönjük az eddigit,
továbbra is várjuk, a kérdéseket és tapasztalatokat egyaránt.

Üdvözlettel:
Kristóf

szer. szept. 15, 1999 22:32

Hozzászólás 
kristof: Pioneer DEX-P99R 2 honapos..

A vicc az egeszben hogy tegnap este 5 percet szerelgettem (szejjelhullott a remote rele igy osszeraktam szegenyt) utanna ugy dontottem hogy cdsinalok egy kis foldhurkot.. a negativ-ot hatulrol elore hoztam, ra a fejegysegre... Erre erdekes eredmeny szuletett, a generatorzaj eltunt.. Helyette igen halkan de meg hallhatoan a foldhurokra jellemzo gerjedes lett az eredmeny... Grr.. Mar ott tartok hogy megtaposom ezt a fejegyseget..
Kulonben kimondottan kellemes hangu peldany.. De ez a zaj ami benne van katasztrofa.. :))

AntForce

kedd szept. 14, 1999 8:55

Hozzászólás 
Milyen fejegység az ilyen ??????!
-márka , típus-
Más baja nincs?

Le kell cserélni! :)

hétf. szept. 13, 1999 22:48

Hozzászólás 
Nincs.. talan tudok kolcsonkerni, de hasznalni azt nem.. :)
Kulonben erdekes a dolog mert CSAK ezzel a fejegyseggel van generatorzaj!! Plusz van egy extraja, nagyon alacsony frekin rezegteti a subwoofert ha a fejegysegben a laser pozicionalo motorja mukodesben van!! Pl track valtasok kozott etc.. Elegge gaz..

hétf. szept. 13, 1999 8:00

Hozzászólás 
Antforce:
Nincs 1 szkópod véletlenül? Azzal gyorsabb lenne a hullámokat vadászni.

vas. szept. 12, 1999 23:50

Hozzászólás 
van generator zaj... assszem a fejegyseg lesz a hibas.. na mind1..

szomb. szept. 11, 1999 20:00

Hozzászólás 
Igazán nincs mit! Örülök, hogy végre én is segíthetek egy kicsit. Szerintem a vázolt felállás már jó lesz, de a táp kábelek összesodrását is fontold meg.
Remélem beválik. Megtiszteltetés, ha máskor is hívsz.

Töfinek szerintem a kapcsolóüzemű tápal kapcsolatban igaza van. Mi is próbáltuk már, csak a trafo horror áron jött hozzá....
A 200 eFt-ot különben én is egy kicsit sokallom.

Üdv, és kellemes hétvégét!

csüt. szept. 09, 1999 22:46

Hozzászólás 
Feljavitani nemigen erdemes, komplett vegfok csere a modja. Kifinomultabb kapcsolástechnikáju erösitöt kellene bele épiteni. Esetleg fetest. Hát eladni azt nemigen lehet az ilyesmit csak bukoval. A phoenix - gold amelyik valoban tud 2 x 250 ..300 W ot az kb 250 e itthon. A minöseg egy klasszissal jobb mint az átlag A tutik azok valahol itt kezdödnek. De nem hiszem ,hogy nekünk.... töfi

csüt. szept. 09, 1999 22:39

Hozzászólás 
tofi: ehh... Na ha 200 felett van akkor ennyiert meg lehet venni a vilag egyik legismertebb erositojet ha azafat vissza tudja vki igenyelni akkor meg a vilag egyik legjobb kondijat is... Es ha meguntuk akkor eladni melyiket lehet sokkal dragabban es gyorsabban ?? Persze lehet hogy 200 felett mar csoves erositot is lehet autoba gyartatni... az mar korrektul hangzana..
Mas... Erositot feljavitani erdemes ?? nem teljesitmeny szintem hanem hangminoseg...

Kristof: koszi a tippet, bar nem sikerult kivitelezni barhogy is probaltam..
Kb 2-3 nap mulva lesz a proba, kiderul hogy mi lett az eredmeny..
10cm-t a tap mellett megy (1cm-re) 3 hangszorokabel, majd keresztezi ugy 60 fokos szogben a 2 par rca-t... a keresztezo rca-t ki tudom kuszobolni, de akkor helyette tap mellett megy meg plusz 5-6-7cm-t az a 3 par hangsz. kabel..

csüt. szept. 09, 1999 21:54

Hozzászólás 
Töfi!
Nem valaszolsz emailre... :(
erosito 4*50W-os hidalhato, hangvaltoval. Ez lenne a kerdesem. Epitessz-e ilyet, ha igen mennyiert? Arra mar rajottem, hogy kapcsolasi rajzokat senki sem ad ki, gondolom ebben Te sem vagy kivetel.
Kerdesem meg, hogy bejartam ma par *az osszes szolnokit* autohifivel foglalkozo ceget, es mindenutt alapos oktatasban reszesultem. :) Nem kerdeztem ra, kesobb merult fel bennem hogy a hangszoroszetthez hany db. hangvaltot adnak? gondolom egy szett 2 magas, es 2 kozepbol all. mert ha csak egyet hogy oldjak meg a bal es jobb oldalt? Ha meg kettot, akkor az a szett amit kinalgatott a ficko az egyik helyen 17e-ert mar nem is tunik annyira draganak..
Bocs a lamer dolgaimert, igen igen kezdo vagyok. MEG! :)
Arrow

Ps. Most valaszolt az Ezermester ujsag. na ok sem adtak kapcsolasi rajzot. :(

csüt. szept. 09, 1999 21:43

Hozzászólás 
több ilyen cég is van ,csak ezeket itthon nemigen ismerik , vagy ha igen azon egyének kevesen vannak. Na persze az áruk is jóval 200 E felett kezdődik. Ám ez az ár a minőséggel és a teljesitménnyel is arányos. pl. 4x 150... 200 W szinuszos teljesitmény 4 ohmon még kondik nélkül is. Abban meg igazad van- sajnos , hogy az " egyszeri ember " valóban nemigen tud mást csinálni. Esetleg erősitő vásárláskor hozzáteszi a kondi árát és vesz egy nagyobbat ami eredendően többet tud valamint, jobb minőségü egyben ,ezért nem stiften jár ,ezáltal szebben is szól.

csüt. szept. 09, 1999 18:25

Hozzászólás 
Sziasztok!
Ezek szerint hülyeséget próbáltam meg elkövetni. Köszi a figyelmeztetést! :-)))
Asszem Töfinek igaza lehet.
Meglátom, mit tudok öszehozni magamnak erősítő terén.

Üdv. ede

csüt. szept. 09, 1999 8:09

Hozzászólás 
tofi: ez igy van... csak aza baj, hopgy en egy egyszeri ember vagyok, akinek 1 lehetosege van, elmenni megvenni amit kap, es azok kozul valogatni. Semmi mas.. Es hiaba tudom ha otthagyok valahol peldanak okaert 300e ft-ot abbol max 100e ft ami realis lenne, NEM tudok mit csinalni.. Persze most mondod hogy van 1-2 ember aki ert hozza mint te is.. De ok hogy talalnak meg titeket ? Ki garantalja hogy jo lesz az amit masok csinalnak ? Es meg egy kerdes vetodik fel az emberben: Miert nicns 1 ceg se aki nagyobb erositokba stabilizalt tapot ??

AntForce

csüt. szept. 09, 1999 7:56

Hozzászólás 
Ez a kondi ár azért mellbevágott ,mégha aranyozott is. Itt aztán látszik , hogy a hifi mekkora üzlet.... Nem kondi kell ,föleg ennyiért hanem korrekt erősitő és jó áramellátás.Ennek a feléért lehet épiteni egy olyan kapcsolós tápot ami az erősitőnek kb 1 kilówattig / nem tévedés / 0.5 % -on belül stabilan tartja a tápfeszét. Ezt SEMMILYEN és SEMEKKORA kondi sem tudja megvalósitani a gyakorlatban , legfőképpen ennyiért.

csüt. szept. 09, 1999 0:17

Hozzászólás 
marmint a tobb kondival kiserleteztem.. 7e ft-bol 1F-os kondit epitettem.. Kb ennyit is ert.
Egy 0.5F-os gyengebbik lightning audio kondi 4-5* gyalazza le..

szer. szept. 08, 1999 21:42

Hozzászólás 
Kristof: igazad van, ilyennel en is kiserleteztem, amikor egy ismerosom felvazolta elottem ezt a dolgot.. Maradok a hifi kondiknal...
A toltes kisutes muveletet... Vettem egy lightning autdio anyamkinnya kondit, 70e ft-ert... (tudom hulye vagyok).. adtak hozza egy 3 ft-os ellenallast, ezzel toltsem... Erdekes volt fustolo izzo ellanallassal a kezemben 2 db osszesen 130e ft erteku kondit toltogetni.. (igaz kialkudtam ertuk egy 100e ft alatti osszeget de akkoris..)

AntForce

szer. szept. 08, 1999 21:39

Hozzászólás 
Idéznék a levelemből:

Kezdők nagy pl 1F-os elko szűrő kondit raknak. Ennek gyenge pontja, hogy a kondi fegyverzetéről nincs elég kivezetés, így a kondiba benne van a töltés csak annyi idő alatt nem tud kifolyni, amennyi idő alatt kéne (ismét belső ellenállásról beszélünk).
Jobb Autó Hi-fi kondiknak nem csak egy csómó kivezetése van a fegyverzetről, melyekből végül csak 2 db aranyozottat láthatóz a felszínen, hanem rendelkeznek egy olyan elektronikával, mely szabályozza a töltés és kisülés műveletét, hogy a folyamat "ideálisan" menjen...

Itt jegyezném meg: még olcsó megoldás lehetne, ha nem 1db nagy kapacítású (1 F) szűrő kondit raksz, hanem több kisebbet egymásmellé párhuzamosan... , így a kapacítások összeadódnak, elvileg csökken az Rb....?!

Vkinek van más véleménye?

szer. szept. 08, 1999 21:25

Hozzászólás 
kevesebb mint 2.5 mOhm legyen a belso ellenallasa.. Ha nagyobb az se baj, ez kb egy kozepszintu hifi tapkondi belso ellenallasa..

szer. szept. 08, 1999 18:48

Hozzászólás 
Ja, egyébként köszi a hozzászólást az Alpine erősítőhöz. :-)

szer. szept. 08, 1999 10:18

Hozzászólás 
(Úgylátom maradt a KIVÁLÓ SZAKÉRTŐ gárda!)

Mindenkinek:

Töfitől és Antforce-tól minden IGAZ!!! A különbség csupán stílusban van.

Ede:
A kondikról honnan kezdjük?
A fegyverzettől és az elekrolittól, a vásárlástól, vagy a beszereléstől?
-Úgyemlékszem ez ügyben néhány hete váltottunk mailt?-

Töfi:
Nagyon köszi!

-bocsi, hogy foglalom a helyet a semmitmondással-

kedd szept. 07, 1999 23:00

Hozzászólás 
Igen, igazsagod vagyon Tofi..
haverom kocsijaban van ilyesmi cucc, meghallgattam szepen nem, csak hangosan szol.. nem tetszik. ami engem erdekelne az egy szep tiszta hangzas, akar halkabb is... Nagyjabol leirtam *emailban* mit es hogy gondoltam kialakitani, erolkodo ugyben komolyan szeretnem a segitsegedet kerni. a gyariakat arban elegge sokallom...
Arrow

kedd szept. 07, 1999 21:53

Hozzászólás 
Még egy kérdés! :-)
Mi a véleményetek az Alpine erősítőkről? Remélem nem nagyon prosztó, mert holnap megnézek egyet, és lehet, hogy megveszem.

Köszi!

kedd szept. 07, 1999 15:04

Hozzászólás 
Hali!

Egyetértek Töfivel, csak az a probléma, hogy nem hemzsegnek körülöttem az ilyen kaliberű emberkék, meg nem is budapesti vagyok, ezért elég nehéz megoldani az ilyesmit. Mindenesetre aki teheti, annak a javasolt módszer a leg"fájdalommentesebb".

Na, ha már írok, itt lenne egy kérdésem is: milyen jellemző adatai vannak egy erősítő elé "kötendő" kondinak? Azt tudom, hogy kb. 1-1.5 F kapacitásúak, de a többi is érdekelne.

Köszi!

kedd szept. 07, 1999 7:49

Hozzászólás 
Hangszóró téméhoz nemigen szólnék hozzá, más utakon járok mint az átlag autohifiző. Medzsor , Ede , Arrow - aki most kezd épitkezni annak ajánlott néhány beszerelt autót meghallgatni összehasonlitási alapként , hogy-mint szólnak , hogy van beszerelve , mibe került ,stb. Valamint ajánlott olyat felkeresni aki már több autóba szerelt cuccot ,főleg hangszórókat. Itt ajánlom Kristófot. Igy elkerülhető a felesleges kiadás ,szivás , stb. Remélhetőleg kb. két héten belül sokkal több infohoz lehet jutni e témákkal kapcsolatban a www.autohifi.info.hu honlapon.
hali - töfi

kedd szept. 07, 1999 0:38

Hozzászólás 
Hello Mindenki!

Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de nem csak a kritikát várom a

www.autohifi.info.hu

-ra, de remélem ott is találtok egy pár hasznos infot.

válaszok sorjában:
Medzsor:
Az említett összegbe benne van a csipogó és a hangváltó is.
pl.: lehet a márka, Macrom. Nem akarom Rád eröltetni, gyere el hallgasd meg.De , ha rám hallgatsz, akkor szánsz rá időt, és megkóstolsz többet, az alapján választasz...
Kalaptartó: nem egy Astrát csináltunk már. A gyári hely hátul, csak 13-as, elöl viszont 16,5-es... Ha hátul is jót akarsz akkor nem elégszel meg a 13-assal; El lehet tüntetni a kiváncsi szemek elől, jó minőségű selyemmel....

Sosem sok a hülyeség , amíg még nem vásárolsz be mindent, mindenhol...
Remélem nem hangzik beképzelten, de nem veszem rossz néven, ha felhívsz mielött vásárolsz. Hány "Hi-Fi"-t szereltem már összevásárolt cuccból. :(

Arrow:

Szívesen látunk máskor is!

Végül:
Nem védeni akarom, bár nálam is meg lehet vásárolni, többek között, DE
a MAGNAT-nak nem egy szériája van. Az olcsó, közepes árfekvésüről, elmondható amit AntForce említett, de ez csak azért van, mert nem kell elhinni azt a teljesítményt ami rá van írva.(vagy pillanatszerű zenei max telj-nek vedd csak figyelembe..) Így szét lehet hajtani, de magnóvégfokról azért nem!
A drágább kategóriát, szinte csak dícsérni tudom.

Összegezve, néhány jellemzőjét azért megemlíteném:
(nem szentírás, csak a tapasztalat)
-Magnat mélynyomókat szerintem szeletelős zenékhezhez gyártották :)
-Az ár/minőség aránya "hajszálnyit" gyengébb, mint kevésbé felkapott márkáju társaié...

AntForce-nak egyébként igaza van! ;de szerintem nem kell túlzásokba esni. :)

Üdv!

hétf. szept. 06, 1999 22:37

Hozzászólás 
meg valami.. a pioneer, sony meg ezek nem autohangszoro markak...
a 23-26e ft-os kategoria az pont arra jo hogy egy fokkal feljebb lepj a gyari vacaktol... csodakat nem kell tole elvarni.
velemenyem az, hogy el kell dontened hogy mit szeretnel. azt hogy mire vagysz, mi az igenyed.. nem ugy donteni hogy jo lesz egyelore ez is, bar szeretnel jobbat, mert akkor ugyis el fogod adni.. ha szeretnel vamai korrektebb dolgot (nem millios nagysagrendut, de tenyleg korrekteket) akkor inkabb vegyel egy jobb szettet elore, hasznald egy jo ideig a magnorol majd utanna erositot mitn veszel egy ocska erositot egy ocska szettel.. (tapasztalat)

hétf. szept. 06, 1999 22:28

Hozzászólás 
Olcso...
A magasait percek alatt szethajtod,am ely es a kozep jo.. az olcsobbik szeriak melye elegge gany konnyen deformalodik.. tehat torzit.. :) cserebe szepek a kozepei!!

hétf. szept. 06, 1999 20:46

Hozzászólás 
Hello !

Mi a velemenyetek a MAGNAT hangszorokrol ?

hétf. szept. 06, 1999 13:14

Hozzászólás 
Halihó!
Ha erősítő kapcs. rajzokról van szó, akkor lécci engem is avassatok be! :-)
Thanxx.

hétf. szept. 06, 1999 9:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 100 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő