Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 7:42

Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
M.N.C hangszóró 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
HI! Igen mindenki tud olcsón szerezni:) hisz néhány hsz-ja még Sal eladási ár alatt is van:) Amúgy én most építettem mnc hangszórókkal egy 2.1 es szetet. Eddigi meghallgatások alapján ár/teljesítmény viszonya nagyon jó! A hangfal hangolása topicban írtam egy kicsit róla, ott olvassd el! Az érzékenységük talán picivel jobb mint sal-é, illetve srp 16 és 16 centis papír mnc közül mindenképpen érzékenyebb az mnc. Bár igaz srp relfex, mnc meg TL ben van... A home hangszórói árukhoz képest jók, jó dobozzal, hangváltóval egész szép hangot össze lehet hozni vele. A 30centis papír hangszóró egy "aprócska" TL ben 20-30 wattal igencsak rengetõ! élményt ad. Igazából Salnál nem mondom azt hogy jobb, mind2 cégnek van jobb hangszórója is rosszabb is... Ha az ember tisztában van mit kap tõle, akkor az ilyen doboz is sok örömet tud okozni. Subbass ha van idõd és egy kis pénzed dobj össze mnc-vel egy TL-t! nem fogsz csalódni!

bye

csüt. jún. 12, 2003 18:49
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Valakinek ha van már tapasztalata az M.N.C hangszórókkal megírhatná vagy ha valakit érdekel olcsón tudok szerezni!!!!!!!

csüt. jún. 12, 2003 18:39
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2 hozzászólás ]