tellhun11
|
Kedves Reservedjoke!
Áruld már el, hogy hol hírdett ICM, mert én nem találom, és kiváncsi vagyokrá.
Szerintem ha esetleg valaki hírdeti a saját fejlesztését, ha erről van szó, a megfelelő hozzászólásban van értelme, mert sok embert kímél meg a témába illő kereséstől.
Lehet, hogy pont ott találja meg amit keres.
De ha te tudsz olyan helyett ahol ezt könnyen megtehetik kérlek írd meg számukra, hogy tudják.
Köszönettel:
Zsolt
Ui:hol találom azt a szabályzatott, amit említettél?
|
reservedjoke
|
Kedves ICM!
Azért írok itt neked, mert nem ismerem az emil címed, nyomozni meg nem akarok.
Számtalanszor felmerült már, hogy ez a csoport nem teljesen a reklám helye. Itt az emberek általában problémákkal jönnek, keresnek és (mások által) néha találnak is. Mégis, van hogy egyesek reklámcélra használják a felületet, ezzel szétoffolva némely témát, sőt néha az egész elektro csoportot. Gratula az ilyen embereknek, hiszen sokan pont emiatt nem írnak le semmi értékeset, csak passzívan állnak a témához (mint pl. én is). Egyszerűen az embereknek nincs szüksége ilyen reklámokra, mert ha kell, veszek egy hazai elektronikai újságot, abban azonkívűl nem sokminden van. Én szeretném, hogy az elektro csoport legyen olyan csoport, ahol a reklám max. csak külön kérésre emilben megy. Nem kell ehhez semmi más, csak TISZTELNI a csoportot.
Ezúton kérlek téged, és úgy általában az összes többi embert, hogy a reklámot hagyja máshova, mert ez nem az a szentély, ahol a reklámot imaként kell elmormolni.
Köszönettel:
reservedjoke
Ui(1): ne haragudj, ha neked címeztem, csak az első hozzászólásod amit most megpillantottam, pont egy reklám volt... ha kell, idézek is...
Ui(1): A reklámozóknak pedig annyit, hogy a felhasználás feltételeiben mintha lenne egy olyan rész, hogy kereskedelmi célú reklámnak helye nincs...
|