|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|
Mi lehet a baj, az RTL térereje lecsökkent ?
Szerző |
Üzenet |
SIS
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Feljebb tettem 80 cm -el, és ujrakötöttem a koax kábelt az erősítőbe, és megint tökéletes, úgyhogy köszi a segítséget,
Üdv., István
|
vas. dec. 21, 2003 14:21 |
|
|
SIS
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Békés megye
|
A színvolnala szerintem az összesnek, csakhát mást nem tudok nézni. Mondjuk például az utóbbi években filmet nem láttam olyat, amit ezeken a csatornákon látok elsőzör. Mosmeg jön a valóvilág. Lehet hogy nem is kellene megjavítani... ))
|
vas. dec. 21, 2003 8:58 |
|
|
CortezMester
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: BudaPest
|
Sztem inkább a színvonala esett, de nagyot...
|
szomb. dec. 20, 2003 22:26 |
|
|
SIS
arany tag
|
Ez a legvalószínűbb. Mindenesetre holnap kicsit feljebb teszem, meglátjuk ...
|
szomb. dec. 20, 2003 22:09 |
|
|
Gilszkilabor
gyémánt tag
|
Szia!
Szerencsétlen esetben az antenna fejben lévő erősítő döglődik... A saját lepkeantennám erősítője már SMD volt, tehát szinte javíthatatlan. Sajnos.
Gilszkilabor
|
szomb. dec. 20, 2003 9:00 |
|
|
SIS
arany tag
|
JEEry , lent a TV-nél megcsináltam. Az antenna felől is érhette valami? Azt pedig olyan szépen "vízmentesre" szigeteltem. Na mindegy, akkor ott is szétszedem, Köszi !
Üdv., István
|
pén. dec. 19, 2003 20:20 |
|
|
JFEry
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Virgo köd...Csepel, műhely,
|
A kábel árnyékolásásnak, és melegerének csatlakozási
pontjait keresd meg és szabályosan készítsd el újból!
A "tetőre kirakás" általában sokat segít!
|
pén. dec. 19, 2003 18:15 |
|
|
SIS
arany tag
|
Sziasztok !
Én az elektrotechnikában nem vagyok túlzottan jártas, éppen ezért vagyok most tanácstalan. Orosházán lakom, és azt tapasztaltam, hogy ok nélkül lecsökkent az RTL sávjának a tér ereje. (nem tudom pontosan hányas frekvencia, a legrövidebb), és még éppen hogy nézhető. A Szentesi adóról vesszük a jeleket, egy univerzális antenna (lepke) van az erkélyen, egy kis antennaerősítővel táplálva. A tápegységben már cseréltem kondit, arra gyanakodtam, hogy az a hibás. Az antenna TV felőli végén van a csatlakozóban egy kis egység, ami a tápfeszültséget illeszti az antennához, ott is mindent újraforrasztottam. Mi lehet a probléma, az antennán lévő egység romolhatott el? Az MTV 1 és TV2 azon kívül hogy szellemképes, kiválóan jön. Valószínű, fel kellene tenni a háztetőre az antennát, de ennek szerelési hely problémája van jelenleg, de végül is eddig is így volt már egy éve, és nem volt probléma. Lehet hogy kicsit laikus a kérdés, de így ünnepek előtt nagyon idegesít a dolog, jó volna a végére járni.
Üdv., István
|
pén. dec. 19, 2003 11:06 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|