Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 23:32

Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Nem bírunk rájönni miért 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Most itt vagyok!
24.-e üresnek tűnik, bár ez innen még változhat!
Reggel 9től érkezhet a gép.
Mivel időszakosan hibás a dög, így 1 hét jav-teszt időre számolni kell.Ha így OK, jöhet !
ELF.

csüt. márc. 18, 2004 22:34
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Hol vagy Elfszer?

Robika22.

csüt. márc. 18, 2004 12:10

Hozzászólás 
Helló!

Elfszer mikor válalod be a TV-ét?
Mikor vihegyem.

Robika22

hétf. márc. 15, 2004 22:10

Hozzászólás 
OKÉ. Ha nem tudja megoldani az AV-ra kapcsolást após ,akkor megkereslek.
Mert még tornázik rajta,azt mondta az SMD miatt (ha az lenne rossz)mármint Ö állítja,akkor csak az egyik AV-ra kapcsolna,nem váltogatná az AV-kat.
Van még valami ha arra járok akkor elvinném a 5.1-es hangfalam mert az sem szuperál jol.
Csá

Robik22

vas. márc. 07, 2004 0:14
arany tag

Hozzászólás 
Robik22!
Ha erre járnál, tedd be az autódba a 2 gépet, hátha nem prockós
egyik sem! ELF

pén. márc. 05, 2004 21:57

Hozzászólás 
Szia Elfszer az MDA jó,csak más a baj mert kép van csak nem vált csátornát.Azt mondja Apósom hogy proceszoroc lett.
De azért nagyon köszike.

pén. márc. 05, 2004 21:51
arany tag

Hozzászólás 
Üdv ELFSZER!
Kérlek dobj egy mélt, enyém: marton13(kuki)fibermail pont hu. kissé bonyolult szakmai kérdésemre kérnék választ.

Üdv: majo5813

kedd márc. 02, 2004 9:48

Hozzászólás 
Megérkezet a galamb.
Majd irok,hogy mi ujság.

Köszi!!!!!

Robi22

hétf. márc. 01, 2004 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Bocs, a pénteki beszállítás javítása ma 22.00kor teljesedett.
Mda megírva, reggel 10kor indul a galamb...
ELF

szer. feb. 25, 2004 0:30

Hozzászólás 
Elfszer várhatom a postát?

hétf. feb. 23, 2004 18:18

Hozzászólás 
Helló Anubys
Hol az a SMD mert a mesterem nem találja
Már valami ic-ben keresi a hibát.
Meg azt mondja hogy proceszoros lett a tévé.
Pedig megint nektek lesz igazato én tudom ,de már mondtam neki az SMD-ét,de míg rá nem mutatok ugy mint a tranyónál nem látja meg a hibát.
De hát mit okoskodjak mindig,még azt hiszi hogy hülyének nézem.
De mindig megkérdezi hogy nem írtatok valami okosat
ezek szerint tanácsot kér??!!

Robik

vas. feb. 22, 2004 0:35

Hozzászólás 
Már próbáltam góré.
De azért köszi.

szomb. feb. 21, 2004 18:03

Hozzászólás 
Zsiros írta:

>-----------------------------------------------------------------
>Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása:
>http://www.jobinfo.hu
>-----------------------------------------------------------------
>Köszike.Nagy csávó vagy.A másik tvém csak nálam kapcsol AV-ra a szerelőnél nem vált átt,azt mondja hogy neki müködik .Ilyen nincs,vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
>
>Robik22
>
Ha AV-n bármivel össze van kötve a másik készülék a kábelen átmenő
kapcsoló fesz segítségével AV-ra kapcsolhatja a TV-det.Húzd ki az AV
csatlakozókat csak antennával próbáld ki.Ha tévedtem vagy már
kipróbáltad akkor bocs.
Géza

>
>
>
>--
>Üzenet a csoportnak: list@elektro.lx.hu
>Feliratkozás: subscribe@elektro.lx.hu
>Leiratkozás: unsubscribe@elektro.lx.hu
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

szomb. feb. 21, 2004 11:31

Hozzászólás 
Nem ez egy másik kötyü.

szomb. feb. 21, 2004 10:35
arany tag

Hozzászólás 
Nem töröltem a címed!
Az AV átkapcsolás üres AV csatlakozónál is megtörténik?

Remélem a kívánt MDA-t nem az ICC9-be akarod belegyűrni...
ELF

pén. feb. 20, 2004 23:41

Hozzászólás 
Elfszer a címem meg van?

pén. feb. 20, 2004 23:28

Hozzászólás 
Köszike.Nagy csávó vagy.A másik tvém csak nálam kapcsol AV-ra a szerelőnél nem vált átt,azt mondja hogy neki müködik .Ilyen nincs,vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Robik22

pén. feb. 20, 2004 23:15
arany tag

Hozzászólás 
A postai sorbanállás a rémálmom. Ennek ellenére hétfőn feladom
utánvéttel az eepromodat (MDA 2061) beetetve a kért softtal,
és anyagi romlásba sem fog dönteni. Nyugi!
ELF

pén. feb. 20, 2004 22:59

Hozzászólás 
Na valaki segítsen már rajtam!!!!!!!
Eepront akarok de komolyan.
Megfizetem a fusit.

csüt. feb. 19, 2004 23:31
arany tag

Hozzászólás 
Milyen színben és hová szeretnéd? (viccen kívül)
ELF

szer. feb. 18, 2004 23:55

Hozzászólás 
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérésem hogy valaki küldene nekem egy felopciózott eepront a Telefunken ?520? chassic 617-es tévéhez
CCU Tfr 031 Processzor
mda 2061 (206?)
Txt-es és mono !
Fontos lenne proci szerint! Árat nem tudok mondani .Postai utánvétellel meg lehetne oldani.
Irjatok és megbeszéljük a részleteket.(cím)
Számítok segítségetekre!!!!!! (((Elfszer és Anubys)))Meg a többiek mesterek.

Robik22

szer. feb. 18, 2004 22:03

Hozzászólás 
poen ez az egesz oldal mert nekem csak ekezetek nelkul megy csáááá

szomb. feb. 14, 2004 4:23

Hozzászólás 
Sziasztok!

Megv=E1ltoztatn=E1m a topic c=EDm=E9t:

Nem b=EDrunk r=E1j=F6nni mi=E9rt -r=F5l,
Nem b=EDrunk r=E1j=F6nni mi=E9rt vitatkozunk -ra.
:-)

Csak vicceltem. Bocs!

=DCdv!

Thomas

pén. feb. 13, 2004 10:51

Hozzászólás 
>>> DE TE VISZONT "leigényteleneztél"
>>> mindnyájunkat.

Nem értem, miért vetted magadra, miért értelmezed mindenkire? Én csak úgy benéztem időnként a topikokba, nem voltam elragadtatva a zavaró jelenségektől, ennyi. De úgyis tudom, reménytelen ez ellen fellépni. Én és sokan mások még könyveken nőttünk fel, egyesek pedig úgylátszik a képernyő előtt (gamez rulez). Ez van, akinek nem tetszik menekülhet...

De úgy is mondhatnám (rev. 2.00), hogy én pl. még könyveken nőttem fel {b} és {/b} forrasztópákával a kezemben, viszont egyesek személyiségfejlődésében inkább csak a forrasztópáka játszott fő szerepet, nagyon úgytűnik.

>>> Az előadásmóddal volt problémám (gürizzetek ****! én hátradőlök).

Soha nem írtam ilyet. Ha én magyarul fogalmazok, azt miért nem lehet megérteni? Csak arra céloztam, hogy mindeni számára adott a lehetőség. Ehhez úgytűnik talán nem hátrány (igaz nem is feltétel), ha valaki olyan hülyén gondolkodik mint én. Én ugyanis, ha egyszer belekezdek valamibe, akkor igyekszem alapos munkát végezni, legyen az akár csak egy egyszerű hozzászólás megírása. Persze nyilván ennek a tevékenységnek van a legkevesebb értelme, ha azt mindenki a saját szája íze szerint torzítja.

pén. feb. 13, 2004 10:43

Hozzászólás 
Kedves Sig!

Nem patk=E1nyoztalak le.DE TE VISZONT "leig=E9nytelenezt=E9l"
mindny=E1junkat.Nem akarok flamelni,szerintem s=E9rt=F5 volt a nagyarcu
min=F5sit=E9sed.Viszont Te t=E9nyleg nem birod elviselni a kritik=E1t.Ugy
=E9rzem,hogy ez a f=F3rum nem err=F5l sz=F3l,hogy egym=E1st piszk=E1ljuk,f=
=F5leg
nem a helyesir=E1si hib=E1k miatt.K=FCl=F6nben is ebben a szakm=E1ban m=E1=
r
nincsenek nagy p=E9nzek,a TV javit=E1snak meg v=E9gk=E9pp nincs
j=F6v=F5je.Mindenkinek joga van eld=F6nteni,hogy megosztja-e az
inform=E1ci=F3kat.Azt al=E1irom,hogy az inform=E1ci=F3 kincs,hatalmas
p=E9nzeket kell fizetni egy jobb g=E9pk=F6nyv=E9rt.A gy=E1rt=F3k saj=E1t
m=E1rkaszervizeket l=E9tesitenek,hogy azok azt=E1n rendesen lefejj=E9k az
=FCgyfeleket.J=D3 EZ??????Nekik biztos.=C9s ez sajnos jellemz=F5 az
aut=F3ra is,meg minden dr=E1g=E1bb technik=E1ra.
NA ennyit.
=DCDV:
BATMAn

pén. feb. 13, 2004 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szegasztok!

A másik szép dolog, ami az LX-en is és máshol is előfordul rendszeresen:
Valaki kérdez egy megoldásról, ill szeretne vásárolni/építeni valamit. Erre a nagyobb rálátással rendelkező válaszoló rákérdez még néhány paraméterre, javasol megoldásokat és feldobja a terv pontosítását. Erre a kedves kérdező teljesen elbizonytalanodik, elfordul (le se **** a válaszolót! Ugye Madmag?) és azt a megoldást építi/vásárolja meg, amire/mellé az van "írva", hogy: Ez jó! Építs meg! Egyszerű vagyok! Nem kérdezek! Leszarom, mi kell neked!

Elfszer!

Én az elejétől egyetértek Signal megjegyzéseinek egy részével! Az előadásmóddal volt problémám (gürizzetek ****! én hátradőlök).

pén. feb. 13, 2004 6:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Signal!

Ez egy ilyen fórum. Gondolati igényesség a béka feneke alatt, önérzet a fellegekben.

Engem is volt, aki (máshol) az egekig magasztalt, miután segítettem neki, és nem rajtam múlott, hanem ő kért értelmesen segítséget, így pár óra alatt együtt megoldottuk a problémáját. Más meg össze-vissza beszél, és ****, ha kijavítod a hibáját. Ez van.

pén. feb. 13, 2004 1:49
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nem vég nélkül, hanem kicsapongó végletek nélkül. Nem mindegy!!
A Win történet legjobb poénja a 2000 nyilvános bemutatója volt
számomra! Gates úr több ezer ember előtt meg(kék)halt!
Dehát itt is győzött a lóvé! ELF

csüt. feb. 12, 2004 23:25

Hozzászólás 
- Heggesztés, az csak egy kiragadott példa. Azért lovagoltam rajta, mert többször láttam itt is, meg máshol is. Csak éppen egy szakmai jellegű fórumon különösen érdekesen hat. De nyilván nem ez a fő gond.

- Ahol mindenki ugyanazt beszéli vég nélkül, az a Linux-Windows párbaj-flame. Az bír még kegyetlen fárasztó lenni...

csüt. feb. 12, 2004 23:12
arany tag

Hozzászólás 
Lassan lassan a sinus DC-vé válik......
És akkaor mindenki ugyanazt beszéli majd, végletek nélkül... ELF.

csüt. feb. 12, 2004 21:55
arany tag

Hozzászólás 
Ezt az előzző hozzászólást véletlenül előbb küldtem el.
Szóval azért az önzetlen mindenkinek történő segitségnyújtást sem lehet mindig elvárni.
Nemrég láttam egy fórumban (nem itt), valaki kérte, hogy ő televizó javitással akar foglalkozni, csakhát nem ért hozzá úgyhogy küldjenek neki konkrét tipus és hibameghatározással javitási ötleteket, minél többet. Elég furcsa ötlet a tapasztalatszerzésre. Persze nem volt sok sikere.
Tegnap volt nálam egy emberke, hozta a tévéje belsejét, azt mondja, hogy forrasztani azt tud, úgyhogy bökjek rá mi a rossz a panelon, ő meg hazamegy és kicseréli. Persze mindezt ingyenes tanácsadás formájában. És sajnos ezt gyakran látom, hogy embereknek fingjuk sincs az elektronikáról, csak azért kér tanácsot, mert sajnálja a pénzt javittatásra költeni. És nem elég, hogy mondjuk meg neki mit csináljon, azt is mondjuk el, hogy hogyan, de még szerezzünk neki rajzot is, meg scanneljük is be, küldjünk ingyen epromtartalmat, stb, stb. Igaz, tud olyan helyet, ahol 1k ft-ért küldenek rajzot, de nehogymár fizetni is kelljen érte. Ezeknek én sohasem segitek, aki a saját sz***t két forintért is megenné, az csak fogyassza el jó étvággyal.
Viszont szivesen segitek pl. kezdő tévészerelőnek, aki megakad valamin, és nincs más választása, mint tanácsot kérni.
Vagy bárkinek, akit érdekel az elektronika, de Ohm törvényét azért hagy ne nekem kelljen megtanitani.
De sajnos az üzleti ellenfeleimet pl. nem látom el infóval, még pénzért sem.
Más. Nagyon rámozdultatok Signalra. Azért azt figyelembe kellene venni, hogy lehet, hogy mondanivalóját nem megfelelő stilusban adta talán elő, de az alapgondolat, amiért felszólalt helyes volt.
Ettől függetlenül nem kellene letorkollnia valakit ennyire pl. a "heggesztés" miatt. Talán csak nem figyelt az illető, vagy ha nem is tudja, hogy ez inkább "hegesztés", és attól még nem lesz primitiv bunkó.
Az attól lesz , ha azt mondja, őt nem érdekli hány "g".
Robik22 hozzászólásain én is jót mulattam, tényleg nem volt olyan mondata, amiben ne lett volna helyesirási hiba, de azért ezen gúnyolódni viszont sohasem volt szándékomban.
Na jó, a "tilisztoj"-t már én sem birtam ki. De ezért még jelzőt nem akasztottam rá, sőt azt hiszem sokat segitettem neki, aminek örült is.
Arra akartam kilyukadni, mindenki követhet el hibákat, és ha kultúrember, akkor normális, kultrurált hangvételű birálatot is megfogadhat. Nem kell senkit sem rögtön lebunkózni, és ez mindenkire vonatkozik.
Hirtelen ennyi.

csüt. feb. 12, 2004 20:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
De azért az is furcsán jön ki, hogy ha azt mondom: nem szívesen tartok tévészerelési tanfolyamokat egy fórumon, mert az is eszembe jut, hogy ezáltal valahol az országban egy profi szakembernek esetleg eggyel kevesebb munkája lesz, és akkor egyesek szerint én vagyok az önző állat. Csak azért, mert gondolok másra is. Érdekes...

Nem pont erről a topikról van szó, itt árnyaltabb a dolog, még egy "igazi" szerelő is van az átviteli lánc végén. Most akkor nem voltam eléggé részletes, talán külön el kellett volna magyaráznom, hogy nem konkrétan erre a topikra gondolok stb.? Ez a dolog csak egy mellékszál volt, gondoltam felesleges jobban kitérni rá, mert anélkül is érthető.

Tisztában vagyok én is vele, hogy nem feltétlenül van azért ennek olyan túl nagy jelentősége, részben inkább elvi kérdés. Jóhogy már nem oktatom ki az ügyfelet telefonon, a tévéje javítására. Ennyi erővel...

A régi Terminál fórumon, még az LX előtti időkben sűrűn előfordultam, más nicket használtam akkoriban, rengeteg elektronikai témában segítettem én is, de a tévés ügyeket lehetőleg kerültem. Ez az én egyéni döntésem, ha T÷r÷k Jßnos, alias Batman ezért patkánynak tart, az nem számít...

csüt. feb. 12, 2004 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Én nem akarok igazságot tenni köztetek, igy csak leirom a véleményemet.
Vannak emberek, akiknek mindegy, hogy "iddkiabilit", vagy "viddkiabilit". Én mindig a másodikat választanám. Ha valakinek ez mindegy, talán lehet, hogy ez egyes embereknek igénytelenségnek tűnik.
És remélhetőleg a nagy többségnek ez a véleménye. A tanulságokat mindenki vonja le maga.
És még egy dolog, amiről már egyszer kifejtettem a véleményem, de talán elmondom mégegyszer.
Én bárkinek szivesen segitek, kivétel ha az illető az én üzleti érdekeimet sérti, de ez nagyon ritka dolog, és nem itt a neten fordul elő. Ettől függetlenül nem minden tudásomat osztom meg bárkivel, aki az internetre téved, mert vannak olyan dolgok, amik nálam "üzleti titkok", és nem a széles nyilvánosságra tartoznak.
Ettől függetlenül bármikor elmondhatom ezt olyan személynek, aki ennek jó hasznát veszi, esetleg komoly pénzt takarit meg, és az infóval neki segitek, de magamnak üzletileg nem ártok.
Sajnos a mai világban pénzből élünk, és arra is gondolni kell, hogy a megélhetőségi forrásainkat megőrizzük. A világ igy működik.
Ezért vannak pl. szabadalmak. Végülis egy feltaláló miért nem osztja meg találmányát fűvel-fával, és miért nem rakja ki az internetre?
A válasz egyszerű: mert ebből szeretne megélni.
És ez nem ugyanaz azzal, hogy segitek-e egy lelkes amatőrnek, vagy valakinek, akinek pillanatnyi tanácsra lenne szüksége.

csüt. feb. 12, 2004 17:54

Hozzászólás 
Szia Anubys.Az ávé csatornák jol müködnek,ismét számítok segítségedre hogy megnézed nekem hol van pontosan az SMD.
Nem tudom mit keztünk volna a segítséged nélkül,szerintem vehettem volna egy uj tvét.Ám vannak még szakemberek akik értik a szakmát és még segítenek is egy tudatlan kisembernek .
Amugy após azt mondta hogy "én már nem tudom akkor mi lehet a baja",de mondtam neki hogy te már találkoztál ilyen hibával és segíteni fogsz.
Már sokat segítettél azzal a SMD-vel már közelebb járunk a hibához.

Robik22

csüt. feb. 12, 2004 16:57

Hozzászólás 
Félrebeszélsz ember, olyasmiket magyarázol bele, ami eszem ágában sem volt.

Pedig, ha én veszem a fáradságot és megtisztelek másokat azzal, hogy lehetőleg részletesen elmagyarázzam az álláspontomat, akkor talán joggal várhatnám el, hogy Te se akadj bele kiragadott szavakba, hanem próbálj figyelmesen olvasni, próbáld meg tisztességesen követni a vita fonalát! Esetleg a fórumon...

Mivel azonban, ha jól láttam nemrég is panaszkodtál, hogy nem kapod rendesen a leveleket, ebből gondolom, hogy nem a fórumot olvasod, talán azért vesztetted el a fonalat.

Ugyanis az eredeti mondanivalóm, az eredeti a szövegkörnyezetben jól alá volt támasztva szerintem. Hogy nem jut el a tudatig a mondanivaló, arról nem tehetek, én igyekeztem magyarul írni.

Ezért úgy tekintem a hozzászólásodat, hogy Te is belém látsz valamit, feltételezel, pont úgy, ahogyan a buta ügyfelek szoktak időnként viselkedni. Amikor elromlik valami és ráfogják a tévészerelőre, merthát csakis a szerelő lehet minden bajnak az okozója.

A valóság ezzel szemben az, hogy az ilyenek sokszor önmagukból indulnak ki, a saját problémáikat vetítik ki a másik emberre. Talán Te sem tettél most másképp.

Továbbra is azt mondom: minősíthetetlen, sőt szánalmas, hogy csak azért mert némi kritikai megjegyzést merészeltem tenni, most már minden szavamba bele kell kötni és félremagyarázni azokat, lehetőleg úgy kiragadva, hogy az eredeti mondanivalónak nyoma sem legyen.

Egy igazán precíz műszaki ember szerintem nem viselkedhet így...

csüt. feb. 12, 2004 15:10

Hozzászólás 
Kedves SIG!!!!!

Ha ig=E9nytelen a f=F3rum,akkor mit keresel m=E9g mindig rajta?????
Azt meg ne pr=F3b=E1ld megetetni vel=FCnk,hogy minden inform=E1ci=F3=E9rt
fizett=E9l.Szerintem itt senki nem konkurenci=E1ja a m=E1siknak,nem
vessz=FCk el egym=E1s kenyer=E9t.Ha annyira f=E9lted vacak dr=E1ga p=E9nze=
n
vett tud=E1sodat,akkor tartsd meg magadnak,keress sok p=E9nzt,gy=FCjts=E9l
sokcsillagos okleveleket,legy=E9l guru,mi "ig=E9nytelen list=E1sok" tov=E1=
bbra
is segit=FCnk egym=E1snak.Azt kiv=E1nom,hogy fuss=E1l bele Te is egy
zaftosabb probl=E9m=E1ba,=E9s ugy segitsenek Neked,mint ahogy Te is
segitessz m=E1sokon.

Sok sikert kiv=E1nok Neked:
Batman

csüt. feb. 12, 2004 10:02

Hozzászólás 
>> Signal, azt hiszem jobb lenne, ha úgy cselekednél mint ahogyan írtad...

Általában úgy cselekszem, de időnként nem fogom vissza magam (leírtam már világosan: betelt a pohár). Természetesen bánom már, hogy benéztem a fórumra, vagy félév után ismét. Ugyanis alapvetően utálok ilyen szópárbajokba keveredni.

> Tapasztalatom szerint ahány fórum,
> annyi igény, szóval szerintem felejthető a belinkelt képed.

A kép csak reakció volt egy igaztalan vádra, jogos önvédelem mindössze. Állítólag piszkálódással foglalkozom. Pedig ott azt is "díjazták" volna... Ha itt viszont ilyen az igények szintje, akkor felejthető ez a fórum számomra.

> mondván családos tvszerelők
> élnek meg belőle. Te is így kaptad? Fogadjunk, hogy nem. De az is igaz
> lehet, hogy egy grammot sem fizettél azért, hogy a megoldást megtaláld.

Pedig hidd el, én is magánban kaptam a tudást, a mesteremtől például. Fogadás elveszítve. Továbbiakban általában az egyéni kreativitás oldja meg a problémákat, a saját ötleteimért valóban nem fizettem még senkinek. Szégyellném is magam, ha mondjuk itt kellett volna megtanulnom bármit. Kérdezni sem szoktam. Ha megnézném, mennyi kézzelfogható hasznot hozott számomra az Internetezés olyan szempontból például, amikor egy számla kiállításakor elmondhattam: "na ez most nem lenne netes információk nélkül", nos ne tudd meg. Max. szánalmas párezer forint, talán évente egyszer.

> Persze ez magánügy. Az is, hogy az egész megnyilvánulásodat talán egyenesen
> magánba kellett volna bekalapálnod, és akkor nem piszkálja senki csőrét.

Ha a fórumon piszkálja valami a csőröm, akkor a fórumon fogom szóvá tenni. Amúgy sem szeretek magánlevelezni fórum ügyekben.

Amúgy is minősíthetetlen szerintem, hogy ilyen támadások érnek egy teljesen jogos észrevétel miatt. Zárjuk le ezt a témát, aztán kerülni fogom ezt a helyet, semmi gond. Nekem nem jó sport ez a magyarázkodás, csak azért, mert itt ennyire értetlenek egyesek, ennyire irtóznak egy ilyen jellegű bírálattól.

"He{b}gg{/b}esszetek" csak tovább, akár három "g"-vel, mert az a biztos. Szakmai fórum végül is... éljen az igénytelenség!

csüt. feb. 12, 2004 9:05
arany tag

Hozzászólás 
Ha lenne egy kicsi időm (nem nagyon van), megnézem neked a
rajzot, melyik SMD lehet a rossz, már ha tényleg amiatt
csinálja. Azt nézd meg, hogy jól működik-e mind a két AV
bemenet. Nem hiszem, hogy megfelelő tapasztalat hiányában
ki tudnád mérni a rossz tranyókat.
Mint irtam, az EW hibának ehhez a jelenséghez igen kevés
köze van.

szer. feb. 11, 2004 20:17

Hozzászólás 
/OFF:

Signal, azt hiszem jobb lenne, ha úgy cselekednél mint ahogyan írtad: ha nem éri el a kritikus szintedet a topik, vagy annak a törzshozzászólásai, akkor egyszerűen nem írsz oda semmit. Tudd, hogy nem mindig jó ötlet a válasz küldése, mert van olyan, akit ez érzékenen érint, pláne, ha az arc nagyobb mint a bitek egy négyzetméterre vetített átlaga. Az legyen mindeninek magánügye milyen stílusban ír, és hogy ebben a stílusban milyen eszközöket használ. Ennek a csoportnak nem tiszte és feladata a magyar helyesírás érdemi tárgyalása. Mi itt elsősorban a tartalomra koncentrálunk. Ha nehéz kiszűrni, mi is az, még mindig lehet kérdezni, elmagyaráztatni dolgokat. Persze ha nem sikerül, akkor a topik vagy off-ba vagy a mélybe süllyed. Azonkívül nem tartom etikusnak azt, hogy egy másik site-on elért eredményeidre hivatkozol, mert egyrészt ezzel is reklámozol, másrészt azt ott érted el, az ottani igények szerint. Tapasztalatom szerint ahány fórum, annyi igény, szóval szerintem felejthető a belinkelt képed. Apropó, olvastam egy megszólalást tőled, ha már így vesézgetem a hozzászólásaidat, megvallom elgondolkoztatott. Azt írtad, hogy csak magánban adod meg a megoldást, kizárva a nyilvánosságot belőle, mondván családos tvszerelők élnek meg belőle. Te is így kaptad? Fogadjunk, hogy nem. De az is igaz lehet, hogy egy grammot sem fizettél azért, hogy a megoldást megtaláld. Persze ez magánügy. Az is, hogy az egész megnyilvánulásodat talán egyenesen magánba kellett volna bekalapálnod, és akkor nem piszkálja senki csőrét.
Félre ne értsd, én sem vagyok egy angyal. Nekem is vannak "barátaim", lehet indokkoltan, vagy indokolatlanul. Ezt ők érzik magukénak, engem nem érdekel. Egyvalami érdekel viszont: ha turmixgépek rovatban írok, akkor nem fogok az NDK-s biciklimről ódákat írni tájjelegű ékírással. Tulajdonképen részemről mehetett volna ez az egész akármagán e-mail formájában is, de egy ok azonban mégis azt mondatta velem, hogy inkább legyen nyílt: esetleg a többiek elolvasva ezt ők is jóanabbak lesznek. Tele vannak a topikok off hozzászólásokkal, és ez egy idő után eléggé idegesítő lehet. Ha offolni akar vki, tegye ezt magánban. Persze az nem elég ütős...

reservedjoke

szer. feb. 11, 2004 13:59
arany tag

Hozzászólás 
Ennyi idő után csak eljutottunk idáig, hogy megértjük egymást
piszkálás nélkül is a jövőben.(reményeim szerint)
Két tanulság: Sem a pejoratív kifejezésekkel megírt szöveg,
sem a másik fél ledegradálása nem vonzó a többieknek.
Alapjában ez a név nélküli-fedezék mögül orvul szurkálok-üzemmód
számomra idegen volt, de már kezdem szokni és élvezni.

Szerintem hallunk mi még egymásról! ELF

szer. feb. 11, 2004 10:13

Hozzászólás 
Ne fárassz már ilyen sablon szövegekkel, természetes dolog, hogy mindenki igyekszik megvédeni magát. Ha van kézzelfogható bizonyíték, akkor azzal. Mert hülye, azért nem vagyok...

Láthatóan én is letettem már valamit az "asztalra", ennyi. Tehát nem úgy van az, mint ahogyan egyesek képzelik.

Inkább azt tartom furcsának, hogy miért kell ezért ennyit flémelni, offolni, amiért merészeltem némi kritikai megjegyzést tenni. Még azt is megvártam, amíg kiderült a "tilisztojok" rejtélye, ugyanis nem akartam zavarni a topikban folyó érdemi(?) munkát. Úgytűnt, megoldódni látszik a probléma, nálam viszont betelt a pohár, ilyen egyszerű.

Arra is rámutattam, hogy megfelelő közegben nem ez a reakció, hanem egyszerűen csak elfogadják a jogos bírálatot és kész.

Következtetés is nyilvánvaló számomra, persze nem mintha most jönnék rá: ténykedjen mindenki olyan közegben (én is), ami számára nem irritáló!

szer. feb. 11, 2004 8:39

Hozzászólás 
Tudok egy jo telefonszámot,ahol rendelni lehet nyolc CD-én rengeteg TV rajzot.
Nagyon sok van rajta,és jó a minörsége.
CD elején szupe lista .
Akit érdekel szoljon.(irjon)
Csak 5000Ft.

szer. feb. 11, 2004 0:39

Hozzászólás 
Helló Anubys. A hiba visszatért,már mint az Av-ra kapcsolás.
Már csak az a baj,hogy após nem foglalkozik vele,azt mondta most már jó lesz vigyem ell,mert a görbessség miatt csinálta.Én kénytelen voltam hazahozni,de már átt is váltott AV-ra.Most merre induljak ö már nem vállalja,
csináljam meg én!
Szerinted ki tudnám mérni a SMD-ket???
Vagy ne nyuljak bele?
Segítenél,ha nem kérek nagy baromságot.
Egy kis távjavítás!!
Küldenék képet vagy rajzot.
Mit szolsz az eszement ötletemhez.

Robik22

szer. feb. 11, 2004 0:26
arany tag

Hozzászólás 
Ja, Signalunknak majdnem elfelejtettem válaszolni.
Akkor most kinek van bizonyítási kényszere????!
Lassan jogosult leszel a kerekasztal mellől elmenni GRÁLt keresni!
A "kis apróság " miatt biztos lesz válaszod! Erre válaszom
a Mediamarkt szlogen! ELF

kedd feb. 10, 2004 23:28
arany tag

Hozzászólás 
Mondtam! Visszatér, ha ön visszateszi a hangfalat.(a hiba)
Hahaha!
Kár hogy a mágneses erővonalakat nem lehet szemmel látni,
segíthet egy fél kiló vasreszelék.
A műszaki eladó hogy nézne.....
ELF

kedd feb. 10, 2004 23:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Robik22!

Nekem egyből lement a lila és zöld sarok a tv-ről amikor levettem az állítólag mágnesesen árnyékolt centersugárzót a tv tetejéről.

kedd feb. 10, 2004 22:42
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi! Semmi nem gyógyul meg magától, csak ha nem tegeződünk!
A hiba vissza fog térni!! ELF

kedd feb. 10, 2004 21:42

Hozzászólás 
Csá.Kontakt hiba volt,mert meggyógyult magátol.

kedd feb. 10, 2004 20:40
arany tag

Hozzászólás 
Az EW hibának nincs köze az AV-ra váltáshoz.
A Scartok környékén van egy pár SMD, az egyik tud ilyen hibát csinálni
sajnos fejből már nem emlékszem melyik. Méregessétek át őket, bár általában hidegen nehéz megtalálni a rossz SMD tranyót.
Ha meg előtte nem volt foltos a képe, és nem ejtettétek le, akkor valószinűleg valami kontakt problem a lemágnesező áramkörnél.

kedd feb. 10, 2004 19:03

Hozzászólás 
Sziasztok.Én arra gondoltam ,hogy valamit nem jol lőttünk be a szervízmenüben,mert egy két állítási lehetőségnél nem tudta hogy mit állít pl:ew2.Ezt abbol gondolom mert eddig nem volt ilyen a kép,csak hordós.Még teszek föl egy kérdést,a hordoság vagyis a tranyó miatt kapcsolt AV-rá?
Ell ne fellejtsem,hogyan háláljam meg a segítséget nektek!!!!!!Elfszer és Anubys ritka rendes emberek vagytok,hogy foglalkoztok velem és kispályás tvészerelőmmel.Két szóbol tudjátok hol a hiba,és azonnal irtok is. Na itt a TUDÁS!!Nem ujgazdagéknál.
Na csá.

kedd feb. 10, 2004 11:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő