Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 3:32

Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Philips MCM570 vélemények? 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a hozzászólásod!

A kételyek csak azért vannak bennem, mert habár Philips mániákus vagyok(minden legyen ilyen!),eddig a negyedik discmant nyúzom tőlük, és eddig mindegyik lézerfej gondokkal küzködött:-(
A mostani mp3-as exp511-es már másfél éve megvan(ez rekordnak számít nálam) de itt is nagyon kényes a különböző cédékre(van úgy hogy 2 ugyanolyan tdk cd közül az egyiket lazán veszi, a másikkal meg tököl fél évig) és ezért félek 1 kicsit, hogy esetleg a hifiknél is ugyanez előjöhet...
A venti miatt meg csak azért izgulok, mert utálom ha túl hangosan pörög és olyan érzést kelt mint egy szgép(a procimon is 3000 fordulatos van, de még ez is túl hangos nekem)! Mondjuk ezen kb. egy PI-es méretű hűtő van, úgyhogy ha ebből indulok ki, talán tényleg nem lesz túl hangos, bár a fene tudja...

Na mind1!

Azért még várom szertettel mások véleményét is a Philipsről, vagy a legjobb volna ha a mcm570-ről írnátok vmit!

Köszi!

Osi22

hétf. ápr. 12, 2004 16:14
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Az általad említett típust ugyan nem ismerem, de közel 4 éve tulajdonomban van egy elég mondernnek nevezhető Pilipsz, sajna MP3-at nem játszik (az viszont jön a rádióból :wink: ). Eddíg semmi probléma nem volt vele, annak ellenére, hogy elég "poros" a szobám. Hibátlanul játsza le a CD-ket, a CDváltó ugyan hangos egy picit, de nem vészes. A ventilátor miatt szerintem nem kell izgulnod. Ebben igaz csak egy "picike" van. Ha tetszik, és megfelel a "tudása" szerintem megveheted. Az AIWA-nál bizton jobb...

hétf. ápr. 12, 2004 13:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás Philips MCM570 vélemények?
Hellosztok!

A fentebb említett hifiről szeretném kikérni a véleményeteket. A MM-ban most "csak" 50 ezerbe kerül, és azért amit tud (szupi hangzás, mp3 lejáccás, 5 cd váltó, usb pc link) nagyon megtetszett:-)
A lényeg ami számomra fontos volna, hogy megbízható, tartós darab-e(egyáltalán képes a Philips ilyenre?), és nem kell-e attól félni, hogy a cd váltó mechanika, vagy esetleg a fej könnyen tönkre megy? És mégvalami: a hátulján észrevettem 1 ventit. Már ennyire komoly a technika belül, hogy ilyen hűtésre lenne szüksége a cuccosnak?? Nem túl hangos ez a venti? És ha igen, megelégedne egy hűtőbordával is a venti helyett?

Mindenkinek előre is köszi, ha bármiféle kisegítő választ ad!

Osi22

hétf. ápr. 12, 2004 1:24
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ]