|
Kinek mi a kedvenc játéka? Miért?
Kinek mi a kedvenc játéka? Miért?
Szerző |
Üzenet |
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Dester, miért nem telepítesz egy C64 emulátort, és töltesz le hozzá játékot? Egyszerűbb lenne És még a jö öreg komcsit se kellene megzavarni álmában..
Nekem volt valahol egy olyan oldalam, ahol hemzsegtek az ilyen letölthető játékokt, csak most az istennek nem találom a linket De ha valaki nosztalgiázni akar, akkor itt van pár Commodore Világ beszkennelve
http://dreamwar.freeweb.hu/3.html
|
hétf. nov. 29, 2004 21:35 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Tudom melyikre gondolsz! Annyira sokszor eszembe jutott már, de nem ugrik be a neve. Szürke volt a pálya széle, egy versenyautóval mentél és néha elszirénázott egy-egy tűzoltóautó keresztben. Valami totál egyszerű neve volt... És irdatlan nehézzé vált egy idő után. Gondolkozok!
A Stunt Car Racer nekem is nagy kedvenc volt, egyszer még egy e-mailt is írtam az Invictusnak, hogy nem akarják megcsinálni a reinkarnációját? Szerintem életképes lenne.
Végül: nem hittem volna, hogy az American Race-re emlékszik még valaki... Sokáig nem tudtam vele játszani, amikor rájöttem, hogy a tűzgomb a gáz. Hatalmas játék volt...
Itt kérdezném meg. Valakinek nincs véletlen fejállító programja (és ABC turbo) C-64-hez? Kazettán! Ha valakinek van, és le tudná másolni, valamint el tudná nekem küldeni (persze kifizetem), nagyon hálás lennék... Esetleg egy pár játékkal... Végre tudnék megint játszani ezekkel a játékokkal. Sajnos nem találom a régi kazettáimat, pedig már mindent tűvé tettem értük. De valahol csak megvannak...
|
hétf. nov. 29, 2004 19:53 |
|
|
Attee
arany tag
|
Attee írta: "C-64: Stunt Car Racer (kedvenc), American Race, Test Drive-ok, és volt egy kis felülnézetes autós játék is, ahol felfelé kellett menni, néha keresztutca volt mentővel vagy hasonlóval, az út cikkcakkban változott és ha csak hozzáért a széléhez, széttört az autó. Rémlik valakinek? Nem jut eszembe a neve "
Nem a Supercars-ra gondolsz?
Ja nem, ott zárt versenypályán kellett menni...
|
hétf. nov. 29, 2004 19:36 |
|
|
Attee
arany tag
|
"C-64: Stunt Car Racer (kedvenc), American Race, Test Drive-ok, és volt egy kis felülnézetes autós játék is, ahol felfelé kellett menni, néha keresztutca volt mentővel vagy hasonlóval, az út cikkcakkban változott és ha csak hozzáért a széléhez, széttört az autó. Rémlik valakinek? Nem jut eszembe a neve "
Nem a Supercars-ra gondolsz?
|
hétf. nov. 29, 2004 19:31 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Nálam most a Painkiller, Half-Life 2, NFSU2 és a Flatout a nyerő. Bármelyikkel napokig el tudnék játszani...
|
hétf. nov. 29, 2004 11:55 |
|
|
Attee
arany tag
|
Most éppen a Half-Life2...Már 3-adszor ugrok neki, 2X már végigvittem
Nem bírok betelni vele:)
Aztán ott van a NFSUG2, meg a Painkiller...Más most nincs is a gépemen
|
vas. nov. 28, 2004 23:31 |
|
|
TXSuny
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 773 Tartózkodási hely: Budapest
|
Mert mostéppen ezek a divatjátékok
|
vas. nov. 28, 2004 19:54 |
|
|
Zsora
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 459 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Kedvenc játék:
Nekem jelenleg ezek tetszenek a legjobban:
Half Life 2
Far Cry
...hogy miért? Nem is tudom.
|
vas. nov. 28, 2004 18:14 |
|
|
sigmavirus1
vas-tag
|
Nekem a Metal Gear Solid 2 marad az örök favorit!
|
kedd nov. 23, 2004 12:37 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. szept. 23, 2004 15:47 Hozzászólások: 1955 Tartózkodási hely: Somewhere in time
|
Jajj, de nehéz kérdés.
FPS: Quake széria, MOHA, de ennél jobb a COD, s ennél még jobb a COD UO. De lepipálja az egészet a Moha Pacific Assault. Farcry nagyon szép, de a szörnyektől visítófrászt kapok, **** vele a játékot, a multija viszont zseniális. Ott van még a Max Payne 1. Unrealt annyira nem szeretem.
NFS Underground, eleinte nagyon utáltam, de aztán nem.
Prince of Persia gyönyörű, csakúgy, mint a LOTR3, hát azon majd beszartam, olyan szép.
De talán a best of all for me is: MAFIA.
Na, azon lehidaltam, frenetikus jó játék.
Stratégiát nem szeretem. Ja! Régen oda voltam a Tomb Raider sorozatért, imádtam, akkor vettem az első PC-met, amikor a TR2 kijött.
|
szer. nov. 17, 2004 17:14 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. szept. 23, 2004 15:47 Hozzászólások: 1955 Tartózkodási hely: Somewhere in time
|
Jajj, de nehéz kérdés.
FPS: Quake széria, MOHA, de ennél jobb a COD, s ennél még jobb a COD UO. De lepipálja az egészet a Moha Pacific Assault. Farcry nagyon szép, de a szörnyektől visítófrászt kapok, **** vele a játékot, a multija viszont zseniális. Ott van még a Max Payne 1. Unrealt annyira nem szeretem.
Prince of Persia gyönyörű, csakúgy, mint a LOTR3, hát azon majd beszartam, olyan szép.
Stratégiát nem szeretem. Ja! Régen oda voltam a Tomb Raider sorozatért, imádtam, akkor vettem az első PC-met, amikor a TR2 kijött.
|
szer. nov. 17, 2004 17:12 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
|
Jajj, de nehéz kérdés.
|
szer. nov. 17, 2004 17:11 |
|
|
TC
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1662 Tartózkodási hely: Newpole
|
Hi!
Nekem talán a KOTOR.
Egyébként nem vagyok oda az rpg-kért, de ez olyan szinten odavágott, elkezdtem vele játszani, és nem bírtam abbahagyni, még egy kicsit, még egy kicsit... (tudjátok )
Eddig 2x játszottam végig, mind2x kb 40 órásra sikeredett a játékmenet, sokszor reggel 5ig-6ig nyomtam.
|
hétf. nov. 15, 2004 8:49 |
|
|
cskalmi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 198 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
(akkor a Hódíto-t se hagyjuk ki... https://hodito.hu)
Nekem kedven játékom mostanában mindig más, épp ezért a régi kedvenceimet emíteném:
Dune 2, Settlers, Transport Tycoon, (majd még lehet írok, még jó hogy lehet szerkeszteni ).
|
szomb. nov. 13, 2004 18:40 |
|
|
Lemuria
vas-tag
|
Lemuria - Azoknak, kik 1 ev utan is uj kihivasokat akarnak !
Figyelem!
Aki még nem hallott volna róla, van egy izgalmas online
stratégiai játék a neten, mely több, mint 2 éves múlttal
és nagy népszeruséggel(több, mint 20.000 regisztrált játékos!) rendelkezik.
A történelem elotti legendákkal teli idokben kezdodik és folyamatos
fejlodést biztosit tudományok, mezogazdaság, bányászat, gazdaság,
ipar, építészet, hadügy, mágia, alvilág területeken...
A játék szinvonalát igazolja a 10 korszak, 10 különbözo népcsoport, 54
katonai egység, 5-5 mágikus és alvilági kaszt, körülbelül 400 találmány, 60
különbözo bónusz, 14 katonai akció, több mint 100 mágia és alvilági akció,
szigetek, hajózás illetve országok összekapcsolása birodalmakba és
közös stratégia kidolgozása.
A jatek cime: http://www.lemuria.hu
Ezt ki kell probálnod Neked is, mert veszenivalód nincs, de jó szórakozást ígér!
A súgótól nem kell megijedni, az elso korszakban csak a Bevezetésben foglaltakra van szükség, késobb pedig jön minden magától ...
Nekem nagyon bejött, nektek is be fog ...
|
szomb. nov. 13, 2004 13:38 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Szerintem ha már megjelent volna, akkor fenn lenne a http://www.jatekok.hu-n. Én úgy tudom még nem jelent meg. A Torrentről itt tudsz olvasni.
|
pén. júl. 09, 2004 17:35 |
|
|
TXSuny
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 773 Tartózkodási hely: Budapest
|
De mi ez a torrent? És úgytudom a pc-s verzió már megjelent vagy rosszul tudom?
|
pén. júl. 09, 2004 16:13 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Jó. Nem DC. Torrenten már láttam a PS2-es és az XBOX-os verziót. Ha nem lenne benne a menüben itt, akkor keress rá egy Torrent keresőben.
|
pén. júl. 09, 2004 14:34 |
|
|
TXSuny
platina tag
|
Operation Flashpoint; GTA sorozat; Command & Conquer sorozat; Black & White ezek az én kedvenceim. De az elején a szavazásnál kevés játékgyártót lehet választani.
Ja és valaki írja meg honnan lehet letölteni a Driv3r-t, és ne azt mondjátok, hogy DC++ meg ilyesmik, mert nem akarom azt bámulni egész nap, hogy nincs szabad slot.
|
pén. júl. 09, 2004 13:56 |
|
|
FeF
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1149 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Hali!
Mi elég sokan vagyunk hálóba kötve, igy alkalmam nyilik igy is meg neten keresztül is gamelni.
Hogy mindezt mikkel?
Háát.. Nekem single-playerben pl. bejöttek még anno a Commandos, Midtown Madness 1, Carmageddon 1-2, NFS 3, UT. Esetleg ideirhatom a Call of Duty-t is, párszor kipörgettem már de sosem elég. )
Hálóban CoD, Moh:AA és kieg.jei, meg Freelancer, és MechWarrior 4.
Soha semmi stratégia, az nekem mindig is nemszeretem kategória volt, meg lesz is )
Nemsoká felteszem UT 2004-et is, azt majd azzal zuzok, de most nincs egy csöpp hejem sem. Miért? Mert 2 giga helyem van össz D de ne röhögjetek ki.. majd lesz 240 GB.
Bye, FeF
|
csüt. júl. 01, 2004 19:19 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
A PS2-es és XBOX-os változatot rettentően lehúzták a Driver 3-ból. Remélem az ott leírt hibákat kijavítják a PC-s verzióban!
Visszatérve a topicindító kérdésre, csak egy válaszom van: Commodore 64! Aki nem játszott vele, az nem tudja, miért írom ezt és soha nem is fogja megtudni. A mai napig jobban le tud kötni egy 10-40 kB-os játék a C64-en, mint egy DVD-s méretű a PC-men. Jó, persze vannak klasszisok és kivételek, pl. a sokat emlegetett Dune sorozat, meg úgy egyébként is autómániás vagyok, akármit elvezetek a PC-men. Azért ha már itt tartunk, az egyszerűbb játékok nagy százalékban sokkal nagyobb örömet tudtak okozni, mint néhány mostani csilivili játék.
Mondok példákat, csak az autós vonalnál maradva (persze említhetném a többi stílust is):
C-64: Stunt Car Racer (kedvenc), American Race, Test Drive-ok, és volt egy kis felülnézetes autós játék is, ahol felfelé kellett menni, néha keresztutca volt mentővel vagy hasonlóval, az út cikkcakkban változott és ha csak hozzáért a széléhez, széttört az autó. Rémlik valakinek? Nem jut eszembe a neve
PC: Lotus (mekkora játék volt!!!), Test Drive 3 (kikapcsolt Turbóval 386-oson ), Stunts (ennek jön majd a reinkarnációja PC-re az év végén, a neve Crash-Day lesz), stb.
|
szer. jún. 30, 2004 21:30 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
|
pén. jún. 18, 2004 18:32 |
|
|
Sensut
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 23:29 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Erdély
|
Roxan írta: Hali!
Hol lehet itthon üzletben jó játékokat vásárolni? Amiket keresek: Medal of Honor, Battlefield
Net-en, internetes áruházakban találtam, multiknál, és gazdaságosokban nem magyon. Aztán azt sem tudom, hogy pl a MOHA-ból melyik az alapjáték. Annyi van a net-en. Ezek egymástól független mennek, vagy kell egy alapverzió?
Üdv, Roxan
Így van, az első, az alap MOHAA 2 CD (csak ALLIED ASSAULT) a címe. Viszont a kiegészítőket szerintem nem éri meg mevenni eredetiben, mert csalódás. Főleg a II. Spearhead. Breakthrough már jobb, viszont túl rövid (három óra alatt lezavartam volt).
|
pén. jún. 18, 2004 15:21 |
|
|
sazsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Roxan írta: Hali!
Hol lehet itthon üzletben jó játékokat vásárolni? Amiket keresek: Medal of Honor, Battlefield
Net-en, internetes áruházakban találtam, multiknál, és gazdaságosokban nem magyon. Aztán azt sem tudom, hogy pl a MOHA-ból melyik az alapjáték. Annyi van a net-en. Ezek egymástól független mennek, vagy kell egy alapverzió?
Üdv, Roxan
Pl nagy a választék a mediamarkt-ban, és a coraban is.
A moha alapjátéka 2cd. Az elején a partraszállásból van egy kép, mikor mennek a katonák a partra szálló hajókkal.
Két kiegészítő cd jelent meg hozzá. Ez egy-egy cd. Egyik a spearhead, a másik a Breaktruht. (ezt nem bitos, hogy jól írtam.)
|
pén. jún. 18, 2004 12:26 |
|
|
Roxan
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 157 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali!
Hol lehet itthon üzletben jó játékokat vásárolni?
Amiket keresek: Medal of Honor, Battlefield
Üdv, Roxan
|
pén. jún. 18, 2004 12:02 |
|
|
sazsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
pikachu írta: sazsmadar írta: http://www.mafia.hu/ nézzétek már meg mi jön be azan a címen! Érdekes! Ezt hogy csináltad. Vagy véletlen.
Én nem csináltam, csak egyszerúen a mafia játéknak kerestem a weboldalát, és ezt próbáltam meg először.
|
pén. jún. 18, 2004 10:43 |
|
|
Sensut
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 23:29 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Erdély
|
Igen,köszi, most fogtam neki a Thief 3-nak, viszont már nem annyira élvezetes számomra, mivel túl nagy a hardverigénye (grafika) és helyenként akadozik. Amint megjelent, meg is vettem EREDETIBE!!! (ami ritkaság). Amúgy a story ****!
|
csüt. jún. 17, 2004 11:36 |
|
|
a2d2-2
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Pécs
|
A világ legkirályabb játéka: Fallout 2!!!!
Egyéb helyezések: - amik szintén eléggé elcseszték az időmet
Heroes 2, 3
Unreal Tournament (az eredeti, legelső)
Worms Armageddon, WorldParty
Rogue Squadron
X-wing Alliance
SW: Racer
Crimson Skies
Max Payne
Battlefield mod: Desert Combat
Imperium Galactica 2
Warcraft 2, 3
Death Rally
Half-life
NFS 2,3,4, UG
Diablo 1, 2
|
szer. jún. 16, 2004 15:16 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Sensut, láttad vagy hallottál már a Thief3-ról? a tomshadware.com-on van róla egy kis leírás de az nem sok.
|
szer. jún. 16, 2004 10:49 |
|
|
Sensut
ezüst tag
|
Számomra minden idők legnagyobb játéka a Thief II - The Metal Age. Főleg hogy rengeteg rajongói küldetést is találni hozza...
|
kedd jún. 15, 2004 23:35 |
|
|
WhipsOfGod
platina tag
|
|
kedd jún. 15, 2004 12:24 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
Nekem bejött. És ezt már csinálják? Akkor én tükön ülve várom.
|
hétf. jún. 14, 2004 6:47 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
pikachu írta: f12004 írta: AL EGESLEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON:GRAND THEFT AUTO - SAN ANDREAS Vagyis GTA3 v. 2? Sajna én igy nemtudom.
A Szent András még meg sem jelent. Most őszre ígérik, én is várom
Itt egy kis infó róla: http://www.rockstargames.com/sanandreas/
|
vas. jún. 13, 2004 12:26 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
f12004 írta: AL EGESLEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON:GRAND THEFT AUTO - SAN ANDREAS
Vagyis GTA3 v. 2? Sajna én igy nemtudom.
|
vas. jún. 13, 2004 10:41 |
|
|
F12004
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 377 Tartózkodási hely: Apci Stunt Team HQ
|
AL EGESLEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON:GRAND THEFT AUTO - SAN ANDREAS
|
vas. jún. 13, 2004 9:00 |
|
|
-KP-
ezüst tag
|
Nálam így néz ki a helyzet.
1. Deus-Ex (sajna a kettőt még nem láttam)
2. Freespace 1-2
3. Starcraft+Broodwar (inkább a története miatt, főleg magyarban frankó)
4. Max Payne1-2 (szintén a történet)
igazából nekem azok a játékok jönnek be, amiknek van vmi. értelme, története. viszont sokakkal ellentétben én az 1.-2. vh-s játékokat nem igazán komálom. számomra az agyonistenített COD dögunalom volt, 1-2 pályát kivéve. A zenéjétől meg feláltt a szőr a hátamon. Most ha megnézzük a Deus-Exet aminél jobb játékkal én még nem találkoztam, (már vagy 6-7szer végignyomtam) elmondható se izzasztó akció nincs benne, sem istenített grafika. persze a lista talán változhat a nyáron, ha végignyomok még pár gamét. bár az első helyezett maradni fog. talán a 2. rész szorítja, bár sok aggasztót hallottam vele kapcsolatban.
Üdv.:
KP
|
szomb. jún. 12, 2004 23:29 |
|
|
F12004
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 377 Tartózkodási hely: Apci Stunt Team HQ
|
most jutott az eszembe még a medal of honor összes kiegészítője tetszett és még most is nyomom a haverommal multin nagyon király game! [/url]http://mohaa.ea.com
|
szomb. jún. 12, 2004 14:16 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Idézet: Ez igaz. Kösz, hogy mondtad. A Doablo az tényleg egy örök kedvencem nekem is. Neked mijen karaktered volt vagy van??? Nekem egy 21. szintü Paladin. Az a legjobb meg a Socres.
fogalmam sincs!:) nem akarok hülyeséget mondani. ami biztos hogy haverom abban az üzemmódban amikor ha meghalsz akkor meghalsz huszon valameddig vitte, a druidával.
|
szomb. jún. 12, 2004 11:14 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
sazsmadar írta: http://www.mafia.hu/ nézzétek már meg mi jön be azan a címen! Érdekes!
Ezt hogy csináltad. Vagy véletlen.
|
pén. jún. 11, 2004 17:11 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
Salvataggio írta: kihagytad a szavasból a legjobbat: blizzardZsoca, hasonló az izlésünk!!! WARCRAFT series+DIABLO!!! nekem a heros nem nagyon jött be. az FPS-eket hamar megunom kivétel a retun of castle wolfenstein, az autosok közül NFS kivétel az undergund.
Ez igaz. Kösz, hogy mondtad. A Doablo az tényleg egy örök kedvencem nekem is. Neked mijen karaktered volt vagy van??? Nekem egy 21. szintü Paladin. Az a legjobb meg a Socres.
|
pén. jún. 11, 2004 17:07 |
|
|
Wiki
Site Admin
|
Egyébként a Mohaa helyett/mellett mindenkinek tudom ajánlani a Wolfeinstein - Enemy Territory nevű játékot: egyrészt ingyenes, tehát sosincs gond a peccselgetésével, másrészt pont ebből kifolyólag sok emberrel lehet játszani. Ráadásul nem sok internetes játék kínál ilyen fejlődésre lehetőséget, mint a Wolf (előléptetések, jobb képességek stb.).
És hangulata is van. Na csak ennyit akartam
Egyébként most a Hearts of Ironnal nyomom (ez az a játék, amit Kínában betiltottak), nagyon összetett és épp ezért élvezetes is. Ráadásul akár Magyarországgal is le lehet igázni Európát (igaz, erre elég kicsi az esély), érdemes megnézni a stratégiai játékok szerelmeseinek. Viszont időrabló.
|
pén. jún. 11, 2004 11:34 |
|
|
sazsmadar
arany tag
|
http://www.mafia.hu/
nézzétek már meg mi jön be azan a címen! Érdekes!
|
pén. jún. 11, 2004 10:21 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
caprine írta: ...Driver! (a kettő miért nincs PC-n?)...
Hú bakker tényleg mekkora game volt a Driver imádtam, de komolyan!!!
Nagyon nagy hülyék, hogy nem hozták ki a 2-t PC-re, az tuti!!!
|
pén. jún. 11, 2004 9:58 |
|
|
sazsmadar
arany tag
|
pikachu írta: Én is felraktam a MOHA-át hogy multiban nyomhassam, de nem jött be az internetes kapcsolat. Pedig minden más játéknál sikerült.
Gondolom még a spearhead-et is feltelepítetted. Kérdésésem, hogy a 2.11 pach-et feltelepítetted e? Mert akkor már lát egy csomó netes szervert. Nálunk munka után elég sokat játsznunk a neten
|
pén. jún. 11, 2004 7:22 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Nekem a Sokoban jött be . Az 50. utolsó pályára a kollégám az mondta neki 1 hét kellett hozzá (direkt szabit vett ki rá), nekem 30 perc.
Egyébként Max Payne 1-2 és a magyar MOD, Hitman123, CMR, RC2000, Driver! (a kettő miért nincs PC-n?), GTA3, VC, Cossack (sok része van), a lényegesebbek. Quake3 & UT ha igazán felhuztak - mint zinger a varógépet - és mindent vörösre akarok festeni (sikerül is).
|
csüt. jún. 10, 2004 22:57 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
úúú kihagytam a HITMEN-t!!!!
|
csüt. jún. 10, 2004 22:25 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
kihagytad a szavasból a legjobbat: blizzard
Zsoca, hasonló az izlésünk!!! WARCRAFT series+DIABLO!!! nekem a heros nem nagyon jött be. az FPS-eket hamar megunom kivétel a retun of castle wolfenstein, az autosok közül NFS kivétel az undergund.
|
csüt. jún. 10, 2004 22:10 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
Zsoca-M5 írta: Természetesen Full-on is megnéztem!!! De úgy értem, hogy a textúrák annyira primitívek. A színvilág is olyan idétlen. Mindegy nem vitatéma, 1xűen nekem nem jött be...nagyon nem!
Most méjen a lelkembe tapostál. De sajna igazad van. Viszont enggem kárpótol a játékélmény .És már észre sem veszem a grafikát.
|
csüt. jún. 10, 2004 15:32 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
pikachu írta: ---------> Nem gondoltál rá, hogy a grafikát feljebb kéne álítani?
Természetesen Full-on is megnéztem!!!
De úgy értem, hogy a textúrák annyira primitívek. A színvilág is olyan idétlen.
Mindegy nem vitatéma, 1xűen nekem nem jött be...nagyon nem!
|
csüt. jún. 10, 2004 14:19 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
De a listaján nemhinném, hogy senki nem talált valanómi játékot amit nem játszott volna ki. Bocs az értelmetlen szövegért. Ezt akarta jelenteni.Zsoca-M5 írta: Nekem a HALO nagyon nem jött be. Sztem nagyon gáz a grafikája! Sokan azt mondták, hogy rá kell érezni.....én meg úgy vagyok vele, hogy amire 1,5-2 óra alatt nem érzek rá az kuka ---------> Nem gondoltál rá, hogy a grafikát feljebb kéne álítani?
|
csüt. jún. 10, 2004 12:49 |
|
|