Szerző |
Üzenet |
TC
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1662 Tartózkodási hely: Newpole
|
Hi!
Még mindig OFF, de ha már szó van róla:
Barátnőm teljesen rákattant a C&C Generals-ra, volt már velem 1-2 lanparty-n, gyakja rendesen a népet! :)
Új játék? Hmmm... Talán egy AvP MORPPGH (vagy hogy is kell írni, tudjátok egy online world, mint a SW Galaxies??? :)
Emberek, Predator-ok, meg Alien-ek, meg minden... :)))
|
hétf. jún. 28, 2004 9:07 |
|
|
Sensut
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 23:29 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Erdély
|
Én csak azon csodálkozom, hogy az égbe nem jutott egyik játékgyártó cégnek se eszébe, hogy készítsen egy igazi western fps-t. Persze most nem arra a sz*r Dead Man's Handre gondoltam, mert az... Én, ha lenne lehetőségem játékra vinném például a Winnetou-t. Amolyan Thiefes módon építeném fel és jól beleszőném az amerikai történelmet is. Indiánok és cowboyok, íjak és hatlövetűek - milyen f*sza lenne...
|
szer. jún. 16, 2004 19:22 |
|
|
a2d2-2
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Pécs
|
Van olyan játék, ami tetszik a lányoknak. Legalábbis húgomnak, de még 2 másik lányt is láttam ezzel játszani. Egy k*** ötletes játékról van szó, órákon át tudonk egymás ellen játszani vérremenő csatákat, és bizony gyakran kikapok. Mondjuk elverte benne simán az összes haveromat húgom
A játék címe: Tetris Attack, és snes emulátorhoz lehet rom-kénz megtalálni. Érdemes kipróbálni 20 percre, és ottragadsz előtte. Mondom, erre barátnőd is rá fog kapni
Egyébként még Heroes 3-azott is egy időben, csak abban mindig elvertem szegényt.
Ja, meg Mario Kart, abban is egész jó volt. Hogy mennyi idős vagyok? 23 éves Na jó, ez már régebben volt egy kicsit, mióta van ADSL, én is inkább Desert Combatozok haverokkal, de amíg egy gépen kellett ketten játszanunk, addig nagyon királyak voltak ezek, és hoányolom is manapság az ilyen játékokat. Micro machines is király volt, az is bejött pár csajszinak, stb... Mostanában meg szégyen szemre csak a palmomon játszik Bejeweled!-et.
Na báj
|
szer. jún. 16, 2004 15:07 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
pikachu írta: caprine írta: Tudjátok milyen gémet kellene írni? Olyatl ami leköti a nőket is, mert ilyen /pillanat nincs. Aki erre rájön az nagyot fog kaszálni. Főzöcske de okosan, mit tudom én. A Quake3 meg a CMR valahogy egyiknek sem tetszik, bár amerikában néhány éve pont egy magyar lány lett a quake bajnok. Már van ijen. Azok a nők akik számitógépen játszanak azoknak több mint 75%-a játszik a Sims- sel. Amit én kifejezetten utálok.
Volt kedvesemnek megvan a Sims eredetiben. Megvette hozzá a bulis kiegészítőt, a háziállatos kiegészítőt, a nyaralásos kiegészítőt és még egyet, ami most így nem jut eszembe...
Tény, lányt még nem láttam kvékezni.
|
kedd jún. 15, 2004 22:02 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
speci: szabadon felvehető tárgy, jó esélyed van hogy külsősként felvehesd!!! ttkto.elte.hu tanrend
|
kedd jún. 15, 2004 21:48 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
caprine írta: Tudjátok milyen gémet kellene írni? Olyatl ami leköti a nőket is, mert ilyen /pillanat nincs. Aki erre rájön az nagyot fog kaszálni. Főzöcske de okosan, mit tudom én. A Quake3 meg a CMR valahogy egyiknek sem tetszik, bár amerikában néhány éve pont egy magyar lány lett a quake bajnok.
Már van ijen. Azok a nők akik számitógépen játszanak azoknak több mint 75%-a játszik a Sims- sel. Amit én kifejezetten utálok.
|
kedd jún. 15, 2004 12:32 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Tudjátok milyen gémet kellene írni? Olyatl ami leköti a nőket is, mert ilyen /pillanat nincs. Aki erre rájön az nagyot fog kaszálni. Főzöcske de okosan, mit tudom én. A Quake3 meg a CMR valahogy egyiknek sem tetszik, bár amerikában néhány éve pont egy magyar lány lett a quake bajnok.
|
hétf. jún. 14, 2004 17:44 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
Salvataggio írta: az ELTE IK-n van játék író speci!:)
Ezt leirnád magyarur?
|
vas. jún. 13, 2004 10:49 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
az ELTE IK-n van játék író speci!:)
|
szomb. jún. 12, 2004 11:12 |
|
|
pikachu
ezüst tag
|
Saját játékötletek.
Azthiszem a cím magáért beszél. Ide megirhatjátok, hogy ki mijen játékot csinálna v. mijen játékkal játszana. De itt csak ojan játékrol beszélhettek ami nincs a való életben.
|
pén. jún. 11, 2004 22:30 |
|
|