Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 0:51

Hozzászólás a témához  [ 67 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Colin McRae Rally 2005 demo - csak nálam nem fut? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, grafikailag valóban kitettek magukért a Codemasters-es fiúk, de az irányítás valóban nem a legjobb.
Nekem eddig a Colin 2 tetszett a legjobban!

És ezt a hülye táblás dolgot kiszedhetnék már a játékbol! Nekirontok ezerrel egy útjelző táblának, és megáll az autóm! :twisted:

csüt. szept. 23, 2004 0:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Srácok, az SP2 megoldotta a gondot. Fut rendesen!
A gépigénye lepett meg a legjobban. Hihetetlen, de 1024x768-ban teljesen fullfullfull grafikán és 2x-es FSAA-val (!!!!) teljesen folyamatos! Ezt azért nem hittem volna a kis FX5600-omtól. :)
Amúgy nem vagyok tőle elszállva. Amíg egy kavics meg egy facserje megállítja az autót, addig nem lesz sose a kedvenc játékom. A grafika a fő erőssége ennek a játéknak, viszont az irányítás és az egész még mindig nagyon arcade-os. Jó lett volna valahova a Richard Burns Rally és eközé a szint közé helyezni (ne szálljon el minden kanyarban, de azért a földön fekvő kőtől ne álljon meg az autó 130-ról és főleg ha belerongyolok egy fába ilyen tempóval, ne csak bólintson egyet az autó).
A koszolódás és a motion blur effekt viszont kifejezetten tetszett. :)

szer. szept. 22, 2004 23:31
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még jó, hogy a demó nem akkora, amekkorának írtad, különben vennem kéne még egy 200 GB-os vinyót... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Csak kötekszek, az elírás nem szégyen ;) )

szer. szept. 22, 2004 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Download in Progress.
Downloaded 178,904,514 kBytes (60%) of 298,174,190 kBytes.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szer. szept. 22, 2004 20:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha nem megy Thomas megoldása, akkor kipróbálok egy olyan programot is.

Download in progress. :D

szer. szept. 22, 2004 17:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, akkor ez a téma kivesézve.
Közeledik a véleményünk!

Dester: majd írd le, hogy sikerült-e a dolog.

szer. szept. 22, 2004 10:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Thomas írta:
Na a témához is szólok:

Dester: próbáld meg a játékot a

cmr5.exe -safemode vagy
cmr5.exe -novideo vagy
cmr5.exe -staticbuffers

paraméterekkel indítani.
Hátha így megy.

Egy próbát megér szerintem.

Megpróbálom, de újra le kell töltenem :D

Azért szerintem egy refreshlock progit próbálj ki

szer. szept. 22, 2004 10:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Dehogy flame. :) Szerencséd van. Én azért vettem TFT-t, mert nem volt más választásom. A szemem rendkívül (fény)érzékeny (amellett, hogy elég rossz is), a szemüvegem is sötétedõs. Nekem már rendkívül cseszte a szemem minden CRT. Tudok a színhûségrõl, ebben egyetértek (grafikai munkákra is használom a TFT-met, ilyenkor néha bosszankodok is kicsit), és speciel az én monitoromnál tényleg nincs teljesen zéró fekete (ebben az idõben még nem nagyon volt más gyártóknál sem), de manapság már ezt is megoldották. A látószög nem érdekel, mivel a családi vetítéseket nem a TFT-n, hanem a TV-re kikötve oldjuk meg. Én meg úgyis szemben ülök vele :) Nekem volt brand 21"-os monitorom is, amivel csak egy gond volt: öreg volt. Elkezdett elfáradni a vöröságyú.
Nem vagyok "pszichésen" elvakult ember, aki a TFT mellett csökönyösen kiáll. Egyszerûen csak nekem az elõnyei (gyakorlatilag 0 sugárzás, könnyû szállíthatóság, mindig tûéles kép, tökéletes képgeometria, kis helyfoglalás) többet nyomtak a latba, mint az általad írt hátrányai. Ezzel együtt nem bántam meg és használom játékra is. Itt meg aztán tökmindegy a színhûség meg hogy nincs tökéletes fekete, mert játék közben úgyse azt nézi az ember ;) :arrow: tökéletes játékra is. :)

Oks ez korrekt

Énmeg nyertem egy negyxedmilliós gépet 19-es crt moncsival és úgy itélem meg hogy azt a három évet kihúzom vele amit kell (még kettõ) aztán veszek TFT-t mert kétségtelen, hogy az a jövõ (hacsak nem jön újabb)

szer. szept. 22, 2004 10:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Thomas írta:
Na a témához is szólok:

cmr5.exe -safemode vagy
cmr5.exe -novideo vagy
cmr5.exe -staticbuffers

paraméterekkel indítani.
Hátha így megy.

Megpróbálom, de újra le kell töltenem :D

szer. szept. 22, 2004 8:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dehogy flame. :) Szerencséd van. Én azért vettem TFT-t, mert nem volt más választásom. A szemem rendkívül (fény)érzékeny (amellett, hogy elég rossz is), a szemüvegem is sötétedős. Nekem már rendkívül cseszte a szemem minden CRT. Tudok a színhűségről, ebben egyetértek (grafikai munkákra is használom a TFT-met, ilyenkor néha bosszankodok is kicsit), és speciel az én monitoromnál tényleg nincs teljesen zéró fekete (ebben az időben még nem nagyon volt más gyártóknál sem), de manapság már ezt is megoldották. A látószög nem érdekel, mivel a családi vetítéseket nem a TFT-n, hanem a TV-re kikötve oldjuk meg. Én meg úgyis szemben ülök vele :) Nekem volt brand 21"-os monitorom is, amivel csak egy gond volt: öreg volt. Elkezdett elfáradni a vöröságyú.
Nem vagyok "pszichésen" elvakult ember, aki a TFT mellett csökönyösen kiáll. Egyszerűen csak nekem az előnyei (gyakorlatilag 0 sugárzás, könnyű szállíthatóság, mindig tűéles kép, tökéletes képgeometria, kis helyfoglalás) többet nyomtak a latba, mint az általad írt hátrányai. Ezzel együtt nem bántam meg és használom játékra is. Itt meg aztán tökmindegy a színhűség meg hogy nincs tökéletes fekete, mert játék közben úgyse azt nézi az ember ;) :arrow: tökéletes játékra is. :)

szer. szept. 22, 2004 8:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Thomas írta:
Breki írta:
Thomas írta:
Breki írta:

TFT 60Hz-en játékra no comment P

Ehh. Asszem nem igazán vágod, hogy hogyan mûködnek a TFT monitorok.
Persze, hogy 60 Hz-en megy! Miért is menne feljebb? Ez teljesen normális.
Ez nem CRT monitor, itt nincs vibrálás.

Biztos nem
csak két dipim van a szakmából és a második diplomavédésnél biztos kimaradt a ki és bemeneti eszközöknél a tételbõl P

A munkahelyen kiadványszerkesztéskor se igazán szükséges PPP

A viccet félretéve eléggé mellényúltál,
a hangsúly a TFT-n volt.
Jelenleg még nem vehetik fel a versenyt játékokban, filmekben a CRT moncsikkal.

Elmonanám miért, de az off lenne. :wink:

Miylen TFT moncsin akartál játszani? 25-30 ms-nél elhiszem, hogy látod az utánhúzást, és valami noname 20 ms-osnál is, de egy korrektebb 16-20 ms-os TFT-n már nem veszed észre.

Simán lehet játszani TFT monitorokon. Sõt...
Még a szemed is a helyén marad. :wink:

Na, Peace. :P

Itt nem csak az utánhúzásról van szó.
Nekem otthon 19-es brand moncsim van, szerintem abszolút nem fárasztja a szemem.

Maradjunk annyiban, hogy nekem más a véleményem.

szer. szept. 22, 2004 7:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Dester írta:
OFF:

Nem akarlak megbántani véletlenül se Breki, elhiszem, hogy két diplomád van belõle, de hogy TFT elõtt még az életben nem játszottál, az is biztos. Egy dolog, ha az embernek valamibõl diplomája van és egy másik, ha használja is :))) (Bocs, vicc ;)) Komolyra fordítva: 20 ms-os a TFT-m és egyszer, de egyetlen egyszer sem volt még kevés sem filmhez, se játékhoz (aki ismer, az tudja, hogy milyen szenvedélyes autószimulátor-rajongó vagyok, oda pedig nem árt a minél nagyobb frame/sec, mert egy bericcenés vagy akadás (vagy alacsony FPS) és szalagkorlát/szakadék).

Az a "jelenleg", amirõl írtál, kb. egy/másfél éve elmúlt. (És akkor nem említettem a mostani 12 ms-os JÓ monitorokat. Megjegyzem, a 16-os és a 20 ms-os monitorok "utánhúzása" között igencsak nagyítóval kerestem a különbséget. M.i.k.: alig, de alig észrevehetõ és az is csak alapos figyelés után. Aki mást állít, az nem mond igazat. Ahol pedig kijön (DX-teszt pl.), olyan alkalmazást nem hiszem, hogy az ember mindennap használna (hogy ugráljon egy fehér négyzet egy fekete háttéren...). A válaszidõ pedig a 0x000000 feketérõl a 0xFFFFFF fehérre váltásra (és fordítva) vonatkozik, ami - valljuk be - nem általános felhasználás.)

ON:
Úgy látszik, ez a demó már nem fog elindulni nálam :(

Na figyi a dipiket csak a beszólás miatt írtam.

Játszani tényleg nem játszottam, de mivel évente több hivatalos kiadványt könyvet számitõgépes szerkesztését végzem azért találkoztam már párral.

És filmet is néztem már rajta.

Az LCD monitorok technológiájából következõen a fekete képpontok megvalósítása nem ugye igazán egyszerû, mivel az óriásmolekulákat nem lehet még elég precízen vezérelni, ezért az LCD monitorokon a fekete sosem lesz olyan ,,igazán fekete''. Ezért az ilyen kijelzõk kontraszt tulajdonságai valamivel rosszabbak a CRT monitorokétól. A CRT monitorok esetében az elektronsugár erõssége határozza meg a fényerõt, a TFT esetében viszont van külön háttérvilágítás, ami lényegesen erõsebb lehet a CRT monitoroknál megszokottól.

A TFT szerkezetébõl és a molekulák vezérlési pontatlanságaiból adódóan, sajnos jelenleg lényegesen kevesebb (kb. 250.000) színt képesek megjeleníteni a TFT-k, és mivel annyi képponttal készülnek, amennyit maximálisan meg tudnak jeleníteni, ezért az ettõl eltérõ felbontásokban a kép minõsége nem lesz igazán tökéletes. Ezen két ok miatt a grafikai munkákra még mindig szívesebben használnak CRT monitorokat.

Ezért használunk miis fõleg ilyeneket (persze BRAND-et)

a lapos kijelzõk hátrányos tulajdonságai az alacsonyabb kontrasztarány, a rögzített felbontás, a viszonylag behatárolt nézõszög, illetve a katódsugárcsöves monitoroknál valamivel gyengébb színhûség.

Tagadhatatlan, hogy a TFT-k évrõl évre dolgozzák le hátrányukat, és ha minden ugyanígy folytatódik tovább, hamarosan minden területen és tekintetben vetélytársai lehetnek a jó minõségû katódsugárcsöves kijelzõknek.

De a jelenleg általánosan használt fõleg nagyobb pl 19-es moncsik esetében ez nincs így.

Persze ha valakinek ilyen van bejön a jól ismert pszihológiai effekt, hogy magának bebizonyítsa, hogy jól döntött. Ez minden emberben megvan.

Tehát szerintem maradjunk ennyiben részemrõl lezártam.
Nem szeretnék ebbõl flame-t.

szer. szept. 22, 2004 7:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na a témához is szólok:

cmr5.exe -safemode vagy
cmr5.exe -novideo vagy
cmr5.exe -staticbuffers

paraméterekkel indítani.
Hátha így megy.

szer. szept. 22, 2004 1:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Breki írta:
Thomas írta:
Breki írta:

Ehh. Asszem nem igazán vágod, hogy hogyan működnek a TFT monitorok.

Biztos nem
csak két dipim van a szakmából és a második diplomavédésnél biztos kimaradt a ki és bemeneti eszközöknél a tételből P

a hangsúly a TFT-n volt.

Miylen TFT moncsin akartál játszani? 25-30 ms-nél elhiszem, hogy látod az utánhúzást, és valami noname 20 ms-osnál is, de egy korrektebb 16-20 ms-os TFT-n már nem veszed észre.

Simán lehet játszani TFT monitorokon. Sőt...
Még a szemed is a helyén marad. :wink:

Na, Peace. :P

kedd szept. 21, 2004 23:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF:

Nem akarlak megbántani véletlenül se Breki, elhiszem, hogy két diplomád van belőle, de hogy TFT előtt még az életben nem játszottál, az is biztos. Egy dolog, ha az embernek valamiből diplomája van és egy másik, ha használja is :))) (Bocs, vicc ;)) Komolyra fordítva: 20 ms-os a TFT-m és egyszer, de egyetlen egyszer sem volt még kevés sem filmhez, se játékhoz (aki ismer, az tudja, hogy milyen szenvedélyes autószimulátor-rajongó vagyok, oda pedig nem árt a minél nagyobb frame/sec, mert egy bericcenés vagy akadás (vagy alacsony FPS) és szalagkorlát/szakadék).

Az a "jelenleg", amiről írtál, kb. egy/másfél éve elmúlt. (És akkor nem említettem a mostani 12 ms-os JÓ monitorokat. Megjegyzem, a 16-os és a 20 ms-os monitorok "utánhúzása" között igencsak nagyítóval kerestem a különbséget. M.i.k.: alig, de alig észrevehető és az is csak alapos figyelés után. Aki mást állít, az nem mond igazat. Ahol pedig kijön (DX-teszt pl.), olyan alkalmazást nem hiszem, hogy az ember mindennap használna (hogy ugráljon egy fehér négyzet egy fekete háttéren...). A válaszidő pedig a 0x000000 feketéről a 0xFFFFFF fehérre váltásra (és fordítva) vonatkozik, ami - valljuk be - nem általános felhasználás.)

ON:
Úgy látszik, ez a demó már nem fog elindulni nálam :(

kedd szept. 21, 2004 23:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Thomas írta:
Breki írta:

Ehh. Asszem nem igazán vágod, hogy hogyan mûködnek a TFT monitorok.

Biztos nem
csak két dipim van a szakmából és a második diplomavédésnél biztos kimaradt a ki és bemeneti eszközöknél a tételbõl P

a hangsúly a TFT-n volt.

kedd szept. 21, 2004 23:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Breki írta:

Ehh. Asszem nem igazán vágod, hogy hogyan működnek a TFT monitorok.

kedd szept. 21, 2004 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Dester írta:
TFT-m van, korlátozva 60 Hz-re (minek feljebb?), eleve csak ez jelent meg a beállítások között, szóval nálam nem ez a gond.

pedig másoknál ez megoldotta

kedd szept. 21, 2004 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
TFT-m van, korlátozva 60 Hz-re (minek feljebb?), eleve csak ez jelent meg a beállítások között, szóval nálam nem ez a gond.

kedd szept. 21, 2004 20:55
ezüst tag

Hozzászólás 
_JoE_ írta:
Nálam se megy: Abit IS7, P3GHz, 1GB RAM, ATI 9800 PRO...

Már uninstalláltam is... :(
Viszont mi van a hangkártyával??? Mintha azt olvastam volna a readme-ben, hogy minimum 5.1-es kártyával hajlandó elindulni?!?

Má nem emléxem...

A megoldás:

Sziasztok!
Nekem nem akar elindulni....
Fenn van a megfelelõ DirectX,meg a legújabb NVidia driver (61.77),és csak egy szép fekete képernyõ fogad,majd egy hibaüzenet.
Mi kellhet még ennek a szutyoknak?

Használsz valamilyen monitor frissítés beállító progit? Hogy az winxp alatt ne 60hz-en menjenek a játékok. Ha használsz ilyet, akkor elõ kell szedni -> mindent 60hz-re állítasz(+újraindítasz). Elindítod a játékot (mennie kéne) annak a menüjében beállítod, milyen felbontásban szeretnéd és milyen frissítéssel -> kilépsz (elmenti a beállítást), újra beállíthatod a frissítéseidet -> restart és menni fog a colin a beállítottal illetve minden más játékod a megszokott formában.

Lényeges, ha mondjuk a colinban a 800*600-ra 85-öt engedett beállítani, akkor a frissítés beállító progiban is ennyit adj meg, ne többet, ne kevesebbet

kedd szept. 21, 2004 18:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem egy Live-om van, de emiatt a demó miatt nem fogom engedélyezni az alaplapi AC97-est. Egyetlen másodpercet se működött ez az integrált izé és ez ennyiben is marad :)

kedd szept. 14, 2004 18:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam se megy: Abit IS7, P3GHz, 1GB RAM, ATI 9800 PRO...

Már uninstalláltam is... :(
Viszont mi van a hangkártyával??? Mintha azt olvastam volna a readme-ben, hogy minimum 5.1-es kártyával hajlandó elindulni?!?

Má nem emléxem...

kedd szept. 14, 2004 17:33
arany tag

Hozzászólás 
Innen töltöttem le a CMR 2005 demót

vas. szept. 12, 2004 16:28
ezüst tag

Hozzászólás 
te honnan töltötted le a demó verziót?Nem élehet ,hogy a hiba azért áll fent?

vas. szept. 12, 2004 14:55
arany tag

Hozzászólás 
GeForce FX 5200 128 MB Ram az enyém és megy!

vas. szept. 12, 2004 14:49
ezüst tag

Hozzászólás 
még mindig nem megy! ezt irja!

A Colin Mcrae application hibát észlelt,ezért leállt!

A gépem következö:intel p4 2.66Ghz,512 ram,geforce 128mb!

Igaz,a videókártyám,most akarom majd kicserélni!
Ajánlhatnátok valmi jó kártyát!

vas. szept. 12, 2004 14:42
arany tag

Hozzászólás 
nincsmit

vas. szept. 12, 2004 14:32
ezüst tag

Hozzászólás 
F12004!
Köszia segitséget

vas. szept. 12, 2004 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Innen

szomb. szept. 11, 2004 19:05
ezüst tag

Hozzászólás 
honnan tudom letölteni a DirectX9.0c?

szomb. szept. 11, 2004 18:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
f12004 írta:
Dester nagyon zsír a játék! Én a havas pályán (nem jut eszebe az ország neve) megdöntöttem a recordot azonnal:D

Ui.:Hogyérted hogy a földhöz tapad az autó?

Nem valami nagyon nehéz megdönteni a default rekordot, mert az elég béna idő szokott lenni a colin-ban!

szomb. szept. 11, 2004 15:40
arany tag

Hozzászólás 
Richard Burns Rally-t honnan szedhetem le?

szomb. szept. 11, 2004 8:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Úgy, mint a Colin4-ben. Ha lemegyek az útról, akkor is tapad a földhöz. Nem tudom jobban elmagyarázni. Hasonlítsd össze a Richard Burns Rallyt és a Colin4-et EBBÕL A SZEMPONTBÓL és megérted, mit akarok ezzel mondani.

És mosolyogva fog elszállni P

szomb. szept. 11, 2004 8:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy, mint a Colin4-ben. Ha lemegyek az útról, akkor is tapad a földhöz. Nem tudom jobban elmagyarázni. Hasonlítsd össze a Richard Burns Rallyt és a Colin4-et EBBŐL A SZEMPONTBÓL és megérted, mit akarok ezzel mondani.

pén. szept. 10, 2004 21:05
arany tag

Hozzászólás 
Dester nagyon zsír a játék! Én a havas pályán (nem jut eszebe az ország neve) megdöntöttem a recordot azonnal:D

Ui.:Hogyérted hogy a földhöz tapad az autó?

pén. szept. 10, 2004 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na majd még próbálkozok :) A grafika elhiszem, hogy szép, de a kezelés? Még mindig tapad az autó a földhöz?

csüt. szept. 09, 2004 14:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem akarlak vígasztalni: nálam megy!
A játék gyönyörű (mondjuk sok különbséget a grafikában nem látok a 4-hez képest de mind1).
Az tetszik, hogy lesznek majd benne dakar-os terepjárók :)
Az jóóóóóóó
Amúgy nekem még mindig a 2 jön be a legjobban :)

csüt. szept. 09, 2004 13:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi Zsoca! Nem lennék meglepve, ha a két gyorsjavítás kavarna be!

csüt. szept. 09, 2004 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
f12004 írta:
A gépemen van DivX Codec pack stb... SP2 is fenn van... :D

Akkor örülj neki és csóváld a f.....
(nekem is fennt vannak és megy, de ez még nem jelenti azt, hogy mindenhol, pláne ha DivX-ék Javított DivX-et szándékoznak kiadni)

Dester: akkor sajna passz!

Mindjárt letöltölöm és megnézem (igaz itt ATI 8500LE)

csüt. szept. 09, 2004 6:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs fenn SP2, csak két gyorsjavítás, ami már odatartozik (Q330909 és Q815411).

DivX 5.1.1, XVid, Indeo és OGG codec van fenn.

szer. szept. 08, 2004 21:58
arany tag

Hozzászólás 
A gépemen van DivX Codec pack stb... SP2 is fenn van... :D

szer. szept. 08, 2004 20:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester, nem raktad még fel az SP2-t?
Mert a DivX oldalán olvastam, hogy az SP2 még a DivX-nek is (általánosítsunk: CODEC-nek is) bezavar...
...és ugye a Colin-oknak voltak bajai a codec-ekkel!
Ha nem (SP2) akkor off

szer. szept. 08, 2004 20:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bazz, akkor már végképp nem tudom mi van.

ASUS P4P8X, Intel P4 2.8 GHz HT 800 FSB, 2x512 Kingston 400 MHz Dual DDR, MSI Starforce GeForceFX-5600 VTDR128, 61.77-es driver, DirectX 9.0c.

szer. szept. 08, 2004 18:36
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma letöltöttem a demót és nálam MEGY :!: A konfigom:P4 2200 Mhz, 256 MB Ram, DirectX 9.0c, :!: Nvidia :!: GeForce FX 5200 128 Mb Ram 61.77-es driverrel, :!: Asus :!: P4P8X 9520 alaplappal. A Grafika fullon csak egy picit szaggat 1152x864 felbontásban, így levettem 800x600-ra. Nagyon király a játék nekem tetszik! Dester, milyen géped van :?: Ja és caprine, az Nvidiások nem szívtak!Hehe

szer. szept. 08, 2004 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem hiszem. Képzeld el kispedro, hogy hány e-mailt kaphatott a Codemasters még aznap, amikor kiadták a demot.... A többiről már nem is beszélve. Hatalmas égés, szerintem nemsoká lesz patch a demohoz is.

kedd szept. 07, 2004 18:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vajon a full game is ilyen lesz?

kedd szept. 07, 2004 17:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Nembaj úgyis az RBR Raly az igazi szimulátor.

kedd szept. 07, 2004 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ettől féltem én is, caprine. Röhej...... :evil: :roll: :cry:

kedd szept. 07, 2004 16:55
arany tag

Hozzászólás 
Úgy látom az Nvidia kártyások megszivták :oops: Sajnálom. Komcsi.

Pedig a demoban lévő angol pályán egy akkora Nvidia zászló alatt kell elmenni..... Még ha ATI lenne rajta akkor érteném is de így? No coment.

kedd szept. 07, 2004 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Geforce kártyámmal nem ment. Vettem egy Ati-t, beraktam, játék simán megy!

kedd szept. 07, 2004 14:38
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 67 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő