Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 0:23

Hozzászólás a témához  [ 75 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Richard Burns Rally 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Már csak a linkek hiányoznak :)

:wink:

szomb. szept. 03, 2005 18:55
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Már csak a linkek hiányoznak :)

szomb. szept. 03, 2005 10:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.
[HRT]Melorin vagyok, magyarország hivatalos RBR csapatának, a HRT tagja vagyok.
Ha valaki szeretne csatlakozni egy másik, hiperaktív fórumhoz, itt http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=94282 megteheti.
Ez egy szuper társaság, RBR megszállottakkal. Ha valaki szeretné megtekinteni a csapat oldalát, IDE http://w3.enternet.hu/vihonet/rally/index2.htm nézzen be.
Ha a Nemzetközi rangsorolásra esetleg kíváncsiak vagytok Ez http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm a Világranglista
Sziasztok.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Melorin szomb. szept. 03, 2005 18:56-kor.

szomb. szept. 03, 2005 7:11
Moderátor

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Hali!
Nem vagyok egy Colin-rajongó, mindig is a reális szimulációt kerestem a ralikban, és persze, hogy kormány/pedállal nyomom. A RBR szerintem nagyon jóra sikerült, de mégis (vagy pont ezért) kifogott rajtam, szóval elkelne egy kis segítség. Aki nem bírja a lámákat, most forduljon el! Szóval szeretném végignyomni rendesen a cuccot, és már az iskolában elakadok, a gázfékes csúsztatott kanyarban. Értek angolul, megcsinálom, amit mond, de valami sosem jó, mert az értékelésnél mindig kivág, hogy nem fékeztem, pedig fékeztem. Tehát van valaki, aki szépen, részletesen leírná, hogy a kanyar bejáratánál, a kanyarban, stb. melyik pedált mikor kell taposni, mennyire, kell-e csúsztatni, mikor kell felengedni, stb.
Köszi!
Tig

Ha jól emlékszem, 50% alá nem mehet a gázpedál. Fékezni is valamettől valameddig kell, de mivel ezt a részt billentyűzettel megcsinálni lehetetlen szerintem, kormányom meg nincs, nem erőltettem. Így nem tudok pontosat mondani.

pén. dec. 10, 2004 18:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hali!
Nem vagyok egy Colin-rajongó, mindig is a reális szimulációt kerestem a ralikban, és persze, hogy kormány/pedállal nyomom. A RBR szerintem nagyon jóra sikerült, de mégis (vagy pont ezért) kifogott rajtam, szóval elkelne egy kis segítség. Aki nem bírja a lámákat, most forduljon el! Szóval szeretném végignyomni rendesen a cuccot, és már az iskolában elakadok, a gázfékes csúsztatott kanyarban. Értek angolul, megcsinálom, amit mond, de valami sosem jó, mert az értékelésnél mindig kivág, hogy nem fékeztem, pedig fékeztem. Tehát van valaki, aki szépen, részletesen leírná, hogy a kanyar bejáratánál, a kanyarban, stb. melyik pedált mikor kell taposni, mennyire, kell-e csúsztatni, mikor kell felengedni, stb.
Köszi!
Tig

pén. dec. 10, 2004 9:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Mindenki!

A véleményem a Richard Burns Rallye-ról a következő:
A azt tudni kell, hogy a Rallye az életem nem kis részét teszi ki, / 3 év rallye RTE-ben/ tehát nem kicsit bevoltam sózva amikor meghallottam a játék érkezését! Magamról ennyit! A játék első elindítása után /11.02./ nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, illetve vegyes érzelmekkel voltam tele és azt mondtam: ezt a játékot vagy nagyon szeretni fogom vagy nagyon utálni!!! Viszont igaz ami igaz a grafika nagyon tetszik kivéve az emberek akik "visszatolnak a pályára", mondjuk a játék nem erről szól! A hang sztem egyenesen katasztrófális! Addig tetszik, hogy hátul hallani durrogó a kipufogó hangját váltáskor, /érdekes ezt külső nézetben nem kíséri egyetlen kis lángnyelvecske sem!!!/ és hallani a nagyon szépen a difik és a váltó hangját, de ahogy a motor szól annak sztem köze nincs a valósághoz! Csak megjegyzem, hogy a Colin McRae 2-höz felrakott 2002-es hangok sokkal jobbak, pedig az a játék már nem egy mai fejlesztés, p.l.: a Richard Burns-ből hol van a Subaru jellegzetes ALS "nyifogó" hangja?! Az egész motorhang viszhangzik,és a fordulat egy borulás után önálló életre kel! Az irányítás a játék "legérekesebb" része! Az addig oké, hogy tűzön-vizen átmegy az autó, de az hogy egy k.b. 2 centis kő úgy eldob, hogy repülök mint a győzelmi zászló az már egy kicsit sok!Én aláírom azt, hogy játék teljes mértékben valósághűre sikeredett, de véleményem szerint egy játéknak nem az a lényege, hogy minél többen azt mondják róla : ezt nem tudom irányítani és nem is kell, mert mondjuk nem lételemem a rallye csak úgy kedvem van egy kicsit kocsikázni és megyek egy kört! Én úgy gondolom, hogy sokan törölni fogják a játékot éppen ezért! Az utolsó észrevételem pedig a futómű beállítása! Na ez az a része a proginak ami nem kicsit túl van pörgetve! Én egyenlőre nem is próbáltam kínlódni vele! Összességében még adok néhány lehetőséget a játéknak, talán várok hozzá egy-két frissítést aztán majd meglátjuk!

Köszi a lehetőséget!

kedd dec. 07, 2004 9:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Ezt kapjátok ki!
Megszereztem a Richard Burns rally RELOADED változatát.Elindul a játék 5 percet játszom vele,lefagy.újrapróbálom,már a menüig se jut el.R9600pro karim van kipróbáltam már 3 drivert,úgy is fagyott.Kipróbálom hogy leveszem a graphics quality-t high-ról low-ra és mit ad isten működik!
dj.fóka bébi:csináld meg a rally suli advanced részének az utolsó pályáját perfectre,rohadt nehéz,de ha ez sikerül akkor már tudsz valamit,vagy csináld meg a richard burns challenget.(az első fényévekkel könnyebb)

pén. dec. 03, 2004 15:26
arany tag

Hozzászólás 
Nekem szerencsére ,a nagy nehézségek árán,de végre megnyertem egy évadot,s új autókkal bövült a palette!PEUGEOT 206WRC,HYUNDAI ACCENT ,de még mindig rejteget autókat,mert még mindig van olyan,amit nem mutat meg!

szer. nov. 03, 2004 17:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hi!

Nekem alapból ki van kapcsolva a Fastwrite, és így fagy a profil menüben.
:(

szer. nov. 03, 2004 15:18
arany tag

Hozzászólás 
Igaza van Desternek,nekem ugyan ez a hiba üzenet volt,nem tudja a pixel shaders2.0-át a videókártyád!Én inditottam a tropicot!Talán Mx-es a kártyád!Én e miatt a játék miatt vettem SAPPHIRE Ati Radeon 9800pro-t!Gondolom,éppen itt az ideje újjitanod a kártyád! :cry:

kedd nov. 02, 2004 19:17
Moderátor

Hozzászólás 
A videokártyád régi, nem támogatja az új verziójú Pixel/Vertex Shadereket. Olvass vissza a topicban.

kedd nov. 02, 2004 18:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Én még csak most akarok játszani a játékkal, de nem akar menni. Az intro után ez a hibaüzenet jön: ERROR LOADING HEDGEHOG error creating pixel shader:Pixel Shader/General/CarGlassInternal.pso
Ez mit jelent? Valamit rosszul csináltam? Valaki segitsen, mert már nagyon játszanék, de nem tudok. Köszi!

kedd nov. 02, 2004 17:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Valaki nem tud véletlenül csalást a játékhoz?
Szeretném kipróbáni a többi pályát és autót is, de úgy nem fog menni, ha 1,5-2 perccel később viszek végig egy pályát.

kedd nov. 02, 2004 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Örültem :)

csüt. okt. 07, 2004 22:48
arany tag

Hozzászólás 
köszi!Teljes a siker!Üdv!

csüt. okt. 07, 2004 16:33
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Dester!Igazad volt!Üdv!

csüt. okt. 07, 2004 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
dj.fóka bébi írta:
Hali mindenkinek!
Valaki játsza már a játékot?Elkezdem a rally iskolát,megállok a sárga négyzetben,tovább enged a következö pályára,de ha ott ,úgy teljesitek,hogy a füre nem megyek,akkor sem megyek tovább,mert mindig a suli páyára tesz vissza!Valaki tud nekem abban segiteni,hogy hogyan kezdjek egy bajnokságot?

Nagyon köszönöm!

A játék leírja a játékszabályokat. Nem ezerrel kell tépni, hanem 50-nel. Oldalt figyeld a zöld és piros sávokat, onnan tudni fogod, hogy most épp gyorsabban vagy lassabban kellene menni, vagy pont jó.
Egyébként bármikor kezdhetsz bajnokságot, max figyelmeztet, hogy ERŐSEN JAVASOLJA a rally-suli végigszenvedését a bajnokság megkezdése előtt...

szer. okt. 06, 2004 11:12
arany tag

Hozzászólás 
Hello!

Őszintén megmondom, nagyon tetszik a játék grafikája. Szerintem gyönyörű. Szinte jobban tetszik, mint a CMR4 (most húzom le az 5 demóját, arról még nem tudok kritikát írni). Viszont a játsz6ósággal nem tudok kibékülni. Nekem sincs kormányom :( Ezért én sem tudom a pályám tartani a kocsit, csak akkor, ha úgy vezetek, mint a BUSZSOFŐRÖK :!: Többet gurulok, mint amennyit nyomom a gázt. Különben irányíthatatlan. Ez szomorú. Nem hiszem, hogy valaha is lesz kormányom. Úgy néz ki maradnom kell a CMR-nél :?:

Anubis

szer. okt. 06, 2004 6:36
arany tag

Hozzászólás 
Hali mindenkinek!
Valaki játsza már a játékot?Elkezdem a rally iskolát,megállok a sárga négyzetben,tovább enged a következö pályára,de ha ott ,úgy teljesitek,hogy a füre nem megyek,akkor sem megyek tovább,mert mindig a suli páyára tesz vissza!Valaki tud nekem abban segiteni,hogy hogyan kezdjek egy bajnokságot?

Nagyon köszönöm!

csüt. szept. 30, 2004 18:54
arany tag

Hozzászólás 
hali mindenkinek!

Közben megjavult a gépem,s a játékot felraktam,de az a szerencse,hogy a múlkor vettem egy LOGITECH MOMO RACING Force feedback-es kormány,s ezzel tényleg igazi a játék,billentyüvel nehézkes,legalább is nekem!

szer. szept. 29, 2004 17:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
dj.fóka bébi írta:
Hali Breki!

Ati 9800pro kártyám van,s megcsinálom a beállitásokat!Lehet ,hogy a többi játéknál is ezt kellene tenni a késöbbiekben?

Esetleg, ha nem találnád meg, akkor Fastwrite néven is fut a dolog. Ezt érdemesebb kikapcsolni Ati kártyáknál, mert teljesítménycsökkenést nem okoz, viszont megszüntethet jópár kompatibilitási hibát!

PS:Elegem van ebből a komp. szóból! 2 nap alatt 3* írtam le, még kimondani is alig birom. :oops: :wink:

pén. szept. 24, 2004 16:04
arany tag

Hozzászólás 
Hali Breki!

Ati 9800pro kártyám van,s megcsinálom a beállitásokat!Lehet ,hogy a többi játéknál is ezt kellene tenni a késöbbiekben?

pén. szept. 24, 2004 14:14
ezüst tag

Hozzászólás 
''Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi!''

sg fórum

csüt. szept. 23, 2004 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha 130-cal rámész egy kőre a felnivel (oldalazás közben), akkor bizony repülhet ha nem is 6 méter magasra, de elég messzire egy autó :D

szer. szept. 15, 2004 19:48
ezüst tag

Hozzászólás 
tompyka írta:
BHMS :?: :?: :?:

http://www.bhmotorsports.com/

szer. szept. 15, 2004 16:48
arany tag

Hozzászólás 
BHMS :?: :?: :?:

szer. szept. 15, 2004 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 
BHMS-rõl

szer. szept. 15, 2004 14:57
arany tag

Hozzászólás 
Breki írta:
tompyka írta:
Visszatérve a játékra:
Adtam neki még egy esélyt. Még mindig nem győzött meg! Igaz, már végig tudok menni egy szakaszon úgy. hogy csak egyszer-kétszer dobom el a gépet, de akkor sem tetszik!
Nem tudom, ez mitől szimuláció. Szerintem egy ilyen autó nem 100kg!
Van egy pár barátom akik már vezttek is ilyen autókat, de ők is azt érzik mit én.
Szerintem egy játék nem attól szimulátor, hogy nem lehet végigmenni egy pályán, hanem attól, hogy reálisan viselkedik egy autó!

Egy dolog viszont nagyon tetszik benne -és pont olyan, mint a valóságban-, mire meglátod a kanyart már késő fékezni. (ezért van a navigátor).
Ezzel a pehelykönnyüen viselkedő autóval szvsz nagyon elrontották ezt a játékot!

Ha nem tudsz vezetni ajánlom az Easy MOD-ot

Amúgy reálisan viselkedik pont.

Nem tudom abaan mi a reális, ha rámegyek egy kőre akkor 6 m magasra repül az autó.
Mi az az Easy MOd?
Haonnan lehet letölteni?

szer. szept. 15, 2004 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
tompyka írta:
Visszatérve a játékra:
Adtam neki még egy esélyt. Még mindig nem gyõzött meg! Igaz, már végig tudok menni egy szakaszon úgy. hogy csak egyszer-kétszer dobom el a gépet, de akkor sem tetszik!
Nem tudom, ez mitõl szimuláció. Szerintem egy ilyen autó nem 100kg!
Van egy pár barátom akik már vezttek is ilyen autókat, de õk is azt érzik mit én.
Szerintem egy játék nem attól szimulátor, hogy nem lehet végigmenni egy pályán, hanem attól, hogy reálisan viselkedik egy autó!

Egy dolog viszont nagyon tetszik benne -és pont olyan, mint a valóságban-, mire meglátod a kanyart már késõ fékezni. (ezért van a navigátor).
Ezzel a pehelykönnyüen viselkedõ autóval szvsz nagyon elrontották ezt a játékot!

Ha nem tudsz vezetni ajánlom az Easy MOD-ot

Amúgy reálisan viselkedik pont.

szer. szept. 15, 2004 14:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom, szerintem nem pehelykönnyű. De ha túlságosan alászeded a kormányt, vagy éppen nem nagyon, de van egy "göröngy", akkor eldobja magát az autó. Ezt simán el tudom képzelni. Feltételezem, hogyha játszol a futóműkeménységgel, egyéb futóműbeállításokkal, akkor jobban négy keréken tartható az autó. Én nem próbáltam.

szer. szept. 15, 2004 8:27
arany tag

Hozzászólás 
Visszatérve a játékra:
Adtam neki még egy esélyt. Még mindig nem győzött meg! Igaz, már végig tudok menni egy szakaszon úgy. hogy csak egyszer-kétszer dobom el a gépet, de akkor sem tetszik!
Nem tudom, ez mitől szimuláció. Szerintem egy ilyen autó nem 100kg!
Van egy pár barátom akik már vezttek is ilyen autókat, de ők is azt érzik mit én.

Egy dolog viszont nagyon tetszik benne -és pont olyan, mint a valóságban-, mire meglátod a kanyart már késő fékezni. (ezért van a navigátor).
Ezzel a pehelykönnyüen viselkedő autóval szvsz nagyon elrontották ezt a játékot!

szer. szept. 15, 2004 8:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
dj.fókabébi írta:
szerinted Thomas a 9600xt jobb a 9800pro-tól?
A ram az lényeges?128/256mb????????????????

Nem! A 9800 PRO sokkal jobb.

De most már tényleg nézz körül a hardver fórumban. Kismillió ilyen topic van, linkekkel, saját tapasztalatokkal megspékelve. :twisted:

szer. szept. 15, 2004 0:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFFTOPIC!

Ne ide pls...

kedd szept. 14, 2004 18:57
vas-tag

Hozzászólás 
szerinted Thomas a 9600xt jobb a 9800pro-tól?
A ram az lényeges?128/256mb????????????????

kedd szept. 14, 2004 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Archon írta:
Nézzetek már körül egy kicsit a hardver részlegben. Rengeteg topic van, ahol ki van vesézve a téma rendesen.

Így van. Én is éppen ma indítottam mégegy teljesen felesleges topicot! :oops:
Azt hittem több ember szól hozzá! :wink:

Ezek a kártyák közül egyébként a 9600 XT a legjobb választás.

De ez a típus lenne a legjobb:

http://www.gecube.com/productCategory.php?proID=29

Az aproneten hirdetnek most 2-t 35-ért!

kedd szept. 14, 2004 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézzetek már körül egy kicsit a hardver részlegben. Rengeteg topic van, ahol ki van vesézve a téma rendesen.

kedd szept. 14, 2004 14:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Vegyél már akkor egy rendes videokártyát

GEforce 6800 GT most a legjobb ár tudást nézve

kedd szept. 14, 2004 14:48
vas-tag

Hozzászólás 
Hali Thomas!
Te milyen kártyát használsz?Igaz az a dolog,hogy a 128mb és a 256mb között nem sok a különbség?
melyik videókártyát javasolnád?

Sapphire Radeon 9600XT 256MB 500/300Mhz 128BIT VIVÓ DVI
Excalibur Radeon 9600Pro (400Mhz) 256MB128BIT VIVÓ
XpertrVision Nvidia 256MB fx 5700 TD SVHS ONLY

Még annyit szeretnék kérdezni,hogy mi a különbség a Sappire-Excalibur- XpertVision tipusok között!Miért vannak más néven forgalomban?
Ha tényleg ezért nem megy a richard burns rally,akkor kártyát cserélek,de szerintem hamarosan itt lenne amúgy is az ideje!
Elöre is köszönöm a segitséget!

kedd szept. 14, 2004 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, a game-hoz kell a Pixel Shader-t, és Vertex Shader-t ismerő videokártya.
Ez a GF3 Ti szériátol indul. A GF4 MX440 pedig még a GF2 családhoz tartozik.
GF3 Ti, GF4 Ti, GF FX.
Ati-ban pedig 8500-9000-9100-9200-9500.... X300,X600....

Tehát sajna MX-en nem fog menni a game. :cry:

kedd szept. 14, 2004 0:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem csak tippem van: a játék futtatásához Pixel Shader 2.0 kompatibilis videokártya kell valószínűleg. Az MX440 ezt még nem tudja. (Tényleg használja is, fenn írtam, hogy épp emiatt szaggat a cucc, mert bár a kártyám támogatja ezt az opciót, nem túl erős ebben.)

MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.6GHZ Processor
256MB System Ram
64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
DirectX compatible soundcard

Bár ez nem írja a verziót, szerintem itt van a kutya elásva, mert gyanús, hogy megemlíti a Pixel Shadinget.

hétf. szept. 13, 2004 18:32
vas-tag

Hozzászólás 
A gépem a következö:

intel pentium 4 2.6Ghz
512 ram
nvidia mx440 128mb 8xagp
Operációs rendszer 2 napja lett telepitve,pontosan a játék miatt!

A gond az,hogy minden fut (FarCry,nfs underground,toca race 2,stb),csak a richard burns rallye nem akarja az igazságot!Mint már irtam,a játék elindul,lejátsza a demót,amikor a demó lemegy,akkor egy fekete képernyö következik,sa közepében egy figyelmeztetö ablakban ez a szöveg:ERROR CREATING PIXEL SHODER:PIXELSHADERS/GENERAL/CARGLASSINTERNAL.PSO

Ettöl tovább nem jutok!
Valaki segitsen!

hétf. szept. 13, 2004 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért leírnád, hogy milyen vid.kártyád van? Gyanús, hogy olyan opcó van bekapcsolva, amit a karid nem tud...

hétf. szept. 13, 2004 15:38
vas-tag

Hozzászólás 
ERROR CREATING PIXEL SHODER:PIXELSHADERS/GENERAL/CARGLASSINTERNAL.PSO

tud valaki segiteni?

nem lehet videókártya gondom,mert a need for speed underground fut fullra feltuningolva!

hétf. szept. 13, 2004 15:15
Moderátor

Hozzászólás 
nokia6230 írta:
ezzel mit akarsz mondani?talán nem halaszgassam a videokártya vásárlását?Lehet ezért nem megy a colin demo is?tudnál ajánlani valami jó video kártyát,kb 40-45 ezerig?

Videókártya nélkül nehéz. :lol: :lol:

hétf. szept. 13, 2004 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hali!
Hétvégén felraktam a játékot, és fél óra után töröltem is. De nem azért mert nem jó, hanem mert billentyűzetem
van csak. :( Ez a játék ISTEN! Ennyire jó rally SZIMULÁTORT még nem láttam. A colinok elbújhatnak. Próbáltam
beállítani a kocsit, de annyi fajta opció van, hogy sztem kézikönyv nélkül esélytelen... :) Amint lesz kormányom
azonnal nekiállok végignyomni. :)

hétf. szept. 13, 2004 9:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia6230 írta:
ezzel mit akarsz mondani?talán nem halaszgassam a videokártya vásárlását?Lehet ezért nem megy a colin demo is?tudnál ajánlani valami jó video kártyát,kb 40-45 ezerig?

Radeon 9600 XT
Radeon 9800 PRO
Nvidia FX 5900 XT

hétf. szept. 13, 2004 0:25
arany tag

Hozzászólás 
Nvidia kártyát ajánlok

vas. szept. 12, 2004 17:58
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. szept. 12, 2004 17:41
arany tag

Hozzászólás 
Vmi hiba merült fel amikor létrehozná a pixeleket

vas. szept. 12, 2004 17:33
ezüst tag

Hozzászólás 
SEGITSÉGET KÉREK!

FELTELEPITETTEM A JÁTÉKOT,A DEMÓ RENDESEN LEMEGY,DE AMIKOR A DEMONAK VÉGE,KAPOK EGY FEKETE KÉPERNYÖT,S EGY FIGYELMEZTETÖ ABLAKOT A KÖZEPÉBEN!

ERROR LOADING HEDGEHOG

ERROR CREATING PIXEL SHODER:PIXELSHADERS/GENERAL/CARGLASSINTERNAL.PSO

TUD VALAKI SEGITENI?

vas. szept. 12, 2004 17:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 75 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő