Szerző |
Üzenet |
Nikita
vas-tag
|
Csak 2 játékot töltöttem le, de később ikább majd vásárolni fogok, mert sokkal egyszerűbb.
Köszi szépen a tippet!
|
hétf. jan. 23, 2006 8:52 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Vannak már vinyón játékaid, vagy csak ezután szered be őket?
|
hétf. jan. 23, 2006 7:18 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Nikita írta: Sziasztok! Holnap szándékomban áll venni egy PS2-t, és keresgéltem játékokat hozzá. Van valami speciális mód ahogy vagy amivel ki kell írni? Vagy csak simán dvdkép kiírása és mehet? Előre is köszi!
Az Alcohol-ban van asszem spec. PS2 írási mód.
|
vas. jan. 22, 2006 23:39 |
|
|
Nikita
vas-tag
|
Sziasztok!
Holnap szándékomban áll venni egy PS2-t, és keresgéltem játékokat hozzá. Van valami speciális mód ahogy vagy amivel ki kell írni? Vagy csak simán dvdkép kiírása és mehet?
Előre is köszi!
|
vas. jan. 22, 2006 16:09 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
eszterh írta: szia rodna3, köszönöm szépen az infót. válaszoltam a napokban csak valahol eltűnt a válaszom sorry a késlekedésért így. vettem egy x-boxot. ott a helyszínen kapott software-t, mediamenűt, mindezt 5000 pénzért. 2500-ért felismeri a filmeket is távirányító nélkül. sokan voltak a boltban is a szervizben is, mindenki hozta-vitte a kütyüit. egy srác épp ps2-t vett, nem beszélték le róla. nekem aszonták, inkább x-box, pláne ha idomítottat szeretnék. tovább bírja a gyűrűdést. most már csak filmeket kell organizálni. to all: harry potter eddigi összes játék valakinek? feltételekkel is érdekel. remélem ez most nem olvad el. rodnas3 írta: szia Eszti.
küldtem neked PÜ-t. olvasd el légyszi.
THX
szia
nem mondom hogy rossz választás, de ha inkább játszani akarsz akkor ps2...kb 3x annyi játék van rá.
igaz mostanában ugyanazok jelennek meg rá mint a többi gépre mert multiplatformos fejlesztések vannak....
nekem mindkét gépem van ....van amit az x-en játszok és van amit ps2-ön..
jó kis gép az és a hardvere egy kicsit jobban van összerakva, kevésbé hibásodnak meg!!
csövi
|
pén. dec. 09, 2005 1:03 |
|
|
eszterh
vas-tag
|
szia rodna3,
köszönöm szépen az infót.
válaszoltam a napokban csak valahol eltűnt a válaszom sorry a késlekedésért így.
vettem egy x-boxot.
ott a helyszínen kapott software-t, mediamenűt, mindezt 5000 pénzért.
2500-ért felismeri a filmeket is távirányító nélkül.
sokan voltak a boltban is a szervizben is, mindenki hozta-vitte a kütyüit.
egy srác épp ps2-t vett, nem beszélték le róla.
nekem aszonták, inkább x-box, pláne ha idomítottat szeretnék.
tovább bírja a gyűrűdést.
most már csak filmeket kell organizálni.
to all: harry potter eddigi összes játék valakinek? feltételekkel is érdekel.
remélem ez most nem olvad el.
rodnas3 írta: szia Eszti.
küldtem neked PÜ-t. olvasd el légyszi.
THX
|
csüt. dec. 08, 2005 21:06 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
Árpy írta: Miért járna jobban? Magyarázatot követelek
kevésbé romlik el ez 100%!!
|
kedd dec. 06, 2005 19:18 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Miért járna jobban? Magyarázatot követelek
|
kedd dec. 06, 2005 18:33 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Szerintem az Xboxxal jobban jár... De arra kevesebb a Game, modjuk az árfolyamokat nemn tudom
|
kedd dec. 06, 2005 18:19 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Aki még nem vett PS2-t, az megteheti most a Savoya Parkban(Auchan) csak 34000 HUF!!!
|
kedd dec. 06, 2005 11:32 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
szia Eszti.
küldtem neked PÜ-t.
olvasd el légyszi.
THX
|
hétf. dec. 05, 2005 21:01 |
|
|
eszterh
vas-tag
|
rodnas3 írta: zoleyka írta: Úgy néz ki,a ps2 kilőve. Egyrészt drága az eredeti játék,másrészt nem merem bevállalni a csippelést( garanciavesztés,tönkremenés miatt). Marad a pc. 1.,új masina-kilőve,drága 2.,használt,max. 1 éves 3.,a mostani felturbózása Na,ez utóbbihoz kérem a segítségeteket! Mit kellene kicserélnem a gépben,hogy fussanak a mostani játékok? A jelenlegi konfig a következő: -intel celeron 1.7 ghz -alaplap: asus p4b266( 6pci, 1 agp,1 cnr,3 dimm) -memória: 640mb( ddr sdram) -videokártya: asus a9550 (128mb) -wincs. 40gb Hát,ennyi,kíváncsian várom a hozzászólásokat! U.i.: légyszi hozzávetőleges árat is mondjatok (bocsi,az egészet másik topikba kellett volna írni...) látom jól rádijesztettek a fiúk...nem kell beszarni nekem a kezdetek óta (amióta megjelent)ps2-öm van és nincs semmi baja!!! megbízható(nem a konzolstúdióban!!!!!) szervizben kell csináltatni a chip-elést ahol még garanciát is adnak rá. ha ott veszed a gépet akkor mindkettőre adnak!! ha meggondolod magad akkor szólj adok egy címet ahová én is hordom a gépeket. a fej egyébként legtöbbször nem a chip minősége miatt megy tönkre hanem azért mert **** alapanyagra irták a játékot. mivel rossz az alapanyag gyakorlatilag alig érzékeli hogy mi van rajta a ps2 ben lévő fej erre elkezd erölködni úgymond fepörög majd egyre csúnyább hangja lesz ahogy szószerint szétpörgeti magát(régebben ez miatt kalibrálták a lézert benne!! ami elöbb utóbb szintén a gép elhalálozásához vezetett)...na ettöl szoktak meghalni a fejek.... ahol én csináltatom a gépeket beleépítenek a chipel eggyütt egy olyan kis panelt ami ezt a túlpörgést megakadájozza így megkíméli a fejet...... vedd figyelembe azt is hogy most mondjuk ráköltesz 50e ft-ot a pcd-re de ezt megismételheted egy fél év mulva szintén...akkor melyik éri meg jobban.... nekem van pcm-is és gyüjtöm azokat a konzolokat amik eddig megjelentek...de eddig csak a pc-vel szívtam pedig már vagy 12 éve ezzel foglalkozok... a lényeg jól döntsd el mit akarsz .....csak játszani, esetleg filmetnézni ill zenéthalgatni...erre alkalmas a ps2. vagy mindenféle multimediás, irodai alkalmazásokat, játékokat,filmeket,zenéket futtatni a gépeden amit félévente újjíthatsz akkor vegyél pc-t!! üdv
szia,
help mí plíz.
ez a hozzáértő, garanciát adó szerviz/bolt/izé engem nagyon érdekelne, karácsonyra 13 éves ikerpárnak jó játék lenne szerintem.
megköszönném, ha elküldenéd nekem a címet/telefonszámot.
meg bármi segítséget szívesen fogadok.
köszi,
Eszter
|
hétf. dec. 05, 2005 10:54 |
|
|
eszterh
vas-tag
|
rodnas3 írta: zoleyka írta: Úgy néz ki,a ps2 kilőve. Egyrészt drága az eredeti játék,másrészt nem merem bevállalni a csippelést( garanciavesztés,tönkremenés miatt). Marad a pc. 1.,új masina-kilőve,drága 2.,használt,max. 1 éves 3.,a mostani felturbózása Na,ez utóbbihoz kérem a segítségeteket! Mit kellene kicserélnem a gépben,hogy fussanak a mostani játékok? A jelenlegi konfig a következő: -intel celeron 1.7 ghz -alaplap: asus p4b266( 6pci, 1 agp,1 cnr,3 dimm) -memória: 640mb( ddr sdram) -videokártya: asus a9550 (128mb) -wincs. 40gb Hát,ennyi,kíváncsian várom a hozzászólásokat! U.i.: légyszi hozzávetőleges árat is mondjatok (bocsi,az egészet másik topikba kellett volna írni...) látom jól rádijesztettek a fiúk...nem kell beszarni nekem a kezdetek óta (amióta megjelent)ps2-öm van és nincs semmi baja!!! megbízható(nem a konzolstúdióban!!!!!) szervizben kell csináltatni a chip-elést ahol még garanciát is adnak rá. ha ott veszed a gépet akkor mindkettőre adnak!! ha meggondolod magad akkor szólj adok egy címet ahová én is hordom a gépeket. a fej egyébként legtöbbször nem a chip minősége miatt megy tönkre hanem azért mert **** alapanyagra irták a játékot. mivel rossz az alapanyag gyakorlatilag alig érzékeli hogy mi van rajta a ps2 ben lévő fej erre elkezd erölködni úgymond fepörög majd egyre csúnyább hangja lesz ahogy szószerint szétpörgeti magát(régebben ez miatt kalibrálták a lézert benne!! ami elöbb utóbb szintén a gép elhalálozásához vezetett)...na ettöl szoktak meghalni a fejek.... ahol én csináltatom a gépeket beleépítenek a chipel eggyütt egy olyan kis panelt ami ezt a túlpörgést megakadájozza így megkíméli a fejet...... vedd figyelembe azt is hogy most mondjuk ráköltesz 50e ft-ot a pcd-re de ezt megismételheted egy fél év mulva szintén...akkor melyik éri meg jobban.... nekem van pcm-is és gyüjtöm azokat a konzolokat amik eddig megjelentek...de eddig csak a pc-vel szívtam pedig már vagy 12 éve ezzel foglalkozok... a lényeg jól döntsd el mit akarsz .....csak játszani, esetleg filmetnézni ill zenéthalgatni...erre alkalmas a ps2. vagy mindenféle multimediás, irodai alkalmazásokat, játékokat,filmeket,zenéket futtatni a gépeden amit félévente újjíthatsz akkor vegyél pc-t!! üdv
szia,
help mí plíz.
ez a hozzáértő, garanciát adó szerviz/bolt/izé engem nagyon érdekelne, karácsonyra 13 éves ikerpárnak jó játék lenne szerintem.
megköszönném, ha elküldenéd nekem a címet/telefonszámot.
meg bármi segítséget szívesen fogadok.
köszi,
Eszter
|
hétf. dec. 05, 2005 10:53 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
Árpy írta: rodnas3 írta: vannak olyan játékok amik 2 mentésből elfoglalják a memókártya teljes egészét(drakan...) Ez igaz??? Némelyik mentésem még a 100k-t sem éri el, igy nem aggódok, hogy betelik a 8 megásom. Havernak 64MB-os kártyája van...persze nem Sony.
igen, igaz.
azért írtam a DRAKAN-t mert az 2 mentésből elfoglalja a 8mb-os kártyát teljesen...és még van 1-2 ilyen játék csak nem emlékszem melyik.....
üdv
|
vas. dec. 04, 2005 14:40 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
PS2-n a legújabb játékok is elindulnak, nem kell rá költeni fél évente/évente több 10ezer forintot, mint a PC esetében (videokártya, proci, alaplap, vinyó).
Több, mint 1 éve megvan a PS2-m és rengeteget játszok vele.
Lemez szempontjából én a Verbatimra vagy a TDKra szavazok.
|
vas. dec. 04, 2005 12:47 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
rodnas3 írta: vannak olyan játékok amik 2 mentésből elfoglalják a memókártya teljes egészét(drakan...) Ez igaz???
Némelyik mentésem még a 100k-t sem éri el, igy nem aggódok, hogy betelik a 8 megásom.
Havernak 64MB-os kártyája van...persze nem Sony.
|
vas. dec. 04, 2005 12:34 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
zoleyka írta: Rodnas3! légyszi írd meg a címet! hátha még meggondolom magam... most akciósan 35e a ps2 a corában,azt elvihetem a szervizbe? akkor is adnak rá garit? mennyibe kerül a csippelés? És ha ott náluk veszem csippelve,akkor mennyi (persze újonnan!)? Sz*r alapanyagra írták?Ez azt jelenti,hogy noname dvd-re? Ha mégis a ps2 mellett döntenék,akkor megkeresnélek e-mail-ben,ha lehet,nem szeretném rögtön tönkrevágni a gépet egy figyelmetlenség miatt... köszi a segítséget!
szia
küldtem neked pü-t
|
csüt. dec. 01, 2005 23:45 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
adamec22 írta: Na de Peti !! Ha már Videokártya akkor ne Inno3d !! Az egy kukába való sz*r, szerintem és Salvatore szerint is ! Ugy hogy azt inkább vessük el !
Jó...
|
csüt. dec. 01, 2005 17:30 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Rodnas3!
légyszi írd meg a címet!
hátha még meggondolom magam...
most akciósan 35e a ps2 a corában,azt elvihetem a szervizbe? akkor is adnak rá garit? mennyibe kerül a csippelés? És ha ott náluk veszem csippelve,akkor mennyi (persze újonnan!)?
Sz*r alapanyagra írták?Ez azt jelenti,hogy noname dvd-re?
Ha mégis a ps2 mellett döntenék,akkor megkeresnélek e-mail-ben,ha lehet,nem szeretném rögtön tönkrevágni a gépet egy figyelmetlenség miatt...
köszi a segítséget!
|
csüt. dec. 01, 2005 12:17 |
|
|
Xman
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 9:26 Hozzászólások: 391 Tartózkodási hely: TiszaNewCity
|
Rodnas3 megadta a megfelelő választ
Ha az ő általa ajánlott szervízeket választod, lehet, hogy mégis inkább a PS2 a jobb megoldás Mégiscsak egyszerűbb ha játszani akarsz, főleg ha garanciát is vállalnak rá. A PC-dbe meg vegyél egy DVD írót (10-16.000 ft).
|
csüt. dec. 01, 2005 9:08 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
zoleyka írta: Úgy néz ki,a ps2 kilőve. Egyrészt drága az eredeti játék,másrészt nem merem bevállalni a csippelést( garanciavesztés,tönkremenés miatt). Marad a pc. 1.,új masina-kilőve,drága 2.,használt,max. 1 éves 3.,a mostani felturbózása Na,ez utóbbihoz kérem a segítségeteket! Mit kellene kicserélnem a gépben,hogy fussanak a mostani játékok? A jelenlegi konfig a következő: -intel celeron 1.7 ghz -alaplap: asus p4b266( 6pci, 1 agp,1 cnr,3 dimm) -memória: 640mb( ddr sdram) -videokártya: asus a9550 (128mb) -wincs. 40gb Hát,ennyi,kíváncsian várom a hozzászólásokat! U.i.: légyszi hozzávetőleges árat is mondjatok (bocsi,az egészet másik topikba kellett volna írni...)
látom jól rádijesztettek a fiúk...nem kell beszarni nekem a kezdetek óta (amióta megjelent)ps2-öm van és nincs semmi baja!!!
megbízható(nem a konzolstúdióban!!!!!) szervizben kell csináltatni a chip-elést ahol még garanciát is adnak rá.
ha ott veszed a gépet akkor mindkettőre adnak!!
ha meggondolod magad akkor szólj adok egy címet ahová én is hordom a gépeket.
a fej egyébként legtöbbször nem a chip minősége miatt megy tönkre hanem azért mert **** alapanyagra irták a játékot.
mivel rossz az alapanyag gyakorlatilag alig érzékeli hogy mi van rajta a ps2 ben lévő fej erre elkezd erölködni úgymond fepörög majd egyre csúnyább hangja lesz ahogy szószerint szétpörgeti magát(régebben ez miatt kalibrálták a lézert benne!! ami elöbb utóbb szintén a gép elhalálozásához vezetett)...na ettöl szoktak meghalni a fejek....
ahol én csináltatom a gépeket beleépítenek a chipel eggyütt egy olyan kis panelt ami ezt a túlpörgést megakadájozza így megkíméli a fejet......
vedd figyelembe azt is hogy most mondjuk ráköltesz 50e ft-ot a pcd-re
de ezt megismételheted egy fél év mulva szintén...akkor melyik éri meg jobban....
nekem van pcm-is és gyüjtöm azokat a konzolokat amik eddig megjelentek...de eddig csak a pc-vel szívtam pedig már vagy 12 éve ezzel foglalkozok...
a lényeg jól döntsd el mit akarsz .....csak játszani, esetleg filmetnézni ill zenéthalgatni...erre alkalmas a ps2.
vagy mindenféle multimediás, irodai alkalmazásokat, játékokat,filmeket,zenéket futtatni a gépeden amit félévente újjíthatsz akkor vegyél pc-t!!
üdv
|
szer. nov. 30, 2005 22:31 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Hááát, a Ram az talán elég lesz.
Ha van 8xAGP-d akkor egy MSI vagy ASUS GeForce 6600-elég, és húzhatóak is eléggé. (Hűtéstől függ)
Ha pedig maradsz a Celeronnál akkor inkább egy 3GHz-set is vehetnél mert össz-vissz 2-3e ft az eltérés.
Ez sem lenne mondjuk egy rossz választás VGA-szempontból.
http://depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=99&c_id=231&p_id=14600
|
szer. nov. 30, 2005 21:47 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Na de Peti !!
Ha már Videokártya akkor ne Inno3d !! Az egy kukába való sz*r, szerintem és Salvatore szerint is ! Ugy hogy azt inkább vessük el !
|
szer. nov. 30, 2005 21:36 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Hardverben nem vagyok annyira otthon. Majd jön egy hardverszakos. Szerintem ha az alaplapod S478-as, akkor mennie kell, de nem biztos..
Szerintem elég!
Nincs mit.
|
szer. nov. 30, 2005 20:52 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Valóban annyi...
De honnan tudom,hogy működni fog?Hogy nem ütközik semmivel? A memória elég?
kössz
|
szer. nov. 30, 2005 20:48 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
Minden modern?
Akkor nem ártana egy új proci:
http://depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_ ... p_id=27272
2,8GHz, Celeron, S478
20000Ft
Meg egy új videókártya:
http://depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_ ... p_id=21606
26700Ft
Ez így majdnem 50ezer...
|
szer. nov. 30, 2005 20:42 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Azt szeretném,hogy fussanak a játékok rajta.Tudom,hogy a határ a csillagos ég,de azért jó lenne mondjuk 50e alatt...
|
szer. nov. 30, 2005 20:33 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
Mennyit költenél rá??
|
szer. nov. 30, 2005 20:25 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Úgy néz ki,a ps2 kilőve. Egyrészt drága az eredeti játék,másrészt nem merem bevállalni a csippelést( garanciavesztés,tönkremenés miatt).
Marad a pc.
1.,új masina-kilőve,drága
2.,használt,max. 1 éves
3.,a mostani felturbózása
Na,ez utóbbihoz kérem a segítségeteket! Mit kellene kicserélnem a gépben,hogy fussanak a mostani játékok?
A jelenlegi konfig a következő:
-intel celeron 1.7 ghz
-alaplap: asus p4b266( 6pci, 1 agp,1 cnr,3 dimm)
-memória: 640mb( ddr sdram)
-videokártya: asus a9550 (128mb)
-wincs. 40gb
Hát,ennyi,kíváncsian várom a hozzászólásokat!
U.i.: légyszi hozzávetőleges árat is mondjatok
(bocsi,az egészet másik topikba kellett volna írni...)
|
szer. nov. 30, 2005 20:21 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Látod: Thomas még a Guglit is megspórolta neked
|
szer. nov. 30, 2005 18:54 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
|
szer. nov. 30, 2005 16:13 |
|
|
Neo01
arany tag
Csatlakozott: csüt. aug. 18, 2005 14:06 Hozzászólások: 235 Tartózkodási hely: Hááááát nem is tudom...Talán Pest, Buda-pest
|
zoleyka írta: Élvezhető a játék 'hagyományos' ( nem plazma v. lcd) tv-n is?
Nekem személyesen nincs PS2-m csak a családban,de ha nem "mini"TV-d van akkó nagyon élvezhető.
|
szer. nov. 30, 2005 15:58 |
|
|
adamec22
platina tag
|
zoleyka írta: Inkább az 50 felé lenne a rá költendő...tehát akkor a pc kiesett... Nekem 1ébként ez van: intel celeron cpu 1.7 ghz asus p4b266( vagy vmi ilyesmi...hol tudom megnézni?) 640 mb ram wincs.40gb vid.kártya asus a 9550 128mb cd-író,dvd-olvasó,és asszem egy 240-es hűtő Esetleg ezt 'felturbózni'? Nem járnék jobban? Nehéz a választás,de jó ha van segítség... kösszi
Letöltöd az Everest-et (goggle-be beirod hogy "Everest"
Felteszed és ki ir minden adatot ami van a gépedben, csak kiválasztod az alaplapot benne és kiirja hogy milyen is az.
|
szer. nov. 30, 2005 14:30 |
|
|
Xman
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 9:26 Hozzászólások: 391 Tartózkodási hely: TiszaNewCity
|
Hát Zoleyka, a PS2 "csippeléssel" jobb vigyázni Gyakorlatilag szétszedik a gépet és beleépítenek/forrasztanak egy chipet amivel már futnak a másolt játékok. Ha keresgélsz az elektro topicban, sok hozzászólást találsz ezzel kapcsolatban. Az ára 5.000 - 20.000 -ig terjedhet a chip minőségétől és a beszerelőtől függően. Ha rossz minőségű a chip, egy év alatt kinyírhatja az olvasófejet, ami ütős összeg. A gépet ott kell hagynod napokig, és ki garantálja hogy a vadonatúj fejet nem cserélik ki benne egy lepukkantra ? Najó ez már összeesküvés elmélet
Viszont egy jobb PS2 játék eredetiben 8-10-12.000 HUF, ez nem túl jó
Én személy szerint a PC-det fejleszteném, de a PS2 előnyére szól, hogy nem kell érteni hozzá, belököd a DVD-t és megy.
Ettől függetlenül ha letölteni akarsz PS2 játékokat, kell egy DVD írós PC, ami kiirja a cuccot
|
szer. nov. 30, 2005 9:42 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Inkább az 50 felé lenne a rá költendő...tehát akkor a pc kiesett...
Nekem 1ébként ez van:
intel celeron cpu 1.7 ghz
asus p4b266( vagy vmi ilyesmi...hol tudom megnézni?)
640 mb ram
wincs.40gb
vid.kártya asus a 9550 128mb
cd-író,dvd-olvasó,és asszem egy 240-es hűtő
Esetleg ezt 'felturbózni'? Nem járnék jobban?
Nehéz a választás,de jó ha van segítség...
kösszi
|
kedd nov. 29, 2005 22:35 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Hát, ha lenne rá 100.000 akkor egy ilyesmi config megteszi egy gyereknek játékra.
Idézet: ASUS P4S800D ATX 10390 Celeron(R)(345) 3GHz 256KB S478 1 év 17900 512MB PC3200 Brand 7990 Samsung 160GB 7200rpm 8MB 3év 18390 Sapphire Radeon 9600XT 128MB TD csak kártya 19900 LG 52x/32x/52x oem 4220 Codegen 6054L P4 PFC 300W ATX 5900
84690
105862,5
Habár még egy tápot nem ártana cserélni, mert nagyon káromolják a Kodegányt !
|
kedd nov. 29, 2005 21:39 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Ja, és még a Game-Cube-t sem tenném kukába mert már volt vele dolgom, és NAGYON SZÉP A GRAFIKÁJA !
Csak ritka és kevés játék van rá az a baja.
Egyébként sokkal-jobb mint a PS2, legalábbis ha a képminőséget nézzük.
|
kedd nov. 29, 2005 21:35 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Hát, én a Pc-mellet állok, DE ! Egy PS2-kb 50ruppó.
Ennyiből olyan számítógépet kapnál csak amin a Duke Nukem 3d futna kb.
tehát ha azt is megírnád hogy mennyi a költségvetés akkor tudnék egy-két tanácsot adni, szerintem.
Üdvözlettel...adamec
|
kedd nov. 29, 2005 21:32 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Nna akkor,értetlenkedek egy kicsit...
Hogyhogy arra a platformra íródott? Ez mit jelent?
Dvd-re VAGY cd-re írom ki? Mindegy? Mekkora terjedelmű ált. egy játék?
A csippelés sacperkábé mennyi pénz?
köszi!
|
kedd nov. 29, 2005 20:59 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
|
kedd nov. 29, 2005 20:57 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
zoleyka írta: A netről ugye lehet bármilyen játékot tölteni ps2-re? Bármilyet nem, csak ami arra a platform-ra iródott. zoleyka írta: DVD-re vagy cd-re írandó a játék? Ki lehet írni. zoleyka írta: ps2-vel kapcsolatban hallhattam a 'csippelés' kifejezést? Mit jelent? A csippelés az, hogy az írott, illetve a másolt játékot is vigye. Ugyanis nem viszi alapból. zoleyka írta: Élvezhető a játék 'hagyományos' ( nem plazma v. lcd) tv-n is? Nincs PS2-m, de szerintem élvezhető. zoleyka írta: A memóriakártyára mit mentek? A játékot,hogy másnap ugyanott folytassam?
Igen, a memkártyra azt lehet menteni, hogy ott folytatsd a játékot.
|
kedd nov. 29, 2005 20:45 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
Hát ennyire nem is számítottam!
A netről ugye lehet bármilyen játékot tölteni ps2-re? DVD-re vagy cd-re írandó a játék? ps2-vel kapcsolatban hallhattam a 'csippelés' kifejezést? Mit jelent?
Élvezhető a játék 'hagyományos' ( nem plazma v. lcd) tv-n is?
A memóriakártyára mit mentek? A játékot,hogy másnap ugyanott folytassam?
Egyelőre ennyi jutott eszembe,köszi az eddigi segítséget!
|
kedd nov. 29, 2005 20:03 |
|
|
rodnas3
ezüst tag
|
Re: PlayStation2
zoleyka írta: Sziasztok! A gyereknek szeretnék vmilyen szerkezetet venni karácsonyra,amivel tud játszani.Szóba kerülhet pl. a pc v. a ps2 is.Ebben kérném a segítségeteket. Melyiknek mi az előnye-hátránya,esetleg még új ötletekre is kíváncsi lennék. Pl. még azt sem tudom,hogy tul.képpen mi az a playstation? Miből áll,hogy működik stb. Köszönöm a segítségeteket
szia
a ps2 előnye=olcsó (mármint egy hasonló tudású pc-hez képeset)
amivel érdemes játszani...
ps2:mindenfajta mászkálós,verekedős,izometrikus lövöldözős,külsőnézetes akció,logikai,autóverseny,rpg,fantasy játékkal.
ezek nagyon jól vannak kitalálva a kontrollerhez....
pc:stratégia,fps,fantasy rpg,autóversenyes,stb....(belsőnézetes akció...tudod megyek látom kezem és ölök...)
a ps2-höz alapból jár ugye 1 kontroller,tv-re kötheted...nem kell drága monitort venni ahhoz hogy játszani tudjál ...mindezt okosítva durván 50e ft-ért.....
ugyanazt a tudást monitorral egy min 150e pc tudja(de nem minden játékkal!!!!!)ez nagyon gyenge becslés az árról, mert aki pc-n maximális részletességgel akar játszani....nos annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
ha valamiért nem tetszik a ps2 akkor vegyél xbox-ot ,felszereltségében és árában szinte ugyanott van.....
alaptartozékok ps2:maga a gép,tápkábel,videokábel(3 rca+ scart átalakító)1 kontroller.
ha ketten akartok játszani vegyél egy másik kontrollert(3000-7000ig attól függ hogy eredeti vagy utángyártott) esetleg ha menteni is akarsz akkor egy memóriakártyát is(8e ft)
érdemes egy jobb minőségű RGB videokábelt is beszerezni hozzá (1500-2000ft) 1:jobb,szebb,élesebb a kép...2:így színesben mennek az NZSC játékok is.
remélem segítettem
üdv
|
hétf. nov. 28, 2005 22:18 |
|
|
zoleyka
ezüst tag
|
PlayStation2
Sziasztok!
A gyereknek szeretnék vmilyen szerkezetet venni karácsonyra,amivel tud játszani.Szóba kerülhet pl. a pc v. a ps2 is.Ebben kérném a segítségeteket. Melyiknek mi az előnye-hátránya,esetleg még új ötletekre is kíváncsi lennék.
Pl. még azt sem tudom,hogy tul.képpen mi az a playstation? Miből áll,hogy működik stb.
Köszönöm a segítségeteket
|
vas. nov. 27, 2005 17:25 |
|
|