|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
sazsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nekem is hasonló problémám van. Én egy játékot vásárolam meg, és én is nyugodtabb lennék, ha lenne róla egy másolat. Ezen a cd viszont nem látszik semmi. Olyan mint a többi. De viszont lekopizni nem engedi. Próbáltam már clonecdvel neroval. Több meghajtóval, de nem engedi magát. Pedig úgy tudom a legális szofverről a felhasználó tarthat legálisan egy másolatot.
|
kedd jún. 29, 2004 10:43 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Re: másolásvédelem
Slayerke írta: Hello!
Nemigazán volt jobb ötletem hogy hova irjam be a kérdésemet. Van nekem egy zeneszerkeztő szoftverem ami meglehetősen drága darab volt.Ezért nem bánnám ha a dobozában pihenhetne elkerülve a lemez karcolódását,szennyezését,stb... Viszont nem tudok róla másolatot csinálni.Magának a másolásvédelemnek nem tudom mi a neve,de ugy néz ki hogy magán a lemezen van körben egy sáv ahová vagy nincs irva vagy hibás részek vannak rajta,vagy valami hasonló. (kb a lemez közepén van egy kör,aminek szine eltér a többi írott résztől) Hogy tudnék erről a lemezről egy backupot készíteni??? clone cd,alcohol120% nem akarta az igazságot.
elöre is köszi!
Neroval szerintem menni fog.Sáv mentését kell választanod".ISO" formátumban
http://www.nero.com/en/index.html innen letöltheted
|
kedd jún. 22, 2004 20:00 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
másolásvédelem
Hello!
Nemigazán volt jobb ötletem hogy hova irjam be a kérdésemet.
Van nekem egy zeneszerkeztő szoftverem ami meglehetősen drága darab volt.Ezért nem bánnám ha a dobozában pihenhetne elkerülve a lemez karcolódását,szennyezését,stb...
Viszont nem tudok róla másolatot csinálni.Magának a másolásvédelemnek nem tudom mi a neve,de ugy néz ki hogy magán a lemezen van körben egy sáv ahová vagy nincs irva vagy hibás részek vannak rajta,vagy valami hasonló. (kb a lemez közepén van egy kör,aminek szine eltér a többi írott résztől)
Hogy tudnék erről a lemezről egy backupot készíteni???
clone cd,alcohol120% nem akarta az igazságot.
elöre is köszi!
|
hétf. jún. 21, 2004 11:26 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|