Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 5:27

Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Haegemonia probléma 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Haegemonia probléma
Sziasztok!

A címbeli játékkal a köv. problémám adódott: nem tudok internetes játékszerverekhez csatlakozni, mert nem látszik egy darab sem. Sem a játékban, sem a játék CD-jén lévő GameSpy-ban. Egyébként a GameSpy-ban más játékok szerverei látszódnak, és lehet is használni őket. Pl. Call of Duty.
Egy ismerős is volt itt, aki saját magánál otthon már végigjátszotta sokszor. Kérdeztem, de azt mondta netes rész nála sem ment. Csak egy játékos módban működött. A belső hálón működik, lehet is játszani, de a lényeg az internetes játék volna.
Már hívtam a Digital Reality-t. Ott egy női hang elmondta, hogy telefonon nem segítenek, inkább írjak az e-mail címükre, és mondott egy címet. Írtam, de semmi válasz. Utána a leírásban lévő 2 e-mail címre is írtam, de az egyik nem is létezik már, a másikról szintén semmi válasz. Plusz még hívtam a játék leírásában lévő telefonszámot is, de az csak kicsörgött, sose vették fel ...
Frissítéseket kerestem a www.digitalreality.hu -n, de ott egy kukkot se találtam erről a játékról. Lehet, hogy rossz helyen kerestem?
Ha valakinek sikerült az interneten játszania vele, kérem, írja meg, hogyan!

LG

szomb. nov. 12, 2005 13:36
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1 hozzászólás ]