|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Billentyűzet gamereknek- Logitech G15
Szerző |
Üzenet |
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Edi írta: A makrózásra rájöttem miért jó:) Viszont azt irták,hogy a játékpaneles dologot a játék egyből érzékeli....nekem nem tette... Remélem megoldódik a probléma,nem mintha olyan sokat játszanék,csak ha van rá lehetőség,akkor miért ne?:)
Szerintem csak az a játék érzékeli egyből, amelyik támogatja a bill.-t. Mintha ezt olvastam volna valamelyik tesztjében.
|
hétf. jan. 09, 2006 18:45 |
|
|
Edi
ezüst tag
|
A makrózásra rájöttem miért jó:)
Viszont azt irták,hogy a játékpaneles dologot a játék egyből érzékeli....nekem nem tette...
Remélem megoldódik a probléma,nem mintha olyan sokat játszanék,csak ha van rá lehetőség,akkor miért ne?:)
|
hétf. jan. 09, 2006 18:34 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Makrozásra meg kell taniítani. Bepötyögöd neki azt a műveletsort, amit szeretnél egy gombra, és megtanítod neki.
A kijelzőjét pedig egyenlőre nagyon kevés játék ismeri. Majd a játékfejlesztőknek kell rá fejlesztenie.
|
vas. jan. 08, 2006 22:54 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Gondolom kell hozzá támogatás játékoldalról is.
A makrózás pedig általában arra jó, hogy egy műveletsort egyszerre is el tudsz végeztetni. Gondolom itt is erről van szó (egy gombnyomás egy halom műveletet megcsinál egymás után).
|
vas. jan. 08, 2006 22:46 |
|
|
Edi
ezüst tag
|
Billentyűzet gamereknek- Logitech G15
Sziasztok!
Beruháztam egy ilyen billentyűzetre,viszont a kezelésével kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Hogy tudom a kijelzőt rávenni arra,hogy játék közben mutassa a játékállást,töltényekszámát.......mint itt:http://www.logitech.com/lang/images/0/7829.jpg
Illetve a makrózás mire jó?
|
vas. jan. 08, 2006 22:00 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|