Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 16:59

Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ] 
A nagy Da Vinci problémám 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Magyar végigjátszás van valahol ???

pén. jún. 30, 2006 12:08
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
CHOSEN írta:
hát én már elég rég letettem arrol hogy da vinci kódozni tudok majd a gépen.. hacsak nem sörre meg dobcuccra **** el a pénzem és veszek valami jó kis Ati kártyát:D
de ha neked valami nagyon atom géped van akkor tutko hogy csak a game **** amit leszedtél gondolom.. szoval ajánlom hogy szedjél le másikat...

kábé most igy a nagy sörözgetés után ezt tudom ajánlani:D

Atomnak nem atom: Abit AI7, P4 2.8, 2x512 ram, 9600XT kari.
Mielőtt telepítettem, a leírásban ezt olvastam: "For those who have the clone or the Deviance release installed:

1. Unrar rld-dccf.rar located in the release directory to your installation directory.
2. Play the game."

Mivel angolban sehol nem vagyok, ezért csak tippeltem, hogy csomagoljam ki a fájlt, majd telepítsem a könyvtárba. Lehet, hogy ****-t se ért a tippem? :oops:

Légyszi, fordítsa le valaki! Köszi

hétf. jún. 05, 2006 19:25
ezüst tag

Hozzászólás 
hát én már elég rég letettem arrol hogy da vinci kódozni tudok majd a gépen.. hacsak nem sörre meg dobcuccra **** el a pénzem és veszek valami jó kis Ati kártyát:D
de ha neked valami nagyon atom géped van akkor tutko hogy csak a game **** amit leszedtél gondolom.. szoval ajánlom hogy szedjél le másikat...

kábé most igy a nagy sörözgetés után ezt tudom ajánlani:D

vas. jún. 04, 2006 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Nekem az a gondom, hogy el sem indul. Indulás helyett azt írja ki, hogy "Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details."
A telepítésnél külön adott egy asr.exe fájlt, amit elvileg elindítva valamit csinálnia kellene, de semmit nem tapasztalok.
A játék könyvtárába még a starforce-t sem látom, így feltételezem, nem az "védi" a játékot.
Légyszi valaki adjon valamit jó tanácsot!

Köszike

vas. jún. 04, 2006 15:45
ezüst tag

Hozzászólás 
hát az krva jó:(

nah mind1...

szer. máj. 24, 2006 18:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát akkor valószínű, hogy a kártya lesz. A GF4 MX gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint a GF2.

kedd máj. 23, 2006 23:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
hm... a másik kari egy gf2 volt:D
ez meg mx es:P rohadt élet.. nem hittem volna hogy ezzel van a probléma... hát télleg olyan kis csunyácska játék a halál se gondolta volna hogy ez ilyen olyan külön cuccokat használ... akkor bizti ezzel lesz a probléma... ugy néz ki nem halaszthatom már sokáig egy valamilyen ati X es sorozat megvételét:(:(:(
proper relase- t nem találtam neten....
de azért köszi az eddigi help eket:D

kedd máj. 23, 2006 21:24
arany tag

Hozzászólás 
Én még nem láttam a játékot (talán majd holnap), ezért lehet hogy hülyeséget fogok írni.
Nekem az jutott eszembe, hogyha lehet állítani a képfrissítést, akkor esetleg elállíthattad azt is, amit szintén nem szeret, ugyanúgy, mint a felbontást.
A monitorod mit csinál, amikor sőtét a képe?
Villog a led? Esetleg piros? Vagyúgy csinál, mintha minden jó lenne?

Xman írta:
Attól, hogy gagyi a grafika még igényelhet olyan feature-t amit a G4-es nem tud és esetleg minimum FX sorozat kell hozzá...

Így van!

kedd máj. 23, 2006 21:14
Moderátor

Hozzászólás 
Állítólag az eddigi feltört verzió nem volt jó. Ma jött ki egy proper release, ami orvosolja az előző hibáit (alt-tab, stb).

kedd máj. 23, 2006 18:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha GF4 MX-et használsz, akkor könnyen előfordulhat, hogy nem megy, ugyanis nincs benne hardveres pixel- és vertex shader. Egy GF3 jobb nála.

kedd máj. 23, 2006 17:32
arany tag

Hozzászólás 
Az elején azt írtad, hogy a G4-en kívül más kártyákkal is kipróbáltad, én arra gondoltam. Vagy más G4-esekkel próbáltad ki ? :? Attól, hogy gagyi a grafika még igényelhet olyan feature-t amit a G4-es nem tud és esetleg minimum FX sorozat kell hozzá...

Ja, a próbagép Radeon x700 volt :wink:

kedd máj. 23, 2006 13:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!!!

Geforce 4 es vga -val próbáltam... szoval télleg nem értem mert ennek a játéknak müködnie kéne ezen mivel amilyen képeket láttam róla eléggé gagyinak tünt.... nah mind :roll:

kedd máj. 23, 2006 12:30
arany tag

Hozzászólás 
És milyen videokártyákkal próbáltad ki ?

kedd máj. 23, 2006 10:35
ezüst tag

Hozzászólás 
aha... ugyse jó... szóval az elején amikor elinditom a programot egy kis ablakba akkor is kiir valamit... 800*600 ba elindul a játék.. az intro is meg minden... de ahogy már télleg a játék rész jönne akkor valamikor hófehér a kép valamikor full sötét és csak a zenét hallani meg ha megyek jobbra balra azt is... szoval a játék az fut... csak nem láccik belőle semmi!:(
szoval ez a 800*600 as beállítás csak abba segít hogy elinduljon... de utána meg ott van ez a probléma:(

kedd máj. 23, 2006 10:33
arany tag

Hozzászólás 
Naszóval, a felbontás állítása tilos. Alapból 800x600-ban megy a cucc, ha átállítod kilép. Vissza kell állítani és akkor megy. Ha mégis más felbontást akarsz, keresni kell egy ini (vagy cfg?) fájlt amiben szerepel ilyen sor: vid 800 (Nem tudom van-e kettőspont vagy egyenlőségjel). Itt kell lecserélni a kívánt felbontás első számára.

Jó kis feladványok vannak, angol nyelvű anagrammák megfejtése, stb. A grafikája tényleg nem nagy szám, gyengébb kártyán is mennie kellene...

kedd máj. 23, 2006 7:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Huuu!!!

azt nagyon megköszönném hogyha utána tudnál járni mert már nagyon jáccanék azzal a game-el!!!
előre is köszi:)

hétf. máj. 22, 2006 10:27
arany tag

Hozzászólás 
Holnapra megkérdezem. A havernak is ilyen gondja volt de kiderült, hogy valami speciális feature-t nem szabad állítgatni a setupban mert azt nem szereti. Ezen kívül a felbontás állítását se, az ini fájlban kell alapértelmezetté tenni azt a felbontást amit szeretnél.

De majd holnapra pontosabban megkérdezem...

hétf. máj. 22, 2006 7:56
ezüst tag

Hozzászólás A nagy Da Vinci problémám
Sziasztok!!!

olyan problémám lenne hogy sikerült hozzájutnom szerencsésen a Da Vinci kód játékhoz, amit a könyv vagy a film (már magam se tudom) alapján csináltak.. mászkálos 3rd nézetes dolog... szoval felinstalálom a játékot minden ok... ahogy belépek a játékba videokártya nem támogatott... valami hasonlót ir ki... nah hát tudni kell hogy a játék gépigénye 0... gef 4 es videokari van benn... nem hiszem hgoy ezzel van baja mert megpróbáltam több videokarit mindegyiknél ezt csinálta... drivert frissitettem dx et frissitettem... foggalmam sincs mi lehet a probléma.... valaki ha tud segíteni azt megköszönném!:)

szomb. máj. 20, 2006 22:59
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 18 hozzászólás ]