Szerző |
Üzenet |
littleNorbi
platina tag
|
Magyar végigjátszás van valahol ???
|
pén. jún. 30, 2006 12:08 |
|
|
neduddgi
ezüst tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 21:14 Hozzászólások: 84 Tartózkodási hely: Budapest
|
CHOSEN írta: hát én már elég rég letettem arrol hogy da vinci kódozni tudok majd a gépen.. hacsak nem sörre meg dobcuccra **** el a pénzem és veszek valami jó kis Ati kártyát:D de ha neked valami nagyon atom géped van akkor tutko hogy csak a game **** amit leszedtél gondolom.. szoval ajánlom hogy szedjél le másikat...
kábé most igy a nagy sörözgetés után ezt tudom ajánlani:D
Atomnak nem atom: Abit AI7, P4 2.8, 2x512 ram, 9600XT kari.
Mielőtt telepítettem, a leírásban ezt olvastam: "For those who have the clone or the Deviance release installed:
1. Unrar rld-dccf.rar located in the release directory to your installation directory.
2. Play the game."
Mivel angolban sehol nem vagyok, ezért csak tippeltem, hogy csomagoljam ki a fájlt, majd telepítsem a könyvtárba. Lehet, hogy ****-t se ért a tippem?
Légyszi, fordítsa le valaki! Köszi
|
hétf. jún. 05, 2006 19:25 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Budapest
|
hát én már elég rég letettem arrol hogy da vinci kódozni tudok majd a gépen.. hacsak nem sörre meg dobcuccra **** el a pénzem és veszek valami jó kis Ati kártyát:D
de ha neked valami nagyon atom géped van akkor tutko hogy csak a game **** amit leszedtél gondolom.. szoval ajánlom hogy szedjél le másikat...
kábé most igy a nagy sörözgetés után ezt tudom ajánlani:D
|
vas. jún. 04, 2006 22:21 |
|
|
neduddgi
ezüst tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 21:14 Hozzászólások: 84 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali!
Nekem az a gondom, hogy el sem indul. Indulás helyett azt írja ki, hogy "Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details."
A telepítésnél külön adott egy asr.exe fájlt, amit elvileg elindítva valamit csinálnia kellene, de semmit nem tapasztalok.
A játék könyvtárába még a starforce-t sem látom, így feltételezem, nem az "védi" a játékot.
Légyszi valaki adjon valamit jó tanácsot!
Köszike
|
vas. jún. 04, 2006 15:45 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Budapest
|
hát az krva jó:(
nah mind1...
|
szer. máj. 24, 2006 18:37 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Hát akkor valószínű, hogy a kártya lesz. A GF4 MX gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint a GF2.
|
kedd máj. 23, 2006 23:22 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
|
hm... a másik kari egy gf2 volt:D
ez meg mx es:P rohadt élet.. nem hittem volna hogy ezzel van a probléma... hát télleg olyan kis csunyácska játék a halál se gondolta volna hogy ez ilyen olyan külön cuccokat használ... akkor bizti ezzel lesz a probléma... ugy néz ki nem halaszthatom már sokáig egy valamilyen ati X es sorozat megvételét:(:(:(
proper relase- t nem találtam neten....
de azért köszi az eddigi help eket:D
|
kedd máj. 23, 2006 21:24 |
|
|
Tender
arany tag
|
Én még nem láttam a játékot (talán majd holnap), ezért lehet hogy hülyeséget fogok írni.
Nekem az jutott eszembe, hogyha lehet állítani a képfrissítést, akkor esetleg elállíthattad azt is, amit szintén nem szeret, ugyanúgy, mint a felbontást.
A monitorod mit csinál, amikor sőtét a képe?
Villog a led? Esetleg piros? Vagyúgy csinál, mintha minden jó lenne?
Xman írta: Attól, hogy gagyi a grafika még igényelhet olyan feature-t amit a G4-es nem tud és esetleg minimum FX sorozat kell hozzá...
Így van!
|
kedd máj. 23, 2006 21:14 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Állítólag az eddigi feltört verzió nem volt jó. Ma jött ki egy proper release, ami orvosolja az előző hibáit (alt-tab, stb).
|
kedd máj. 23, 2006 18:36 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Ha GF4 MX-et használsz, akkor könnyen előfordulhat, hogy nem megy, ugyanis nincs benne hardveres pixel- és vertex shader. Egy GF3 jobb nála.
|
kedd máj. 23, 2006 17:32 |
|
|
Xman
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 9:26 Hozzászólások: 391 Tartózkodási hely: TiszaNewCity
|
Az elején azt írtad, hogy a G4-en kívül más kártyákkal is kipróbáltad, én arra gondoltam. Vagy más G4-esekkel próbáltad ki ? Attól, hogy gagyi a grafika még igényelhet olyan feature-t amit a G4-es nem tud és esetleg minimum FX sorozat kell hozzá...
Ja, a próbagép Radeon x700 volt
|
kedd máj. 23, 2006 13:05 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
|
Hali!!!
Geforce 4 es vga -val próbáltam... szoval télleg nem értem mert ennek a játéknak müködnie kéne ezen mivel amilyen képeket láttam róla eléggé gagyinak tünt.... nah mind
|
kedd máj. 23, 2006 12:30 |
|
|
Xman
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 9:26 Hozzászólások: 391 Tartózkodási hely: TiszaNewCity
|
És milyen videokártyákkal próbáltad ki ?
|
kedd máj. 23, 2006 10:35 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
|
aha... ugyse jó... szóval az elején amikor elinditom a programot egy kis ablakba akkor is kiir valamit... 800*600 ba elindul a játék.. az intro is meg minden... de ahogy már télleg a játék rész jönne akkor valamikor hófehér a kép valamikor full sötét és csak a zenét hallani meg ha megyek jobbra balra azt is... szoval a játék az fut... csak nem láccik belőle semmi!:(
szoval ez a 800*600 as beállítás csak abba segít hogy elinduljon... de utána meg ott van ez a probléma:(
|
kedd máj. 23, 2006 10:33 |
|
|
Xman
arany tag
|
Naszóval, a felbontás állítása tilos. Alapból 800x600-ban megy a cucc, ha átállítod kilép. Vissza kell állítani és akkor megy. Ha mégis más felbontást akarsz, keresni kell egy ini (vagy cfg?) fájlt amiben szerepel ilyen sor: vid 800 (Nem tudom van-e kettőspont vagy egyenlőségjel). Itt kell lecserélni a kívánt felbontás első számára.
Jó kis feladványok vannak, angol nyelvű anagrammák megfejtése, stb. A grafikája tényleg nem nagy szám, gyengébb kártyán is mennie kellene...
|
kedd máj. 23, 2006 7:24 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
|
Huuu!!!
azt nagyon megköszönném hogyha utána tudnál járni mert már nagyon jáccanék azzal a game-el!!!
előre is köszi:)
|
hétf. máj. 22, 2006 10:27 |
|
|
Xman
arany tag
|
Holnapra megkérdezem. A havernak is ilyen gondja volt de kiderült, hogy valami speciális feature-t nem szabad állítgatni a setupban mert azt nem szereti. Ezen kívül a felbontás állítását se, az ini fájlban kell alapértelmezetté tenni azt a felbontást amit szeretnél.
De majd holnapra pontosabban megkérdezem...
|
hétf. máj. 22, 2006 7:56 |
|
|
CHOSEN
ezüst tag
|
A nagy Da Vinci problémám
Sziasztok!!!
olyan problémám lenne hogy sikerült hozzájutnom szerencsésen a Da Vinci kód játékhoz, amit a könyv vagy a film (már magam se tudom) alapján csináltak.. mászkálos 3rd nézetes dolog... szoval felinstalálom a játékot minden ok... ahogy belépek a játékba videokártya nem támogatott... valami hasonlót ir ki... nah hát tudni kell hogy a játék gépigénye 0... gef 4 es videokari van benn... nem hiszem hgoy ezzel van baja mert megpróbáltam több videokarit mindegyiknél ezt csinálta... drivert frissitettem dx et frissitettem... foggalmam sincs mi lehet a probléma.... valaki ha tud segíteni azt megköszönném!:)
|
szomb. máj. 20, 2006 22:59 |
|
|