|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Delta Force: Black Hawk Down - LAN multiplayer
Szerző |
Üzenet |
Zsora
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 459 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Hi !
Elárulnád, hogy milyen konfigot használsz?
Kiváltképp a videóvezérlő és driver érdekelne. (+ oprendszer)
Előre is köszi.
|
hétf. máj. 12, 2003 21:00 |
|
|
McReady
|
Nálam ugyan ez a helyzet! Korábban amikor még külön volt letölthető a multiplayer demo még nekem is ment, de miután megjelent a javított demo (single + multi együtt) onnantól kezdve már nem és ez így maradt a végleges verzióban is?!
|
hétf. máj. 12, 2003 6:28 |
|
|
Zsora
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 459 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Problémám:
Hétvégén kb. 20 társammal LAN partit tartottunk, és a BHD is sorra került. Majdnem mindenkinek ment a multiplayer mód, kettőnket kivéve. Kb. 10 másodperc játék után mindenféle üzenet nélkül visszakerültünk a menübe. Akárhányszor is próbáltuk, bármilyen beállítással, mindig ugyanaz volt a végeredmény. A többieknek viszont semmi gondjuk nem volt vele, tudtak játszani. Ha viszont én voltam a szerver, akkor én tudtam játszani és a többiek nem. A Medal of Honor, Vietcong és az Unreal Tournament azonban nálunk is tökéletesen ment multiban is. A BHD-t ugyanarról a CD-ről telepítettem, amiről a többiek, és ugyanazt az 1.1-es patchet használtam. Egyjátékos módban semmi problémám nincs, tökéletesen müxik a játék.
Van ötletetek?
Konfig:
Asus P4S8X alaplap
P4 Nortwood 2.4GHz proci
512MB DDR RAM
Matrox Millennium G550 (32MB) videókártya (DX6!!!)
(DirectX 9.0 telepítve)
Creative SB Live! Value hangkártya
SiS 900-Based Fast Ethernet Adapter (Realtek) alaplapi hálóvezérlő
A hálózathoz Switchet használtunk.
|
kedd máj. 06, 2003 23:25 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |