|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 16 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
McReady
|
Nincs mit!
Egy utolsó tanács: utolsó pályán a jobb oldali lövészárokban indulj el!
Egyébként nagyon jó kis játék volt, élveztem!
Vietcong mission completed!
|
szomb. máj. 17, 2003 19:49 |
|
|
Zoty
|
McReady!
Köszi szépen a segítséget.Sikerült megcsinálnom.Már máskor is voltam itt, de nem tudok angolul, és a vízben se láttam nagyon semmit. Egyszer belefulladtam a vízbe, aztán elmentem más utat keresni.
De Nélküled nagyon sokat szenvedtem volna...
Még egyszer köszönöm szépen.
Üdv:
Zoty
|
szomb. máj. 17, 2003 15:09 |
|
|
McReady
|
Zoty!!!
Én is hasonló képpen teljesítettem már a feladatot és még egy pár másikat és már túl vagyok az általad említett barlangos részen.
Megértem a tanácstalanságodat, valóban nem volt egyszerű. Az egész feladatnak az a csalafintasága, hogy ahogy a járatokabn jársz rábukkansz egy újjabb vízes részre. Hawkins mondja is hogy járjunk csak ennek utána. Elindulsz előre, majd mélyen a víz alá merülsz és beérsz egy kimélyedésbe, ahol a víz alatt két járat található. Én a bal oladalit választottam, majd addig úsztam amíg talajt nem értem. Innen követtem a mindig jobbar elvet és kijutottam.
A leesés után azt a járatot keresd meg ahol gyufa van a bejáratnál. Innen egyenesen, bal, jobb, a gyöklrnél tovább, majd bal, a fejszénél ismét balra, majd a járat végén található az olyabb csatorna. Innen pedig a már korábban leírtak szerint haladj tovább...
|
vas. máj. 11, 2003 21:46 |
|
|
McReady
|
Zoty!!!
Én is hasonló képpen teljesítettem már a feladatot és még egy pár másikat és már túl vagyok az általad említett barlangos részen.
Megértem a tanácstalanságodat, valóban nem volt egyszerű. Az egész feladatnak az a csalafintasága, hogy ahogy a járatokabn jársz rábukkansz egy újjabb vízes részre. Hawkins mondja is hogy járjunk csak ennek utána. Elindulsz előre, majd mélyen a víz alá merülsz és beérsz egy kimélyedésbe, ahol a víz alatt két járat található. Én a bal oladalit választottam, majd addig úsztam amíg talajt nem értem. Innen követtem a mindig jobbar elvet és kijutottam.
A leesés után azt a járatot keresd meg ahol gyufa van a bejáratnál. Innen egyenesen, bal, jobb, a gyöklrnél tovább, majd bal, a fejszénél ismét balra, majd a járat végén található az olyabb csatorna. Innen pedig a már korábban leírtak szerint haladj tovább...
|
vas. máj. 11, 2003 21:46 |
|
|
Zoty
|
McReady!!!
Én a rádióállomásos részt M1 Garand mesterlövész puskával teljesítettem.Elhiszem, hogy először egy kicsit furcsának tűnik...Beguggoltam egy fatuskó möge, és kispisztollyal "céloztam".( Tudod, jobb gomb. Akkor kihajol a tuskó mögül) Tehát kihajolok kispisztollyal, ott meglátok a távolban egy Vietcongot, aztán vissazhajolok, átváltok mesterlövészpisztolyra, de közben aa egeret nem mozdítom el. Így ha az M1 Garanddal ugyanígy "célzok" ( jobb gomb), a VCnek "benne kell hogy legyen a célkeresztben", vagy ha nincs benne , könnyen rá lehet bukkani a mesterlövészpuska távcsőjével...Leszedem, aztán megint kispisztoly...és így tovább...
De az a rész tényleg húzós, néhányszor nekem is be kellett töltenem a Quickload-ot.
Sok sikert!
Én most egy ideig nem fogok szerintem Vietcongozni, mert megvan a Vice City és meg lesz az Enter the Matrix is...
De azt a játékot feltétlen ki szeretném később "akasztani".
Üdv:
Zoty
|
vas. máj. 11, 2003 19:36 |
|
|
McReady
|
Zoty!
Köszi, bejött a dolog, már túl vagyok rajta. Most egy
rádió állomást védek, de állandóan vagy meghal valaki a
csapatból, vagy felrobbantják a rádiót. Természetesen, ha
eljutok a 2. alagutas részhez, akkor megírom a
tapasztalataimat. Egyébként előzőleg Én arra gondoltam
ahol Csecsenke elakadt.
Csecsenke!
Mássz fel és arra próbálj meg tovább menni. Ha jól
emlékszem a jobb oldalin menj tovább, mert a baloldali
járatban visszajutsz a ketrechez. Ha nem emlékeztem
pontosan, akkor baloldali járat és az elágazásnál megint
balra. Bocs, de egy kicsit már régen volt ez a rész!
McReady
|
vas. máj. 11, 2003 10:14 |
|
|
Csecsenke
|
Köszi öszejött!
Most van egy gondom, megint. Meg kell ugye menteni valakit.
Az emeberkém elekzd rimánkodni, hogy hallja a hangját, és
valami cellához jut. Na ott van egy létra, ha felmegyek van
két alagút tovább, de melyiken kell menni, mert nekem nem
jött össze. Lent is folytatódik az alagút, de csak ugyanoda
jutok vissza! Mit kell tennem, ha valaki vágja segítsen!
Köszi!
|
szomb. máj. 10, 2003 20:30 |
|
|
ghosei
vas-tag
|
Az ablakszerûség melett jobra van a bejárat. Egy terep hálóval van letakarva. Kicsit más a szine mint a környezetnek.
|
szomb. máj. 10, 2003 20:05 |
|
|
Csecsenke
|
Sziasztok!
Elakadtam az egyik pályán!Kiértem az alagútból mélyen be a dzsungelbe. Rádióztam és azt mondták keressem tovább az eltűnt személyt. Leszedtem csómo vc-t, és meg kéne találnom egy következő alagútrendszer bejáratát. Csak egy "ablakszerűséget" látok, de nem tudok oda felmászni. Hol van a bejárata az alagútnak, vagy mit kell csinálni? ha valaki tudja írja meg legyen szíves! Előre is köszi!
|
szomb. máj. 10, 2003 17:31 |
|
|
Zoty
|
McReady, semmi baj nincs, egyáltalán nem vezettél félre.Ennél a résznél azonban nem jön be a "jobbra menés".
Azért, ha már eljutottál a labirintusba és sikerült teljesítened megsúgod, hogy , hogy csináltad? (Ha nem sikerül addig megcsinálnom.)
A túszmentéshez pedig sok sikert...
Bidnay: A min. gépigényt nem tudom. Nekem P 3-am van,1 gigaherces procival, 512 MB memória, Geforce 2 Titanium 64 MB DDR memóriával.
Ezen a vason simán (tökéletesen, 1024*768-ban) elfut...
Üdv:
Zoty
|
pén. máj. 09, 2003 18:02 |
|
|
bidnay
|
SZASZTOK !!!
1 kérdés : mi a minima gépigénye a vietkong-nak?
|
csüt. máj. 08, 2003 18:01 |
|
|
McReady
|
Zoty,kösz a tippet, kipróbálom!
Valószínűleg félre értettem a dolgot, mivel a "mentő akció" részt ezek szerint te már teljesítetted. Összekeverhettem egy ez előtt lévő labirusos résszel. (Nem gondoltam, hogy több is van belőle!)
Függetlenül attól amit írtam, én mindig ezt a jobbra indulós dolgot alkalmazom és eddid még mindig bejött. Mégegyszer bocs, ha félrevezettelek!
McReady
|
csüt. máj. 08, 2003 17:06 |
|
|
Zoty
|
Szia!
Én lementem a faluba, (gugglova) behúzódtam az első ház mellé, és lelőttem hangtompítóssal a felém közelítő csávót. Azután "lehúzódtam", és a VÍZparton elsunnyogtam a falu "végéig". Ott feljöttem, behúzódtam valami láda mögé, aztán jött még egy vietcong azt is hangtompítóssal.(fontos, hogy egy vagy kettő lövéssel szedd le, mert különben elkezd ordibálni, és felébred a bagázs, nameg a többi is odamegy. Tehát leszedtem, aztán elcsúsztam a ketrecig,ott kihívtam a csákót.Aztán vele pedig nem a vízparton hanem "fent" a falun kívül visszamentem a társaimhoz.
Különben van olyan választás is, hogy ha nem tucc odamenni közvetlen a ketrec mellé, de ráviszed az egeret a ketrecre, megjelenik egy szöveg."Jelzés Bronsonnak" asszem ez. Ha ezt csinálod, akkor jelzést acc és a társaid jönnek és segítenek.(asszem...ezt nem tudom pontosan mert nekem sikerült a ketrechez mennem...)
De lenne egy kérdésem:
Egy másik topicban (Vietcong: Elakadtam HELP ME PLEASE)azt írtad, hogy ugyanarról a részről beszélsz, ahol én elakadtam...
Hogy tudnál nekem segíteni, mikor a labirintusos rész(ahol elakadtam) a túsz megmentéses(ahol te akadtál el) küldetés után van?!
Újból megkérdezem:
Ugyanarról a részről beszélünk? Mert a jobbra megyek technika nem jön be...(legalábbis nekem)
Üdv:
Zoty
|
csüt. máj. 08, 2003 14:38 |
|
|
McReady
|
O, IGEN!
|
szer. máj. 07, 2003 17:05 |
|
|
Zoty
|
Ez az a rész,amikor egyedül kell bemenned a faluba?És a POW egy "ketrecben" van?
|
szer. máj. 07, 2003 13:59 |
|
|
McReady
|
Elakadtam annál a résznél, amikor egy POW kell megmenteni egy faluból. Hiába csinálok mindent úgy ahoyg az eligazításon volt, egyszerűen vagy Én halok meg, vagy a fogoly.
Ha van valami trükk vagy ötlet akkor írjatok!
|
kedd máj. 06, 2003 19:26 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 16 hozzászólás ] |
|