|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Ludo
vas-tag
|
Hali!!
Most kb az 5 vagy 6. küldetésnél járok! Nagyon jó kis játék ez! Imádom a Star Wars világot, de eddig ez a játék valahogy kimaradt, ezt probálom most bepótolni.
Sajnos csak a munkahelyemen van egyenlöre net, d amint lesz otthon is, lehet szó hálóról is.
Köszi a segítséget!!!
|
csüt. okt. 02, 2003 9:58 |
|
|
sika.
|
Üdv
Valóban régi a játék, ha jól emléxem 99-es évjárat, de a maga nemében az általam látott eddigi legjobb.
Lépj be a játékba, majd mikor már elindult, nyomj egy esc(billentyűzeten a bal felső sarokban találod;)-et, ekkora beugrik egy menü - itt tudod beállítani a videkártyát és sok minden mást, mint pl. a billentyűzetet, na itt meg fogod találni a default bill, beállításokat(remélem jól emléxem kb. 2 éve játszottam vele utoljára), kicsit bonyolult, leagalábbis nem egy haveromnak emiatt ment el a kedve tőle:(, de nem tart sokáig begyakorolni, utána már egyszerű, megéri a befeketetett időt, iszonyat jó feelingje van, imádni való a filmzene a hangok és érdekesek a küldetések.
Ha valami segítség kéne csak írjál nyugodtan(vagy ha esetleg multit szeretnél játszani).
GL&HF, bye
|
csüt. okt. 02, 2003 1:05 |
|
|
Ludo
vas-tag
|
Hali!!
Most kaptam meg ezt a nem éppen mai játékot.
Szeretnék vele játszani, de nem tudom a billentyüzet kiosztást megnézni, így viszont kín szenvedés bármit is csinálni benne.
Ha valaki tudna sgíteni roppant hálás lennék!!
Elöre is kösz!
Ludo
|
kedd szept. 30, 2003 11:44 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|