Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 9:51

Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ] 
- UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS - 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet rossz a megközelítésem, de szerintem a hardvertől a softver témát teljesen nemlehet szétválasztani.
A softvertől lehet a hardvert, mert bekapcsolod a gépet, megy jó a vas nincsvele gond, lehet a progikkel törődni.
De fordítva már szerintem nem egynnire igaz a dolog és hülyeség lenne az ha minden egyes softveres kérdést áttennénk a softverheza mi kapcsolódik a hardvereshez.Ami simán csak softver téma az oké tiszta sor hogy oda megy, de pl ha most én csak a saját szemöszögemből nézem a dolgokat, akkor nemfogok bemenni a softvare témába ha kapcsolódó dolgoról van szó,mert nem ismerek ott senkit.Lehet hogy közületek sokan járnak oda,én nemszoktam és nemszeretem az ismeretlen arcokat.Ittpedig azért pár hozzászólás után kideült számomra hogy kinek lehet megfogadni a tanácsát, és ki ír be csak v.mi okoskodást meg kukacoskodást...
az elvárható dolog hogy a tök nem ide illő dolgokat eltávolítsák, de szerintem ami egy kicsit is kapcsolódik ide annak itt helye kell ,hogy legyen.
Elvileg értünk felhasználókért törik magukat a szolgáltatók nem?és ha van egy problámám akkor nemakarok a fórum különböző részei közt ugrándozni és keresgélni...

a helyesíráshoz annyit, hogy szerintem látszik hogy ki mit ír poénból és ki nem tud írni.Javítani nem érdemes az ilyen emberkék helyesírását akik az utolsó kategóriába tartoznak, mert általában nemcsak írni nemtudnak hanem kultúráltan kommunikálni sem.

szomb. máj. 10, 2003 19:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Köszönöm a támogatást. És egyetértek az ezzel kapcsolatos véleményekkel.

Elismerem, én vagyok az (egyik?, egyetlen?) aki szóvá szokta tenni a durva helyesírási hibákat. Engem bizonyára túlságosan zavar. Nem szoktam túlragozni, csak le szoktam írni a jót. És örülök, ha valakinél később látom, hogy már jól írja.

Amúgy a vita az "Üzleti gondolat ébresztő..." topic-ban zajlott (pedig nem is én kezdtem javítgatni), nem akarom ide is leírni amit ott írtam, akit érdekel nézze meg legyen szíves.

Üdv

csüt. máj. 08, 2003 21:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Ha döcög a gép, lesz aki szétszedeti veled (hardver), lesz aki egyből
egy új oprendszert tetetne fel. Ilyenkor indíts ott topic-ot, ahonnan
Te (a kérdező) közelítené meg a dolgot. Ha mégis szoftveressé fajul a
probléma, akkor fel lehet tenni (immáron bővebb infóval ugye) újból,
a szoftverek között. Ezzel sztem senkinek semmi baja, nem? Ha vki nem
tudja belőni az FTP kliense paramétereit, és ezért nem ment a letöltés,
a ne ide írjon - miután a modeme okés, tegyük fel innen indult...

Az a legjobb, ha a témánál PONTOS címet ad meg a kérdező, és nem
vmi talányosat, h odacsalogassa a válaszolókat. Lényegesen kevesebb
idő csak azt olvasni, ami érdekel/tudok segíteni. Aki meg további
infókat akar, az olvasgasson tovább :-) Nem csak Hardver rovatot.
Az ordító helyesírást utálom, de nem szólok érte, mert nem azért
szoktunk itt lenni. Aki + viccből teszi, hát... ha jólesik :-/

Üdv, Cov.

csüt. máj. 08, 2003 19:58
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
kimoderáltátok, a spyware-es topicomat! GRATULÁLOK!

az embers segíteni akar másoknak, TI pedig keresztbetesztek! SZÉP!

legalább átraktad volna valamelyik másik forumba! BAKKER!

pff

csüt. máj. 08, 2003 6:51

Hozzászólás 
Ezé van ott az ország ahol van.....

Nem bírtam végigolvasni BOCS.

NEMÉRTELEKBENNETEKETEMBEREKRINYÁLNINEIDEJÁRJATOKÖRÜJJETEKHOGYLUKVANASEJHAJOTOKON!

szer. máj. 07, 2003 23:19

Hozzászólás 
Helo mindekinek.
Most indítottam egy topicot ,hardver témájút.
De amíg megírtam valaki más is indított egyet Benyo nickel. Teljesen szoftver az egész. Hozzá is fűzöm a véleményem. Tisztában vagyok azzal hogy ez hardver fórum. És elfogadom hogyha mondjuk ti (moderátorok) nem fogadtok el mástémájú témákat. DE nem értek veletek egyet. Legalábbis részben. Persze. Engem sem érdekel hogy mi van süsvel és stb. De mondjuk itt van pédának benyo topicja nekem hasznos nfo-adott. Közelítsük meg másfelől. Szerintem nagyon sok olyan ember van akinek ha baj van a gépével el sem tudja dönteni hogy ez most hardver vagy szofver. Ennek ellenére rendben van ha nem láttok itt szívesen szoftver topicot végülis ez hardver fórum. Csak egy kérdés miért kell mindjárt törölni. Olyat gondolom tudnátok csinálni hogy: na ez szoftveres, akkor átteszük a szoftver fórumba. csak egy javaslat.

na üdv

szer. máj. 07, 2003 16:40

Hozzászólás 
Szóval, egymással szembenálló érdekek feszülnek itt.

Egyrészt sokan utálják a nem idevaló témákat, mert rontja az áttekinthetőséget, emiatt esetleg rabolja az időt azoktól, akik azért jönnek egy hardver fórumra, mert kizárólag a hardver téma érdekli őket. Ez érthető is, mert bár egy bizonyos határig még elviselhető az offtopic, esetleg még vicces is, illetve családias hangulatot biztosít, de a forgalom növekedésével egyre irritálóbb lesz.

Másik szembenálló érdek, ami szintén érthető, ha valaki egy sokak által látogatott fórumon szeretné feltenni a kérdését, a mihamarabbi válasz reményében.

Általánosan elfogadott az internetes kultúrában, hogy minél látogatottabb egy fórum, illetve levlista, annál keményebb kézzel kell fellépni az offtopic ellen, éppen a fennmaradás és az eredeti funkció betöltése érdekében, hiszen senkinek nem jó, ha az áttekinthetetlen zűrzavar miatt elpártolnak többen.

Van például egy szakmai levelezőlista (nem az LX-en), elektronikával kapcsolatos, még évekkel ezelőtt feliratkoztam rá, de képtelen vagyok követni, mert egyrészt szakmai témájú levél is rengeteg van rajta, de ezenkívűl a listatagok ott beszélik meg a Windows és egyéb szoftver problémáikat is, és még számtalam hétköznapi, sőt néha családi témát, humorizálnak olyasmin, amin én valahogy nem bírok nevetni, egy rövid beszóláshoz beidéz a baromja három hosszú levelet, szóval fárasztó.

Mit tehetnék? Nem bírom követni, hanyagolom, pedig nekem az szakmám, talán sok esetben segíthetnék.

Úgyhogy kár lázadozni, valamiféle szabályzásra úgyis szükség lesz előbb-utóbb, a forgalom függvényében.

Ugyanakkor, számomra pl. az a visszatetsző, amit a napokban láttam itt, amikor egy moderátor el akarja nyomni az olyan hozzászólókat, akik mondjuk valakinek egy durvább fajta helyesírási hibája miatt reklamálnak. Mivel a helyesírás itt offtopic. Persze, csak éppen a fórum megítélését ez is befolyásolja. Én pl. utálom az olyan helyeket, ahol egy bizonyos mértéknél nagyobb bunkóságot kell elviselni. Egyszerűen bántja a szemem, irritál, eltereli a figyelmet, többszöri olvasásra lehet csak kihámozni a mondanivalót.

Ezért szerintem egyáltalán nem árt az, amikor legalább a durvább hibákat szóvá teszi valaki, ezzel is javítva a színvonalat, mert azért az sem lehet cél, hogy az értelmesebb emberek átpártoljanak máshová.

szer. máj. 07, 2003 9:45

Hozzászólás 
Jéééééééééé május 7. 9:02 és itt ez a topic ami nem hardveres
:))

szer. máj. 07, 2003 7:56
platina tag

Hozzászólás 
A régi témák maradjanak csak meg. Néha jó a régi hozzászólásokat nézegetni. Azonkívül hasznos is lehet, ha valakinek régi gépe van.

Nekem azokkal az offokkal sincs semmi gondom, aminek a címéből kiderül, hogy off. Szerintem nem olyan nehéz átnézni rajta. Én pl. csak azokat nézem, amikbe már belenéztem, ill. azokat, amik újak. Ha a címe alapján nem érdekel, akkor nem nyitom meg.

szer. máj. 07, 2003 0:03
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nem olvastam el az előzményeket végig, de szerintem sem kéne semmilyen off-t törölni.
Viszont amit törölni kéne pl. minden olyan témát amihez modjuk 2 éve nem szólt hozzá senki. Eztel biztosan több hely szabadulna fel, mint az összes off törlésével.( na jó lehet hogy mégse;) )

Üdvözlettel: Cskalmi

kedd máj. 06, 2003 16:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
whyshee: ez persze hülyeség, ha belegondolsz (amit mondtál)...

kedd máj. 06, 2003 9:23

Hozzászólás 
Egyetértek azzal, hogy minden ne szerepelhessen a hardver fórumo. Például a hogyan kell pontyot irdalni témának itt nincs helye, asszem ebben egyetértünk. De ami egy kis jóindulattal hardver témának nevezhető, az kit zavar? Például dvd, video cd írás stb.

Kicsit olyan 1984-es a hangulat...írj le bármit nyugodtan, de mielőtt kikerül, átnézi a hardver gondolat rendőrség!

hétf. máj. 05, 2003 17:32
platina tag

Hozzászólás 
Nekem teljesen mindegy, hogy hova mi van irva.

Azért járok ide, mert teccik, mert jó, mert nekem is.

Vagy nem ez számít Sy? Nem hiszem, hogy a fórum hovasága számít nektek. Hanem az olvasottság. Ha pedig jó az utóbbi, akkor már nem mindegy, hogy NEKED MILYEN? NEKÜNK KIRÁLY! NEKED ENNEK KELL ÖRÜLNI, NEM PEDIG AZT FIGYELNI, HOGY !NEKED! MILYEN.

Ez az én egyéni abszolut szakmától mentes véleményem, és most kivételesen így zárom le mondandómat:

ennyi...

hétf. máj. 05, 2003 15:13
arany tag

Hozzászólás 
Egy szabályt vagy törvényt csak akkor változtatnak meg
a "kitalálói" amikor a szabály vagy törvény őket érinti
valamilyen szempontból és az nem kedvez nekik! Ez sztem
mindig így volt és még sokáig így is lesz :)

hétf. máj. 05, 2003 15:09
vas-tag

Hozzászólás 
Sy!

Most körbenéztem itt a fórumon. Megnéztem a DVD csoportot, hát az egy nagy ****! Az első 50 hozzászólás között még több, mint egy évesek is vannak!!! Én most ismerkedem a filmezgetéssel, dvd, vcd, svcd, és nem kapok választ a kérdéseimre egy olyan fórumon, ahol egy éves vagy régebbi hozzászólások vannak. Ezt ugye meg lehet érteni. Valamivel jobb a windows fórum, bár az is eléggé nyögvenyel.. Úgy vélem, hogy itt szinte egyedül a hardver téma az, ami életképes. Nincs értelme átkényszeríteni az embereket csupán dacból egy halott helyre. Ez olyan - maradva a bkv hasonlatodnál -, mint ha egy utasnak azt mondanánk, hogy ne szállj fel a piros 7esre, mert ahová te mész, oda a fekete is elvisz, igaz, hogy egy évben az csak egyszer jön. Tudom, sarkított, ebbe ne köss bele lécci. Mi a bajotok azzal, ha a hardver téma kicsit felhígulna? Nektek nem mindegy? Az a lényeg, hogy egyre több és több ember látogatja...

Csak halkan jegyzem meg, mert annyira ragaszkodtok a szabályaitokhoz:

Ha rossz egy szabály, vagy egy törvény, akkor azt meg kell változtatni, és nem amögé bújva védekezni, hogy ez a szabály, fogadd el.

hétf. máj. 05, 2003 14:51
vas-tag

Hozzászólás 
"Nem értem azokat, akik hőzöngenek - ez egy ingyenes szolgáltatás, amit vagy igénybe vesz az ember, vagy nem, senki nem kényszeríti."

Abszolút nincs igazad. Ez egy szolgáltatás, ami ingyenes, és csakis ez különbözteti meg a "fizetőstől". Semmi más. Ha ingyenesen adsz valamit, nem jelenti azt, hogy bármit megtehetsz. De mindegy, eleve rossz, ha ezt nekem kell _neked_ elmagyarázni.

hétf. máj. 05, 2003 12:20
Site Admin

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Nem értem azokat, akik hőzöngenek - ez egy ingyenes szolgáltatás, amit vagy igénybe vesz az ember, vagy nem, senki nem kényszeríti. Talán már írtam, de olyan ez, mint a BKV - ha felszállsz a buszra, akkor érvényesíteni kell egy jegyet, vagy bérlettel kell rendelkezni (azaz betartani a szabályokat). Ha nincs, akkor jogos a büntetés. DE! nem köteles senki BKV-val utazni, lehet gyalog is, bringával is, taxival is, saját kocsival stb.

Az talán az én hibám, hogy nem fogalmaztam teljesen pontosan. Nem a néha becsúszó poénkodással van gond. Nem is a topicokon belül néha előforduló offtopic hozzászólásokkal. A poénkodás ellen sincs kifogás (a számítástechnikai rémtörténetek című topic például még fórumajánlóban is volt, pedig abban van bőven nemhardveres téma). A probléma az, hogy az utóbbi időben nagyon elkanászodott a helyzet az egyáltalán nem hardveres témába vágó topicok terén.

Írom nagybetűvel, talán így minden kedves hőzöngő észreveszi: SZINTE SEMMILYEN TÉMA NINCSEN KITILTVA AZ LX-RŐL, CSAK A HOZZÁ TARTOZÓ FÓRUMBAN KELL FELTENNI! Tehát a linuxos kérdést a linuxosba, a windowsost a windowsos fórumba, az intimbetétekről szóló kérdést a nőknek szóló csoportba. Ami viszont a hardverbe kerül, az hardveres legyen. Nem olyan kemény felétetel ez egy INGYENESEN használható szolgáltatásért cserébe.

A szerver lelassulásával kapcsolatban: igen, tisztában vagyunk vele, hogy néha belassul, köszönjük a figyelmeztetést. Sajnos nem én hozom meg a döntést, vesznek-e új vasat a rendszer alá vagy sem - minden adódó alkalommal szoktam szólni a főnökömnek. Egyébként tavaly volt egy fejlesztés, azután egy jó darabig nem volt gond, de egyre népszerűbb a Terminal és ez az olvasóközönség növekedésével (is) jár, szerencsére.

A felmerülő, nem személyeskedő kérdésekre továbbra is szívesen válaszolok, addigis mindenkinek kellemes fórumlátogatást!

Sy

hétf. máj. 05, 2003 8:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
A vitatkozáson azt értettem, hogy eszmecsere. Bocs, igazad van, a pontos fogalmazás: tapasztalatcsere.

pén. máj. 02, 2003 22:13

Hozzászólás 
Egyetértek. Annyi kitétellel, h vitatkozni nem szeretek, de a
nyomatékos érvelés az más! :-) Unalmas is volna enélkül (sokaknak).

Üdv, Cov.

pén. máj. 02, 2003 21:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem speciel nagyon feldob, ha a sok száraz, hardveres szakkifejezés között találok egy jó beköpést. Az feldobja a fáradt hangulatomat. De az rohadtul zavar, amikor valaki harmadszorra hirdeti szolgáltatását és elavult processzorát. Ja és néha vitatkozni is jólesik... Ellenvetés ????

pén. máj. 02, 2003 21:38

Hozzászólás 
H vmi "ellen" is legyen...
Mikor -kényszeredetten- kihagyok pár hetet az olvasásból, akkor nagyon
nem szeretek mást olvasni, mint amiért idejövök; mert időpazarló!
Ha van 10 percem, h böngészgessek a hadveres topic-ok között, nem
olyat akarok olvasni, ami már 1000X volt, vagy ami pölö a netes
pénzkeresésről regél.
Ha jó/pontos a topic címe, akkor nem zavar, nem megyek be/nem olvasom el.
Egy kis rendszer sosem árt. De h egy "jó" topicban még további
+kötések legyenek, vagy a szimpla -segítség nélküli- igazi humor
netántán ki legyen moderálva... na azt azért nem vár6juk, remélem!

Üdv, Cov.
ui: ezeket az "íratlan szabályokat" amúgy nem lehet finomabban bevezetni,
ezért nem is okolok senkit. Csak a mérték a kérdés, mint mindig.

pén. máj. 02, 2003 21:31

Hozzászólás 
>Kharon | Válasz erre | Színvonal: 1 2003-04-22 07:49:20
Sziasztok
Bocs ha nem megfelelő fórumban teszem fel a kérdést!

>Liderc | Válasz erre | Színvonal: 1 2003-04-30 23:43:13
Melyik téma nem hardware? Sztem a 99%-a az...Na mind1, a szabály, az szabály:)

Vazzeg! Gdea+Sy tipikus politikusok :-(
El tudták érni,hogy már elnézést kérnek a fórumlakók,ha bele merészelnek írni az ő saját fórumukba,az LX-be.
Megint bebizonyosodott a "birka-effektus" létezése. Van 1-2 vezérürü (bocs),és ahogy az lép,a többi úgy megy utána :-(

UNDORÍTÓ

pén. máj. 02, 2003 17:45
vas-tag

Hozzászólás 
Ez akkor nem is FÓRUM, hanem FÚROM!

csüt. máj. 01, 2003 10:19

Hozzászólás 
Kiskirálykodok Sy komaegészen addig,amíg egyszer vele is megcsinálják ugyanezt.Mindig beleszól valaki.Most ő.Remélem egyszer neki is beleszólnak,és remélem az fájni fog.
Nagyon.

csüt. máj. 01, 2003 9:42

Hozzászólás 
ennek az egész topicnak csak annyi volt az értelme hogy egy kicsit felpörgessék a hangulatot és a látogatottságot...

csüt. máj. 01, 2003 0:24

Hozzászólás 
Melyik téma nem hardware? Sztem a 99%-a az...Na mind1, a szabály, az szabály:)

szer. ápr. 30, 2003 22:43

Hozzászólás 
Először,mikor írtam,azt hittem,lefagyott az Explorer.
De most látom,mégsem :-)
Bocsi,ez van :-)

szer. ápr. 30, 2003 22:17

Hozzászólás 
Egyszerü. A kereslet határozza meg a piacot. Ha nem idevaló a topic,de sokakat érdekel és esetleg még el is kanyarodnak a témától,az miért baj?
Miért van,hogy mindig egy ember dönti el,hogy a többieknek mire van szükségük?!
Azt a topicot esetleg lehetne törölni,amihez senki nem szól hozzá,mondjuk 1-2 héten belül...
De miért fáj a moderátornak,ha nem kifejezetten az ő igénye szerint beszélgetünk itt? Ha pluszpénzt jelent neki azt a pár karaktert tárolni,ami mellesleg a többséget érdekli,akkor arra lenne pár ötletem :-(
De majd mindig megkérdezzük tőle,hogy szabad-e laírni,és ha szabad utat kapunk,akkor rövid időn belül mgjeleníti az esszénket. Még jó,hogy csak itt kiskirálykodik velünk,és nem szól bele abba,hogy mostmár lefekvés,stb...
Aszem,búcsuzom a nickemtől,de sz*rok bele,sosem bírtam,ha egy-egy ember megpróbált velem,vagy másokkal hatalmaskodni.
Mielőtt eldönti,hogy ez a pár sor nem idevaló,remélem,pár éjszakai bagoly azért elolvas,és elmondja a véleményét.

szer. ápr. 30, 2003 22:16

Hozzászólás 
Szerintem a kereslet határozza meg a piacot.
Kurvára utálom,hogy mindig eldöntik a vezető pozícióban lévő emberek azt,hogy a többségnek mit kell csinálni,mert az a "jó" nekik :-(
Ha senkit nem érdekel a topic,egykettő lecsúszik a süllyesztőbe,és kész.
Vagy túl drága azt a pár karaktert tárolni??? Akkor ki kell törölni utólag,pár napon belül,ha senki nem szól hozzá. Ezzel több helyett lehet spórolni a szerveren,mint azonnal törölni a témát. Tipikus kiskirályság!!!
Aszem,búcsuzhatom a nickemtől,de sz*rok rá,nem érdekel.Remélem,azért 1-2 éjszakai bagoly azért elolvas :-)

szer. ápr. 30, 2003 22:07

Hozzászólás 
Sztem ami nem sértő, és nem feleslegesen "helyfoglaló", erőforrás-pazarló,
annak van helye itt. Olyan ez, mintha egy kávézóban beszélgetnének
a hardveresek... csak ez egy net-kávézó (hardvereseknek). Aki csak
poénkodik egy sorral, azt talán még +értem, h kitörlik - bár én inkább
röhögök egy sort, minth órákon át nem jön semmi reagálás például.
De aki humorizál, és teszi ezt hardveres "megközelítésben", netán még
odaszúr vmi 5letfélét a témanyitó kérdésére, azzal semmi bajom.

Igaz, néha az előttünk hozzászóló mondataira válaszolunk, és kicsit
elkanyarodunk. Na, ez jobban szokott zavarni, h nem nyitnak az új,
elkanyarodó témának egy másik topicot; persze ezek _mi_ vagyunk.
De a fórum egésze is tképpen mi vagyunk. A többség igenis jól viszonyul
a szükséges szabályokhoz, kényszerű rendekhez; de mindenzt nem lehet
teljesen statikusan, fapofával hateken át tenni. Elvégre ez nem hivatalos
szakmai oldal, "csak" segítőkész emberek csoportosulása. Persze absz
nem kötelező, de aki meg ezzel jön, az a látogatottság(a) ellen beszél...

Üdv, Cov.
ui: én is tudnék sokmindent törölni (most is), de remélem nem lesz vérengzés :-)

szer. ápr. 30, 2003 22:02

Hozzászólás 
Nem.

szer. ápr. 30, 2003 21:28
platina tag

Hozzászólás 
Még nem alszunk?

szer. ápr. 30, 2003 21:21

Hozzászólás 
Azzal, hogy ne írjunk több elképesztően OFF-topicot azzal egyetértek, azzal, hogy törölni kéne bármit is, azzal nem. Azzal sok helet foglalunk, hogy néhány off -ot is írunk? (Hú, de sok "azzal"), a zárójelben lévő szöveget kéretik tötölni, illetve kérem helyezzék át a Mókamester csoportba, ott nem offtopic a poénkodás :-). He-He-He.

szer. ápr. 30, 2003 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
marci78,
moderált a forum,(közlik) és pártállamban a tulajdonosé minden jog. mármint az adathordozó tulajdonosáé. ezért jobb a tearum, mert az, az enyém.

szer. ápr. 30, 2003 18:28
vas-tag

Hozzászólás 
Nem olvastam végig a "Felhasználás feltételeit" regisztráláskor, ha volt egyáltalán ilyen (most nem találom), de feltételezem, hogy semmiféle szankciót nem emleget a témához "nem illő" írások törlését illetően. Ha mégis, nem szóltam. Ha viszont tényleg nem, akkor a különböző etikai és jogi kategóriákba eső hozzászólásokon (rágalmazás, felhívás a kormány megdöntésére, atomerőmű felrobbantására stb.) kívül nincs joguk egy darab hozzászólás törlésére sem. Ugyanis a hozzászólások tulajdonosa nem a Terminál, hanem a beírója, és ez a jog Magyarországon elidegeníthetetlennek számít, kvázi olyan lenne, mintha a gépemről törölné a Terminál egy irományomat.

szer. ápr. 30, 2003 18:11
platina tag

Hozzászólás 
Nefélj fogják, kérés nélkül is.

Üdv: DDL

szer. ápr. 30, 2003 16:05
platina tag

Hozzászólás 
Gondold végig.

szer. ápr. 30, 2003 16:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jó lenne egyébbként a T. Terminal részéről, ha a szerverük karbantartására futná még szűkös idejükből. Katasztrofális néha, mire bejön az oldal. Akinek meg nem tetszik, kapja be, hozzáállás meg nekem nem tetszik. Éljen Május elseje, a DOLGOZÓ hardveresek ünnepe (is). Egyébbként nem láttam a terminalon olyan oldalt, ahol kötetlenül bármilyen, hardver, vagy tágabb értelmezésű elektrohardverszoftver témában hozzálehetne szólni. Bezzeg buzik meg idegbetegek szabadon fertőzhetnek. nonszesz. kérem hozzászólásom törlését.
üdv

szer. ápr. 30, 2003 15:44
platina tag

Hozzászólás 
AZÉRT SEM ÍROK SEMMI MERT AZ ELŐZŐT KITÖRÖLTÉK MERT IGAZAM VOLT!

ennyi...

szer. ápr. 30, 2003 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Aztán miért is hal meg így a fórum. Ezer más helyen lehet nem hardver témákról topicolni, szerintem speciel ez egy jó ötlet volt a moderátoroktól.

szer. ápr. 30, 2003 13:52
platina tag

Hozzászólás 
Mármint fórum.

szer. ápr. 30, 2003 13:21
platina tag

Hozzászólás 
Na így fog meghalni a fúrum...

szer. ápr. 30, 2003 13:21
platina tag

Hozzászólás 
Nem akarok belekötni, de ennek a topicnak sincs semmi köze a hardver témához ;)

ennyi...

kedd ápr. 29, 2003 20:50
Site Admin

Hozzászólás 
Nem akartam a vas kéz elvével vigyázni a fórumra, de az utóbb időben megint elszaporodtak a nem hardver jellegű topicok. Szerintem mindenkinek be kell látnia, hogy ha ez tovább folytatódik, akkor a hardver szét fog hullani, mert mindenki ide írja meg minden kínját, bánatát. Éppen ezért május 1. után minden, ezen időpontot követő topicot ki fogunk szedni, amelyik nem tartozik a hardver témakörbe. Akkor is, ha véletlenül több tíz hozzászólást megér - akit érdekelnek ezek a témák, az keresgéljen másik csoportban, van a Terminalon elég.

Ezt nem vitaindítónak írtam le, nyugodtan veheti mindenki készpénznek.

További kellemes fórumozást mindenkinek!

Sy

kedd ápr. 29, 2003 14:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 44 hozzászólás ]