Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 20:59

Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 
ATI 9100 VIVO Suxx!!! 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Úgy látom az előző (10-15 perccel ezelőtti) hozzászólásom eltévedt az éterben, úgyhogy mégegyszer :-(.

Szerintem sehogy. Nálam is van vékony csík alul és felül (PowerMagic 9000), de az Ati drivere csak ezen belül képes mozgatni a képet.
Illetve létezik a TvToolnak egy Atira átbuherált változata, talán azzal lenne esély. Csak az a baj, hogy szinte lehetetlen hozzájutni. Kevés embernek van meg, és ők is kincsként őrzik. Egyszer majdnem sikerült egyre szert tennem, de aztán mégsem... Gyanítom azért nem terjedt el, mert a legtöbb Atinál rendben van a kép.

hétf. jún. 02, 2003 7:58
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Még egy kérdés:
hogyan lehet eltávolítani az alul-felül levő fekete csíkot az ATI-nál? Nekem sehogy nem sikerült. (Próbáltam a TV beállításainál, de csak a horizontális részt sikerült a TV-m képméretéhez igazítani.) Valószínűleg egy rosszabbul beállított TV-nél kívül esik a képméreten ez a két csík, de az enyém elég pontosra van állítva... (Pl. a korhatárjelző logó kb. 2,5 cm-re van a kép szélétől a 72-es TV-n)

hétf. jún. 02, 2003 6:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
A Windows XP ismeri ezt a chipsetet, alapból nem kell alá telepíteni, mert rajta van a gyári XP lemezen. Mint említettem csak az IAA van telepítve, mert az XP nem teljesen korrektül kezeli a merevlemezeket. (Így biztos, hogy minden meghajtó a megfelelő DMA módot kapja)
A legmagasabb Catalyst a 3.2-es most ez van fenn... Az ATI pedig nem reagált a 4 napja írt levelemre. Úgy tűnik meg kell várnom a 3.5-ös Catalystet...

szomb. máj. 31, 2003 17:01

Hozzászólás 
Ha az alaplapi install CD-t nem is látta a géped,akkor hogy van telepítve az I815-ös chipset?

pén. máj. 30, 2003 10:52
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Le kell teljesen szedni a régi drivert, csak aztán feltenni az újat. Én ezzel szívtam:) Ha így csináltad, akkor nem szóltam.
Nekem kezd úgy tûnni, hogy a 9100 széria kicsit olyan mostoha gyermeke az ATI -nak:)

csüt. máj. 29, 2003 16:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Semmi nem ütközik a DXDiagban, és nincs semmi feltelepítve az alaplapi CD nem is látta a gépemet. Intel Application Accelator fel van telepítve, abból is a legfrissebb. Az érdekes, hogy pl. Catalyst 3.1-el jó jelenleg a ViVo rész, csak a játékok nem mindig komelják. Pl. az Enter The Matrix jó, a Humvee Assault fagy. Mindkét játékot az Infogames adta ki... A Simcity 4 is fagy. Erre jelentene megoldást a Catalyst 3.4, csak úgy tűnik engem nem szeret a program...

szer. máj. 28, 2003 15:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Amint látom Asus alaplapod van.
Nekem is volt a tiédhez hasonló problémám.
Gondolom fel van telepítve az Asus telepítő CD-ről egy alaplapi AGP vxd driver. (vagy valami ilyesmi)
Nos ezt nem szabad telepíteni.
Nekem ezzel a problémám meg is oldódott.
Érdemes megpróbálni.
Nálam segített.
Bye.

szer. máj. 28, 2003 11:44

Hozzászólás 
Nekem a régi driverrel sem fagyott,és az újjal sem,és semmi gondom...ugyanúgy 9100-esem van...

szer. máj. 28, 2003 11:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Az ütközéseket néz meg a DXdiagban!
Üdv Zso :-)

szer. máj. 28, 2003 10:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Az alábbi problémám van a fent említett típusú kártyával:
Magyar WinXP Home alá telepítve a Catalyst 3.4-et valamint a hozzá tartozó ATI WDM drivert, a következő újraindításkor a bejelentkező kép után a Windows lefagy. Korábbi driverekkel működik ugyan a kártya, illetve ezzel is, csak a Video In használhatatlan. A korábbi driverekkel viszont fagynak a játékok...

Valami ötlet?
(A gép: Asus Tusl2-C, iCeleron Tualatin 1.2@1.5, 512MB SDRAM, SB Audigy, KTI hálókártya)

szer. máj. 28, 2003 10:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 10 hozzászólás ]