Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 5:15

Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 
Milyen HDD-t? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
jó vétel az a WD.
Szerintem WD,Seagate,IBM amit szabad venni.IBMet ugye kis hazánkban már nemgyártanak ezért ami most kapható az már minőségű:)

A Maxtor **** mert iszonyúan melegszik és hajlamos idő előtt tönkremenni.
A Samsungról csak tesztet láttam.Aki nem játszik annak jó, de ha gyors vinyó kell játékra akkor az nem nekedvaló.

hétf. júl. 28, 2003 22:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fdisk Does Not Recognize Full Size of Hard Disks Larger than 64 GB
http://download.microsoft.com/download/ ... 44HUN8.EXE

hétf. júl. 28, 2003 21:13
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
már L is felejtettem hogy nyitottam ezt a topicot.
ahogy észreveszem elég nehéz megeggyezni arról hogy melyik is a legjobb vinyó márka. ha össze szednénk magunkat simán lehetne belőle hasonló vita mint az asus vs abit.:)

azt sajnálom hogy tulajdonképpen alig van egy pár embernek tapasztalata a samsung vinyókkal. mindenki csak ezt olvasta, azt hallotta (köztük én is). de ez mind1 is. arra a megállapításra jutottam hogy seagate, maxtor, ibm, wd, mind egy kaptafa. a samsung meg amugy is hianycikk. 10 boltól egy tud szerezni, azt is rendelésre. (kivéve egy pár olyan a boltot ahol nem vásárolnék)

a lényeg hogy thx a hozzászólásokat. amugy egy 120-as WD-t vettem. 8 mega kessel. megy. majd kiderül milyen. max ha bedöglik akkor csere. és mivel ezt mindegyik vinyoval meglehet csinálni tulajdonkébben mindegy is milyet vesz az ember. csak ami tényleg fontos adat azt ki kell irni cd-re, dvd-re, netán rárakni ez ZIP lemezre stb.

ja majd elfelejtettem. mind ezek ellenére mostanában nagyon sok jót hallok a seagate-ről. szal ha most vennék vinyót azt vennék. csak sajna mikor én mentem nem volt. (mivel nem látok sok különbséget, nem vártam míg lesz)

na üdv: gb

hétf. júl. 28, 2003 12:13

Hozzászólás 
Nemrég olvastam Samsungokat 3 év garival (160GB-osak), meg a legtöbb
Seagate is kapható 3 évvel...Egyes(!) Maxtorra is van, h 3év a gari.
Ezek alapján elég nehéz dönteni, de talán a Seagate a legbiztosabb,
mert abból szinte az összesre lehet találni olyat, h 3 évvel kap6od.

Üdv, Cov.

vas. júl. 27, 2003 23:29

Hozzászólás 
Nos, hogy én is hozzászóljak, illetve belekössek, miért is nem Yoo-k a Samsung vinyók??? Ez a dolog érdekelne, ugyanis a 3év garancia nem véletlen, ha azt nézzük, hogy esetlegesen lassabb a társainál(nem hiszem, hogy egetrengető és észrevehető különbség lenne, max. progival), de megbízhatóbb és jobb alkatrészekből készítik, mint anno a vinyókat, ugyebár régebben 3év volt a gari mostmár csak 1, akkor olyan Xar nem lehet!?!

Mindez csak 1 eszmefuttatás volt, mert én sem rendelkezem tapasztalatokkal Samsunk téren, de érdekelne!

vas. júl. 27, 2003 23:17
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem is seagate van, 60 giga, iszonyú halk. Rackben van, viszont én tényleg azt mondom, hogy elég meleg. Igaz, alatta van még egy rack, abban a rendszervinyó, és alatta a cd író. ezek így hárman azért termelnek némi hőt. A rackek ventisek ugyan. Hely hiányában azonban nem tudom hová rakni őket.

hétf. júl. 14, 2003 10:35
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Seagate-et javaslom én is. Nekem speciel egy 80-as IBM-em van,de mentségemre szóljon,hogy ezt már nem az IBM készitette,csak õ adja el. Nincs vele semmi gond(kop-kop-kop),csak hogy hamar betellik :-)
Ha van zsetonod,akkor minimum egy 8MB cache-el rendelkezõ példányt válassz. Nem akarok megbántani senkit,de Samsung winyót inkább NE!
Amugy minden gyártótól ki lehet fogni rossz sorozatot.Amiért lehet hogy nem is a gyár,hanem a nagykerbe szállító cég a felelõs!

Üdv:Windoki

hétf. júl. 14, 2003 9:44

Hozzászólás 
Hi!

Nekem maxtorom van és működik :)
Egyelőre, de már haldoklik (sokszor elfelejt felpörögni!)

Figyu nálam a melóban 2 db 60GB-os 7200-es Seagate Barracuda IV van!
Csak jót.....nagyon jót tudok róla mondani!
Gyors csendes (bár ennek semmi jelentősége, ha csak nem vízhűtésed van), megbízható. Ja és az egyik RACK-ben van fél éve kb 4-5 napot állt amúgy egyfolytában megy (a Rack-es is), azért mondom, mert azt szokták mondani, hogy rackben nagyon felmelegszik és a többi.... Nálam mondom fél éve rackben van (szinte éjjel nappal megy)és semmi baja.
IBM-em is döglött már be (de azért az újak nem lehetnek rosszak)!!!

Üdv,
Zsoca-M5

hétf. júl. 14, 2003 7:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
volt valahol egy ilyen téma, ha visszalapozol a fórumban akkor megtalod.
Nekem WD winyóm van(1200BB) és tökéletesen működik.De ez a második...de azért mert ugye leégett a gépem és elégett a winyó is.Visszakültem garira(csak próbaképp hogy ezt úgysem cserélik...) és kaptam egy gyárilag foliázott zsír újat.WD rulez, meg a pcland is( www.pcland.hu ).Szerintem nemsok bolt cserélt volna...főleg hogy táphiba miatt égett a dolog.

Knightnak IBM winyója van és műxikneki.Hogy miért?mert nem magyar gyártmány.Szerintetek miért zárták be az itteni IBM gyárat?:) hát nem a kiváló minőségű termékek miatt...
Mostmár csak kintről hoznak és az jó és megbízható.

Ja amúgy a WD meg szerintem azért "kissé" minőségibb cucc mint a maxtor.(könyörgök ne legyen maxtor vita hogy kinek műxik még!!)A régi WD Caviar winyóm ami még a 486osban volt és 325MBos azis még minndg műxik(bár a gépet eladtam 3éve de azért hallottamróla:).
A Seagate álítólag jó, nekem egy barracudaII volt(de azis elégett) az működött..az újakról nemnagyon hallottam rosszat.Ja és a kölcsönwinyóm amíg a garisat vártam azis seagate volt és mai napig műxik pedig kb7éves.

A Samsungot nem ajánlanám.Azt nemtudom hogy milen minőség,de hogy nemtúl gyors az biztos.Az egyik GSben volt régebben egy winyó teszt..a samsung volt a leglasabb mindegyik kategóriában.Azonkívül kevés embernek van vele tapsztalata...kisírletezni pedig nem érdemes.

..szerintem ennyi

hétf. júl. 14, 2003 7:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Szevasztok.

Úgy döntöttm veszek új vinyót. De most az egyszer megbízhatót szeretnék.

Ti milyet vennétek?
A Maxtorok szerintem ,hogy is mondjam. Trágyák. Most nem fejtem ki miért, de ebben biztos vagyok.

Egy ismerősöm dolgozott az IBM gyárában. Mesélte hogy kezelik ott a vinyokat, meg mit hogy csinálnak. Azt inkább nem vennék. Meg ment is már nálam tönkre. Csere. Majd az is. Igaz a 3. azóta tökéletesen müködik...

Viszont még anno a 166MMX-emhez WD-t vettem. Működik a mai napig. Jók még a WD-k? Vagy maxtor kategória? Vélemény a Samsung vinyókról? No és az új Seagate-ek?

infokat előre is thx

üdv:gb

hétf. júl. 14, 2003 2:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 10 hozzászólás ]