|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Létezik még új Amptron alaplap?
Szerző |
Üzenet |
.Dester.
gyémánt tag
|
Ismerem (láttam már) az AsRock lapokat, nem is mondok róluk rosszat (nincs sok tapasztalatom velük), de maradnék az Amptronnál. Ha nem találok, akkor ASUS lesz belőle. Ne értsetek félre, nem olcsó lapot keresek. (Nem azt mondom, hogy a pénz nem számít, de inkább tutira jót veszek és drágábban, mint egy "lehet, hogy jó", és olcsót.) Ez az akkori Amptron is inkább drága volt 3 éve, mint átlag.
Üdv: Dester
|
hétf. júl. 21, 2003 17:43 |
|
|
EG0
arany tag
|
és biztos, hogy Hamu-Szikla az alaplap neve?
|
hétf. júl. 21, 2003 15:25 |
|
|
amper
vas-tag
|
probald ki a ashrock lapokat olcso de jo kis megbizhato lapok asus kistestvere..mi sok gepet rakunk ossze belole de inkabb iroadai munka mint games
|
vas. júl. 20, 2003 23:13 |
|
|
Cov
|
Cégnek úgy 2,5 éve tettem össze gépet, ismerősön keresztül,
abban volt egy Amptron. Mai napig remekül megy, de nem nagyon
látni, h kap6ó volna. Én speciel a tavaszi/őszi számtech-vásáron
(BNV-n) találkoztam vele, ott még talán...
Üdv, Cov.
ui: hasonlóan jó darabok (+olcsóság) az ECS körül is, ha váltasz
|
vas. júl. 20, 2003 0:08 |
|
|
EG0
arany tag
|
Szerintem más márkával sem jársz rosszul, de konkrétat nem írnék. Én sem láttam már rég Amptront.
|
szomb. júl. 19, 2003 23:53 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Üdv!
A kérdésem a fenti. Nekem egy 3 éves Amptron PII-3100B lapom van és rendkívül meg vagyok elégedve vele azóta is. A legkisebb instabilitás nélkül működik évek óta. BIOS is volt mindig hozzá, egész addig, amíg ki nem ment a divatból. Ezzel kapcsolatban pl. nagyon meglepődtem, amikor a legújabb BIOS után megjelent a 133-as FSB is, plusz még néhány extra. Akkor PII-500 MHz volt a maximum, de egész 950 MHz-ig fogadott mindent, most egy 850MHz-es Celeron van benne, de teszteltem már egy izmosabb PIII-mal is. Igaz pl. az ATA33 felett eljárt az idő, de RAID kártyával kiegészítve tökéletes, egyedül a 2x-es AGP kevés egy picit, de egy GeF4 Ti4200 is vígan elment benne. A WinXP (de anno a Win98 is) olyan stabil játék, programozás, netezés, letöltés, képszerkesztés és hangvágás után is, hogy csak akkor indítom újra, ha kicserélem a rack-et (Hotswappinget nem támogatja még), gyakran napokat megy reboot nélkül. (A dologhoz hozzátartozik, hogy ez a lap 3 éve kb. 40000 Ft volt.)
A gond az, hogy már régen nem láttam ez a márkát a boltokban, sehol semmi hír. A honlapján látni LCD paneleket és zsír új, AMD-s és Inteles (Hyper-Threadinges) alaplapokat de itthon sehol.
Van valakinek valami infója róluk? Annak idején a Compugroup forgalmazta, én a szegedi boltjukban vettem.
Nagyon megszerettem ezt a lapot, és ha lehet, nem is váltanék másik márkára, csak ha nagyon muszáj.
Üdv: Dester
|
pén. júl. 18, 2003 17:20 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|