|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
akki
gyémánt tag
|
1y
2y
3y
4 y = kontra, = rekontra, =,=,=,=,=,=,=,=,=,plafonbicikli.
Milyen rendszerlemezzel lett frissitve az alaplap biosa??
IBM cuccokhoz ez a bootlemez kellhet flashhoz:
http://www.hellasystems.de/ftp/Utilitie ... dflash.exe
De óvatossan, és még a jumperezést nézd meg, (hátha?)mielőtt ennek nekiálsz.Ez legyen a végső megoldás
üdv
|
vas. júl. 27, 2003 20:25 |
|
|
GenyoBenyo
|
akki: tényleg örülök hogy írtál valamit. de nem egészen értem:)
1: a foswin-nek van igaza és xar az a vinyo
2: igazam van hogy a win, foswin, vagy winfos
3: igazam van hogy az nforce2 fos
4: vagy a win-nek van igaza, hogy nem indul, mert fos az nforce?:)
szal cseréltessem azt a lapot vagy ne?:)
üdv: gb
|
vas. júl. 27, 2003 19:34 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Nekem is volt gondom éjjel, szerencsére Linux alól WIN98LBA primer re particionálva nincs gond. Egy rakás **** némely NForce 2 chipset IDE kezelése. A DVD-m el sem volt kompatibilis, (NEC5800B) de lecseréltem Pio ra, azóta no gond, az éjjeli meghajtóbetüjel érthetetlen felcserélésén kívül. A Winről, nem is beszélve, feltelepít, majd reboot, és rossz lemez üzenet, no boot. (igaza van,foswin)
üdv
|
vas. júl. 27, 2003 13:32 |
|
|
GenyoBenyo
|
üdv mindekinek.
van egy bartonom, chaintech 7njl1-es alaplappal. Ugye bár azon nforce2 chipset van. egyszer dobtam már fel a témát de igazi megoldás nem született. szóval odáig jutottam hogy minden vinyóval megy a gép. régi quantum, seagate, maxtor, wd. Kivéve az Ibm-et. Ibm vinyókkal egyszerüen nem bootol. A bios látja, a winfos csökkentetmódban megy vele. Viszont normál módban nem. De csak akkor nem ha feltelepítem az nforce chipset drivert. Tudom hogy volt hibás driver. Azokat már nem használom. Minap töltöttem le a legújabbat. Format c:, uj rendszer, elősször a driver. és ugyan ez...
tudom hogy kicsit off, de nemtudom hogy most az alaplapom lesz a **** vagy nem? akinek van nforce-os alaplapja tapasztalt ilyet? cseréltessem?
jut eszembe a vinyok (merthogy kettő van a raid miatt) tuti jók ,más gépben is mennek.
szal vélemény?
előre is thx.
üdv: gb
|
vas. júl. 27, 2003 13:14 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|