Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 22:26

Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
CD Iás Ucso 2% nem megy.. 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Na skacok THX!!!! a Helpért ugy nézz ki hogy megy a cd irás bár a progi u.a. marad fennt. Még annyi lenne hogy valaki nem tud olyan prg amivel indito képet kisseb menüt tudnék csinállni a cd-re és nem komplikált, valahol már láttam de nem tudom hogy hol.

Még 1* köszi mind1 kinek.

vas. szept. 14, 2003 15:46
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Akkor sorendbe:Nero 6.6.15 használom. A régi de az elözö 5.5 seriánnál is csinállta.Azért váltottam hátha az a gáz. 2 márka cd-vel is csinálta(Sony cdq80n5 és amit szivesen használom Philips r80-as).Amiket eddig meg irtam az mind jo.
Akkor vissza teszem a régit leveszem 16x max oszt meg látjuk.
Ti vagytok a guruk ha még se lesz jo 1 cd-t még fel álldozok erre akkor marad a szerviz.

Ha van még 5let akkor szivesen várom. Beszámolok hamarosan a fejleményröl.

thx

vas. szept. 14, 2003 12:04
platina tag

Hozzászólás 
Bár nem engem kérdeztél Cov:

1 csomó lemezt elcsesztem a notebookon, 8-16szorosban, a néró-teszt hibás szektorokat jelzett, a legújabb klónnal írtam.

Az itthonin meg néróval írtam 8szorosban, a lemez vége felé "Íráshiba" üzit kaptam. (Itthon az új klón is hüjült.)

Ekkor pakoltam vissza a korábbi verziókat, azóta minden ok.
üdv.

vas. szept. 14, 2003 11:03
platina tag

Hozzászólás 
48x-os helyett csak 40x-esen használod? Nem semmi. :-)))
Esetleg próbáld meg 16x-osan megírni, úgyis csak kb. 5 percig tart az írás, és jóval tartósabb lesz a végeredmény. Azonkívül végig 16x-osan fog íródni a lemez, nem pedig egyre gyorsulva. 40x-es írásnál az író csak a lemez vége felé a külső íven ír 40x-esen, a lemez elejét kb. 16-20x-osan kezdi el. Szerintem elsősorban ezek a nagy, változó írási sebességek annak az előidézői, hogy a lemezek általában a szélüknél kezdenek először tönkremenni. Aki meg ráadásul SAO vagy TAO módban ír nagy sebességgel (pölö 32x-esen) CD-t, az akár rögtön (na jó, csak néhány hónap múlva... :-) ) a kukába is dobhatná, mert úgy a tartalomjegyzék a lemez végére kerül, és ha az nem olvasható (márpedig a nagy sebesség miatt néhány hónap után már van rá esély), akkor az egész lemeznek annyi.

Philipset nem akarom fikázni, de azzal meg különösen nem írnék túl nagy sebességgel.

vas. szept. 14, 2003 8:48

Hozzászólás 
Ja, én is régebbi Nero-t használok, h menjen az 1/2X-es írás (csak ebbe
tudok RW-t írni). Amúgy ilyenkor mégjobb a békesség, nem ártana, ha
kicsit visszavennél a 40X-esből. Próbálj más lemezt, esetleg csak
kifogtál egy selejt szériát (ez egyébként bevált márkánál is lehet).
Végső esetben másik gép, más adattal próbálkozni (elég RW, vagy szimulált).

Üdv, Cov.
ui: gondolom kiír vmi hibát... Mi az???

szomb. szept. 13, 2003 23:28
platina tag

Hozzászólás 
Minden íróprogival csinálja?
Hasonló problémám volt két gépen is, az oldotta meg, hogy visszatettem a régi bevált clónt, meg nérót. A legújabb verziók valahogy nekem nem jöttek be, íráshibát produkáltak. Na de mé?
üdv.

szomb. szept. 13, 2003 19:04

Hozzászólás 
Szasztok!!!
Nenekem az lenne a qrva nagy gondom hogy cd irás-kor az ucso 2-5% nem hajlando felirni a cdirom.Hanem csak pörgeti pörgeti a cd-t idönként fel villan a write lámpa oszt semmi leáll hogy nem tudja folytatni.Defrag meg volt minden memoria rezidens prg kilöve(tüzfal virus stb stb).Ezek a hibák adatra vonatkoznak audival még nem probáltam de nem is fogom nincs 0.5 éves az iro.Philips 48*an ir de max a 40* használom(jobb a békesség).Na röviden ennyi. Jo tudom garis vigyem vissza de hát ha valami jobb 5let van nektek amit én nem vettem észre
Ya még annyi hogy kb 50-60cd irtam eddig vele.

Thx

szomb. szept. 13, 2003 9:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7 hozzászólás ]