Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 9:56

Hozzászólás a témához  [ 50 hozzászólás ] 
monitor?vga?alaplap? nemtom mi a gáz!!! 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
HI!

:))))))

nem fogjatok elhinni, de mukodik, semmi hiba es gond, nincs tobb kepszeteses es nincs tobb monitor kikapcsolas

es a megoldas: a legujabb 52.16-os driver

oszinten szolva mar gondoltam mindenre, csak arra nem, hogy driver hiba....
ezuton koszi mindenkinek a segitseget de szerintem ezt ti se hittetek volna ennyi gorcsoles utan, hogy a driverrel van gond

udv mitibi

vas. nov. 30, 2003 9:00
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
mtibi, szerintem ez csatlakozó hiba. Ilyen gixert csinált már nálam crt is, akkor elhajlott a vga csatiban 1 tüske. vsync, hsync... Ki tudja? Lehet, hogy a dvi-nél is van ilyen.

szer. okt. 29, 2003 6:45
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Bocsi, hogy eddig nem irtam vissza a tanácsokra, de hihetetlen nehéz hetem volt.
A linux-ot mindenféle képpen kipróbálom, egyrészt mert a barátnőm is fogja tanulni, másrészt tényleg érdekelne, hogy ott is jelentkezik e a probléma vagy sem.
A virust kizárnám, mert teljesen friss gép (még csak a telefon kábel se volt bedugva), csak gyári cd-kről telepitve, gyárilag kapott játékkal próbálva nagy felbontásban is szétesik. de azért köszi, én is ismerem azt a dögöt W32... vagy tiz félét kaptam eddig.
Butthead, kérlek ne hagyd abba a topikba az irást, mert én csak viccesen jegyeztem meg, hogy lenyúltad...:))) a te problémád különben is előbbre való az enyémnél, mert neked sokkal rosszabb a helyzeted mint az enyém, nekem működik minden, csak néha esik szét a kép.

Ha tud valaki abban segiteni, hogy milyen tip. linux-ot érdemes felrakni azt megköszönném, és hogy, hogyan csináljam, mert sajna suse probáltam ki.

A másik: mióta visszavettem a felbontásból a probléma szinte nem is jelentkezik, de azért az gáz, hogy csak 1024*768-ban megy tökéletesen a gép. tehát kérlek titeket ha van valakinek fx5200,5600,5800,5900-as kártyája legyen olyan szives próbálja meg az 1280*1024-es felbontást és futtassa le a 3dmark valamelyik verzióját 5-6-szor egymás után, hátha nála is jelentkezik a gond. Szerintem a gyors felbontás váltással van a gond, mert amikor pl: 800*600-ból ugrik 1280*1024-re akkor vagy osszejön neki vagy nem.

hát előre is köszi

üdv mitibi

szomb. okt. 25, 2003 21:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kár hogy a Live Eval nem jó szinte semmire!:) Másnem arra hogy kipróbáld mégis milyen lehet!:)
Az hogy a SUSE tiltja hogy az ISO-k letőlthetők legyenek nem igazán kedvező!:(

szomb. okt. 25, 2003 12:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Gondolom a Suse 9.0 már engem is támogat :-D Most láttam a letölthető fájlokat.De lehet,hogy csak Live Eval.
Na jó meggyőztél:-)Próba Linux!
Üdv Zso :-)

szomb. okt. 25, 2003 10:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.nvidia.com/object/linux_disp ... 2_1.0-4496

Linux Display Driver

Linux Graphics Driver Download

Version: 1.0-4496
Operating System: Linux IA32
Release Date: July 28, 2003

Release Highlights
GeForce FX 5900 support
Support for Active Stereo + TwinView
Initial support for APM power management
Improved OpenGL performance when rendering to multiple buffers (such as when using a stereo visual and rendering to GL_LEFT_AND_RIGHT).
Bug fixes since 1.0-4363 (see README file for a full list)

de ha kell már van AMD64 platformra is!:))))))

pén. okt. 24, 2003 19:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
zso: nem tudom elöbbre olvastál e ebben a topicban volt már erről szó. Ha mondjuk mandrake vagy redhat vagy suse van fent annyi az egész hogy az nvidia honlapjáról letölti a drivert rpm -Uvh nvidia-detonator...rpm és átírja az xconfigot ahogy a driverhez mellékelt readme.txt-ben benne van és fogja ismerni, nem kell hozzá új kernel ez hülyeség! a legujjabb ait 9800XT-vel is ugyan ez a szitu!

pén. okt. 24, 2003 19:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Szvsz marhaság a linux dolog:Mert az 5900-at nem támogatja még az tuti egyik kernel sem.Ha még is akkor is szívás a felrakás.Mert volt azt hiszem olyan vírus ami a FDISK,format után tropára vágta a vinyót.De ha kihagytad a lemez formázását akkor vissza lehetett álítani a dolgokat.És a telepítésnél /Linux/formázva és partícionálva lesz a winyó.Szerintem valamelyik online vírusirtót vedd igénybe!www.pandasoftware.com www.pav.hu..................és nézesd át velük a géped!

pén. okt. 24, 2003 19:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
ha netán tényleg vírus lenne, akkor tényleg érdemes lenne felrakni egy linuxot, lehetőleg a legújabbat, mert ugye ott a vírus nem igazán létjogosult.

pén. okt. 24, 2003 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Eszembe jutott még valami... Ha van fönt powerstiped, vagy riva tunered, azok is csinálhatják ezt....
Üdv izzó

csüt. okt. 23, 2003 21:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali srácok!

Mitibi, van egy 5letem, bár ez csak egy tipp. Nemrég volt egy virusom, amit csak az uj nod32 látott és tudott kitakaritani rendesen. Iszonyú baromságokat müvelelt, persze nálam win98 alatt. Nekem gyanús a dolog, mert ugye sikerült a virusommal megfertőzni vagy 5 havert, az egyiknek XP van a gépén, és minden 2.-3. ujrainditásnál Érdekes piros vonalak jelentek meg a képernyőjén, és elég gyakran szétesett a kép(találd ki hogy mi okozta...) A második dolog amit megemlitenék, hogy ez a mocsok virus az összes exe filébe beirja magát, és megváltoztatja a parancssort benne. A játékok, ill. a programok 2/3-a lorohadt a második ujrainditásnál. MIkor felraktam, ment, egy ujrainditás, és már fertőzött volt. A dosos progik se futottak le csak 1x amig nem voltak fertőzöttek. Lehet emiatt fagy ki a memteszted??? És én ezzel 3 hónapig szivtam, ugyhogy ha meggyőztelek nézz körül a gépeden. Csak exe filék lehetnek virusosoak, és a virus neve: Win32- parite B :))Egy életre megtanultam a nevét....
Üdv izzó:))

szer. okt. 22, 2003 20:43
ezüst tag

Hozzászólás 
mitibi: Bocs, nem akartam lenyúlni a topikodat, de úgy gondoltam, hogy mivel az én problémámhoz is illik a címe, nem akartam újat nyitni. A filmek csak a videokártya cd-jéről felrakott driverrel fagynak, a Bsplayer és a PowerDVD is. Divx-es filmnél és dvd lemeznél egyaránt. Annyira lefagy, hogy resetelni kell, mert még az egérkurzor se mozdul... Codec csomag nincs, csak külön felrakott Divx-Xvid.

kedd okt. 21, 2003 2:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok ! Mostmár tisztábban látok... Tehát amit mitibinek írtam a másik topikban: sztem alaplap.
Buttheadnek meg lassan kifogynak az 5leteim, rejtélyes dolgok ezek :-(

szomb. okt. 18, 2003 8:00
vas-tag

Hozzászólás 
Hi utini!

én már azért nem ide irok gyakran (bocs), mert Butthead lenyúlta a topikomat ;))) és nem akartam bekavarni, hogy nehogy összekeverjétek a két problémát(de rendszeresen olvasom) és nekem nincs is gondom a játékok futtatásával, mert nekem azok hál isten mennek (vagy nem). nekem sajna a kép széteséssel vannak gondjaim (játék, 3dmark, munka, tv-zés),

egyébként 3 topikot inditottam a témával kapcsolatban,
1, monitor?alaplap?vga? nemtom mi a gaz!!! -amikor még komolyabb hardware vagy driver hibára gyanakodtam
2, pls. help kifagy a memteszt - amikor a memteszt folyamatosan fagyott és fagy még most is
3, asus bios frissites - járatlan voltam benne és ehhez kértem tanácsokat gondoltam esetleg egy frissebb bios-szal megoldódik a probléma (de nem)

üdv mitibi

Butthead: milyen filmek fagynak, dvd? svcd? mpeg? és hogyan fagynak kiakad a winxp, vagy csak kép van és hang nincs, vagy zöldes a kép, vagy hang van kép nincs? milyen lejátszo progit használsz? mert én feldobok egy ujabb lehetőséget, lehet, hogy baromság, de használsz codec csomagot? (Morgan Multimedia, Nimo) mert én ezzel is nagyot szivtam attól függően, hogy milyen codec volt a gépen hol a filmek mentek, hol pedig a játékok intro-i és kb 1 nap tökölődés után kiszűrtem, hogy milyen codec-ek nem kompatibilisek a gépemmel és most már megy minden
mert volt, hogy rossz volt a codec és nem indult a játék sőt jut eszembe a tv-tuneremnek se volt képe csak hangja a rossz codec- miatt

udv mitibi

pén. okt. 17, 2003 22:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
azt meg egy másik topicban is boncolgatjuk a memtestnél!:)

pén. okt. 17, 2003 21:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a gond, hogy már nem tudom én sem, kinek a problémáját kellene megoldanunk, kissé összekuszálódtak a szálak. Akkor most mitibi és butthead... Kinek van milyen kártyája ? Mert Butthead tünetei egyértelműen a helytelen OpenGL kezelésre utalnak, tehát nem a megfelelő (Detonator) driver telepítése lehet a gond. De itt elvesztettem a fonalat, mert akkor mi is van mitibi gépén ? :-)))

pén. okt. 17, 2003 21:06
ezüst tag

Hozzászólás 
ok, kösz, majd kipróba

csüt. okt. 16, 2003 14:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát, azért előtte még próbálkozz meg egy DirectX9-el, de a hibátlan verziót szerezd meg a microsoft oldaláról, aztán ha az se segít, nagy valszeg az alaplap vagy a VGA...

csüt. okt. 16, 2003 9:20
ezüst tag

Hozzászólás 
utini: DirectX az van fent, ami alapból benne van az xp-ben (talán 8.1-es), és SP1 is van. Talán érdemes lenne lecserélni a videókártyát vagy az alaplapot? Egy haveromnak is hasonló gondjai voltak, és neki alaplap csere után megszűntek...

csüt. okt. 16, 2003 8:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
ja ok, bocs!
nvidia-hoz nem kell kernelt forgatni. rpm -Uvh nvidia-......rpm :))))

szer. okt. 15, 2003 17:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
6-tal feljebb...

kedd okt. 14, 2003 18:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Igen az SP1 nélküli XP-n a játékok fele nem megy.Azért volt majdnem egy CD-nyi az SP1 :-DD

kedd okt. 14, 2003 17:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
nem az EnemY T-ről beszélek hanem az 1.0-ás verzióról (RoCW) az SP1 nélkül és patch nélkül nem ment XP-n! Wolf különben DX7-es játék az XP-n meg alapban 8-as rajta van.... ki a Butthead?

kedd okt. 14, 2003 11:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is XP-n nyomtam végig vagy 3-szor, akadás, hiba nélkül.
Butthead ! Hányas verziójú DirectX van a gépeden ?

hétf. okt. 13, 2003 18:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Nekem XP van fennt és megy még az Enemy T is.És filmeket is tudok nézni.Ace Mega cp.5
Byez:

hétf. okt. 13, 2003 15:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
XP-én tudtommal nem megy a wolfenstein!
KIváncsi lenék hogy ilyen kép elcsúszásnál hány MHz-ez mutat a monitor OSD-je!
Ha linux kell: ftp://ftp.fsn.hu válogass!!:)

hétf. okt. 13, 2003 11:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Más téma, de talán egy kicsit idevág. Egy emberemnek olyan gondja van, hogy (XP-n) vagy a Medal Of Honor-Wolfenstein páros, vagy a filmek nem mennek, attól függően, hogy milyen driver van telepítve a videókárdhoz. Ha az eredeti, az xp-ben gyárilag benne lévő driver van fent, akkor az említett két játék nem megy, ha pedig a cd-ről felrakott driver van fent, akkor a filmek fagynak, viszont elindul a 2 játék. A többi gém megy a másik driverrel is, csak ez a 2 nem. Szerintetek mi lehet a gond?

hétf. okt. 13, 2003 9:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Akkor tényleg vidd vissza!

vas. okt. 12, 2003 20:32
vas-tag

Hozzászólás 
Hi zso!

Sajnos megint az kell, hogy mondjam nem, mert játék, munka, vagy tv-zés közben is fellép a hiba.
A gyári képernyőkimélő van beállitva.
Amúgy én is ettől félek, hogy a lap és a vga nem birja egymást. De ez azért egy kicsit felháboritó lenne, mert mindkettő a hires ASUS gyárból került ki.
Tudod az ember gondolja, hogy vesz valami minőséget, azt itt szopja magát, mert nem megy a gép.

udv mitibi

szomb. okt. 11, 2003 22:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Milyen képernyőkimélőd van?A gyári win?
Mert azok is csinálhatnak kavart.
Egyébként megesett már a történelemben,hogy azonos gyártó termékie nem fértek meg egymással.Abit valamelyik alaplapja és a Sulíró GF2.
Szerintem vid vissza és mutasd meg!

szomb. okt. 11, 2003 11:41
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Nos egy ujabb képpel szolgálhatok, hátha van valakinek még valamilyen ötlete, mert bármilyen jók is itt a garis feltételek, ezt azért elég nehéz beadni, hogy asus lap nem fér meg egy asus kártyával.
Amúgy ez a 22-es csapdája, mert a monitor csak!!! 1280*1024-ben megy rendesen, ellenkező esetben elvileg kikapcsol 10 percen belül. A másik, hogy ha két monitor van rajta, az 1-ik 1280*1024-ben a másik meg pl. 800*600-ban, az egyik szétesik a másik megy tovább. Sejtem, hogy valamilyen oknál fogva a vga-nak gondja van a nagy felbontással. Ami ma történt, itt hagytam a gépet bekapcsolva 2 órára visszajöttem és a képernyőkimélőtől is kifeküdt.

a kép:
http://www.mtibi.szm.sk/vga3.JPG

ha van valakinek még valami ötlete azt szivesen fogadom.
cov: a memót leteszteltem kb: 8 -órán keresztül több progival is de minden ok volt.

udv mitibi

szomb. okt. 11, 2003 6:57
arany tag

Hozzászólás 
Így kép alapján már ismerős a hiba. Ugyanilyet produkált nálam annakidején az ATI Rage 128 + Asus P4B266 páros. A végén alaplap csere lett Gigabyte-ra. Utána megoldódott a probléma.

kedd okt. 07, 2003 9:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Hi Guys!

tettem fel képeket ide ( www.mtibi.szm.sk ) a vga széthullásáról
http://www.mtibi.szm.sk/vga1.JPG

-ez csak proba hatha bejon itt is a kép..

udv mitibi

kedd okt. 07, 2003 8:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem kell linux, Dos módban játszál valami jobb progival.
Egyébbként inkább alaplap gond lesz, illetve a frissitéssel függ össze. Próbáld ki, hogy a monitor csatoló fix beállitással mit mutat, pl 800x600/100hz. Tehát ne optimális, és ne csatoló alapértelmezett legyen.

vas. okt. 05, 2003 9:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Felesleges a Linuxot erőltetni,mert az 5900-at szerintem még nem támogatja.Az meg,hogy most te egy rossz géppel nekiállj kernelt fordítgatni..............

vas. okt. 05, 2003 8:09
vas-tag

Hozzászólás 
Hi sracok!

Salvatore: tudnál olyan cimet mondani, ahonnan le tudok tölteni komplett linux-ot (kiprobálnám)

Cov: tudnál esetleg küldeni memória tesztelő progikat le tesztelném a memoriat mailom: mtibi@xtra.co.nz
amikor kikapcsol:
monitorom kiirja: Cannot display this video mode change computer display input to 1280*1024@60 (alapból erre van állitva)

vagy: Entering sleep mode

udv mitibi

szomb. okt. 04, 2003 23:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
rakj fel egy linuxot, kiváncsi vagyok ott is jelentkeznek e a problámák.

pén. okt. 03, 2003 13:58

Hozzászólás 
Memória BÁRMILYEN hibára képes! De az összes többi igaz (ha minden
mást cserélgettetek): közel ugyanaz a két VGA típusa! Hiába, márka1ezés
van a lappal, de ez nem sem garancia semmire. Ez a DVI nem hiszem, h
beleszól, mert MÁS monitor/kábel MÁS lap/vga... de azért próbáld ki.

BIOS-ban tegyél mindent alapra, ott (is) vannak "érdekes" beállítások.
Aztán a ramokat ne 1-2 órácskát teszteld, az kevés hozzá. Ezen időre
vedd le a felesleges eszközöket. (Nem lehet, h vmi más kártya a hiba?)

Üdv, Cov.
ui: esetleg próbálj vmi mezei PCI-os vga-t tesztnek...

pén. okt. 03, 2003 13:32
arany tag

Hozzászólás 
A memoriára azért tippeltem, mert az AGP a textúrák kezeléséhez használja a memóriát is.

csüt. okt. 02, 2003 15:14
vas-tag

Hozzászólás 
Hi sracok!

Arnd,

mar probaltam haz nelkul is, de sajnos semmi eredmeny, es probaltuk mar mashol, masik monitorral is, sot ami izgalmas volt az az, hogy amikor clone modban 2 monitorral csinaltuk az egyiken elment a kep a masikon minden ment tovabb, ezt hogy csinalja? ez azert eleg gaz..

zso,

mar probaltam asus gyari, nvidia, WHQL drivert es mindegyikkel gond volt azt hiszem nem ez a megoldas mert mar orakat szivtam a driver cserelgetessel, az op. rendszert is mar 5 szor telepitettem masfel honap alatt.

laali,

igen csak a proci es a memoria meg az lg-dvd es a haz nem lett cserelve, meg volt benne masik hdd-is de azzal is ugyan az volt a gond.
koszi a linket majd a hetvegen atbongeszem mi is van ott.
addig is ha tudsz valami memoria tesztelo progit kuldeni az megkoszonnem es letesztelnem, hogy kizarjak minden hibat.

elkepzelheto-e, hogz a hibat a dvi-vga atalakito okozza?, mert eddig csak a dvi be volt dugva es sose dugtam at a vga-ba (ezt lehet, hogy mar ki kellett volna probalnom regebben is.)

koszi mindent, ha van esetleg meg tippetek valamire azt szivesen vennem, es kiprobalnam hatha segit valamit.

udv mitibi

csüt. okt. 02, 2003 11:52
arany tag

Hozzászólás 
Kazso ez gonosz volt... :O)))De igazad van...

szer. okt. 01, 2003 22:17
arany tag

Hozzászólás 
Találtam egy weboldalt, rá lehetett keresni a különböző "alaplap és video" kapcsolatokra is.
http://www.hardwareanalysis.com

Itt például más, játéknál jelentkező hibára, nem ennél az összeállításra ilyen javaslat volt:
****Re: ASUS P4G8X and Radeon 9700 Pro
Here`s how Asus said how to fix it:

1.Set Video Cache mode : USWC in Motherboard BIOS
2.Disable fastwrite function in the SNARTGUARD utility
3.increase AGP frequecny to 67MHz(Maybe default 66MHz of clock gen(ICS
950224) is unstable) in BIOS***

Lehet, hogy erre az összeállításra is van valami hasonló megoldás, a gépben használt két videókártya azt hiszem hasonló volt, tehát nem két különböző tipus.

szer. okt. 01, 2003 13:39
arany tag

Hozzászólás 
Cseréld le az FX5900-at Radeon 9800-ra. Legalább lesz egy DirectX 9-es kártyád :)

szer. okt. 01, 2003 13:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Az előző üzenetemben olyan memória hibára gondoltam, hogy valami "átfedés" van a memóriában, nem tudom elképzelhető-e ilyen.

szer. okt. 01, 2003 9:05
arany tag

Hozzászólás 
Ezek szerint, a hardver szinte minden eleme cserélve lett,
a processzor, és a memórai kivételével.
A memóriát még szerintem meg lehetne nézni, egy memória tesztelő programmal.

szer. okt. 01, 2003 8:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Lehet,hogy a csoda Detonátor az oka.Nekem is volt olyan detonátorom amitől a játékból kilépve szétesett a kép.Kék piros csík volt helyette.Szerintem próbálkozz valamilyen WHQL drájverrel!Ha nem akkor a vidkard a gázos!

kedd szept. 30, 2003 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hi mitibi!

Szomorúan olvasom, hogy egy ilyen korrekt kis konfig ennyire bosszantó tud lenni.
Esetleg VGA kábel kontakthiba?
A hálózati védőföld? (ez már csak vajákosság de hátha).

Esetleg ha kiveszed a házbol a gépet és csak csupaszon összerakod?

Tuti, hogy valami primitív kis hiba okozza.

üdv arnd

kedd szept. 30, 2003 22:02
vas-tag

Hozzászólás 
Hi Laali!

Sajnos nem, bár ilyen egyszerű lenne. Amikor fx5600-os volt benne sokkal **** volt, mint most mikor fx5900 van benne.
Próbáltuk máshol, másk monitorral, probáltuk crt-vel, probáltuk másik tft-vel. A vicc az egészben, az, hogy amikor a 3dmark fut akkor is csinálja, pl 1-2. teszt lefut utána monitor kikapcsol, de a teszt megy tovább mintha minden frankó lenne, majd az 5. tesztnél visszajön a kép azaz a monitor ismét bekapcsol és elmegy a 7.-8. tesztig ott mondjuk szétesik a kép azaz középen fekete csik a kép teteeje alul a kép alja felül hatalmas felbontásban kb 640*480-ban, majd amikor lefut a következő teszt a kép visszajön rendesen, utána mondjuk lemegy végig es megkapom az eredményt, utana pl. ráklikkelnék a saját gépre és az egész kép megnyulik qrvára azaz a sajátgép ikon elfoglalja a képernyő 80%-át. A poén az egészben amikor egérrel ilyen megnyúlt,szétesett képnél probálnék valamire ráklikkelni a gép ugy érzékeli, mint ha minden a legnagyobb rendben lenne, minden a helyén 1280*1024-es felbontában, azaz ha a képernyő bal felső sarkában klikkelgetek egy kicsit és véletlenül eltalálok ott valami ikont ami tulajdonképpen nincs ott mert én nem látom elinditja azt ami elvileg ott van rendesen.

szóval kezdek hülyét kapni az egésztől, már 5letem sincs mi lehet a ****

hát ennyi bocs ha kicsit hosszú voltam

üdv mitibi

kedd szept. 30, 2003 20:59
arany tag

Hozzászólás 
Nem lehetséges az, hogy a monitor hálózati tápfeszültségével van valami ? Rossz hálózati vezeték, kilazult csavar a konnektorban.

kedd szept. 30, 2003 10:52
vas-tag

Hozzászólás 
Hi Guys!

Adott egy igen kellemetlen probléma, ami azóta tart, amióta megvettem az uj gépem. A gond, hogy neha gondol egyet és kikapcsol a monitorom (ált. játék inditásakor, de alt+tab-bal vissza lehet hozni), vagy középen fekete csik jelenik meg es a kep felso resze becsuszik alulra, vagy ugy megnyulik a kép, hogy egy ikon beboritja a monitort (ha vissza kapom a digit kameram csinalok kepet) . A konfig:p4 2.4c ht, Asus p4p800, Vga Asus V9950(fx5900), Legend memoria Hynix chippel, LG DVD-rom, usb-s AOPEN cdrw, es valami modem, monitor Philips 170s4 tft

ui: minden zsir uj, alaplapot cseréltünk,az első vga asus v9560-volt amit kétszer cseréltünk, utana vettem az fx 5900-et, (ami igen nagy érvágás volt) de a probléma maradt, tap most már egy ANTEC truepower 480wattos, legujabb detonator, es a legujabb bios az alaplapban,
ja monitort is cseréltünk már és rádugtuk másik monitorra is
ha van valakinek bármijen tippje pls. segitsen

thx mitibi

kedd szept. 30, 2003 8:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 50 hozzászólás ]