Szerző |
Üzenet |
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
azért mert azt senki nem mondja hogy a tbirf+duron-hoz és az xp-khez ezen bellül a bartonokhoz másmilyen kell mivel más a procimag magassága és a cache elhelyezkedése- pl a Tbird-é magasabb ezért ha azt sikeresen ráteszed szép lassan **** megy a proci mert nincs kontaktus a hűtő fémjével.
Láttam lesarkazás védőt 200 forintért és láttam pl coolinket, vagy globalwint ezek majdnem 1000 körül voltak, de pontos tipusjelzéssel!
|
csüt. nov. 27, 2003 11:18 |
|
|
Dvorek
|
Haverom is vett lesarkazás védőt,de meg kell mondjam,hogy semmi értelme nincsen,pontatlanul illeszkedett a procira.Rá se tudtuk úgy tenni a hűtőt.
|
csüt. nov. 27, 2003 11:00 |
|
|
Jack
|
Hi!
Közben megoldódott a probléma csak nem voltam net előtt.
Nem gondoltam volna, hogy a lesarkazásvédő a bűnös...
Anélkül minden gond nélkül ketyeg
Köszönöm a segítségeket!
|
szer. nov. 26, 2003 13:58 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Charlie61: pontosabban az ASUSban úgy van hogy a zöld led is képes pirosan világítani ha gáz van. a másik ami az AGP mellett van az egy biztonsági áramkör, ami azért van hogy ha valaki oktalanul belerak a 8* AGP-be egy 1 vagy 2 szeres AGP-jű kártyát, ne egyből füsőljön el hanem jelzi hogy sűrgősen ki kellene venni!:) Mert ugye az AGP 3.0 1.5V-ot azok pedig 3.3V-ot használnak.
|
kedd nov. 25, 2003 10:34 |
|
|
Charlie61
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 834 Tartózkodási hely: "Acélváros"
|
Hali Jack!
Igaz nekem Asus lapom van, de azon is zöld és piros led található.
Az zöld akkor világít, ha a gép kap standby, illetve teljes tápot.
Ha a rendszer alól teszem készenléti állapotba, az előlapi zöld
led kezd el villogni. A piros led, ami az AGP közelében van, az
alaplap leírása szerint csak akkor világít, ha valami gond van a
video kártyával. Én a Te helyedben kipróbálnám egy PCI csatolós
vidkártyával elindítani. Nem kizárt, hogy meghibásodott az AGP
vezérlő, vagy mindkét vidkártya, amivel próbáltad a nem szeretem
kategória az Abitnak.
|
kedd nov. 25, 2003 9:18 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
pontosan hogy szirénázik? mert az jelzi mi halt be. Elvileg az alaplap leírásban is benne van. ha hosszú-rövid akkor memória. ha meg sem nyikkanna akkor biztos alaplap lenne, (de így sem zárnám ki) a proci is lehet gáz. esetleges lesarkazás nincs rajta a hűtő!..... Az nagy gáz lenne.
|
hétf. nov. 24, 2003 19:36 |
|
|
Pappino
|
Nézd meg a processzor hűtője jól illeszkedik-e. Mert ha nem ????????????????????? A piros jelzi a készenléti állapotot. A zöld hibamentes müködés. Pappino sota54@chello.hu----- Original Message ----- From: "Nagy-Ferenc István" <claydove@freemail.hu> To: <list@hardver.lx.hu> Sent: Monday, November 24, 2003 4:23 PM Subject: Re: [hardver] Abit NF7-S probléma > > > ----------------------------------------------------------------- > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > http://www.jobinfo.hu> ----------------------------------------------------------------- > Akkor most hirtelen nem tudom mi lehet, nekem ez volt az utolsó adum. A > jelzésekkel sajnos nem tudok mit kezdeni, az tuti hogy a piros világít menet > közben (mikor minden ok). Esetleg a processzor (nem emlékszem hogy írtad-e)? > > Üdv.: ClaydovE > > > > > > ----------------------------------------------------------------- > Üzenet a csoportnak: list@hardver.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@hardver.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@hardver.lx.hu> >
|
hétf. nov. 24, 2003 17:22 |
|
|
claydove
|
Akkor most hirtelen nem tudom mi lehet, nekem ez volt az utolsó adum. A jelzésekkel sajnos nem tudok mit kezdeni, az tuti hogy a piros világít menet közben (mikor minden ok). Esetleg a processzor (nem emlékszem hogy írtad-e)?
Üdv.: ClaydovE
|
hétf. nov. 24, 2003 16:26 |
|
|
Jack
|
Hi!
Az elemkiszedés volt a harmadik mód, ez eddig mindig segített, de most ez sem...
A gáz, hogy sehol nem találok leírást, hogy mit jelezne az alaplapon a led1 & led 2...
|
hétf. nov. 24, 2003 16:13 |
|
|
claydove
|
probáld meg kivenni a bios elemet egy időre, majd tedd vissza. ----- Original Message ----- From: "Jack Nikolzon" <jaccso@netposta.hu> To: <list@hardver.lx.hu> Sent: Monday, November 24, 2003 11:14 AM Subject: [hardver] Abit NF7-S probléma > ----------------------------------------------------------------- > Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: > http://www.jobinfo.hu> ----------------------------------------------------------------- > Sziasztok! > > Tegnap kaptam meg az alaplapot, és nem sikerül beizzítani. Próbáltam 2 féle videokártyával, rammal, más Dimm foglalatokban, 3 féle bios nullázással, mindeféle drive nélkül... > > Bekapcsolás előtt a led 2 (piros) világít, bekapcsoláskor bevillan a zöld led, beindulnak a ventillátorok, de csak 1 másodpercre. > > Utána piros led marad és elkezd szirénázni... > > Ezt csak tápkábel kihúzással lehet megszüntetni... > > Mi lehet a probléma? > > > > > > -- > Üzenet a csoportnak: list@hardver.lx.hu> Feliratkozás: subscribe@hardver.lx.hu> Leiratkozás: unsubscribe@hardver.lx.hu> > > > > > >
|
hétf. nov. 24, 2003 12:05 |
|
|
Jack
|
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg az alaplapot, és nem sikerül beizzítani. Próbáltam 2 féle videokártyával, rammal, más Dimm foglalatokban, 3 féle bios nullázással, mindeféle drive nélkül...
Bekapcsolás előtt a led 2 (piros) világít, bekapcsoláskor bevillan a zöld led, beindulnak a ventillátorok, de csak 1 másodpercre.
Utána piros led marad és elkezd szirénázni...
Ezt csak tápkábel kihúzással lehet megszüntetni...
Mi lehet a probléma?
|
hétf. nov. 24, 2003 11:09 |
|
|