|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 37 hozzászólás ] |
|
Melyiket, Abit NF7-S, Abit AN7,Asus P4P800-E deluxe
Szerző |
Üzenet |
.Dester.
gyémánt tag
|
Salvatore Salvataggio írta: amptron?:) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ acorp:) mercury!:) tomato!:) ...
Amit most írok, azt egyetlen Amptron lap alapján írom. Annak az egynek a típusjele PII-3100B. Akkor az egyik csúcs otthoni felhasználásra szánt alaplapjuk volt a termékpalettájukon, az árán is tisztán tükröződött. Hozzátenném, hogy cseréltem erre az alaplapra, mert egy alsókategóriás Amptronom volt először, de összeveszett a videokártyámmal (S3 Savage4) és ezért cseréltem be egy jóval nagyobbra.
A régi gépemből már nincs meg sem a proci, sem a RAM, leszámítva az alaplapot... be is akarom vitrineztetni, szándékosan nem adtam el. Soha egyetlen lapom nem volt még annyira stabil, mint az. Kiváló support volt hozzá, az újabb BIOSokkal már-már az akkori fizikai határokat feszegette a tudása. Pl. megjelent csak úgy a 133-as FSB, jóval nagyobb procikat is befogadott, mint amit addig gondoltam volna. Vitte a PII-k mellett PIII-akat is. Két szűk keresztmetszete volt, az ATA33, emiatt vettem bele a RAID kártyát, valamint a 2x-es AGP, emiatt vettem fél éve az FX-et. Éveken keresztül jókora terhelés mellett, rengeteg cserélt alkatrész alatt, piszok sok üzemórát futva végig atomstabil maradt. Egyetlen meghibásodás érte, az is a P4-re váltás előtt néhány hónappal: tönkrement az alaplapi infra. Nekem ez a lap nagyon bevált, tudom, hogy iszonyat szerencsém volt, mert csak rosszakat hallottam róla azóta is. De ez a lap maga a főnyeremény volt. Tudnék még ódákat zengeni róla, de minek
|
pén. júl. 09, 2004 14:24 |
|
|
GOD-GOD
arany tag
|
Savas:
Persze! (finnül segget jelent... ) Csak tudod 1 kissé bossznyantó, hogy az ügyfél kiad a cuccért 80k-t (még ma is képvisel valami értéket!), s ezért az összegért ment a cuccos 2 és fél napot kiszállítás után. Erre fel 1 hétig ülnek rajta, majd közlik, hogy tényleg garos. Kapok 1 másikat. (Csütörtök) Haza. Összerak. Nem megy. Bóz zárva. Másnap (Péntek)
vissza. Csere. Haza. Összerak. Nem megy. Bóz zárva. 3 nappal később (Hétfő). Csere. Haza. Összerak. Nem megy. Bóz zárva. Másnap (kedd) csere nyitáskor. Haza. Nem megy. Minden onnan származó kramanc összeszed, visszacsomagol, visszavisz. Aszongyák, hogy "ha hülye vagy hozzá öcsém, akkor ne szerelj!" Ügyvéd felhív. "Petikém azonnal gyere ide, mert kénytelen leszek hazamenni csúzliért!" Peti megjelenik. (A jogi diplomája mellett elég rendesen érti a computerológiát, nem igazán lehet átverni, mégis megpróbálják...) Meghatalmazás ott helyben kitölt. Hivatalos ügyvédi felszólítás ott helyben elkészül, az engem ért kárban benne foglaltatik az autóm amortizációjától a munkadíjamon át az ő költsége is, természetesen a vásárolt értéken felül. Viccesen még közli, hogy rendes, mert a becsületsértésért nem kér nyilvános bocsánatkérést médiában, megelégszik a szóbelivel is. Banda berezel. Másnap fizet. Valamiért nem volt több kedvem az EpoXokhoz, bár máig állítom, hogy öröm velük dolgozni (ha mennek) és mocskos sokat tudnak, elfogadható a doksijuk, gazdag a bundle. Ez nekem még szerencsés volt, nem rágott be a vevőm. Ez óta az eset óta egy egészen normális teljesítményű gépet tartok otthon szerviz célokra, csak ügyfeleknek törpénő kiadásra hasonló esetekben. Szal ezóta nem ajánlom az epoxokat, bár le sem beszélek róla senkit. Még nem üti az abit szennyvonalát, miszerint aki ragaszkodik ahoz a mocsokhoz, azt elküldöm a m!$trállóba, hadd szíjjon, mint torkosborz.
Asus A7V8X(-X) eladtam belőle mindenféle létező verzióban legalább 1 példányt. 0 garos, 0 meghibásodás. Mindazonáltal inkább DFI...!
Ha már említettem az ügyvédemet (ő a kedvencem, de van még 2... ), nos ő péel csak ASUS-t vesz. Egyre jobban szídja. Mindazonáltal CSAK AZT VESZI!
Elnézést, hogy hosszú voltam, asszem átrakom a Rémségek Kicsiny Tárházába is...!
Kellemetes 7végét!
Még Neked is, te MARó HAtású fOlyadéKkal áTitatOtt humaNoiD lIdérc!
GOD-GOD
|
pén. júl. 09, 2004 13:59 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
egy rossz széria mire képes mi?:) az asus a7v8x rossz szériája miatt sincs már akkora bizodalmam az asusben, pedig még mindig jó.
|
pén. júl. 09, 2004 12:05 |
|
|
GOD-GOD
arany tag
|
Hi!
Amptronnal még csak egyszer találkoztam... Valamely AMIGÁs partyn szétvertem baseballütővel...
Savas: 8k7a, 8kha, meg az az inteles genya, rohadjon meg! Félreértés ne legyen, amikor kijöttek, akkor azokkal a deszkákkal csúcsot hajtottam ki teljesítmény tekintetében a vasból, de elvette a bizalmamat az az 5 rossz!
1ébként az első 3-at fogadásból adtam el a megjelenéstől számított 3 napon belül...!
Tisztelettel:
GOD-GOD
(Kellemes 7végét!)
|
pén. júl. 09, 2004 11:58 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
amptron?:) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
acorp:)
mercury!:)
tomato!:)
...
|
pén. júl. 09, 2004 11:42 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
lggedo írta: Idézet: Hogy pont emiatt lettél Abit-párti, személy szerint röhejnek tartom... Igen mert úgy gondolom, hogy mi magyarok nem igazán tehetjük meg hogy hetente v akár naponta rohangálj cserélni v másikat venni. Főleg ha még nem is a városban laksz.
Ezért kell JÓT venni! Sikeresen ellentmondtál magadnak, gondolom Te is érzed. A xarral több gond van, többet kell visszacserélni. Én épp azért vettem Asust, mert nem két hétre vettem, hanem jóval hosszabb időre. Nem azért, mert burzsuj lennék... 23e Ft volt bruttó az ASUS lap zsír újonnan boltból, ennél az Abit lapok drágábbak voltak. Akkor hogy is van ez??! Ráadásul a kiemelt idézetemből szerintem közel sem következik az, amit írtál.
Nem vagyok bolti eladó, de GOD-GOD itt van már annyira régóta, hogy elhiszem neki a statisztikáit fenntartás nélkül...
GOD-GOD: Amptron lapról van statisztikád?
|
pén. júl. 09, 2004 10:22 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
God:8kha volt?:)
|
pén. júl. 09, 2004 8:36 |
|
|
GOD-GOD
arany tag
|
Hellóka!
Nem akarok senkit sem befolyásolni, csak egy apró statisztika 2002-ből, a sajátom. Abban az évben új gépből 173-at adtam el/át.
abit alaplap: 48 GARANCIÁLIS CSERE: 31!!!
ASUS alaplap: 59 garanciális csere: 2
EpoX alaplap: 8 garanciális csere: 0 (itt megjegyezném, hogy mindegyik felsőkategóriás volt, 80-90k közötti árral!)
Gigabyte alaplap: 25 garanciális csere: 0
A maradék meg mindenféle: MSI, Chaintech, stb.
Ez volt az utolsó év, amikor hajlandó voltam abit-mocskot eladni.
Én viszont nem vennék se asust, se abitot, sőt az itthon tartott epox lapok (3 db) sincsenek gépben. Jól fogják a port. Mostanában vagy Gigabyte, vagy DFI (bár inkább az utóbbi). Az EpoXokkal ott szállt el az agyam, amikor ugyanabból a típusból 5 (!!!) darabot kaptam egymás után gyári hibásan!!!
Kb. ennyi!
Tisztelettel:
GOD-GOD
|
csüt. júl. 08, 2004 23:53 |
|
|
JZO
ezüst tag
|
ABIT márkátnem ismerem. Nagyon régen volt, akkor nem volt gondom vele. Évek óta viszont ASUS párti vagyok. Mindkét márkából láttam halott példányt. De talán ABITból kicsit többet és mostanság van valammi probléma az ABIT alaplapokra szerelt kondenzárotokkal, nem bírnak túl sokat, 1 év után szó szerint kilyukadnak. Nem tudom mely típusok produkálják ezt a jelenséget, de tán perelik is érte az ABITot.
ASUS lapokkal viszont gondok nincsennek. Nagyon stabil és jó minőségű lapok, megbízhatóan működnek. Néha ezekre is ráfér egy kis BIOS frissítés, de nem egy "was ist das". Nekem egy jól teligyömöszölt gépem van. 1 szabad PCI slotom van, azonkívül minden be van kapcsolva a BIOSban, 8 USB, hangkártya, ATA vezérlő, meg mittudomén. Szóval teltház van. Jelenleg nincs olyan oprendszer ami ne futna rajta. A linuxok sajnos viszont befagynak az USBjétől, valószínűleg driver probléma. Az összes Windows tökéletesen fut, stabilan.
Érdekesség, hogy két különböző márkájú memória modul van benne. Az egyik egy Samsung, a másik meg egy nevesincs noname akármi... probléma mentesen mennek Dual Channel módban.
Már nem meléxem mikor láttam utoljára kékhalált vagy ehhez hasonló szörnyűséget.
A legfrissebb Intel alaplapi drivert le kell tölteni és azt beinstallálni, mert a Windowsokban évőek alapból elavultak és közel sem hozzák az elvárható teljesítményt!!!
Másik érdekesség, hogy a Far Cry game maximum képminőségben, 1600x1200ban fut. ATI 9600PRO + 3 GHzes Intel P4/800 procival.
Nem jellemző egy gamere sem hoyg megakadnak 1600x1200ban max grafikával.
Körülbelül ennyi jutott eszembe.
|
csüt. júl. 08, 2004 23:17 |
|
|
lggedo
ezüst tag
|
Idézet: Hogy pont emiatt lettél Abit-párti, személy szerint röhejnek tartom... Igen mert úgy gondolom, hogy mi magyarok nem igazán tehetjük meg hogy hetente v akár naponta rohangálj cserélni v másikat venni. Főleg ha még nem is a városban laksz.
|
csüt. júl. 08, 2004 23:02 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Akkor most rendes leszek és nem kezdem el sorolni, hogy én hányszor nyúltam xar (akár új, akár használt) Abit lapba... Nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor. Mindenből van gyári hibás... Lefogadom, hogy még a kiforrt Plextor CD-írókból is. Egyszer belenyúlsz? Megeshet. Én is kaptam egy gyárilag letesztelt, de mégis hibás és amúgy igen drága 512-es Kingston RAM-modult. Kettőt kaptam, az egyik nem volt jó. Kicserélték és jó minden. Na akkor most? Inkább vettem volna Samsungot, mert **** a Kingston??! Hogy pont emiatt lettél Abit-párti, személy szerint röhejnek tartom... (Hangsúlyoznám, semmi bajom a Samsung RAM-okkal, mielőtt még valaki emiatt nekemesne.)
Nem baj, Neked ez így jó, nekem így jó az ASUS lapjaimmal, így mindenkinek jó. Hajrá!
|
csüt. júl. 08, 2004 13:48 |
|
|
lggedo
ezüst tag
|
ABIT (3db) párti vagyok, mert egyszer próbáltam ASUS lapot belenyúltam a rosszba. Első telepítés után két nappal már nem tudott butolni vincsiröl puff vissza az ABIT- hoz. Jó az ASUS de nekem nem jött be.
|
szer. júl. 07, 2004 23:53 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
miből fizessek és szegény munkanélküli diák vagyok aki állást keres!:)
azthiszem virágnyelven kell leírnom!
|
hétf. júl. 05, 2004 16:02 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Salvatore:
ezentúl ahányszor beírod a fórumba, hogy epox, annyiszor fizetsz 5 forintot!!!
Nyár végére meglesz a 64 bites konfigom...
|
hétf. júl. 05, 2004 12:05 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Epoxszal sincs semmi bajom, de már vártam ezt a beírást Salvatore
|
hétf. júl. 05, 2004 11:54 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
nalátjátok, nem kell vitázni és se asust se abitit hanem epoxot! :mrgeen:
|
hétf. júl. 05, 2004 9:02 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Oké antikomcsi, sajnálom, hogy félreértettelek. Peace, man!
|
vas. júl. 04, 2004 18:35 |
|
|
winters
ezüst tag
|
Szerintem ne öljétek egymást!Sokan vannak akik ASUS ra sokan akik ABIT ra esküsznek.
Ebből is meg abból is belenyúlhatsz zaccosba,vagy lehet hogy sose lesz gondod vele.
Ez olyan mint az Nvidia vs. ATI
Arról is olvastunk már ugye egymillió pro és kontrát.
by!
|
vas. júl. 04, 2004 17:37 |
|
|
WhipsOfGod
platina tag
|
|
vas. júl. 04, 2004 16:26 |
|
|
antikomcsi
ezüst tag
|
Dester:
Nem, feltétlenül Neked szántam a sorokat, én senkit nem akarok itt megbántani kicsit sem, hanem azoknak, akik új lapot szeretnének venni! A mondani valóm pedig az volt, hogy nyugodtan vegyenek asus-t, vagy abit-ot, mert szerintem mindkettőnél kicsi az esély, hogy ratyi lesz az új cucc, csak vigyázni kell, a sok aranykezű ezermesterrel, mert általában ők vannak káros hatással a lapra, főleg nagy csavarhuzót nem szabad a kezükbe adni, mert az rendkívűl veszélyes a kondikra!
Szóval nem feltételezem, hogy a levegőbe beszélsz, és azt sem, hogy nem értesz hozzám, egyszerűen csak leírtam az én tapasztalataimat is, ami annyi, hogy szerintem jó lap az abit, és a hibákat általában a felhasználók idézik elő! Ugyanez igaz asus-ra is!
Persze láttam már olyat új abitnál, hogy az elem kb 0.5 volt-ot tudott, de egy kiadós akkutöltés megoldotta!
Üdv
antikomcsi
|
vas. júl. 04, 2004 13:37 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
antikomcsi: Nem akarok nagyképű lenni, de azért remélem nem feltételezed rólam, hogy úgy hordok le egy márkát, hogy előítéleteim vannak róla, valamint hogy nem vagyok benne biztos, hogy az alaplappal van a gond. Felsorolhatnám Neked, hogy hány esetben volt bizonyítottan az Abit lap a hibás, amire persze jó kis időráfordítással kizárásos alapon jöttem rá (mindent cseréltem, utoljára a lapot, mert az utálom a legjobban cserélni ). Így vittük vissza mindegyiket a boltba (ha garis volt) vagy hajítottuk ki és raktunk bele egy másik lapot (ha nem).
Ergo: nem a haverok véleménye alapján, és nem az alapján húztam le az Abitot, mert egyetlen darab xar lett volna és ezt kivetítem a többire is. Van jó példány belőle, persze. Dolgoztam szerelőként is (nem postásból upgradeltem magam, lásd rémtörténetek topic), ahol ezzel foglalkoztam nap mint nap. Láttam már egyet s mást 10 éves korom óta a számítástechnikával foglalkozok, ennyi idős korom óta programozok is (még C=64-en), jelenleg is programozóként dolgozok az egyetem mellett... (Ettől függetlenül az én eddigi összes gépemet is és sokat a környéken is én raktam össze az első csavartól az utolsóig... mielőtt még mondanátok, hogy a programozásnak semmi köze a hardverhez )
Az általad említett "hozzáértő" emberekkel már én is sokszor találkoztam. Általában ezek után hívnak fel engem is, hogy menjek már...
Ja igen... nem szabad xart mondani... Illetve szabad, csak ki lesz csillagozva (A sz.@.r is ki lesz csillagozva! )
|
vas. júl. 04, 2004 12:59 |
|
|
antikomcsi
ezüst tag
|
Aha!
Tehát azt, hogy s.z.a.r nem szabad mondani.
|
szomb. júl. 03, 2004 18:31 |
|
|
antikomcsi
ezüst tag
|
Sziasztok!
Nos, annyit fűznék hozzá, hogy találkoztam már olyan abit lappal, amivel voltak problémák, és persze asus-al is! Ám az esetek 99%-ában a hozzá nem értés volt a "bűnös"!!! Ha valaki már látott, egyszer egy szétszedett számítógépet, még nem feltétlenűl jelenti azt, hogy ért is hozzá! Senki nem érthet mindenhez, ezért nem árt előtte kérdezni, pl. Tőletek!
Példa a felmerülő hibákra: XY kapott tőlem egy nf7 lapot, nem kellett neki segítség, mert "profi"! Másnap hozta vissza a lapot, mert **** abit, megkérdeztem mi a baj. Se kép se hang, csak szirénázik bármit csinál. Nos ő 2500-ös bartont rakott bele és élből 11x200-ra álitotta mert azt olvasta, hogy ezt így szokták, ez az olcsó 3200+! Persze nem sikerült elindulnia szerencsétlennek! Kérdeztem cmos jumper? válasz: hööö? Persze egy bios alapba állítás után semmi probléma nem volt!
A másik zseni, panaszkodott, hogy bárhogy állítja, mindig kékhalála van, milyen **** ez az abit! Volt neki 2 ddr400 as ramja, mindkettő 256megás, idáig rendben! Jó olcsón szerezte, tuti vétel, ez is rendben! Csak a két modul más gyártmány volt, mondjuk erre már van példa, hogy megy dualban, viszont a tuti ramok csak cas3-at bírtak, de mivel tunning megszálott barátunk a 2-őt eröltette, nem akart indulni neki, 2.5-ben indult, de játékba belefagyott! Kipróbáltam a lapját két nem túl márkás samsung cas2.5 rammal és meglepődve látta, hogy a fagyizás megszünt!
Bocsánat, hogy untattalak Titeket, de mielőtt lehúzunk egy márkát, legyen az bármelyik, nézzük meg azt is, hogy ki **** azt le!
Félreértés ne essék nem vagyok egy pc guru, nem értek mindenhez, sőt csak pár dologhoz, de amit nem tudunk, azt nem szégyen megkérdezni.
Van nekem is NF7-S-em 1 éve semmi gondom vele, csak jókat tudnék róla mondani! Aki pedig gyorsabb gépet akar az vegyen pár ezerért drágábban 2800, vagy 3000+ ot!
Üdv mindenkinek!
|
szomb. júl. 03, 2004 18:29 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Kiegészíteném, amit írtam. Állítólag az Abit stabilabb AMD-s lapoknál, mint Inteleseknél. Én ennek ellenére nem kísérteném a sorsot, hanem AMD alá is A7N8X-et raknék. Láttam működni egy ilyet, NF7-S mellett. Érdekes módon az Abit alatt néha történik egy-két megmagyarázhatatlan jelenség, az ASUS atomstabil. Mindkettőben kettőfeles AMD van.
|
szomb. júl. 03, 2004 16:34 |
|
|
winters
ezüst tag
|
Amit szerintem először el kell,hogy dönts:AMD or Intel.
Az én deszkám Abit IC-7, +2.4-es northwood proc
Szerintem király.2.8 ra van húzva,nincs különösebb gond vele
..de ez csak az én véleményem.
Üdv.
|
szomb. júl. 03, 2004 14:41 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Amit én ajánlani tudok:
AMD-hez:
ABIT NF7, ilyenem volt, most cseréltem egy NF7S-re. Legalább 5-6 ismerösömnek van hiba nélkül nem csak nekem. Az AN7-et nem ajánlom, olyan 2 hónapja az összeset visszahívták a magyar nagykerekből "valami" miatt. ASUS A7N8X Deluxe egy ilyet most raktam össze. Teljesen full extra, 2 SATA kábel, + táp, stb. Akkor ment fel bennem kicsit a pumpa amikor kiderült, hogy SATA a 120-as Samsung vinyo is, és a XP (SP1-es sem) ismeri fel alapból telepitéskor: "nincs benne lemez lépjen ki". Még jó, hogy az ABITtomhoz adtak ilyen floppyt a driverrel. Ezt a 80FT-os lemezt kisporolták
INTEL:
ABIT IC7 amivel volt dolgom, és jó is.
|
szomb. júl. 03, 2004 12:17 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
ok, küldöm.
|
szomb. júl. 03, 2004 9:13 |
|
|
timecop
vas-tag
|
Tisztelt Salvatore Salvataggio!
Ha hiszed ha nem akkor is elolvastam, hogy :EPOX.
Ha ennyire jó és mivel Én nem ismerem ezért kérlek ha megoldható akkor küldenél nekem epox alaplapokról árlistát és leírást. Hasonló tudás kategóriájú lapok érdekelnek mint a téma felvetésében szereplők.
Üdvözlettel TC
|
szomb. júl. 03, 2004 7:29 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Na ugye?!
Csak a SHIFT-et nem találta meg...
|
pén. júl. 02, 2004 13:55 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
epox
|
pén. júl. 02, 2004 13:46 |
|
|
timecop
vas-tag
|
Tudjátok az is teljesen mindegy. Olyan szempontból, hogy volt sokáig AMD-ém, legutóbb celeronom. Nem volt gondom vele. Ugy-ahogy huzni is lehetet. Viszont Asus alaplapom még nem volt, egyáltalán. Viszont mostanság sokan fújnak az abit-ra.
Ezért is érdeklődök itt tapasztalatok iránt. de érdekelnének a műszaki paraméterek is.
Üdvözlettel TC
|
csüt. júl. 01, 2004 13:22 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
A moderátorok már tudják, hogy én abitellenes (és átalánosságban véve gagyiellenes) vagyok. Hogy mit vegyél? Asus vagy Epox. Minek a bizonytalan út az Abittal (hátha jó lesz), ha választhatsz jobban is? Kérem, hogy most ne jöjjön nekem azzal senki, hogy "pedig az én Abitommal semmi gond már x ideje", mert nem izgat... Azok inkább, akiknek gondjuk van vele!
Vegyél a fenti két lapból és felejtsd el a fejfájást. Nekem a legkisebb P4-es Asusom van (P4P8X) és még ez is tökéletesen jó, atomstabil, pöccre indul. Egy szikra hiba nem volt eddig vele. Apám gépében egy régebbi Asus van, az is korrekt. Meg még sorolhatnám...
|
csüt. júl. 01, 2004 12:01 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Repeta:
Egyáltalán nem macerás, csak az a gond vele, hogy szélsőséges esetekben el lehet vele cseszni a gépet!!!
Konkrétan a frissítésre most nem írok semmit, mert kb. 100 téma volt már ezzel kapcsolatban. Ezen oldalon felül találsz egy Nagyító ikont és mellette egy "Keresés" szöveget! Próbáld meg azzal!
|
csüt. júl. 01, 2004 11:18 |
|
|
Repeta
platina tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 10:44 Hozzászólások: 585 Tartózkodási hely: Miskolc, a gyönyörű acálváros
|
Zsoca-M5 írta: Amúgy nagyon jók és gyorsak az ABIT-ok, viszont nem árt nekik a BIOS fresh (de ez senkit nem zavar).
Sosem csináltam még Bijosz frissítést. Mennyire macerás ez, hogy kell csinálni?
|
csüt. júl. 01, 2004 9:02 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Hali!
Nemtom véletlen-e vagy szándékos, de a két ABIT AMD-s lap, az ASUS pedig Intel-es (proci, nem chipset )!!!
Amúgy nagyon jók és gyorsak az ABIT-ok, viszont nem árt nekik a BIOS fresh (de ez senkit nem zavar).
ASUS mindig jó volt, bár mostanában többen pártolnak át más gyártókhoz, mert sok a gyári hibás. Viszont ami nem az az szintén tök jó.
Szerintem ez ízlés kérdése!!!
|
csüt. júl. 01, 2004 7:24 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Hali!
Milyen procit gondoltál?
Merhogy NF7 AMD-s, P4P800 meg Intel...
Egyébként az Abitot is dícsérik, de most elég sokan írogatnak, hogy vannak vele mégiscsak gondok.
Teszteltem NF7-est, meg P4P800 Deluxot is, mindkettő nagyon erős lap. Csak azt kellene tényleg tudni,
hogy milyen procit szeretnél.
Mindjárt jön Salvatore, ő meg 48-as betűmérettel ide fogja írni, hogy vegyél inkább EPOXOT!
|
csüt. júl. 01, 2004 7:22 |
|
|
timecop
vas-tag
|
Melyiket, Abit NF7-S, Abit AN7,Asus P4P800-E deluxe
Tanácstalan vagyok melyiket válasszam. A weben megnéztem mik a tulajdonságok, de nem tudok dönteni. Abitem van most is és nincs vele gondom, Asus-ra azt mondják jó de nem ismerem. Kinek mi a tapasztalata a fenti alpokkal kapcsolatban.
Üdv Tc
|
csüt. júl. 01, 2004 0:38 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 37 hozzászólás ] |
|