|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
koeci
vas-tag
|
Hello
A vga kártyát át állitani hogy a dvi-t ismerje el alapértelmezetnek. De elvikeg ha másik monitor nincs csatlakoztatva akkor azt kéne alapértelmezetnek felfogni. Egyébként milyen driver van fent? Tedd fel a legujabb detonator 53.03 azt hiszem (én még nem láttam ujabat)
|
szomb. dec. 27, 2003 14:47 |
|
|
soti
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Vettem egy Iiyama Prolite E431S monitort. Eddig analog módon csatlakoztattam mert gyárilag nem kaptam hozzá DVI kábelt. A haverom vett a metróba egy Relisys LCD-t amihez kapott, de a kártyáján mincs DVI kimenet úgyhogy nem tudta kipróbálni digitális módba. Én kölcsönkértem tőle a DVI kábelt, összekötöttem az LCD-met a kártyámmal(Leadtek Winfast A 340,FX 5200) elindítottam a gépet, de a monitor sötét maradt.
Estleg valamit be kell állítani, vagy egyszerre mind a két kábelt be kell kötni, vagy mi a franc...? Kérlek segítsen valaki akinek van ilyen!! Előre is köszönöm.
|
szomb. dec. 27, 2003 11:21 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|