Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 05, 2025 1:35

Hozzászólás a témához  [ 39 hozzászólás ] 
Ki milyen TFT-t venne? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Day: Már sok helyen leírtam, az enyém MSI FX5600-VTDR128 pontosan. Tuningolni nem tuningoltam (2x-es AGP-ben? :)))), de a hűtése szerintem elbírná. Elég masszív (de ugyanakkor írd és mondd, zajtalan) hűtés van rajta. Csak kapnám már vissza :))) (Gariban van Pesten, a DVI csatoló nem volt tökéletes.)

kioltás/felvillanás: ha kigúvad a szemem se látok szellemképet az Aceremnél se videónál, se gyors mozgásoknál játékokban. 20 ms-os. Ettől függetlenül mintha láttam volna különbséget egy 16 ms-os monitornál, de annyira apró volt, hogy nem problémáztam rajta. Azóta sincs ezzel gondom, nekem tökéletes minden alkalmazásra. Különbség érzékeltetésére: egy 20 ms-os monitor max. 50 fps-t tud produkálni, egy 16 ms-os 62,5 fps-t. Elméletileg.

Árzuhanás: én már nem tudom pontosan mikor vettem a monitorom 130-ért, de kb. fél éve. Akkor az egyik átlagos 17"-os Sony 170 volt, a K-19-es AG Neovo kereken 200. Szóval ez akkor sem számított drágának és áldom az eszem, hogy ezt vettem. (És azóta is hála zsberének :DDDDD )

Pixeles felbontás: teljesen egyetértek. Bár már jó, azért tökéletesedhet még ez az ágazat (is). Viszont gondolj bele, hogy 5 év múlva hol lesznek ezek a monitorok... :)

Új technika: én már gondoltam arra, hogy miért pont vízszintes-függőleges a pixelrács? Jó, átlagos alkalmazásoknál sok a vízszinte-függőleges vonal, de grafikáknál, játékoknál? Talán lehetne olyan megjelenítési forma, ahol ez villámgyorsan forgatható lenne, akár csak részben, helyenként... Ez teljesen fantáziálgatás, biztosan abszolút nem is megvalósítható és ha véletlen azzá is válna, úgyis lesznek sokkal ésszerűbb és jobban kivitelezhető technikák. Gondoljatok bele, nem kéne Antialiasing, a ferde volna tényleg ferde lenne :D

Üdv: Dester

hétf. márc. 08, 2004 18:19
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Day: Lenne pár kérdésem, hozzászólásom, mivel úgy érzem, egy kicsit jobban vagy elfogult, mint "kéne".

- Pixelfelvillanási idő 12 ms, kioltási 4 ms, ez összesen 16 ms, és ebben bizony nem világrekorder. Sok társa van a 17" kategóriában, ami ugyanezt tudja.

- Az én Acerem ugyanazt tudja kb, mint a Te Hitachid. Felbontás, Hz (ami nem sokat számít), DVI, hangszóró, füles csatlakozás, stb, és "csak" 130e Ft-ba került.

- Az OSD halálpontosan ugyanezeket tudja, és mivel láttam néhány AG Neovo OSD-jét is, szerintem sok gyártó ugyanazt "licenszeli", ugyanis még kinézetre is megegyeznek. Nem mondom, hogy a Hitachié is ugyanaz, csak nem kuriózum.

- Nekem volt GeF2MX kártyám, haveroknak is, boltban is láttam sokat, de egyen se láttam DVI kimenetet. Persze ettől még létezhetett olyan, ami ezt tudta...

- Az Aceren nem kell semmit korrigálni elcsúszás esetén. Nem kell szenvedni a Phase opcióval, stb, hanem egy gombnyomás, Auto adjusting, és 2 mp múlva már a helyén is a kép. Persze egy régi S3 Savage4-gyel ez is megszenvedett, olyan rossz minőségű volt a kimenő jel a kártyától, hogy mindig volt egy pár olyan oszlop, ahol életlenebb volt a kép.

- A CRT szemrongáló hatásával maximálisan egyetértek, akik láttak már legalább képen, azok tudják, miért. Viszont a színhűségben nem értek egyet. Bizony a TFT még többszázezer színnél többet nem nagyon tud pontosan megjeleníteni, míg a CRT pontosan elő tudja állítani. Valamelyik másik topicban már le volt írva a minkéntje pontosan. Ettől függetlenül nekem semmi panaszom nincs a színhűségükre a TFT-knek, elvégre én is most azon nézem a hozzászólásom alakulását :))))

- Bizony a CRT-kben is sok olyan dolog van, ami elromolhat. Alig láttam még olyan CRT-t, ahol legalább picit, de ne ugrált volna a kép széle feketéről fehérre váltásnál, stb. Ebből a szempontból szégyen az egyik viszonylag olcsó 17"-os LG Flatron CRT képe, úgy rángatózik a kép, mint a 90-es évek közepén gyártott 13,2"-os Targa CRT-men... Plusz még simán kimehet valamelyik ágyú, amit nem is nagyon lehet korrigálni.

- Három ponton fogja meg a Hitachid szerintem az Acer AL712-t: design (bizony, nem annyira nagyon szép, de nem csúnya azért), a látószög és az, hogy 16 ms-os. Őszintén azért sok különbség nincs. Talán egy pici, alaposan vizsgáltam a kérdést. Viszont ez nekem nem ér meg pluszban súlyos tízezreket, és ha most választanom kéne, akkor Acer AL732. Ez a monitor már viszont ezekben is megegyezik az általad leírt Hitachival. És még mindig nem kerül annyiba :)

- Kérdés: milyen FX5600-ad van? Nekem is az van, és nagyon szeretem :)

Nem cseszegetésképpen mondtam mindezeket, csak szerintem úgy volt fer, ha reagálok rá :) Remélem nem bánod :)))

szomb. márc. 06, 2004 23:17

Hozzászólás 
Már meg is van. Ha a 19" TFT felbontása normál módban kényelmes, nem túl kicsik a betűk és ikonok, akkor ugyenezt a hatást 17-sen úgy kell elérni, hogy 107-re vesszük a dpi-t. Mer 19" TFT a 17-nek 111 akárhány %-a, tehát ha a default 96 dpi 100%, akkor meg kell növelni 111,76470588235294117647058823529 %-ra, ami kerekítve 107 dpi. :)

szomb. márc. 06, 2004 17:16

Hozzászólás 
Hali!

Nekem még csak lesz TFT-m ha végre valahára megérkezik, 1721-es Acer.

Hát Day, szabályos kis miniregényt firkantottál :) Látom nagy Hitachi-FAN vagy, nem tudok mit hozzászólni, hogy tényleg ez-e a legjobb, hacsak nem annyit, hogy biztos van több más gyártó is, aki képes hasonlóan színvonalas cuccot gyártani, már csak azért is, mert mint tudjuk, valójában, csak 2-3 cég gyárt paneleket, míg vagy 30-40 féle márkanéven lehet kapni TFT moncsikat. Így sztem a legtöbb a vezérlő elektronikán meg az egyéb nyalánkságokon múlik. Amúgy 16ms sztem már van annyira elterjedt, hogy ne kelljen világrekordernek hívni azt, amelyik tudja. SŐt, jönnek a 12-sek is hamarosan. A lyukmaszkról meg annyit, hogy ha jól tom, akkor windowsban ha átállítod a dpi értéket, akkor minden felnagyítódik vagy kisebb lesz, tehát csak a képpontsűrűség miatt nem érdemes 19"-est venni. Most direkt kipróbáltam, szabadon lehet változtatni, 96-ról felraktam 120 dpi-re, így olyan, mintha 800*600-ban nézném, szal kicsit túl sok, majd lejjebb veszem, majd kiszámolom valahogy, hogy mekkora értéknél kényelmes.

szomb. márc. 06, 2004 17:08

Hozzászólás 
Én BenQ fp-791et vettem, és nem bántam meg...

http://www.benq-eu.com/Products/LCD/ind ... roduct=287

A Tv -tuner opcionális, a kártyaolvasó szériatartozék.

A "jó" DVD filmek rettentően szépek pl.: Gyűrűk ura extra
Játékkal semmi para
Programozni is szemkímélő.
A nagy kontrasztarány pedig világosban jól jön..

szomb. márc. 06, 2004 15:05

Hozzászólás 
BenQ FP-791 -et vettem, és nem bántam meg...

pén. márc. 05, 2004 21:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem is 1710B, semmi baja nincs, tökéletes választás. Szép kép, jó design, kifogástalan működés, 2x USB.
És az enyém is -RL! :)

pén. márc. 05, 2004 20:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tersius: látod, nem vagyok szakember, csak megtapasztaltam, sajna csak ilyen körmönfontan tudtam leírni. Az ötlet amúgy nem rossz :)))
Neked milye Acered van?

pén. márc. 05, 2004 18:40

Hozzászólás 
Üdv!

Dester, én kapisgálom mire akarsz kilyukadni, de a technikai háttér még nem világos, ezért is kötekedtem kicsit. De neked volt már ilyen konkrét tapasztalatod, s nekem meg nem, úgyhogy megfogadom a tanácsot. Rákötön a D-SUB meg a dvi kábelt is, s ha játszom, egyszerűen átkapcsolok analógra, ha **** lesz a kép :)

>>energo
Kár, hogy nincsen, remélem, hogy az aceremmel elégedett leszek, azért köszi mindenesetre.

pén. márc. 05, 2004 18:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tersius: nem nincs az emlitett moncsi a sulinetben, de lehet hogy nem vettem észre hogy kifejezetten sulinetben kell.
Bocs.
üdv energo

pén. márc. 05, 2004 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezzel egyetértek. Természetesen a hardveres antialiasing DVI esetén is műxik, nagyon jó példa erre a bootoláskori karakteres képernyő. Nagyon jól látszik, hogy nem durva a felnagyítás.
Viszont amiről én beszéltem: analóg esetén, bár nem tudom halálpontosan hogy megy ez, a monitor nem azt kapja meg, hogy ennek meg ennek a képpontnak PONTOSAN milyen a színe, hanem hogy OTT milyen színűnek kéne lennie. Magyarul lehet, hogy van nagyon pici eltérés, mivel nem ezredmilliméterre pontos és a monitor se tudja annyira nagyon pontosan beállítani magát. Remélem értitek :))) Ez az én konyhanyelven megfogalmazott észrevételem, aminek semmi tudományos alapja sincs persze... Viszont elég logikusnak tűnik.
Példa. Zsbere még anno lefényképezte DVI csatolón a monitorját, amin épp 800x600-ban ment az egyik játék. Nekem is feltűnt, hogy milyen darabos, "éles". Amikor utána megvettem a monitort, nálam nem volt olyan. Igaz, analógra kötve. Utána rá pár hónapra vettem egy DVI-os vidkártyát és a jelenséget én is tapasztaltam... a kép szinte zavaróan "pontos" volt.

A kockásodás a régi laptopoknál volt nagyon szembetűnő, legalábbis amennyire én láttam, régi LCD-t nem láttam. Egyszerűen felnagyították a karakteres (és persze alacsonyabb felbontású) képet is, így minden betű csúnya volt és ocsmány, illetve attól függően, hogy "páros" vagy "páratlan" volt-e, nem voltak kinézetre egyformák. Ez már manapság eltűnt, szemre nincs különbség az "elmosás" miatt.

csüt. márc. 04, 2004 19:35

Hozzászólás 
Hali!

Ez mind szép és jó, én is ugyanezt mondtam, csakhogy eszembe jutott, hogy van egy kis bibi. Ugye az lcd mindenképp digitális, mert egyenként vezérli a képpontokat külön tranzisztorral, vagyis nincs mit sírnia, tudnia kell, hogy milyen színű legyen a képpont az adott helyen, vagy hogy világítson-e egyáltalán. Ha ez így van, akkor a következő a szitu: dvi-n digitálisan jön a cucc, s ha a natív felbontásnál alacsonyabb felbontású kép jön, a moncsi hardveresen felnagyítja. Ha analógon jön, akkor előbb az analóg-digitális konverterbe kerül! azaz mindenképp digitális lesz az is, s részben a konverteren múlik, hogy milyen lesz a kép (főleg, hogy mennyire éles), na de kötve hiszem hogy a konverterben képoptimalizáció folyik, azaz kb.-re átnyomja digitálisba, s utána jöhet a hardveres interpoláció meg a simítás immár a digitális képen. Azaz tulképp az alapján, amit te mondtál nem lehet jobb a kép. Sőt, az an-dig konvertáláskor még **** is lesz a kép elviekben. Vagyis a "hardveres antialiasing" nem csak analóg cuccon javít szerintem. Kockás kép szerintem akkor lehet, ha ez a hardveres antialiasing **** minőségű vagy egyáltalán nincs is, hanem egyszerűen felszorozza a képpontokat, na akkor tényleg a kockás fülű nyúl lesz a képen.

csüt. márc. 04, 2004 17:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tersius: most az én kis eszmefuttatásomat írom le, nem olvastam utána, hanem csak józan paraszti ésszel próbáltam kikövetkeztetni: épp azért "kockásabb" talán a DVI, mert sokkal pontosabb. Minden oda kerül, ahová kell neki. Ez a natív felbontásban még nem is gond, viszont a kisebb felbontásokban tényleg kijön az "ide jutott még pixel, emide már nem" effekt, magyarul a textúrák nem lesznek szépek. Ezen próbál ellensúlyozni a TFT "hardveres antialiasingja", legalábbis az én Acerem csinál ilyet, gondolom a többi is. Magyarán átlagol kicsit ilyenkor és simább képet eredményez, nem annyira darabos. Analóg esetén más a helyzet. Ott nincs halálpontos elosztás, hanem "kb. ide kerül", így aztán a forrás képpontok nem különülnek el egymástól élesen. (Még mindig kisebb felbontásokról beszélünk...)
Mivel most a vidkártyám gariban van, egy analóg kimenetes GeF4MX440-ről hajtom, így aztán láttam mindkét oldalt eddig eleget.
Magyarul: játékra, irodai alkalmazásokra natív vagy eggyel kisebb felbontásban DVI, alatta játékra analóg a jobb.
Példa: 17"-os monitor, 1280x1024 max felbontás. DVI-n jó a játék 1024x768 és afölött, alatta már analógon szebb a kép.

Remélem tudtam segíteni, üdv: Dester

csüt. márc. 04, 2004 11:04
arany tag

Hozzászólás 
dejó, enyém RL-es :P

na ezt már anno régen is örömmel konstatáltam. mindenesetre maximálisan meg vagyok elégedve a b-vel, por meg aztán van rajta elég, de eddig nem "okozott" pixelhibát. az tény, ha por van a pont elött, ugy tünik, mintha hibás lenne az a pixel, de azt letörlöd, és faxa minden.

anno, mikor hoztuk el a boltból,kibontattam, a csóka szerencsésen összetapogatta a bal felső sarkát. erekjének meghagytam e nemes nyomot! (feleslegesen nem akartam törölgetni a képernyőt)

bááj

kedd márc. 02, 2004 15:37
vas-tag

Hozzászólás 
Régen csak az LG 1910P-tartottam elképzelhetőnek, de nem lehetett kapni.
Aztán egy DELL 1901FT lett, olyan "Megnézed, és összefosod a bokád a gyönyörtől" - fajta.

kedd márc. 02, 2004 13:47

Hozzászólás 
Kockás felhőket már én is láttam, de nem hinném ,hogy a dvi lenne az oka. Pl. nem is computerhez való lcd-n láttam, hanem gagyi lcd tv-n a mediamarktban, sőt, az elsőszériás digitális tv-k voltak undorító kockásak.
Nem ismerem a technikai hátteret, ezért ha tévedek, nyugodtan cáfoljatok meg szakmai indokokkal:
a dvi ugyebár digitálisan viszi tovább a jelet, azaz ugyanaz a jel kerül a moncsiba, mint amit a videókártya kiadott, vagyis elküldi a képpontok koordinátáit és a színkódokat, az lcd-nek meg nincs más dolga, mint végrehajtani, kikeverni a színeket. Ha ez így van, akkor mitől lenne kockás? Gondol egyet a moncsi, hogy nem **** minden egyes ponttal, hanem 4-esével keverem ki vagy hogy?? Elméletben akkor tudok kockásodást elképzelni ez alapján, ha nem az lcd natív felbontásában megy a windows vagy akármi más, hanem pl. 640*480-ban, na akkor a moncsin múlik mennyire lesz **** a felnagyított kép.

kedd márc. 02, 2004 13:26
arany tag

Hozzászólás 
DVI nem olyan fontos, sõt, ha nem szereted a kockás felhõket, akkor kifejezetten ellenjavaslom. Lehet lehurrogni, csak aztán nehogy pofáraesés legyen a vétel után.

kedd márc. 02, 2004 12:08

Hozzászólás 
hello!

Éreztem, hogy már nem lesz LG 1710B, csak egyszerűen nem értem, hogy mért erőltetik az S-t, amikor az nagyrágrendekkel **** mint a B, holott árban majdnem ugyanannyi a kettő. Sőt, olyat is olvastam valahol (állítólag szervizesek mondták), hogy az akciós LG 1710S-ekben olykor vagy inkább mindig valami noname panel van, ami enyhén szólva meglátszi ka képminőségen. Direkt kimásoltam magamnak, hátha mégis ilyet veszek, ha már nmincs B-s, mer nekem külsőre nagyon tetszik az LG. Ha valakit érdekel itt van, nemtom pontosan honnan van:

LG 1710S "ezt a típust több fajta TFT panellel is szerelik. Az 'akciós típusokban' noname TFT van, ezek modelszáma -RA -RU -RI stb végzódésű. Amelyikben az eredeti LG-Philips display van, az -RL végződésű"

>> energoman
Ezt az EIZO FlexScan -t lehet itthon kapni, esetleg sulinetben, ha igen , hol?

Dester, én is jókat olvastam az acerről, ár/minőség arányában tényleg nem rossz. Én az lg 1710b és az acer 1721 között próbáltam választani, de a lentiek miatt marad az acer. Ez is 17" dvi+analóg , hangszórókkal, igazi 16ms, s állítólag elég jóképű :) Külsőre nekem az lg jobban bejön, de ő sem csúnya, mondjuk izlések és pofonok. Már meg is rendeltem, kíváncsi vagyok.

Tudtok arról valamit, hogy a por mennyire számít a pixelhibák kialakulásánál?

kedd márc. 02, 2004 12:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem zsbere javasolta az Acer AL712-t, azóta is áldom az eszem, hogy hallgattam rá. Jó a képminőség, hangminőség, DVI megy rendben, minden OK vele. Más topicokban már részletesen leírtam a tapasztalataimat.
Ha most vennék, akkor vagy ez a monitor még mindig, vagy Acer AL732 (ez 16 ms-os).

Fujitsu-Siemensszel vigyázzatok. Egyik barátom 3 hónapja szív az övével, mert bemelegedés után a ki-bekapcsológombot tartó **** elenged valami forrasztást, magyarul egy idő után nem lehet bekapcsolni... A szervizben nem fogják észrevenni. 17"-os monitor, de nem tudom a számát, talán S17.

kedd márc. 02, 2004 11:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
EIZO FlexScan L557 17˝ LCD monitor (szürke) 152.200,- Ft
helyett 137.700,- Ft
Én ezt vettem volna.
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... an_l557/4/

De mindegy.
üdv energo.

kedd márc. 02, 2004 10:40
arany tag

Hozzászólás 
Tersius, még tavaly vettem, és ezek szerint mijen jó, hogy akkor még időben léptem! 145900 volt, most meg a "kisebb tudású" "s"-es modell kerül majdnem annyiba sulinetben. Az biztos, HRP konzorciumon keresztül jött, de valószinüleg tényleg nincs már a listán.

kedd márc. 02, 2004 10:11

Hozzászólás 
>>szta
Hol vetted az LG 1710B-t, mert én sehol sem találok
sulinetben, állítólag kivették már belőle. Idén vetted?

hétf. márc. 01, 2004 15:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi

szomb. feb. 14, 2004 17:14
arany tag

Hozzászólás 
Az én AGNeovo -m nincs DVI-n mégsincs vele semmi gubanc,
pedig az alap F17-es.

pén. feb. 13, 2004 20:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.euinf.hu/arlista/samsung.html

pén. feb. 13, 2004 14:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
A Depón nem találtam 172x-et.

pén. feb. 13, 2004 14:17
ezüst tag

Hozzászólás 
A Depón nem találtam 172x-et.

pén. feb. 13, 2004 14:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Linket tudnál írni, hol láttad?
Tetszik a 172x.
TXH

pén. feb. 13, 2004 14:06
vas-tag

Hozzászólás 
Acer Al712 ez van most is, de mégegyszer megvenném.
br 130e volt DVI, jó a válaszidő, a fényerő, és a látószög is.

pén. feb. 13, 2004 11:04

Hozzászólás 
Fujitsu-Siemens C19-1 19”TFT
1280x1024 -ra optimalizált
D-SUB bemenet (analóg, DVI nincs de a képminőség ugyanaz. Tudom mert kipróbáltam a sokkal drágább DVI bemenetes modellt is. Szerintem nem éri meg.)
300cd/m2 fényerő
700:1 kontrasztarány
25ms válaszidő
beépített sztereó hangszoró
140 ezer ft körül van áfával. Sulinettel is lehet.

Nekem ilyen van és rossz tapasztalatom még nem volt vele kapcsolatban. Nagy és éles a képe, olyan fényes, hogy lebarnulsz előtte és élénkek a színei. Ennyi.

pén. feb. 13, 2004 0:51
arany tag

Hozzászólás 
Acer 1721hm/1721m (16ms, DVI+VGA) 147000/123000
LG 1710B (16ms, DVI+VGA) 142000

Egy biztos. TFT-ből csak DVI bemenetest szabad venni, ha igazán szép képet akarsz.

pén. feb. 13, 2004 0:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://depo.hu/?page_number=5&tcsid=194&lid=1&gyid=68

pén. feb. 13, 2004 0:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
mégbővebben:
AM172V 17"TFT-LCD, 1280x1024, 350:1, 0,264 mm pixel pitch,TCO99, Analóg, beépített tápegység Új típus
93,770 Ft
92,870 Ft
SAM172S 17"TFT-LCD, 1280x1024, 350:1, 0,264 mm pixel pitch,TCO99, Analóg, Falra rögzítési lehetoség, Szuper vékony *
101,680 Ft
100,700 Ft
SAM172SMM 17"TFT-LCD, 1280x1024, 350:1, 0,264 mm pixel pitch,TCO99, Multimedia, Analóg, Falra rögzítési lehetoség, Szuper vékony *
106,620 Ft
105,590 Ft
SAM172W 17"TFT-LCD, 1280x768, 400:1, 0,264 mm pixel pitch,TCO99,Analóg/Digitális Új típus
123,410 Ft
122,220 Ft
SAM172X 17"TFT-LCD, 1280x1024, 500:1, 0,297 mm pixel pitch, TCO99, Analóg/Digitális *
148,110 Ft
146,690 Ft

pén. feb. 13, 2004 0:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
172x ez a legfaszább 16ms válaszidővel ,172v,172s,ezek kevesebb mint25ms (173p,173s,173b 25ms)

válaszd ki az árban hozzád legközelebb állót!

pén. feb. 13, 2004 0:27
arany tag

Hozzászólás 
Salvatore , lehetne icipicit konkretizálni?

köszi :)

Csontikka

pén. feb. 13, 2004 0:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
samsung

csüt. feb. 12, 2004 23:44
arany tag

Hozzászólás 
hááj

lg 1710b-m van sulinettel vettem, br 146 ropi 16 ms-os, játékra, filmnézésre, mindenre jó. van rajta analóg, és digitális bemenet is. ezenkivül hasznos a rajtalévő usb-hub is. kávája vékony, igy hátulról mintha csak 15"-os lenne. egyszerüen jó.

bááj

csüt. feb. 12, 2004 23:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
KDC 17" multimédiást vennék, mert 350 dollár, és a legjobb amit láttam ,ha 150 rugonál van a felső limit.
Egy hátránya van, itthon nincs.

csüt. feb. 12, 2004 23:19
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! A kérdés adott. Nem arra vagyok kiváncsi hogy miért jó miért nem, hanem arra hogy melyiknek a legjobb az árfekvése. Szóval ha most valaki TFT monitort vásárolna melyiket venné? Ha lehet csak a tipust, árat, meg egy rövid infot irjatok róla...

Mint ahogy kitalálhattátok én is szeretnék egyet, ugyhogy várom a véleményeket.

Ja és még valami legalább 17 colos legyen és játékra alkalmas!!!
/ja és azért ne a csillagos és legyen az ára/

Előre is kösz mindenkinek.

Üdv
Csontikka

csüt. feb. 12, 2004 22:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 39 hozzászólás ]