Chieftec táp és a 20 tüs alaplapi csatlakozó esete.
Hali!
Nem szeretnék egy újabb topicot a tápok nagyobb gondjairól, csaK egy tapasztalatomat írom le. Nemrég vettem egy Chieftec 420 W-os tápot. Történt, hogy veszek egy tápot és az említett cucc épp megfelelőnek tünt.. Egy boltban jó áron 14.000 HUF volt. Miután hazavittem és be akartam szerelni látom, hogy az 24 tüs ( bocs de nincs hosszú ü a billen.) az alaplapon MSI K7N"_Delta 20 tüs a csatlakozó.. Sajnos a dobozban nem volt átalakító és hosszú utánjárásba került mire tudtam szerezni egyet 1.000 HUF-ért.
Tanulság: még a neves gyártók termékeinél is vannak hibák (persze a kézikönyvében lévő rajzon is 20 tüs csatlakozó szerepel), vagy kövesse az ember a technikát és vegyen új lapot a táphoz?
Az új drága Pl: Asus P4-es lapoknál már 24 tüs csatik vannak.
Nem kell félni a "régi" táppal rendelkezőknek van 20-ból-24 tüssé átalakító kábel.
Ennyi lenne.
Ha esetleg egy másik témával hasonlatos lenne ez a topic az csak véletlen müve vagy nem olvstam el.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 16 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.