|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Gigabyte GA-8I955X PRO alaplap gondok/kerdesek
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Re: Gigabyte GA-8I955X PRO alaplap gondok/kerdesek
gdea írta: grayback írta: Sziasztok!
Egyik haverom vett egy uj gepet, ebbe a gepbe egy Gigabyte GA-8I955X PRO alaplapot kerult, de van egy-ket gondja vele: nem tudja a ramok paritasat allitani es a processzor feszultseget, az alaplap automatikusan allitja ezeket. Van-e valakinek otlete, hogy megis hogyan lehet ezeket allitani????
Nekem is egy Gigabyte alaplapom van (GA-8PE667) es ha bemegyek a BIOSba, akkor egy billentyukombinaciora elojon egy bovebb BIOSmenu, csak nem emlekszem erre a billentyukombinaciora....ezt ki tudja, hatha ez a megoldas a fentiekre
Valaszokat elore is KOSZI ctr+f1 igaz
|
csüt. szept. 22, 2005 6:12 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Igen, CTRL+F1 a rejtett menü a bios-ban. Nekem is meg kellett tanulnom, mióta Giga lapom van.
|
szer. szept. 21, 2005 17:47 |
|
|
Vendég
|
Re: Gigabyte GA-8I955X PRO alaplap gondok/kerdesek
grayback írta: Sziasztok!
Egyik haverom vett egy uj gepet, ebbe a gepbe egy Gigabyte GA-8I955X PRO alaplapot kerult, de van egy-ket gondja vele: nem tudja a ramok paritasat allitani es a processzor feszultseget, az alaplap automatikusan allitja ezeket. Van-e valakinek otlete, hogy megis hogyan lehet ezeket allitani????
Nekem is egy Gigabyte alaplapom van (GA-8PE667) es ha bemegyek a BIOSba, akkor egy billentyukombinaciora elojon egy bovebb BIOSmenu, csak nem emlekszem erre a billentyukombinaciora....ezt ki tudja, hatha ez a megoldas a fentiekre
Valaszokat elore is KOSZI
alt+f1
|
szer. szept. 21, 2005 9:42 |
|
|
grayback
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Baja
|
Gigabyte GA-8I955X PRO alaplap gondok/kerdesek
Sziasztok!
Valaszokat elore is KOSZI
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grayback szer. szept. 21, 2005 10:08-kor.
|
szer. szept. 21, 2005 9:15 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|