Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 7:49

Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Hogyan küldjünk másvilágra egy vinyót? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A billentyűzetet/egeret is elviszik? Mert ha nem, akkor egy USB-s rack elrejtve is megoldás lehet, kihúzzák az USB kábeleket, mert az a perifériákhoz tartozik, de azt nem látják, mibe megy az egyik.

Üdv!

Archon írta picit feljebb: "Ordítozás, elhurcolás, minden sztech eszközt elvittek, még a monitort is!!! "
Nem hiszem, hogy ilyen átlátszó trükk sikerülne ... akkor már jobb, ha előttük leformázod az egészet "A kezemet nézzék, csalok!" felkiáltással !-P
Pontosan én se tudom, hogy zajlik egy ilyen, de azért ne abból induljunk ki, hogy akiket odaküldenek, azok totál hülyék :roll:

pén. júl. 28, 2006 8:07
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
A billentyűzetet/egeret is elviszik? Mert ha nem, akkor egy USB-s rack elrejtve is megoldás lehet, kihúzzák az USB kábeleket, mert az a perifériákhoz tartozik, de azt nem látják, mibe megy az egyik.

Üdv!

csüt. júl. 27, 2006 18:02
arany tag

Hozzászólás 
fellógatod a vilyót egy savval teli vödör fölé, és egy rejtett kapcsolóval elvágod a tartóköteleket :lol: Egy kapcsoló az ajtónál, egy az ágy mellett, egy a wc-n :D

csüt. júl. 27, 2006 16:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sparow2 írta:
És mennyire keresgéltek? Csak vitték, amit láttak, vagy kutakodtak is?

Azt nem tudom, de látva a helyzet komolyságát, nem hinném, hogy maradt felderítetlen terület a házban...

csüt. júl. 27, 2006 13:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Mondjuk ha tapsolsz kettőt, kiold egy hangérzékelős mikrokapcsoló, és elengedi valahogy egy rugónak a kiakasztóját, amire egy 20 kilós kalapács van kötve a gép fölött. !-D

Ráadásul beüzemelhetek egy tapsgépet ami ha megnyomok egy gombot
tapsol kettőt... :lol:
El lehet így tapsolni néhány vinyót.

rev. 2
Kihívni Kalapács Józsefet a Pokolgép tánczenekarból (már Kalapács zenekarból),
aki pár db ezresért automatice eljátsza a gépeden a GépKalapács című klasszikust. :lol:

rev. 3
megcímzel egy pufis borítékot a másvilágra és föladod a vinyót postán,
amilyen megbízható a posta, a vinyód biztosan a másvilágon köt ki :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lossfer pén. júl. 28, 2006 14:54-kor.

csüt. júl. 27, 2006 13:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Archon írta:
Idézet:
Aki volt ilyen helyzetben, mondja már el, mennyire keresték nála! Csak fogták a gépet, vagy kijött 10-15 ember, és módszeresen átkutatták az egész lakást a pincétől a padlásig?
Ha tényleg módszeresen átkutatnak mindent, akkor még a kéménybe meg a lefolyócsőbe is belenéznek, és nem tudod eldugni.

Egyik ismerősöm mondta, hogy a szomszédjához bement a szoftverkommandó. A "bement" és a "kommandó" szó szerint értendő. Felsorakoztak a fegyveres/egyenruhás mogorva alakok az ajtó előtt, meglódultak, és már bent is voltak. Egy ajtó mínusz. A srác az ágyában volt, (hajnali időpont) esélye nem volt mozdulni se, nem hogy légkalapácsot keríteni, meg /dev/null-ba irányítani az adatokat. :lol:
Ordítozás, elhurcolás, minden sztech eszközt elvittek, még a monitort is!!!
Hozzá kell tenni, hogy állítólag a srác nagyon nagyban nyomta, és nem csak a kalózkodás miatt mentek ki hozzá, valami más is volt a füle mögött, azt nem tudni mi. Szóval ez egy extrém eset, de nem hinném, hogy ilyen indokokkal tudod késleltetni a folyamatot, minthogy "pill, felébresztem a gyereket" meg "leviszem a szemetet" és társai. :)
Olyan megoldást kell találni, ami figyelembe veszi az időszűkét. Mert ez a legnagyobb probléma szerintem.

És mennyire keresgéltek? Csak vitték, amit láttak, vagy kutakodtak is?
Mert ha csak ami láttak az asztalon, akkor pl. egy rack-es diszket a szekrény mögött/ágy alatt/kályhában/stb... nem találtak volna meg.

csüt. júl. 27, 2006 13:35
Moderátor

Hozzászólás 
Mondjuk ha tapsolsz kettőt, kiold egy hangérzékelős mikrokapcsoló, és elengedi valahogy egy rugónak a kiakasztóját, amire egy 20 kilós kalapács van kötve a gép fölött. !-D

csüt. júl. 27, 2006 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Aki volt ilyen helyzetben, mondja már el, mennyire keresték nála! Csak fogták a gépet, vagy kijött 10-15 ember, és módszeresen átkutatták az egész lakást a pincétől a padlásig?
Ha tényleg módszeresen átkutatnak mindent, akkor még a kéménybe meg a lefolyócsőbe is belenéznek, és nem tudod eldugni.

Egyik ismerősöm mondta, hogy a szomszédjához bement a szoftverkommandó. A "bement" és a "kommandó" szó szerint értendő. Felsorakoztak a fegyveres/egyenruhás mogorva alakok az ajtó előtt, meglódultak, és már bent is voltak. Egy ajtó mínusz. A srác az ágyában volt, (hajnali időpont) esélye nem volt mozdulni se, nem hogy légkalapácsot keríteni, meg /dev/null-ba irányítani az adatokat. :lol:
Ordítozás, elhurcolás, minden sztech eszközt elvittek, még a monitort is!!!
Hozzá kell tenni, hogy állítólag a srác nagyon nagyban nyomta, és nem csak a kalózkodás miatt mentek ki hozzá, valami más is volt a füle mögött, azt nem tudni mi. Szóval ez egy extrém eset, de nem hinném, hogy ilyen indokokkal tudod késleltetni a folyamatot, minthogy "pill, felébresztem a gyereket" meg "leviszem a szemetet" és társai. :)
Olyan megoldást kell találni, ami figyelembe veszi az időszűkét. Mert ez a legnagyobb probléma szerintem.

csüt. júl. 27, 2006 12:39
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem volt egy olyan elgondolásom, hogy egy bazi nagy hangfalba csinálok dupla feneket és abba rejtek el egy ilyen háttértár pc-t.

csüt. júl. 27, 2006 12:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
MansonBoy írta:
szerintem még mindig túlvan bonyolítva... tartasd a winyóid rackben, egyen meg legyen linux amit bekapcsolsz ha jönnek, a többit kikapod **** a mosógépbe vagy a klímaaztán lecsukod a tetejét...

v2.0

veszel egy olcsó rossz videót,de régi nagyot beteszed szépen a tv alá, de kibelezed elötte, aztán egyesével belöködöd a nyíláson a winyókat XD
aztán nesze bazeg ott a linux a gépben :))

Másik ötlet: tv szerelőknél szokott lenni régen képcső lemágnesező: egy ilyennel le lehetne mágnesezni?

Amit többen említettek, hogy kalapáccsal, baltával pár ütés: ez is jó lehet. Szétszedtem pár diszket, és a benne lévő korongokat ha meghajlítottam (nem is nagyon, csak épp egy picit) a felülete rögtön tele lett a hajlítás környékén rengeteg apró felületi repedéssel. Képzelem, milyen lesz, ha rányomsz párat egy 5 kg-s samuval.

csüt. júl. 27, 2006 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Wifin? Mondjuk 3 dvdt? Egy hétvége, mire átjön. :)

Jó hosszú szakdogát írtál, hogy legalább 3 dvd-re fér rá :wink:

Victorius írta:
Megoldás, vinyó kiszerel. gatya hátuljába be. Uraim, ott a gép, használják nyugodtan, addig leviszem a szemetet! :lol: Lemenni, kidobni valahová, aztán viszonthallásra!

Magának hol a vincseszter? Nincs vincseszterem, még nem jött össze rá a pénz, jövő héten megyek venni! :lol: :lol:

Nem a Derrick fog kijönni, és egyedül nézelődik ... Valszeg ők sem hülyék, nem lesz semmiféle mászkálás se ki, se be. Ha nagyon keresenek valamit, még a s*ggedbe is benyúlnak, nemhogy a gatyádba.

csüt. júl. 27, 2006 10:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
szerintem még mindig túlvan bonyolítva... tartasd a winyóid rackben, egyen meg legyen linux amit bekapcsolsz ha jönnek, a többit kikapod **** a mosógépbe vagy a klímaaztán lecsukod a tetejét...

v2.0

veszel egy olcsó rossz videót,de régi nagyot beteszed szépen a tv alá, de kibelezed elötte, aztán egyesével belöködöd a nyíláson a winyókat XD
aztán nesze bazeg ott a linux a gépben :))

csüt. júl. 27, 2006 0:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Meg kell mondjam Srácok rég röhögtem ilyen jót! :lol:
Ennyi eszement ötlet még a Discovery csatornán se hangzik el!
Sztem küldjük át, hátha letesztelnek belőle vmit.

Visszatérve a kérdésre én is csak két megoldást látok:

1. Kalapács: addig ütöd, míg a zacskódról nem folyik a víz! 8)

2. Progi: PGP Disk, Bestcrypt, Truecrypt

Üdv,

Iceman

(Vazze, asszony kijött a szobából és jól le***ot, hogy helyette a gép előtt ülök és röhögcsélek, mint egy idióta) :cry:

szer. júl. 26, 2006 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
utini írta:
Victorius írta:
Pezseg a topik, megoldás még nincs. A szakdoga meg csak készül-készül! :lol: :lol:

Megoldás, vinyó kiszerel. gatya hátuljába be. Uraim, ott a gép, használják nyugodtan, addig leviszem a szemetet! :lol: Lemenni, kidobni valahová, aztán viszonthallásra!

Magának hol a vincseszter? Nincs vincseszterem, még nem jött össze rá a pénz, jövő héten megyek venni! :lol: :lol:

Ez max a Barátok közt egyik epizódjába férne be... Nagyon nem élet szagú... Ha hozzád egyszer ilyen ügyben becsengetnek, onnan a macskád sem jön ki, nemhogy Te... :wink:

Má mé ne vihetném le? Nem vagyok háziőrizetben!!! Attól mert ő bent van, én még lemehetek. .)

Ha már lett volna részed ilyesmben, akkor tudnád, hogy a gépedet veled együtt viszik és még a klotyóra is két rendőr kiséretében tuds csak elmenni. Ha megkéred őket, akkor esetleg tartják is helyetted :) Szóval a leviszem a szemetet című sztorit gyorsan felejtsd el.

szer. júl. 26, 2006 20:08
arany tag

Hozzászólás 
sztem enyire a rendőrök sem hülyék :)

szer. júl. 26, 2006 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
utini írta:
Victorius írta:
Pezseg a topik, megoldás még nincs. A szakdoga meg csak készül-készül! :lol: :lol:

Ez max a Barátok közt egyik epizódjába férne be... Nagyon nem élet szagú... Ha hozzád egyszer ilyen ügyben becsengetnek, onnan a macskád sem jön ki, nemhogy Te... :wink:

Má mé ne vihetném le? Nem vagyok háziőrizetben!!! Attól mert ő bent van, én még lemehetek. .)

szer. júl. 26, 2006 16:04
Moderátor

Hozzászólás 
Victorius írta:

wifin simán meg lehet nézni egy filmet. pláne a 108Mbit-es turbós változattal.

szer. júl. 26, 2006 14:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:

szer. júl. 26, 2006 13:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Hát nem hiszem, hogy leengednének szemetet levinni :D:D

szer. júl. 26, 2006 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. júl. 26, 2006 13:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
RAMDISK nél a munkád eredményét hová mented?

Vezeték nélküli hálózaton a szomszédba. Ez fölötte volt írva 2-vel, csak ide nem írtam már még egyszer. Arra írtad, hogy találhatnak valamit a diszken, és akkor kutakodnak tovább. Erre volt a RAM diszk a válasz.

szer. júl. 26, 2006 8:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mi ez a szakdoga őrület? :D Én örülök ha a sajátomat megírom.
Egyébként meg az a véleményem, aki tömegével használ illegális
szoftvert az parázzon csak. Rengeteg az ingyenes szoftver.

RAMDISK nél a munkád eredményét hová mented?

kedd júl. 25, 2006 15:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
Sztem ebben az esetben is megprobalnak adatot menteni és a talált
tartalomtól és a gyanutól függűen kutakodnak tovább.

OFF: Eltiltom magam egy időre a topiktól.
SABOTAAGE!! :lol:

Ezt kivédheted, ha olyan programot használsz, ami törlés előtt felírja 0-kal vagy véletlen számokkkal a törlendő file helyét a diszken.
Persze ha az alkalmazásod (word, vagy nemtom miben írod a szakdogákat) használ temp fileokat, vagy ide-oda másolgat pl. mentéskor, az is gázos lehet.
Esetleg jobb lehet RAM-disken dolgozni (A HIRENS boot CD-n van olyan lehetőség, hogy egy 50MB-os RAM diszket csinál induláskor, oda benyomja a win98-at, és azt használja; ha nincs olyan partíciód, amit a win98 felismer, akkor tuti nem marad nyoma kikapcsolás után; az egész elindul kb. 1 perc alatt egy Athlon XP 2500+-on, 768 MB RAM-mal; persze ez inkább kiindulásnak jó, meg kell nézni, hogy működik, és módosítani, hogy pl. fent legyen rajta a word, meg amiket használsz, esetleg ne win98 legyen, hanem valami komolyabb rendszer - ilyenkor sok memória kell).
Ekkor elég csak kikapcsolni a gépet, ha gáz van, és pukkk, vihetik :-)
Megtalálják a CD-t az oprendszerrel, ami CD-n van, semmi nyoma rajta semminek, megtalálják a gépet, amin szintén semmi nyoma semminek (plusz még falból rajta valami oprendszer, meg sok-sok adat), és nem találják meg amit valójában keresnek, a te szakdogáidat 1-2 házzal odébb bármely irányban.
Aztán még biztos lehet finomítani, hátha van valakinek jobb ötlete.

kedd júl. 25, 2006 14:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem ebben az esetben is megprobalnak adatot menteni és a talált
tartalomtól és a gyanutól függűen kutakodnak tovább.

OFF: Eltiltom magam egy időre a topiktól.
SABOTAAGE!! :lol:

kedd júl. 25, 2006 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arról van valakinek tudomása, vagy tapasztalata, hogy ha valahová tényleg kimegy a hatóság embere, és károsodtak az adatok, akkor mit csinálnak?
Egyáltalán próbálják helyreállítani valahogyan? Szoftveres úton még csak-csak elképzelhető, de komolyabb hardveres helyreállításhoz biztos nincs megfelelő emberük, felszerelésük. Pl. egy elektronika hibás, vagy egy átfúrt diszkkel elmennek a Kürthöz, vagy azzal már nem csinálnak semmit?

Még egy ötlet: vezeték nélküli hálózat!!!
Amelyik gépen az adatokat tartod, azt nem otthon tartod, hanem közeli jóismerősnél, vagy szomszédnál, vagy a 2. szomszédnál (némi készpénzért, vagy valami ellenszolgáltatásért: pl. néha rendbeteszed a számítógépét), és amikor kell róla valami, akkor wifin áthúzod, meg visszatolod. Ez nem jutna eszükbe valszeg. De ha eszükbe is jut, nem hiszem, hogy körbejárják bárhol is az 1. meg a 2. szomszédokat minden irányban, és összeszedik az ő összes számítógépeiket is.
Ehhez nem is kellene nagy teljesítményű gép sem, 10e ft alatt egy PII-es simán megteszi.

kedd júl. 25, 2006 14:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Azt a rohadt, hogy szét lett offolva a topic és még egy mod se szólt érte :D:D

Igen, már én is észrevettem, hogy Lossfer teljesen elterelte a témát ! :lol: :lol: :lol:

kedd júl. 25, 2006 14:04
Moderátor

Hozzászólás 
Azt a rohadt, hogy szét lett offolva a topic és még egy mod se szólt érte :D:D

kedd júl. 25, 2006 13:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
értem tehát lekezelem..
vagy Vice City viking rádios Thorr harci kalapácsával rásuhintok :lol:

kedd júl. 25, 2006 13:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
Egyetértünk. :lol:
Esetleg egy kohóba bedobod, mint a Törnibátor. Totál Ennihilésön. 100% damage. :lol: :lol:
(kapkodhatnak utána vazze)

Vagy kölcsönkérsz valakitől egy hatástalanított lézerkardot, pár ezerért újra üzembehelyezi valamelyik Jedi Bt. aztán azzal lekezeled... :wink:

kedd júl. 25, 2006 12:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyetértünk. :lol:
Esetleg egy kohóba bedobod, mint a Törnibátor. Totál Ennihilésön. 100% damage. :lol: :lol:
(kapkodhatnak utána vazze)

kedd júl. 25, 2006 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tron írta:
Egyszerű, kipróbált megoldás (egy 80-as maxtorom bánja):
Bekapcsolt állapotban határopzottan meg kell kocogtatni a diszket pl egy csavarhúzóval.
Az említett maxtor a földön volt (telepítéskori ideiglenes szétbelezett gépállapot), a csavarhúzó az asztalról le a diszk mellé (!) a hegyére és rádőlt. A maxtor meg megdőlt.

Azért ez nem 100%-os megsemmisítés, valszeg vissza tudják állítani. Lehet, hogy semmi baja se lesz. Ehhez is szerencse/balszerencse kell.

Eddig szerintem a nyerő ötlet, hogy átfúrod, vagy baltával összevered.

kedd júl. 25, 2006 10:51
Moderátor

Hozzászólás 
Tron írta:
Bekapcsolt állapotban határopzottan meg kell kocogtatni a diszket pl egy csavarhúzóval.
Az említett maxtor a földön volt (telepítéskori ideiglenes szétbelezett gépállapot), a csavarhúzó az asztalról le a diszk mellé (!) a hegyére és rádőlt. A maxtor meg megdőlt.

Peched volt... Egy ismerősöm pc alapú mp3 lejátszót "épített" az autójába szintén 80-as maxtor vinyóval. A mai napig meg neki, bár van rajta némi bad sector :P

hétf. júl. 24, 2006 22:03
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 24, 2006 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
FeF írta:
bandiras2 írta:

Más, ontopic: nincs olyan progi, amivel a motor leállított állapotában v. fel/lepörgés közben lehet mozgatni a fejet? Totál halál...

Az ATA diszkeknél már nem lehet ezt eljátszani: parancsokat tudsz mondani neki, hogy miket csináljon, és a diszk végrehajtja (pl. olvassd el az X. számú szektort, meg hasonlók). És ő belül tudja, hogy mit mi után lehet.
Az alacsony szintű vezérlést nem te csinálod, ha nem ő saját maga.

hétf. júl. 24, 2006 12:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
(ja előtte nem árt feltenni egy Megadeth lemezt)

:D :D :D

vas. júl. 23, 2006 19:47
Moderátor

Hozzászólás 
FeF írta:
bandiras2 írta:
Indítás elektronikus úton, egyémi elképzelés szerint.

Én magnézium szalaggal ismerem a zindítást...

Más, ontopic: nincs olyan progi, amivel a motor leállított állapotában v. fel/lepörgés közben lehet mozgatni a fejet? Totál halál...

Háát, azért nem totális megsemmisülés!

szomb. júl. 22, 2006 18:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
bandiras2 írta:
Indítás elektronikus úton, egyémi elképzelés szerint.

Én magnézium szalaggal ismerem a zindítást...

szomb. júl. 22, 2006 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
én is tok egy jóó 'mod'szert:
fogsz egy böszme nagy kalapácsot és addig ütöd
míg alkatrész formájú nem lesz :lol: :gigalol:
(ja előtte nem árt feltenni egy Megadeth lemezt)

pén. júl. 21, 2006 16:51
arany tag

Hozzászólás 
Én tudok mégegy módszert amivel elméletileg ki lehet nyírni egy vinyót, csak kell egy ismerős aki röntgen géppel rendelkezik/dolgozik, mert elméletileg a röntgen sugár is megsemisití az egészet úgy ahogy van. De ez elmélet és nem biztos högy müködik.

pén. júl. 21, 2006 16:11
Moderátor

Hozzászólás 
Sparow2 írta:
De ez hogy lehet? Elpárolgott? A plafonon sem csapódott le?
A helyén egy nagy folt volt, meg minden csupa korom, vagy hogyan?

Mivel az anyag nem vész el csak átalakul... :) Szóval valahol biztosan megvan. A kábel nyomvonalán jó fél méter átmérőben korom fekete a fal, gondolom a kábel molekuliái is valahol ebben a részben lehetnek :)
A bridge helyén is van szép nagy égésnyom, de abban észre lehetne venni azért azt a pár deka anyagot. Gondolom egy része elégett a többi meg elpárologhatott. De az is lehet, hogy az ablakkal együtt távozott ismeretlen távolságokba :)
Mindenesetre nem szívesen lettem volna a szobában az eset bekövetkeztekor. Sőt, még a lakásban sem ami azt illeti :)
Na de ez már OFFtopik

szer. júl. 19, 2006 10:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindjárt megjelenik rgb barátunk... :lol:

szer. júl. 19, 2006 10:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
djsms írta:
bandiras2 írta:
Receptem nekem sincs forróbb cuccra a nagyfeszültségű egyenáramot leszámítva.(cégnél most volt akkumulátortűz, 80V 9Ah, ott folyt a fémketrec is)

A villám az egyenáram? Ha igen, akkor én se tudok jobbat :) De tudok mutatni illetve nem tudok mutatni villám okozta hatást :) Az egyik ügyfélhez becsapott közvetlenül az antennába. Gyakorlatilag a vezetékekkel együtt a fémházas bridge teljes mértékben eltűnt. Nem elolvad, eltűnt! A darabjait sem találtuk meg a zárt szobában...

De ez hogy lehet? Elpárolgott? A plafonon sem csapódott le?
A helyén egy nagy folt volt, meg minden csupa korom, vagy hogyan?

szer. júl. 19, 2006 7:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
A neodimium nem sokkal erősebb a normál mágnesnél, bár nem mindig van erősre lőve. Az előnye, hogy sokkal kisebb térfogat kell ugyanolyan erős normál mágnes helyére. Sokkal jobban alakítható és kevésbé számít a test formája, ráadásul akár anyagon belül is lehet variálni a polaritással. Az erősen gerjesztett (merthogy alapból csak egy darab vas) neodimium igencsak kihat a véredben lévő vasállományra. Persze nem 1 perc alatt.

Hanem kb. mennyi idő? Ezt kipróbálom, tök érdekes! Tehát gyakorlatilag odavonzza magához a vörös vértesteket, a szöveteken keresztül??? :shock:

szer. júl. 19, 2006 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azóta sem találják...

szer. júl. 19, 2006 6:49
Moderátor

Hozzászólás 
Andrei írta:
djsms írta:
A villám az egyenáram? Ha igen, akkor én se tudok jobbat :) De tudok mutatni illetve nem tudok mutatni villám okozta hatást :) Az egyik ügyfélhez becsapott közvetlenül az antennába. Gyakorlatilag a vezetékekkel együtt a fémházas bridge teljes mértékben eltűnt. Nem elolvad, eltűnt! A darabjait sem találtuk meg a zárt szobában...

Akkor örülhetsz, hogy az ügyfél megmaradt és nem párolgott el :)

Az ügyfél nem tartózkodott otthon :)

kedd júl. 18, 2006 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
djsms írta:

Akkor örülhetsz, hogy az ügyfél megmaradt és nem párolgott el :)

kedd júl. 18, 2006 21:03
Moderátor

Hozzászólás 
bandiras2 írta:
Receptem nekem sincs forróbb cuccra a nagyfeszültségű egyenáramot leszámítva.(cégnél most volt akkumulátortűz, 80V 9Ah, ott folyt a fémketrec is)

kedd júl. 18, 2006 20:49
arany tag

Hozzászólás 
Jaja! a fémtüzek dúrvák tudnak lenni!
Mert ha egszer a fém is meggyullad...
Jármű motorházára téve képes átrágni magát a blokkon.
Vagy ha hozzájutsz erősebb cuccoshoz, akkor a formázott töltet, nagy mélységű, azonnali vágásra. Hátrány, hogy akkor viszont hatóságilag tiltott cuccal való visszaélés miatt indítanak eljárást ellened. A termitbe nem tudnak belekötni, maximum tűzveszélyes anyag tárolása panelban, meggyulladása miatti közveszélyokozás miatt indíthatnak eljárást ellened.

Temitből több keverék létezik, van pár forróbb is, de azoknál felmerül a hogyan és honnan probléma. Receptem nekem sincs forróbb cuccra a nagyfeszültségű egyenáramot leszámítva.(cégnél most volt akkumulátortűz, 80V 9Ah, ott folyt a fémketrec is)

kedd júl. 18, 2006 20:32
Moderátor

Hozzászólás 
Zsivaagoo írta:
djsms írta:
bandiras2

mi is ez a reakció és hogy működik? Hátha jó lesz ez még valamire :)

Termitnek hívják. Pl. vasúti sineket ezzel hegesztik össze.

Jahogy ez a termit? Na azt nem kell bemutatni :) Közel van Almásfüzítő, láttam már ott csúnya dolgokat anno... ;)

kedd júl. 18, 2006 20:22
platina tag

Hozzászólás 
djsms írta:
bandiras2

mi is ez a reakció és hogy működik? Hátha jó lesz ez még valamire :)

Termitnek hívják. Pl. vasúti sineket ezzel hegesztik össze.

kedd júl. 18, 2006 18:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő