Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 12, 2024 20:36

Hozzászólás a témához  [ 2652 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54  Következő
Számítástechnikai rémtörténetek 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
A játékok crackjeivel kapcsolatban: megvettem az Emperor: Battle For Dune játékot eredetiben. Telepítés végigmegy, majd lefagy. Akármelyik CD-olvasóban, akárhogy próbálom, megfagy. Nosza, nem csügged az ember, felmentem a Westwood oldalára. FAQ: semmi. Próbálok a supportnak írni: "Support for this game is not available anymore, try the forum instead." Mondom de jó, végre pedig szerettem volna regisztrálni egy játékot... Na nem baj. Fórum, a sokadik oldalon találok egy apró linket, amiben az én tüneteim vannak leírva, ott egy link, még mindig a Westwood szerverére: láss csodát, ott figyel egy, a Westwood által készített crack :))) Átmásolom az install CD setup könyvtárát a vinyóra, felülírom a setup.exe-t és máris megy a telepítés. A játéknál szintén felülírtam az emperor.exe-t és megy az is. Tipikus tünet: crack nélkül megjelenik a játék splash screenje és kéri az eredeti CD-t, crack-kel nem jelenik meg a splash screen és megy.
Jól bevédték a játékot, még nekik is fel kellett törni :D No comment.

Üdv: Dester

szer. máj. 05, 2004 14:30
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek !

Az itt olvasható történetek zömével már én is találkoztam, de elmesélném az én egyik legrémesebb esetemet.

Az elmult nyáron történt, hogy egy ismerősöm felhívott azzal, hogy van egy ügyfele akinek valami problémája van a laptopjával. (Az ismerősöm taxis) Nos felhívtam az illetőt és kérdeztem mi a probléma. Azt a választ kaptam, hogy valami gond van a megjelenítéssel mert az ikonok jók de a szöveg olvashatatlan. Megpróbáltam telefonon elintézni azzal, hogy állítgassa a felbontást stb. De semmi sem változott. Na jó kimegyek.
A helyszinen megtudtam, hogy nemrég vette a gépet használtan. Na kapcsoljuk be. Nézem, nézem és tényleg értelmezhetetlen.

Némi izzadás és heveny anyázás után sikerült kiderítenem mi a baj: a gép egyszerűen japánul kommunikált.
Ekkor már eléggé megőszültem.

Üdv Zoli.

szer. máj. 05, 2004 14:07
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

én tavaly végeztem a magyar közoktatás BMF nevű intézményében, de amit az iskolában leadnak számítástechnikai néven az édeskevés....
nem off-olok tovább, íme 2 szösszenet,

1. 2004 április, bp. önkormányzat, 35 éves hölgy kollegina, felhoz 2 kisfloppyt hogy másoljuk át az adatokat egyikről a másikra.
kérdés: Miért nincs gépe?
válasz: de igen, de csak 1 floppymeghajtó van benne....

2. szintén ui. csak 1 hónappal korábban, 26 éves! jogászhölgy...
telefon: nem jön ki a kisfloppy a meghajtóból, beszorult
futás le, hát a szentem nem elég hogy fejjel lefele rakta bele, de a fémes része volt kifelé....azóta sem tudjuk hogy bírta beleerőltetni...

szer. máj. 05, 2004 12:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
:idea: Lehet hogy 486-os volt az alaplap, és én néztem félre, de két üres foglalat volt egymás mellett.

szer. máj. 05, 2004 10:03
arany tag

Hozzászólás 
A rémtörténetekbe a te konklúziód jól illik bele: A 386os korszakban a processzort még nem tudtál cserélni, foglalata csak a matematikai koprocesszornak volt. Ha jól emlékszem a 486DLC is hasonló megoldást alkalmazott, míg a valódi 486os rendszerek esetén jelent meg a proci foglalat, és a cserélehetõ proci.

szer. máj. 05, 2004 9:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kábé két hete történt ez az eset:

Egy ismerősöm lánya az ELTE-re jár, és hoztak otthonról egy gépet, hogy a dolgozatokat, tételeket, stb. le tudja gépelni az albérletben. Kérték hogy tegyek rá egy Word-öt, de meg is kéne nézni, mert már régóta nem volt hasznáva, és most nem indul el. Jól van, végül is nem nagy dolog.

Felszerelkeztem win+office cédékkel, és felmentünk a lakásba. Lepakolok, bekapcsolom a gépet, és valóban, semmi nem történik.
Kezdődik a hibakeresés...
Fali konnektor ok.
Kábelek ok.
Monitor megy.
Szétkapom a gépet, belül a tápcsatlakozások rendben vannak, a többi vezeték is ránézésre a helyén van (én állat, nem vittem magammal egy multimétert!).
Megrázom, nem esett-e bele valami ami zárlatot okoz. Nem.
Nézem az alaplapot, hogy legalább azt megállapítsam, hogy milyen a gép... Ekkor ér a villámcsapás:
NINCS AZ ALAPLAPON PROCESSZOR!!! Ott mosolyog a tök üres foglalat!!!

Ezért ha már ott voltam, megnéztem a gép egyéb jellemzőit, és megállapítottam, hogy a a Win2000 és az Office2000 nem kifejezetten erre a gépre készült. 386-os alaplap 400 MB-os vincsivel, és persze CD olvasó nélkül... :shock:

Állítólag a gép legutóbb még működött, és nem is nyúlt hozzá senki.
Szerintem (a látottak alapján) a kettő kizárja egymást, de hát sosem lehet tudni...

szer. máj. 05, 2004 8:58
ezüst tag

Hozzászólás 
:?: :!: :?:
lehet en vagyok tul faradt , de ebbol nem tul sokat ertettem......

:::2fish:::

szomb. máj. 01, 2004 21:41
arany tag

Hozzászólás 
Saját történet, és viszonylag friss:

Játszanánk NeverWinter Nightsot hálózatban, ugye patchelni kell, mert kükönbözõ verziók vannak fenn. Ok. 1.62 patch lejön, feltelepül. Innentõl a játék nem indul, mondván a securomnak nem tetszik valami. Azt állítja, ha a fizikai meghajtóban van a lemez és letiltok minden védelem kikapcsolására való emulációt akkor OK lesz.

Ugye CD emulátorok teljesen kikapcs, a védelmekhez való emuláció (a fizikai egységen is mûködne) úgyszintén kikapcs. Securom továbbra is visít, a hibaüzenet változatlan. Ugye a notebook belsõ CD írója egy ideje "problémás darab" a külsõ DVD íróban van a lemez. A játék eredeti, kiegészítõk úgyszintén. Multiplayerhez úgyis "illik" a biowarenél regisztrálni a játékot és accountot csinálni.

crack letölt, stb.

A tanulság: A securom fejlesztõi egy dolgot végre felfoghatnának: nem tart szinte semeddig leszedni a védelmet egy programról, ellenben az eredeti példányok tulajdonosaival azonban szépen kibabrál. Ráadásul nem tellik sok idõbe jobban megvédeni a programot...

pén. ápr. 30, 2004 21:44
arany tag

Hozzászólás 
Csak futtában:
Ma adtam át 1 kisebb hálózatot felújított gépekkel (alaplapcsere, stb.) frissen újrahúzva. Megkértem a női alkalmazottatkat, hogy teszteljenek le minden programot, amit csak használnak (más nem is volt fent, jogtisztasági okokból). Hű persze! De jó!
2 órával később:
Annomália #1: chatel a barátjával, az összes többi le van ****, még a levelezést sem nyitotta meg.
Annomália #2: rinyált 5 percen belül, hogy nincsenek meg a privát levelei. Erre közöltem, hogy dehogynem, csak annak a "Privát" mappában kell lennie. 2 óra után más volt a háttérkép, az asztal téma, az egérmutató, 5 db. darabonként gigás (vagy nagyobb) könyvtár linkje törölve az asztalról, viszont azok az utolsó bitig oda voltak áthelyezve. Programteszt semmi.
Annomália #3: állítólag megnézett mindent. Azon a gépen, amikor kíváncsiságból megnyitottam, a következők nem műxöttek: banki prg-k, valami multicsúcsvacak renccer szerverét nem lehetett elérni, stb. Ezután minden egyes gépennekem kellett ellenőríznem az összes **** műxését. (Ezután sajna nem lehet asztal háttérképet változtatni, chat portok letiltva és FTP is tiltva. A winamp és a mplayer nem tartozik az átlagos userek által futtatható cuccok közé. messengerről álmodniuk se szabad...)
Lehet, hogy valami nem fog nekik műxenye, de sajnos holnaptól szerdáig nem vagyok elérhető az ő számukra... :twisted:
Hogy mi a tanulság? Nem kellene felbosszantai a renccergazdit...

Tisztelettel: GOD!

pén. ápr. 30, 2004 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Or wake up!

szer. ápr. 28, 2004 8:53
arany tag

Hozzászólás 
Rise up!

kedd ápr. 27, 2004 19:19
Site Admin

Hozzászólás 
GOD-GOD írta:
a 4 * az szerver lett volna, az első "e" helyén "a"-val!

:)

GOD!

Hozzászólásod jobb felső sarka, szerkeszt gomb.. :)

Sy

pén. ápr. 23, 2004 13:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
a 4 * az szerver lett volna, az első "e" helyén "a"-val!

GOD!

pén. ápr. 23, 2004 5:12
arany tag

Hozzászólás 
Eléggé OFF, úgyhogy be is fejezhetnénk szegény japáner ígyjárását...
Nem itt kell hadakozni 1mással...!
ON

Rendszergazda "kollega" (ringyózhoz olyan hülye, mint a segg...) fogadást ajánlott, hogy bele tudok-é kajtatni a rendszerébe... Merhogy az ő Debianja meg van ám csinálva! Meg a munkaállomások is védettek, mint barom! Tudakoltam, hogy mit hajlandó feldobni, mivel én lazán ráteszem az életemet, hogy ahol nem szégyenlem, ott belezem ki a cuccost... Mit ne mondjak, a kis beszari nem merte tartani a tétet, de kb. 3 perc mulva nem ment a hálózata, és akkor csak az 1ik munkaállomást kezeltem meg...
Megoldás:
1., XP alatt telepítéskor be illik állítani a rendszergazda jelszavát, különben F8-al bárki beléphet csökkentett módban a rendszerbe, és kreálhat új root-ot;
2., XP alatt nem csak 2 féle user van (root & luser-user), hanem ugye vannak csoporttagságok, csoportok, csoportjogok, stb., amit talán illene használni;
3., Ki az a barom, aki a cégvezetőnek ROOT-ot ad???????????????? (Könyörgöm! Attól, hogy ő a májer, még ugyanolyan setét hozzá, mint az iccaka!)

Sajna nem állta a fogadást, mivel egy golyót azért rászántam volna, hiába "drága". Ja! Ez az ászol az őt alkalmazó cégnek 10 munkaállomás 1 **** havi fél milla nettó :(

Őszinte részvéttel: GOD!

pén. ápr. 23, 2004 5:11
arany tag

Hozzászólás 
kusza az egész, meg értelmetlen, mint egy művészfilm.. nemakarom most megérteni 8)

csüt. ápr. 22, 2004 22:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Jó a sztory,csak kevés benne a ",". Ugyebár tagolni kéne a mondatokat. (Valamelyik titkosítással foglalkozó óránkon volt egy szöveg, amiben nem volt vesszõ, és kétféle képpen lehetett igy olvasni.) Nos a tiedet csak nehéz olvasni a nyelvtani tagolatlansága miatt.

Üvd:Windoki

csüt. ápr. 22, 2004 11:20
vas-tag

Hozzászólás 
hi

pg mi miatt volt nehez a megertes????
GOD nalad nem is nagyon vagom mirol beszelsz

lenyeg nem volt semmi csak leirtam szopasom targyat
hisz az a lenyeg nem????

Udv japan

csüt. ápr. 22, 2004 9:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Nem igazán értettem a lényeget, viszont nem is volt szerintem benne lényeg és azt hiszem, hogy ez a lényeg :))))) Viszont ezt legközelebb kanjival írjad Ferdeszemű, annak a kibogozása minden esetre építene valamit a színvonalon.

Üdv: GOD!

szer. ápr. 21, 2004 17:13
platina tag

Hozzászólás 
Te tényleg japán vagy.
Mert ennyi erőfeszítésembe ritkán kerül megérteni elméletileg magyar nyelvű szöveget.

És nem érte meg.
Úgyhogy ha nem haragszol, legközelebb nem lesz "sok időm olvasgatni", bármit is írj.

Üdv

szer. ápr. 21, 2004 16:23
vas-tag

Hozzászólás 
Hi all

Ime egy story bar sokat nem lehet tanulni belole azert megirom mert okozot egy par ora izadast.

Szitu a kovetkezo.
Ugyfel megker nezem meg neki gepet mert nem tudja feltenni norton 2004 et. Kimegyek latom irja a telepito hogy minimum 5.1 es sp2 explorer
kell neki. hat mondom akkor tegyuk fel. Nezek neten 6.0 as talalok 82 mega ugy durvan 1 ora mig lejon. Mondom akkor inkabb hazaugrok erte (eppen nem volt nalam a taskam) az meg van negyed ora allat. Utkozbe gondolkodok van egy sejtesem folosleges az ut mert mintha remlene hogy a telepitojen. Mind1 biztos ami biztos hazamegyek erte mikor visszaerek latom hogy persze hogy van rajta. Mind1 felrakom elso frissites elso viruskereses megvan mondom ok. Bye
Masnap hiv a **** hogy k***a lassu lett a gepe mondom persze higy nagyobb a gepigeny(eddig norton 2003) volt fent. Kimegyek latom hogy 32mega van a gepbe. Mondom gaz kenne rakni meg bele. Mondja ok.
Megnezem alaplap tipusat hatha bx-es hat persze hogy az. Telefonalas hogy hol van bele valo ram. Talalok egy helyet lebeszelem urgevel hogy inkabb beviszem gepet kiprobaljuk akkor nincs kever (regi gepeknel mindig igy szoktam biztos ami biztos(ugye van az a problema hogy regi gep nem latja teljes memcsit csak felet)). Beviszem talalunk egybol 2 db 64 megas modult amit a bios lat is.Mondom **** el se hiszem. **** csak probakent elinditja windowst ami viszont csak 32 megat lat.
Mondom ehh gaz. Kinlodunk vele picit. Probalom meggyozn hogy mintha lenne valami beallitas ahol belehet allitani mennyit hasznaljon windows. Mondja ilyen nincs 98ba. elbizonytalanodok hatha ujabb fosba latam. Kerdi mi legyen. Mondom viszem majd meglatjuk mi lesz(tudtam hogyha nekik nem lesz jo nem tudom megcsinalni akkor majd masikaknak szinten hasonlo eset). Elviszem nezegetem win98at keresem benne azt a helyet ahol lehet allitani. Mindenfele logikus helyen kerestem nem leltem ilyen beallitast. Mar csinaltam kulon hardver konfigot mondom hatha majd ugy.semmi Probaltam masik ramokakkal.Proba dos alol memoriatesztelovel. Lat mindent **** minden de csak dosba windows mindig 32ot latt barmelyik es barmien ram.
Nem ertem mi van. egyszer valami ratyi lett veletlenul csokentet mond jott be. Ott is 128 mega volt.
Ekkor mar biztos voltam benne hogy letezik itt is az beallitas csak nem talaltam. Jon be baratnom hogy miert vagyok ideges mondom neki nem talalom sehol azt a **** bealitast (kozbe kattintgatok vadul) mutatom neki hogy mi van stb. Egyszercsak egy idokozbe vagy 1000 szer atsiklot gombra kattintok ami allat neve es elhelyezkedesebol itelve masnak kenne lennie hirtelen meglelem a velt beallitasi lehetoseget. Hat szindtam az anyjat annak aki elotem osszerakta a gepet Hogy de tenyleg mi a fracnak kell lekorlatozni egy gepet hogy csak annyit hasznaljon amennyi most benne van. Na mind1.
**** let minden. Van orom. Stb. Kb 2 ora ment ramindenestul.Ugye durvan 1 perc lett volna ha a kecske gyerek nem rakja be hogy csak 32megat hasznaljon. na mind1. mondom van orom.
Viszem ki gepet
osszerakom embernel
nezem minden ****
mondom mi volt a leglassab?
mondja net emg levelezes
ellinditom explorert nincs net
mondom AAAAAAAAAAAAAa
nem hiszem el mi a **** van
Valami kabelnetes okosaguk van
Nezem halozatot nincs elallitva semmi
kozbe megvan a papir tenyleg jo minden elvileg
hivom neteseket csak uzenetrogzito (szombat delutan van)
kozkodok vele 2 orat nem jo semmi
nem is tudtam megcsinalni
Kerdem tole hogy mukodok a netjuk nem kell neki egy kis ido hogy felalljon net
mondja hogy nem
Mondom akkor nem tudom mi van.
elment megint 2 oram ra de nem birtam rajonni mi a baj.
Mondtam neki hetfon kijovok netesekkel egyut merthogy kivancsa vagyok mi a baj.
Erre szombaton hiv hogy bekapcsoltak gepet es volt net.
Mondom ****
Ez a Szombat nem az en szombaton volt.
Egyetlen tanulsag amit le lehet vonni az az hogy sok idod van itt olvasgatni ha vegig olvastad ezt a levelet.
A masik meg az hogy windowsnal semmi se biztos.Es az hogy rosz valami nem biztos hogy te tehetsz rola.
Udv

szer. ápr. 21, 2004 13:19
ezüst tag

Hozzászólás 
ez a csesze-tartos dolog ugylatszik eleg elterjedt dolog(sok a huje ember), mar hallottam ojan haveromtol is aki szamtech boltban dolgozik meg olvastam tobb ehhez hasonlo helyen........... de ezen lehet inkabb sirni kene :!: ..... nah jo , tudom ez a topic nem azert van.....

bye, 2fish

pén. ápr. 16, 2004 21:14
Hozzászólás 
Egy kis csemege....

Úgy érzi, hogy nem boldogul az új technikával?

Bizony, a világon mindenhol nehézségekkel jár az új kommunikációs alkalmazások bevezetése. Az alábbiakban egy olyan válogatást közlünk, mely eredetileg Wall Street Journalban jelent meg, de azóta e-mailekben küldik egymásnak azok, akik úgy érzik, hogy végre vannak olyanok is, akik még nálunk is kevésbé értenek a modern technikához.
Egy kis önbizalom szerzésére kiváló olvasmány.

A Compaq komolyan fontolgatja, hogy a "Press any key" parancsot "Nyomja meg bármelyik billentyűt" felcseréli a "Press Return key"-re (Nyomja meg a "Return" billentyűt), mert közönségszolgálatukat elárasztották azok a hívások, melyekben a hívó az "Any" (bármilyen) gomb billentyűzeten való hollétéről érdeklődött.

Az AST technikai tanácsadó szolgálatához egy hölgy betelefonált, hogy az egere nehezen vezérelhető, mert valami poros borítása van. A poros borításról kiderült, hogy az az egér műanyag zacskója, amelybe eredetileg becsomagolták.

Egy másik Compaq technikai tanácsadó fogadta azt a hívást, melyben egy férfi panaszkodott arra, hogy a rendszer nem olvassa be a file-jait a szövegszerkesztéshez a régi flopijáról. Az úr, mint kiderült, cimkét ragasztott a lemezre, majd betekerte egy írógépbe és rágépelt.

Egy másik felhasználót megkérték, hogy hibás lemezeiről küldjön be egy
példányt. Néhány nap múlva egy levél érkezett a felhasználótól - a flopik fénymásolatával.

Egy Dell-technikus azt ajánlotta egyik felhasználójuknak, hogy tegye vissza a flopit - amellyel bajlódtak - a meghajtóba és zárja be az ajtót. A telefonáló megkérte a technikust, hogy tartsa a vonalat.
Hamarosan azt lehetett hallani, hogy a telefonáló leteszi a kagylót, keresztülvág a szobán és - becsukja a szoba ajtaját.

Egy másik Dell-felhasználó arra panaszkodott, hogy képtelen elfaxolni bármit is az új gépével. Negyvenpercnyi hibaelhárítási próbálkozás után az ügyfélszolgálatos rájött, hogy a férfi úgy próbált egy lapot elfaxolni, hogy azt a monitor elé tartotta és megnyomta a "Send" (elküld) gombot.

Ugyancsak egy Dell-felhasználó arra hivatkozott, hogy a billentyűzete nem működik. Pedig letisztította: fürdőkádját teleengedte szappanos vízzel és beleáztatta a billentyűzetet, majd minden billentyűt egyesével leszedett és lemosott.

Egy Dell-ügyfélszolgálatos olyan hívást fogadott, melyben a hívó vérben forgó szemekkel közölte vele, hogy a számítógépe rossznak és betegnek nevezte. Az ügyfélszolgálatos megmagyarázta, hogy a gép "Bad command" (rossz parancs) és "Invalid" (érvénytelen, más fordításban beteg, rokkant) válaszait nem szabad személyeskedésnek venni.

Egy összezavarodott hívő az IBM-nek telefonált, mert nem tudta kinyomtatni a dokumentumát. Azt mondta a technikusnak, hogy a számítógép azt mondja: "nem találja a printert". A felhasználó erre megpróbálta a képernyőt a printerrel szembeállítani, de a gép még mindig azt üzente, hogy "nem látja a nyomtatót".

A Dell Computer Tech Supportnál egy felbőszült hívő azt állította, hogy nem képes Dell számítógépet bekapcsolni. Miután megbizonyosodtak róla, hogy a gép be volt dugva a konnektorba, a technikus megkérdezte, hogy mi történik, ha benyomja a "Power" gombot. Erre a dühödt hölgy azt válaszolta: "Csak nyomom, nyomom ezt a lábpedált, és semmi sem történik."
A lábpedálról kiderült, hogy az az egér.

A Compaq ügyfélszolgálatához betelefonált egy hölgy azzal, hogy a vadonatúj gépe nem működik. A ügyfél elmondta, hogy kicsomagolta a gépet, bedugta a konnektorba, de 20 perc után még mindig nem történt semmi. Mikor megkérdezték, hogy mi történt, mikor benyomta a "Power" gombot, megkérdezte: miféle "Power" gombot?!

Egy IBM-ügyfélnek problémái voltak egy program telepítésével és hívta az ügyfélszolgálatot. Betettem az első lemezt, és rendben volt. Azt írta ki, hogy tegyem be a másodikat, de ezzel már volt némi probléma. Aztán amikor azt írta ki, hogy tegyem be a harmadikat, az meg csak bele sem ment." Az ügyfél nem jött rá, hogy a "Tegye be a 2. lemezt" utasítás egyben azt is jelentette, hogy előbb vegye ki az elsőt...

Igaz történet a Novell NetWire rendszergazdájától:
Hívó: Helló, ez az ügyfélszolgálat?
Technikus: Igen, segíthetek?
Hívó: A pohártartó a PC-men eltört és még garanciás. Hogy lehet megcsináltatni?
Technikus: Elnézést, pohártartót mondott?
Hívó: Igen, a számítógép elülső részéhez van erősítve.
Technikus: Elnézést, ha nem egészen értem, de ezt valami akció során kapta, esetleg egy kiállításon?
Hívó: Nem, a géppel együtt jött. Nem tudok semmiféle akcióról. Az van rajta, hogy "4X".
Ezen a ponton a technikus elnémította a telefont, mert nem bírta tovább nevetés nélkül. Az ügyfél a CD-meghajtó dobozkáját használta pohártartónak.

:) :lol: :D

tisztelettel: gdea

csüt. ápr. 15, 2004 7:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
:D
Azert Pint sracz rendesen beragott(vagy csak rossz napja volt, oszt nehany pint utan mar ugyis mindegy) Mirage-ra. Nem is ertem.
Lehet egy `kedves Tanarurat tisztelhetunk` benne. :lol:

szer. ápr. 14, 2004 22:53
arany tag

Hozzászólás 
:!: !!!AUFWACHEN!!! :!:

szer. ápr. 14, 2004 21:20
vas-tag

Hozzászólás 
Ja! H amár agresszívan rugdosok:
A Mi Kis Anomáliánk:
-Átnevezi az OpenOffice Writer-t "word"-nek, míg a Calc-ból "exel" lesz...
-Hálózati belépőkódja megegyezik a hálózaton használt nevével...
-Amióta látta, hogyan használom az xp-n a taskmanager-t, azóta az a szuperfegyver: már a helyesírási hibákat is megpróbálta vele orvosolni. (Az igazán siralmas az, hogy xp és 98 alatt is használja, s mivel először azt látta tőlem, 98 alatt is üt vagy 3-4 kontrolaltdel-t)
-amikor valamit megkérdez, hogy miként kell csinálni, az egyenértékű azzal, hogy csináljam meg. ha csak simán szájába rágom, hogy mit kell tennie (a barátom 5 éves fia ezután már meg tudja csinálni!) és fontosabb dolgom lévén odébbállok, akkor utánamkiabál:
"-Mi van, nekem már nem is segítesz?!?!"
-Valamint felhív a következő kérdéssel: "Ki oltotta föl a számittógépet???"
(Valamely bölcs hozzászóló erre mondta, hogy még falun is vidéki...)

Ágyesz-bogyesz: NEneNEne

szomb. ápr. 10, 2004 0:02
vas-tag

Hozzászólás 
Felrugdossalak álmodból te gonosz topic?

pén. ápr. 09, 2004 23:50
arany tag

Hozzászólás 
Nézzétek meg ezt is, a legkeményebb rémtörpénetek 1ike!

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=16565

GOD!

pén. ápr. 02, 2004 0:52
arany tag

Hozzászólás 
Szóval nekem is van ilyen gyöngyszemem:

"-jöjjenek gyorsan, bedöglött az egérpad!"
Hát a Mammumutmonstrum RT anyaszomorító vezérének még hajnal kettőkor is mentünk (az más eset volt:) naszóval minden felmarkol, ami csak kellhet, volt nálunk egy fél bolt, hátha mégis komoly a práblem: kivágta, és mutatja, hogy vett egy új egérpadot, mivel a régi koszos lett, és az már be is döglött: akármerre viszi az egeret, megy vele a pad is!
Ez az ászol a mintás felével lefelé rakta le a padot, a jól tapadó felülete pedig intim viszonyba került az egérrel :oops:

Egy darabig lelkesen jártam minden nap egy "menő" autókereskedő/szerelő/bontó tulajához FSB-s kormányt izélgetni, mivel őtulajsága jáccott, mint állat. Minden átok nap állítólag más nyúlt a gépéhez, egyszer még a házi vadállatok (4 db farkasölő) is beszabadultak a lakásba, csak azért, hogy levizelhessék a kormányt... :twisted: Jelszavazás nem használt, kulcsos betáp nem számít, már nem tudtam kínomban mit csinálni, hát mondom játsszon már vele egy kicsit, hadd nézzem, hogyan csinálja. (A kormányról tudni kell, hogy kivételesen erősen le volt rögzítve a számítógépállványra) Hát ez az állat úgy tépte azt a ****, hogy azon csodálkoztam, hogy miként lehet, hogy nem esett még le a monitor az állványról! (Később megnyugtattak: párszor már leesett, de jól bírta) szétszedtem a kormányt, és nagy nehezen megtaláltam, hogy hol van eltörve a nyákja... Mit mondjak, azóta már többet is vett, de a monitor még bírja!

GOD!

kedd márc. 30, 2004 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudom, a szanalmas.hu-n elötték már, de aki nem látta volna: http://mol.hu (NEM egyanaz, mint a http://WWW.mol.hu) :D :D :D

szomb. márc. 27, 2004 20:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem mindenkinek! Tetszik a topik, ezért megosztanám egyik hasonló jellegű élményem veletek.

A Mai Hirdetésben jelent meg 2001-ben (megtartottam a lapot!), betűhűen idézem:

"Számítógépprogramozót keresek, aki segít 486-os Win 95-re átprogramozni. SMS-t küldhet. Számprogrammal kezdje sms-ét. 06-70-xxxxxxx. H.S."

Na, gondoltam ezt nem hagyom ki, küldtem sms-t. Jött si válasz hamar, a fazon komolyan gondoltam az átprogramozást. Ugyan csak telefonon beszéltünk párszor, de látszott (hallatszott) rajta, hogy "ért" hozzá :D :D
Aztán addig halogatta a dolgot (most nincs pénze, most nincs ideje, fontos munkája van, nem tudja nélkülözni egy percre sem gépet ...stb), hogy nem lett semmi a melóból...

szomb. márc. 27, 2004 13:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Imádom az olyan frissenvizsgázott rendszergarázdákat, akik 2 év alatt elvégeztek egy tanfolyamot, és most ők a kompúter-zsenik...

1 éve történt: rendszergazda nő: nem tudom a teleházas gépekre föltelepíteni a wördöt, meg az ekszelt... Kimentem megnézni, a következő látvány tárult elém: 486, PI gépek, és DOS!!! Hm... Vajh miért nem sikerült? Ja, és ki volt írva: internet használat díja: 900 Ft/óra! Körülnéztem, nem mondtam semmit, és szép csöndben balra el...

Elkeserítő...

szomb. márc. 27, 2004 8:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali mindenki!

"Szökkenős" sztori:

Csaj bejön a boltba: Szeretne egy nyomtatót. Már ki is nézte magának azt a helyes piros dobozt! (Canon i350)
Én: Parallel vagy USB portra?
Szőke: Nemtom.
Én: megmutatom a csatlakozót. Van ilyen a gépen??
Szőke: Nemtom.
Én: Mikor vásárolta a gépet?
Szőke: vagy fél éve.
(Gondoltam, akkor nem lehet túl öreg a vas, csak lesz rajta USB)
Csaj elviszi, majd vagy fél ór múlva jön a telefon: Mióta bedugtam a nyomtatót, gép nem műx!

-> kiszállás

Látvány: Szutyok, szakadék HP vectra 486 fexik az asztalon. (tényleg fél éve vethette :lol: ) a szökkenő frankón beillesztettet az USB csatit az egyik soros port két tűsora közé. A gép persze zokon vette. Eltávolító műtét után szerencsére mindkét eszk. műxőképes maradt, de a csajszi a nyomtatóra így már nem tartott igényt.

pén. márc. 26, 2004 19:20
platina tag

Hozzászólás 
Kemény egy órás nyálazás után megtaláltam a topikomat. Hurrá! :lol:

A keresés hogy működik most az új oldalon? :)

csüt. márc. 25, 2004 18:17
vas-tag

Hozzászólás 
Tortenetem a szamtechbolti eladok remjerol szol(vagy inkabb arrol aki mosolyt csal az arcukra...).
jon az urge, vesz egy jo gepet... nah dragat.... orul neki, szep tiszta, csillog -villog szinte. Nagyon jo lesz, a szamitogep elkell a hazban, valamire biztos jo..gondolhatta magaban.
A bajok ot kezdodnek amikor az elektronikai csoda kezd ugy muokdni ahogy nem varjuk....
problema 1: Jon a csavo "s-a rupt tinatorul de ceasca"(romanul mondta) vagyis letort a cseszetarto..az eladok csak neznek: mivan?!?a valasz :az ott ne es ramutat a cdrom lemeztartojara...sok az esz...
problema 2.: jon egy fiatal csajszi.... miutan vett egy tokallat gepet.. **** tft monitor, minden... hogy akarmit csinalok, 3 prc utan elszall az egesz amit latok a kepernyon.. ikonok, hatter, kurzor.. mind felszivodik... nem tudtam mi a baj ugy hgy elhoztam mindent(mouse padot is!!!!!) nem tudom mi a baj... segitsetek plzz.....
bekapcsoljak a gepet... jol megy 3 percig utanba tenyleg elszall a kep... vajon?? : bejon a screen saver....
-Holgyem (te idiota) bokje meg az egeret... a csaj megboki, aztan mint aki megijed hatraugrik.. hogy o ijet meg nem latott.... de legalabb sikerelmenye volt.. megjavitotta a szamitogepet!!!

bye, 2fish

csüt. márc. 18, 2004 22:16
arany tag

Hozzászólás 
Nekem nagyon tetszik.
Bár kicsit off

Valódi felmondó levél az amerikai Zantex Computers egy alkalmazottjától,
akinek a főnöke napokkal később szintén felmondott.

Tisztelt Mr. Baker,
Mint felsőoktatási intézményt végzett ember, minimálisak az alap
elvárásaim. Ezek között első helyen áll, hogy feletteseim intellektuális
képességei meghaladják a mezei mókusét. Kollégáim és személyem munkája
közbeni folyamatos és idegesítő zaklatása alapján levonható a
következtetés, hogy Ön korunk ritka genetikai szemete. Kifaggatni engem
minden alkalommal, amikor az irodába sétál, minden egyes apró részletről
amit csinálok, nem csak időm, hanem drága oxigén pazarlás is. Azért vettek
fel, mert járatos vagyok a számítógéphálózatokban, Önt pedig látszólag
azért, hogy elszórakoztassa az alkalmazottakat, valamint személyemet,
ahogy a századik alkalommal próbálja megérteni a "kivág-beilleszt"
fogalmát. Soha nem fogja megérteni a számítógépeket. Egy olyan egyszerű
fogalom, mint a bináris még mindig túl sok lehetőséget nyújt Önnek. Azt
sem fogja soha megérteni, hogy miért utálják az emberek, de megpróbálom
elmegyarázni, bár annyira fogja megérteni, mint azt, hogy mi az az IP cím.
Csillogó új számítógépének több személyisége van, mint Önnek. Egész nap a
házban járkál, hibákat keresve másokban. Jólöltözött oktalan kinézete
hasznos volt amikor jelentkezett az állásra, de most, hogy felelősséget
kellene vállalnia valamiért, áthárítja túldolgoztatott beosztottakra,
reménykedve, hogy tudásuk fedezi az Ön alkalmatlanságát. Az igazgatói
fejlődés világában Ön a kékes-zöld alga, amit mindenki felzabál és
kinevet. Mivel valószínűtlen, hogy a helyzet egy teljes
homloklebeny-metszés nélkül megváltozna, kénytelen vagyok benyújtani
felmondásomat. Lenne azonban néhány búcsú gondolatom.
1. Ha egy munkaadó felhívja ajánlólevelet kérve, a törvény tiltja, hogy
lejárasson. A legártóbb amit mondhat, hogy "Nem nyilatkoznék". Az
elkövetkező évek során barátaim ellenőrizni fogják véletlenszerű
hívásokkal, mert tudom, hogy magától képtelen lenne őszinte emberként
viselkedni.
2. Ismerem a rendszer összes kódját, jelszavát, s tudom, hogy milyen
jelszavakat használt az elmúlt öt évben. Ha megpróbál okoskodni,
publikálom a "kedvencek listáját", melyet elmentettem a többi "hasznos"
állományával. Úgy gondolom, hogy a cégvezetés nem tekint jó szemmel a
"homo", "szex" és hasonló szavakra.
3. Amikor kölcsönkérte a digitális kamerát, hogy "lefotózza az anyukáját",
elfelejtett szólni, hogy közben lefényképezi önmagát is meztelenül a
tükörben. Aztán, hűen műszaki-idióta személyiségéhez, elfelejtette
letörölni őket. Legyen elég annyi, hogy még soha nem láttam ilyen különös
tetteket ketchupos üvegekkel, de biztosíthatom, hogy egy csodálatos
ajánlólevél elkészültéig biztonságos helyen kerültek tárolásra. Az
ajánlólevélben kérem használjon helyesírásellenőrzőt; utálom kijavítani a
hibáit.
Köszönöm figyelmét, s az ajánlólevelet kérem az asztalomra holnap reggel 8
óráig. Ha egy szót szól erről bárkinek, az összes visszataszító, eltorzult
mániája nyilvánosságra kerül. Soha ne próbálj **** a rendszergazdával.
Miért? Mert ő tudja, hogy mivel töltöd azt a sok szabadidőd!
Nagyszerű és dicső napot Önnek,
Cecelia

csüt. márc. 18, 2004 9:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én egy magyar srác által készített TFORMAT.EXE és TFREAD.COM-ot használtam. Ez utóbbi mindig benn volt az autoexec.bat-ban is, ha olyan menüpontot választottam, ami nem 620KB-nyi szabad konvencionális memóriát csinált. :)

Nem igazán rémtörténet, de utólag már röhögök a saját hülyeségemen. Még régebben, kb. 5-6 éve vittem be a suliba a saját gépem, mert kicsit "gyorsabb" volt az akkori 166-os Pentium I-eseknél. Persze azok közé tartoztam, akik nem rakták fel az egyik oldalfalat, mert úgyis mindig valamit berheltek a gépen. Így is raktam bele egy utazótáskába, és mivel akkor még nem volt autónk, biciklin toltam be a suliba, a táskát a vázra rakva. Egyszercsak RECCS. Megijedtem, de akkor ott nem bontottam szét az utcán. Beértem a suliba, kipakoltam a gépet, a ház alja fordított V alakban eltörve úgy, hogy a gép aljának a közepe a legalsó kártyát nyomta felfelé (annak szerencsére nem lett semmi baja, asszem az SB16-osom volt). Persze az a gyenge alumínium vagy milyen fém, amiből a ház alja volt, nem bírta el a saját merevítésével a ház teljes súlyát.
Másnap vittem kalapácsot a suliba és kikalapáltam a rajta maradt oldalfalat és magát a házat is... Jó poén volt: jöttek épp be a számtechtanárok a gépterembe, én ott állok kalapáccsal a kezemben, ütésre készen (persze nem tudták, hogy az én házam), szó szerint láttam, ahogy elsápadtak... Tipikus jelenet :))) A ház azóta is úgy van, most apám gépe. Örök emlék :))))

Üdv: Dester

vas. márc. 14, 2004 13:46

Hozzászólás 
Minden kezdet nehéz
1992-ben meg vettem az első számitó gépet.
a srác magyarát hogy 800 com os lemezek.
Bologatok értelmesen miután fogalmam sincs mit hablatyol.
Pár nap mulva bele a lemez káromkodik hogy hibás a lemez.
találok egy progit Norton Disk Doctor.
Ez kell nekem( kezdő bizik a csodában).
javítás vége.
Adatok sérültek.
El egy havarhoz nézze már meg és orvosolja a problámám.
Kérdés :
Elinditottad a 800.com parancsot.
Mitttt?
Akkor kezdett derengeni valami az előadásbol.
Vaze a 800as lemezeket kijavította 320ra

Ui:
A 800.com a 320k lemezeket leformálta a félelmetes nagyságú 800k-ra

szomb. márc. 13, 2004 2:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem meg amikor felveszik valahova rendszergazdának...bár még messze van, de előre sajnálom azt a munkahelyet...mondhat akárki akármit, 2 év tapasztalat a szakmában nulla...Márpedig a csaj úgy látszik most kezdett ismerkedni a géppel.

u.i.: Biztos hogy ő kapcsolta be? Hogy cserél elemet a zizegőjében?!?!?

pén. márc. 12, 2004 11:29
vas-tag

Hozzászólás 
Az igazi rémtörténet inkább az lesz, amikor átveszi a diplomáját. :)

pén. márc. 12, 2004 8:15

Hozzászólás 
nekem is van "kis" rémtörténetem

XY főiskola 2 évfolyam, informatika szak
ülök a számtek órán, a csaj az előttem lévő sorban nézegeti a számitógép házat... egyszercsak felfigyel a CD romra... nézegeti, nézegeti... majd meglátja rajra a gombot, ami kilöki a tálcát ... nézegeti, nézegeti, nem bírja tovább, a kíváncsiság furdalja az oldalát, hogy mi lehet az, mit is csinálhat.... és amikor menyomta, és kijött a CD tálca, a csaj akkorát ugrott, úgy megijedt, mint állat ... én meg majd meg szakadtam a röhögéstől basszus, hogy hogy lehet valaki ennyire analfabéta az informatikához.... infósként ...
egyébként szerintem soha nem látott még gépet belülről ... és gondolom nem is fog

pén. márc. 12, 2004 4:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is csak meseltek, de nagyon megtetszett:

A Quota Server nevu progit beizzitottak a melohelyen, ami annyit csinal hogy dob egy mailt a felhasznalonak ha megtelik a halozati meghajtoja. A standard szovegbe nem kerult bele hogy ez egy automatikusan generalt level, es mar jott is a valasz:

"Kedves Quota Server..." :o)

kedd márc. 09, 2004 21:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali! Tegnap esett meg velem az eset. Elkészítettem egy honlapot (www.onixnet.hu csekkolja mindenki nyugodtan), nem lett egy nagy szám, de a célnak megfelel. Ready, na akkor töltsük fel!!! Felmegy, honlap műxik, de nincs egy kép se, amit beállítgattam háttérnek, stb... Bazz! Egy óra szenvedés után jöttem rá, hogy kibetűs fájlnévként kell feltölteni... Rohadt linux server...

:)))

kedd márc. 09, 2004 9:27
vas-tag

Hozzászólás 
képzeld el ezt makkban:
szép, világos délelőtt, nem látod, hogy a villany kihuny -
csak, hogy a gép kiakad. Jó, van ilyen, de éppen valami
fontosat (?) csinálsz, ideges vagy, nem kéne ilyet, reset.
Boot közben villany ismét kihuny (utólag hallom a
kollégáktól, hogy a közeli állomásban elégett egy 10 KV-os
gyűjtősín) ettől 1-2mp-ig vagy 20x villany ki-be. Reset.
Rossz pillanatban, boot közben elkapott villanyszünet =
boot nem tud végigmenni (ezen a ponton már amatőr vagyok)
= délután telepítés (2 napos program). Azóta a windows
(XP) az I:-n tartózkodik - de már nem bántom.
Legalább tudom, hogy nekik is elégett egy egész elosztó
(mármint az áramszolgáltatónak - amúgy a kenyéradóm - most
pereljem be őket?)
mellesleg még most sincs rescue disc-em

vas. márc. 07, 2004 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bandesz24!

Ja!

Az Elektric, a borsodi Fo(MI)stral.....
Molnár Gabikáék, meg a többi arc.....

Eladtak egy 2,4GHz-es Celeront+GEForce kártyát+512MB-rammal, ezt egy 250W-os táppal.....
No comment.

pén. márc. 05, 2004 21:14
vas-tag

Hozzászólás 
Nézzetek szét itt:
www.elektric.hu

regisztráljátok magatokat, aztán hozzáfértek a vevők beszólásaihoz.

pén. márc. 05, 2004 6:11

Hozzászólás 
Az en sztorim egy Minolta digitalis masoloval volt.
Mivel a mi cegunk ilyen dolgokat ad el es installal.
szoval Van ez a hely ahol terveket es dokumentumokat nyomtatnak es mi szepen be is raktuk a gepet az egyik sarokba - szepen printerkabellal gepre kotve. Egyik nap telefon jon - szemetet nyomtat a gep. Elofordul az ilyen ha nem jo valami a meghajtoval vagy hasonlo gond. Semmi hiba nem latszik mikor otttt vagyunk. Nyomtat szepen. Nehany nap mulva megint telefon... Megint minden mukodott mikor ott vagyunk. Aztan bekoszontott a nyar. Hat mar kezdtunk behulyulni mert naponta jott a hivas - mar azonnal ugrottunk hatha elkapjuk a hibat. Mar kicsereltunk mindent a gepen.
Aztan nehany het utan ugy dontottem nem a melohelyre megyek be reggel hanem egyenesen oda es figyelek.
Elkezdte a trukkot a kicsike es szemetet nyomtatott minden latszolagos ok nelkul. A nagy melegben megszomjaztam de mar nem volt viz a viztarolo ballonban. Szoval hoztak egy ujat. HOPPPAAAAAAA. a viztarolo ballon egy adagolora csatlakozik amiben hutogep van ami csak ritkan kapcsol be. es a printer zsinor a fal masik oldalan futott a fal mellett kozvetlenul. Es az elektromos interferencia olyan impulzusokat csinalt ami a nyomtatot munkara kesztette.
Tanulsag - nincs de szopas az volt

csüt. márc. 04, 2004 18:01
arany tag

Hozzászólás 
Egy rémtőrténet még az "átkosból":
Még 286-os AT-s időszakban a 20MB-os vinyók voltak az átlag, illetve néhány helyen már előfordult 40MB-ot is. (azért szép a fejlődés mi?).
Nyári gyakorlaton voltam egy kis cégnél, akik gépeket tettek össze. Megrendelés: valami ütős gép kéne!
- 70MB-os vincsi jó lesz bele?
- 70MB? A mindenit.
- Aranyárban megy..
- Vállalati lesz, nem számít.
A telepítést én csináltam, állítgatom a bios-t, de a vincsin szereplő adatok beállítása után az összeg 80MB-ra jön ki. Többször ellenőrzöm, eredmény ugyanaz.
Zöldfülü létemre nem akartam hülyeséget kérdezni, de nem tudtam megkerülni, így mentem a főnökhöz a problémával.
Válasz: persze, hogy 80MB - volt valamikor - de most már csak 70 jön ki, mivel 10MB Bad Sector van rajta!!!
De hát akik kapják úgysem értenek hozzá!

Format C: -> 70MB -> elad. Milyen jó, hogy az ember tanul a tapasztaltaktól. :-)

Másik történet nem tipikus computer, de szerintem elmegy itt is.
Egyetemi elektro-tanszék, informatika alapjai.
Volt ott egy tanseg(g), aki szerintem az eredeti szakmájából a képességei miatt kihullott, de gondolta, hogy laikusok oktatására még elmegy. Ő majd megmutatja, hogy van itt akkora szinvonal, mint egy villanykaron.
Szivatott mindenkit, nehogy kétség legyen a felől, hogy ki itt a főokos.
Konkrét eset ZH-ban: 7 egyforma kaput egymás után bekötve fel kellett írni az igazságtáblát. Normál megoldás egy jó hosszű lista a variációkról. Volt egy gyerek, aki mat.mérnöknek tanult. Felirta az első kapura, felirta n-edik alapján az n+1-edik-re, és ezzel közölte, hogy indukcióval belátható, hogy bárhány bekötésekor érvényes a megoldása.
Eredmény: 0 pont!
Előttem állt a gyerek a reklamációjával, így hallottam a szitut.
- Tanár úr, de hát ez így jó. Felirtam a feltételeket, ez így megfelel az indukciónak.
- De hát ebben nincs is tekercs! Mit jön itt nekem az indukcióval!
Egymásra néztünk a gyerekkel, köszönt a tanárnak, majd elment.
A balfék összekeverte a tekercs indukcióját a matematikai indukció módszerével! Na erről ennyit.

szomb. feb. 28, 2004 17:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Nem annyira rém,de tanulságos.Kolléga MP3 válogatás.10 előadó van rajta.Hármat törölni kellene róla és egy CD anyagát rátenni.A Néróval összeállítom.Maradt még 150Mb szabad hely.Ehh mondom ráfér még a töröltből kettő,mert ne legyen üres hely.Pörkölés,szállítás.
A tulaj:Nem kellett volna a kettő!!Így neki nem jó a CD!!/Én meg azt hittem a a hely miatt kellett törölni./Van otthon másik CD-d?/Kérdi tőlem./Mer ingyé írom + még egy CD a jóakarat miatt/De jól ám!:(
Na mostanól kezdve csak azt csak oda és csak akkora méretben.Ha kell 1MB-ot is a CD-re.
Zso :)

szomb. feb. 28, 2004 9:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez elég rövid:

Számtech bolt jó pár éve, ügyfél be: Hali, szeretnék 16 mega XMS memóriát vásárolni...

szomb. feb. 28, 2004 8:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Minap saját hülyeségem miatt szívtam a saját géppemmel ráadásul... Gáz volt az xp telepítéssel, kifagyott, aztán meg ha fölment, összekutyulta a meghajtó betűjeleit ( c: -ből pl e: lett...) Na, gondoltam, kiszúrok én veled!!! A második partíciómon tartom a utilitykat, Partition Magic 8 izzít, leendő c: kivételével partíciók elrejteve, hogy xp telepítő ne is lássa, így csakis c: lehet a betűjel!!! (gondoltam én naívan....) Persze előbb PM8 átmásol a leendő c: -re, hogy utána vissza tudjam állítani. PM8 kérdésére, hogy kell-e rescue disk, határozott lekicsinylő válasz: MI A F*SZNAK?!
Telepítő indít, megfagy! Agyvérzés, anyázás, idegből format c: ! Aztán az agyban kattanás...
Anyád...

Végül is sikerült feltelepíteni xp-t, aztán meg hál istennek az egyik backup cd-n megleltem a Partition Magicet. :) Volt vadpara...

szer. feb. 25, 2004 13:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2652 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54  Következő