|
Szerző |
Üzenet |
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Nekem van:
Seagate 200GB: tökéletes, gyors, halk. Hűtve van.
Samsung 80GB: tökéletes, gyors, alapba halk, de ha dolgozik a vinyó, akkor van hangja. Hűtve van.
Maxtor 10, 40 GB: tökéletesek, nincsenek hűtve. A 10GB-os rackben van használva. Hogy gyorsak-e arról hortelenm nem tudok mondani semmit, mivel másik gépbe vannak és nem nagyon használom mostanában. Régebben viszont meg volt a megfelelő sebesség.
Nekem volt:
WD 1,5 GB-os Erről már nem igazán tudok nyilatkozni
Szerncsére még egy vinyó sem döglött meg a kezem alatt -koppkoppkopp-
|
kedd aug. 15, 2006 11:45 |
|
|
Barnee
arany tag
|
darthsith írta: Barnee írta: fater is, én is a samsung vinyókra esküszünk. van összesen 7 samsung vinyónk sima meg sata-s is, soha egyikkel se volt semmi gond. hűtés nélkül 30-35 fokok, nálam hűtve vannak, 2db 8cmes venti fújja rájuk a luftot, így 25 fokosak. En az 1 darab 12cm-esre eskuszom, mert halkabb.
a másik 6 mellett az a 2 már nemszámít
|
kedd aug. 15, 2006 11:40 |
|
|
darthsith
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Hogyhogy hol?ITT!!
|
Barnee írta: fater is, én is a samsung vinyókra esküszünk. van összesen 7 samsung vinyónk sima meg sata-s is, soha egyikkel se volt semmi gond. hűtés nélkül 30-35 fokok, nálam hűtve vannak, 2db 8cmes venti fújja rájuk a luftot, így 25 fokosak.
En az 1 darab 12cm-esre eskuszom, mert halkabb.
|
kedd aug. 15, 2006 11:30 |
|
|
Barnee
arany tag
|
fater is, én is a samsung vinyókra esküszünk. van összesen 7 samsung vinyónk sima meg sata-s is, soha egyikkel se volt semmi gond. hűtés nélkül 30-35 fokok, nálam hűtve vannak, 2db 8cmes venti fújja rájuk a luftot, így 25 fokosak.
|
kedd aug. 15, 2006 11:20 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Külső rackben muszáj leszek hűtés nélkül használni.
Bár egy 8cm-es ventit rátehetek a tetejére "csak úgy", USB-ről táplálva
Köszi az adatokat!
Üdv!
|
kedd aug. 15, 2006 9:08 |
|
|
darthsith
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Hogyhogy hol?ITT!!
|
2db 80Gbos Maxtorom doglott meg.
Most 1db 80as Maxtor van, mas seriabol,
1db 80as Samsung (semmi gond nincs vele),
1 db SATA-s 200Gb-os Maxtor.Ezzel sincs semmi gond.
Homersekleti adatokat hutes nelkul nem tudok mondani.Alapelvem, hogy hutes nelkul nem hasznalok vinyot.
|
kedd aug. 15, 2006 8:29 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Nos, némi tapasztalati infókat kérek a topiclakóktól.
Konkrétan azt, hogy kinek milyen vinyója van (mekkora méretű) és milyen a hőmérséklete hűtés nélkül.
Illetve kinél mi halt meg és hányszor (esetleg szintén mekkora méretű).
Ugyanis a bad szektorosodó notivinyóm miatt fordulnom kell egyet a szervizben, és le kell mentenem a tartalmát, emiatt (meg egyébként is kell a hely) akarok egy vinyót USB külső rackben, ahol nagyon nem mindegy a melegedés, ill. az sem hátrány, ha nem kell az új vinyóval is egy év múlva szervizbe szaladgálni.
Samsungot néztem ki (160GB-osban, sajnos csak erre van keret a külső rackkel együtt), bár a mostani is Samsung, igaz, kisebb 1"-csel.
Szívesebben vennék WD-t, de az piszok drága, és ugyanúgy megdögölhet.
Apropó külső USB rack: akinek van ilyen, attól egy átlagos átviteli sebességet is kérdeznék (mert régi, más fórumbéli HSZ-ek alapján 12MB/s fölé nem megy, ha ez igaz, akkor viszont combo racket kell vennem, amin van firewire is, csak ott meg a kábel lesz a gond, mert a notimon mini firewire csatlakozó van...)
Mindenkitől köszi!
Üdv!
|
kedd aug. 15, 2006 8:13 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Inkább strobi lámpát kéne Bár amikor folyamatosan világít...
|
hétf. aug. 14, 2006 23:16 |
|
|
Barnee
arany tag
|
szerintetek jót tesz a neonnak a folyamatos ki-be kapcsolgatás?
arra gondoltam, mi lenne ha a gépnek a "dolgozik a gép"-jelző ledjét (nekem piros ) rá kéne kötni a neonra. nem fogok vmit kinyiffantani túlfesszel?
a neon áramkörébe beszerkesztem a piros led "madzagjait" , ha jól tudom a neon 12Von megy, a led szerintem kevesebben. hajaj
|
hétf. aug. 14, 2006 16:39 |
|
|
darthsith
platina tag
|
Barnee írta: én 2000Ft / 6 óra ... vidék... En a 2000/ora-t videken kapom.Csak Angliaban.... http://www.vicc.net/index/vicc.php?kat=utolso_mondatokIdézet: Feltaláltam a vízhűtéses tápegységet... Ha mégegyszer lefagy a Windows, kinyírom magam Vállalnak CD írást DD-s floppy-ról? Nem akarok Windows-os lélegeztetőgépre kerülni! Neeehhhmm.. I Love Win95! Papa, miért nem emeli fel a mágnes ezt a floppy-t? Papa! Mit jelent az, hogy 'formatting drive C:'? Menteni? Nyugi, meg fog maradni minden adatod! Uzulbuzul? Hülye név egy barbárnak... Quake fun's klubban: E helyett a **** helyett nincs valami jó kis tetris? MIÉP konferencián: A Csurka mondjon le! Jó napot kívánok, a BSA-tól jöttünk!
|
hétf. aug. 14, 2006 12:52 |
|
|
Barnee
arany tag
|
darthsith írta: Barnee írta: Ma munkahelyemen(diákmunka) beszélgettem a biztonságiőrrel: "Tegnap vettem valami kártyát a számítógépembe. Valami olyasmi volt a neve hogy szoftver!" Ezt ide ird be: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=1219&start=2150Amugy mennyit kapsz diakmunkara?En 2000Ft/ora-t....
én 2000Ft / 6 óra ... vidék...
|
hétf. aug. 14, 2006 12:22 |
|
|
darthsith
platina tag
|
Barnee írta: Ma munkahelyemen(diákmunka) beszélgettem a biztonságiőrrel: "Tegnap vettem valami kártyát a számítógépembe. Valami olyasmi volt a neve hogy szoftver!"
Ezt ide ird be:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=1219&start=2150
Amugy mennyit kapsz diakmunkara?En 2000Ft/ora-t....
|
hétf. aug. 14, 2006 12:17 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááá
Ezt gigalol
És mire vette? Videóvágásra?
|
hétf. aug. 14, 2006 11:45 |
|
|
Barnee
arany tag
|
Ma munkahelyemen(diákmunka) beszélgettem a biztonságiőrrel:
"Tegnap vettem valami kártyát a számítógépembe. Valami olyasmi volt a neve hogy szoftver!"
|
hétf. aug. 14, 2006 11:06 |
|
|
darthsith
platina tag
|
A rendőrök vizsgáznak:
- Mit tud Csák Mátéról?
- Csák Máté? Ki az?
Kirúgják. Így jár a többi is, míg a legutolsónál érdekes fordulat következik be:
- Mondjon valamit Csák Mátéról!
- Nos, Csák Máténak volt három gyermeke. Két törvényes és egy törvénytelen.
A vizsgabiztos csodálkozik, hiszen erről még ő sem hallott:
- És kik azok?
- Hát Csák Berri az egyik, Csák Norrisz a másik.
- És ki a törvénytelen?
- Nemcsák Károly.
|
hétf. aug. 14, 2006 10:24 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
|
szomb. aug. 12, 2006 21:12 |
|
|
RazorXX
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. júl. 06, 2006 14:44 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Harkány
|
.
hello bocsi hogy ezt ide írom biztos én vagyok a béna de sehol sem találom azt a topicot ahol feltehetném néhány a BIOS-szal kapcsolatos kérdésemet vki elárulná hova menjek?? köszi
|
szomb. aug. 12, 2006 20:51 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=100
http://origo.hu/player/techbazis/index. ... tekgep.wmv
Rokker Zsolti is elkezdhetne spo'rolni' arra a physics gepallatra.
Ha kemenyen abszcinens marad talan 2008 karacsonyara vehet
egyet.
a kezdeti nehezségek leküzdésére:
(majd sirtam a rohogestol) Yayy Guga, se here se zádé
http://aak.freeweb.hu/index.htm
http://bdk.blogter.hu/?post_id=46841
egy ilyen alak talalhatta fel a fluxxuskondenzátort
|
szomb. aug. 12, 2006 15:45 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
bocsi hogy 180 fokban temat valtok, de sztem sincs ertelme a halallal
tovabb foglalkozni, az eletunkben ugyis csak ez az egy biztos
(McLaca-val melysegesen egyetertek, kozeli hozzatartozo elvesztese
eseten az embernek a fajdalom elviselése teljesen felemeszti minden
erejet igy tobbnyire csendes gyaszba temekszik )
Termeszetesen ez a kulonos kegyetlenseggel elkovetett gyilkossag
engem is ledobbentett. De szinten gyaszolhatnank a haborukban,
bandahaborukban, ehezesben, betegsegben, munkabalesetben
elhunytakert es igy gyaszba borulna az eletunk, ami nem erre valo.
------------------------------------------------------------------------------------
Reggeli tv műsor (igy jar aki nezi )
A 8 legrosszabb dolog, ami egy reggeli tévéműsorban megtörténhet
1. A vendég zenekar annyira playback, hogy miután kikapcsolják a magnót, meghalnak.
2. A sok mókázástól arcidegzsábát kap a műsorvezető, és végigvigyorogja a lábgombásodásról és a veseátültetésről szóló riportot.
3. Bárki érkezik is a stúdióba, három kérdést kap: hogy vagy mostanában?, tényleg?, és azt már kérdeztem, hogy, hogy vagy mostanában?
4. Fél kilenckor megjelenik a szponzor három testépítő vállalkozóval, és közvetlen hangnemben követeli, hogy a padlócsempe reklámját még négyszer adják le.
5. 30 percen keresztül nem sikerül kimondania a műsorvezetőnek a saját nevét, és ezen annyira természetesen nevet, hogy kap 10 SMS-t.
6. A nap kérdése az, hogy melyik országban van Balatonfüred, de a műsor végéig nem érkezik helyes válasz.
7. Az agyrák miatt behívott professzort végig Johnny Longnak szólítják, és arról kérdezgetik, hogy csinálta-e már hármasban kamerán kívül is, valamint szereti-e az állatokat, mivel kettőt lapoztak a forgatókönyvben.
8. Egy valóságsztár másik valóságsztárral folytatott beszélgetése után mindkettőjük agysejtjeinek 60 százaléka elpusztul, és nem tudnak kimenni a képből.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lossfer szomb. aug. 12, 2006 19:48-kor.
|
szomb. aug. 12, 2006 14:43 |
|
|
darthsith
platina tag
|
Hmm...Nos nekem eleg nagy a csaladom, de az is igaz, hogy mostanaban 2en is meghaltak belole.Egyikuk motorbalesetben, a masik rokonnak meg egy verrog kerult az agyaba.
Hidd el, sajnalom oket.Reszvetem neked is.Ez nem (Hogy is fogalmaztal?) "alreszvet".Csak kifejezem, hogy sajnalom, ami tortent.Egyebkent meg a motoros rokon lokott volt.Forgalmas uton olyan gyorsan ment....es csodalkoznak, hogy nem tudta rendesen kikerulni a kocsit.
|
szomb. aug. 12, 2006 9:00 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Remélem, jól gondolom, hogy Neked még a családban nem sok haláleset történt - szerencsére. (Ezt már a téma utáni társalgásként, nem az x-elés folytatásaként.) Talán ezért lehet időd és energiád foglalkozni az ilyen esetekkel is.
De mivel nekem apai ágon lassan a fél családom kihalt, és már az amúgy is kis létszámú anyai ág is csonka pár hete, sem kedvem, időm, sem erőm nincs mások életével/halálával foglalkozni.
Üdv!
|
pén. aug. 11, 2006 23:11 |
|
|
darthsith
platina tag
|
En most zartam le a vitat.Nem fogok ehhez hozzaszolni tobbet.De az X marad 1 honapig a nevem elott.
En valahanyszor Gyula-n jarok, mindig viszek ki viragot az ott elhunyt kislany tiszteletere.Biztos emlekeztek....az az ugy sem lett megfeleloen tisztazva.
De ennyi....nem szolok tobbet errol.Reszemrol lezarva.
|
pén. aug. 11, 2006 22:17 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Ez egy nagyon kényes téma, amiről most szó van. Nem is szeretnék belefolyni, csak leírom a véleményemet. Kérem, hogy senki ne kezdjen vitába vagy ilyesmibe amiatt, amit én fogok írni. Köszönöm.
Szóval természetesen nagyon sajnálom azt a lányt, illetve mégjobban a szüleit. Nem tudom, hogy mit élhetnek át, remélem soha nem is fogom megtudni.
Azokat akik ezt tették a lánnyal, nem is tudom, hogy mit tennék velük. Ahogy a lány apja is mondta, ezt nem lehet évekkel büntetni.
DE!
Nem csak egy embert halt meg azon a napon, nem csak Heni szüleinek kellett iszonyatos fájdalmakat átélni Más is meghalt és az ő szerettei is iszonyú fájdalmat éreztek és éreznek most is.
Ezért én ezt a részvétnyilvánítást mellőzném, mivel ilyen alapon minden nap ki lehetne tenni az x-et.
Ennyit akartam írni, ez úgy kikivánkozott belőlem.
Hannibal
|
pén. aug. 11, 2006 22:10 |
|
|
darthsith
platina tag
|
Az X-el nem azt akarjuk kifejezni, hogy o jobb volt mint a tobbiek, vagy jobban kell sajnalni.Csak a reszvetunket fejezzuk ki, es tiltakozunk a kegyetlenseg ellen.
Ennyi.Ha valakinek nem tetszik, nem teszi ki.Csak aki ki szeretne tenni, az tegye ki.
|
pén. aug. 11, 2006 21:46 |
|
|
Barnee
arany tag
|
Hi
Nem akartam elsőként hozzászólni a témához, sajnálom azt a leányt, de nem ő az egyetlen aki meghalt azon a napon. Tudom, szinte példátlan az eset a kegyetlensége végett, de lehet hogy most lehordtok ezért, de nem tudom jobban sajnálni Henit annál, mint aki valamely "rendhagyó" módon távozott el. Osztom McLaca véleményét, szerintem az "x"-ezés is gusztustalan!
|
pén. aug. 11, 2006 18:22 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Nem ez az elsődleges bajom, hanem az álrészvét.
Mindenki tudja, hogy milyen lehet a szülőknek, de ki érzi?
Max. az, aki járt hasonló cipőben, és veszítette el hozzátartozóját felnőtt fejjel, de ő is csak emlékezni tud arra, mennyire nehéz volt akkor neki, azóta viszont tompult a dolog, megtanult vele együtt élni. Esetleg ha friss az "élmény", akkor elhiszem a 100%-os együttérzést, de más esetben?
Szóval mire fel x-elnek azok (sokan még gyerekek - lelkileg), akiknek fogalma sincs az egészről?
Divatból. Mert jól néz ki a többiek felé mutatni, micsoda érzékeny lelkek ők. Csakhogy ezt nem MSN-en kell egy x-szel megmutatni.
(Én őszintén x-elhetnék, de nem teszem, a külsőségek mindig is taszítottak, lásd feketében járva látványosan gyászolni - a közönségnek...)
Üdv!
|
pén. aug. 11, 2006 13:28 |
|
|
darthsith
platina tag
|
McLaca írta: Ne haragudj, nem személyed ellen, de szerintem ízléstelen ez a Messengerben X-elgetősdi mindenféle esetben... A világon sokezer ember meghal naponta.
Üdv!
Engem nem zavar, ha te ertuk teszed ki...
|
pén. aug. 11, 2006 13:20 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ne haragudj, nem személyed ellen, de szerintem ízléstelen ez a Messengerben X-elgetősdi mindenféle esetben...
A világon sokezer ember meghal naponta.
Üdv!
|
pén. aug. 11, 2006 13:08 |
|
|
darthsith
platina tag
|
Megkernem Sy-t, vagy akarmelyik moderator-t, hogy csinaljon ide 1 topikot ezzel kapcsolatban.Nem kell, hogy lehessen beleirni, csak legyen benne ez a szoveg, hogy barki elolvashassa.
Az angol munkatarsaim es rokonaim is oszinte reszvetuket kuldik Penzes Henrietta rokonainak.
Idézet: Meghalt az a makoi 18éves lány,akit felgyujtottak és ott hagytak kérlek tedd ki neved elé az x-et minden messengerben amit hasznalsz és küldd el minden ismerösödnek ezt a szoveget..
|
pén. aug. 11, 2006 12:06 |
|
|
Barnee
arany tag
|
Milyen szintű képességei vannak az európai polgároknak a számítógép- és internet használat terén? – tette fel a kérdést az Eurostat, az unió statisztikai hivatala, s nem volt szívderítő a kapott válasz.
Az internet ma már nem csak kommunikációs lehetőséget ad, hanem, ha lassan is, de számos hagyományos szolgáltatás (például közszolgáltatások, online bankolás, jegyrendelés) is elérhetővé válik a világhálón keresztül, így a fenti kérdés vizsgálata egyre fontosabbá válik.
Az EU25-ök között a 16-74 év közötti korosztályon belül igen magas arányban (37 százalék) még az egyszerű számítógép-használati képesség is hiányzik. Ettől az átlagtól jelentős mértékben eltérnek a legalacsonyabb iskolai végzettségűek (a csoportba tartozók 61 százaléka), a 65-74 év közötti idősebbek (a csoportba tartozók 78 százaléka), valamint az inaktívak, nyugdíjasok (a csoportba tartozók 68 százaléka). Ezzel szemben a legmagasabb szintű számítógépes tudású csoport a tanulóké, ahol az említett mutató 43 százalékos, illetve a legmagasabb iskolai végzettségűek között 41 százalékos.
A tagállamokat vizsgálva, sajnos, Magyarország az egyik negatív példa: nálunk a lakosság 57 százaléka soha nem használt még számítógépet, valamint 66 százalék nem tekinthető internetezőnek. Ezzel szemben a listavezető skandináv országokban mindössze a lakosság 8-10 százaléka nem használ számítógépet, és csak 19-27 százalék között van az internetet nem használók aránya.
A rossz hazai eredmények egyik oka abban keresendő, hogy a lakosság mindössze 30 százaléka vett részt olyan tanfolyamon az elmúlt néhány évben, amelyik számítógépes ismereteket is adott. Ez az arány a skandináv országokban 55-70 százalék között van, de még az uniós átlag is eléri a 40 százalékot.
Nem sokkal jobb a helyzet a munkahelyi számítógép-használatban sem. Magyarországon a munkavállalók mindössze 29 százaléka használ számítógépet a munkája során, amivel az utolsó országok egyike vagyunk az Unióban. Ez a mutató 60 százalék felett van 6 európai országban (például Németországban és Franciaországban is).
A jelentés megállapítása szerint a digitális írástudásban legjobban a munkanélküliek, illetve a különböző kisebbségek vannak lemaradva. Sajnos hazánk kitűnik a munkanélküliek digitális írástudatlanságának magas arányában is.
Az internethasználattal kapcsolatos tudás, képesség mértékét leginkább a szélessávú internetelérés lehetősége befolyásolja. Úgy tűnik, hogy az otthon szélessávot használók sokkal több alkalmazásban gyakorlottak: hogyan kell a keresőprogramokat, peer-to-peer hálózatokat használni, telefonálni interneten keresztül, weblapot létrehozni, csatolmányt küldeni e-maillel, stb.
/HVG 06.06.26./
azértaz az 57% megdöbbentő szerintem
|
csüt. aug. 10, 2006 12:23 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
tibuu írta: Hannibal írta: Na ilyenkor mindazösszes rövid kis hajszálam úgy az egeknek meredt, hogy alig bírtam rendbetenni őket :( Nullás gép oszt, akkor már nincs minek égbe meredni a fejeden.
Hmm, erre még nem is gondoltam
|
csüt. aug. 10, 2006 11:49 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
No és mi van akkor, amikor 10 éve van PC a családban, és olyan alap dolgok, mint menüsor, állapotsor, tálca, asztal, gyorsindító eszköztár, hivatkozások, címsor, stb. nem egyértelmű fogalmak?
Pedig a kedves család is azóta használja a gépet, amióta én - csak én oda is figyelek, ők meg nem.
Apám különleges antitalentum. Mai napig nem bírja megérteni, hogy azért, mert az író a felső meghajtó, attól még neki az alsóba kell rakni a lemezt, mert az az olvasó, és az íróval ne olvastassunk, ha nem muszáj...
Üdv!
|
csüt. aug. 10, 2006 11:18 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Hannibal írta: Na ilyenkor mindazösszes rövid kis hajszálam úgy az egeknek meredt, hogy alig bírtam rendbetenni őket :(
Nullás gép oszt, akkor már nincs minek égbe meredni a fejeden.
|
csüt. aug. 10, 2006 10:26 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
sutszi írta: Faternak már egy éve magyarázom, hogy mit kell csinálnia internetezéskor, de olyan hülyeségket kérdez, hogy csak csodálkozom ilyen hogy merülhet föl...
ÓÓ, lelkitárs :)
Pl tegnap: menjek oda mert nem működik valami. Odamegyek. Nem tud keresni. ELkezdem mondani neki: címsor, írd be hogy google.com. Beírja vár vár. Mondom nyomj már egy entert vaze! Jaaaa, azt is kell?? Ez nekem kimaradt az előbb. Akkor azért nem tudtam keresni....
Na ilyenkor mindazösszes rövid kis hajszálam úgy az egeknek meredt, hogy alig bírtam rendbetenni őket :(
|
csüt. aug. 10, 2006 10:22 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Archon írta: Ez kész. Csak azt nem értem, hogy ha a srác tényleg tudta, hogy a nagy RGB maga jelent meg a találkozón, miért nem ásta el valhova? No mindegy.
Véletlen nem akar venni itt valakitől valamit?
És véletlen az a valaki még meghívna egy-két embert a találkozóra
|
csüt. aug. 10, 2006 8:03 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
MansonBoy írta: http://www.hardwareoc.hu/forum/lofiversion/index.php/t6369.html sírok Ez a gyerek tudja egyáltalán, hogy mit jelent az a szó, hogy naív? Mert folyamatosan ezt írja. RGB írta: Amikor találkoztunk akkor tudtad, hogy én vagyok rgb a phról? ill tudtad azt, hogy én szoktak olyan dolgokat készíteni házilag, amikről egy átlagembernek az eszébe max azt jut, hogy lehetetlen. magyarul tudtad, hogy a "nagy rgb-vel" találkoztál?
Ez kész. Csak azt nem értem, hogy ha a srác tényleg tudta, hogy a nagy RGB maga jelent meg a találkozón, miért nem ásta el valhova? No mindegy. Egyébként egyértelmű, hogy beteg a srác, nagyon durva komplexusai lehetnek, egyszerűen élvezi, ha a nyilvánvaló ökröségei miatt szidják mint a Bokrost...
|
csüt. aug. 10, 2006 7:20 |
|
|
Barnee
arany tag
|
Hi
Multik és a számítástechnika - csak azon tanakodtam hogy már rengeteg olyan eset volt, ahol a hírdetőfüzeteikben akkora baromságokat írtak pl agp optikai meghajtó meg 256ghz stb. Emellett az is zavar nagyon hogy gyakorlatilag átvágják a jónépet mert sz*rt adnak el.
Nemrégiben olvastam a hvgben egy cikket, amely a Magyarok és az informatika címet viselte(vagy vmi ilyesmi). Hát "kicsit" ledöbbentem, amikor szemügyre vettem a táblázatokat, hogy a lakosság hány %-a konyít a számítástechnikához.
Szvsz ez a kettő nagyon is összefüggésben van. Szerintetek hogyan lehetne megismertetni, megértetni az egyes generációkkal a számítógépek használatát, működését, lényegében azt, hogy mindenki egy picit képben legyen és hogy ezáltal ne lehessen őket átvágni.
|
csüt. aug. 10, 2006 4:47 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
de durva...
ez ökörszemnek is beillene
egyébként ez nem csalás, átverés visszaélés?... vagy nemtom melyik
kategória, jobb ha mindegyiket ráhordom
|
szer. aug. 09, 2006 20:48 |
|
|
CyberDragon
platina tag
|
A múltkor láttam a TESCO-ban:
Valami hatalmas PC játékválogatás CD 1000 Ft alatt.
Az elejére nagy betűkkel rá van írva, hogy "Játszható verziók".
Ekkor kezdtem alaposabban szemügyre venni a dobozt.
A hátulján apró betűkkel: "A játékok mindegyike demo változat".
Ingyen demókat árulni Valaki így akar meggazdagodni
|
szer. aug. 09, 2006 18:11 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
Munkahelyi tanácsok
1. lecke
Egy fickó zuhanyozni megy, melegváltásban a feleségével, aki épp kilép
a zuhany alól. Ekkor megszólal a bejárati ajtó csengője. Gyorsan megbeszélik, hogy a feleség nyisson ajtót. A nő magára teker egy fürdőlepedőt és lemegy ajtót nyitni.
Szembetalálja magát Bobbal, a szomszéd lakás tulajdonosával, aki, még
mielőtt a nő megszólalna, azt mondja:
- Most helyben kapsz 800 dollárt, ha leengeded a fürdőlepedőt. A
feleség kicsit csodálkozik, de rövid habozás után leereszti a fürdőlepedőt és ott áll meztelenül Bob előtt, aki, miután jól meggusztálta, átad neki 8 db százdollárost. A nő visszamegy a lakásba, örülve a kis vagyonnak, amit kevesebb, mint 2 perc alatt szerzett, és bemegy a fürdőszobába, lerakni a lepedőt. A férj megkérdezi:
- Ki volt az?
- Bob, a folyosószomszédunk.
- És megadta a 800 dollárt, amit tegnap kölcsönkért tőlem?
Tanulság: ha időben megosztja partnereivel a hitel-, és kockázatvállalási tényezőkre vonatkozó információkat, elkerülheti a cég imidzsének romlását.
2. lecke
Papbácsi kocsival megy a templomába, mikor meglát egy gyalogoló apácát. Megáll, és felajánlja, hogy elviszi a kolostorba. Az apáca beül, keresztbe rakja a lábát és kivillantja a combját. A pap nem állja meg, hogy ne fixírozza, néhány pillanatra el is veszti az uralmát a kocsi fölött. Miután visszatereli a kocsit a saját sávjába, hirtelen megfogja az apáca combját, aki a szemébe néz és azt kérdezi:
- Atyám, emlékszik a 129. zsoltárra?
A pap szégyenkezve elnézést kér az apácától. Kis idő múlva, engedve a kísértésnek, kihasználja a sebességváltás adta lehetőséget és újrakezdi, mire az apáca:
- Atyám, emlékezzen a 129. zsoltárra!
Újabb füligpirulás, újabb elnézéskérés, újabb dadogás:
- Bocsánatát kérem, nővér, legyőzött a test gyarlósága.
Odaérnek a kolostorhoz, az apáca egy szó nélkül kiszáll és egy utolsó, jelentőségteljes pillantást vet a papra. A pap gyorsan előveszi a Bibliát, megkeresi a 129. zsoltárt és ezt olvassa:
"Ne állj meg utadon, törekedj minél feljebb jutni, és tied lesz a mennyeknek országa."
Tanulság: Munkája során mindig szerezzen be minden elérhető információt, mert különben soha vissza nem térő lehetőségeket szalaszthat el.
3. lecke:
A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgató együtt veszik ki az ebédszünetet. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak a szemeteskuka mellett. Megdörzsölik, kijön a szellem, aki látja, hogy hárman vannak:
- Csak három kívánságot teljesítek, tehát mindegyikőtökre csak egy jut.
A hivatalnok félrelöki a másik kettőt és gyorsan elmondja:
- Én a Bahamákon akarok lenni egy fehér homokparton, egy soha véget nem érő szabadságon, mentesen minden gondtól, ami elronthatná az élvezetet!
Alighogy elmondja, már el is tűnik.
Az ügynök is előretolakodik:
- Én egy finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján, oldalamon álmaim asszonyával! Ő is hipp-hopp, eltűnik.
- Most te következel. - Mondja a szellem a személyzeti igazgatónak.
-Te mit kívánsz?
- Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén ott legyenek az irodájukban!
Tanulság: Ha jót akar, csak azután nyissa ki a száját, hogy a főnök a sajátját már becsukta.
|
kedd aug. 08, 2006 13:18 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Az ötlet alapján akár lehetne "jó" is, de nem az
Agyon csikiztem ez a r...t k..t , de nem akar vetkőzni
|
kedd aug. 08, 2006 12:29 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
újjabb IQ szint növelő oldal
http://www.axefeather.com/
mér reggelni is lehet
|
kedd aug. 08, 2006 11:08 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
crazy gal` bitchin` in a pond
úgyis csak ezt a nyelvet értik
|
kedd aug. 08, 2006 11:07 |
|
|
darthsith
platina tag
|
Sracok....a Nagy Fero tipusu Pancsolo kislany dalat hogy magyaraznatok el ertelmesen egy angolnak?Nekem nem ment
|
kedd aug. 08, 2006 10:44 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
ÁÁ én tuti bírósághoz fordulnék jogorvoslatért.
nonszensz
...vagy a számlát látva tényleg levetném magam a mélybe
bár persze ez náluk 'csak' 2-3 havi fizu
|
hétf. aug. 07, 2006 12:47 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
És ilyenkor köteles fizetni, mert a rendőrség tévedett???
|
hétf. aug. 07, 2006 12:18 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
Megbüntették...
...a tetőn fecsegő ácsot.
Több mint egymillió forintnak megfelelő eurós számlát kapott egy német ács, mert a rendőrség öngyilkosjelöltnek nézte, és kivezényelte hozzá a tűzoltókat, és egy közvetítő pszichológust. A 30 éves fiatalember már több perce beszélt telefonon a barátnőjével egy ötemeletes ház tetején sétálgatva, amikor észrevette az őérte aggódó csődületet a ház aljában.
A rendőrség lefújta az akciót, a férfi pedig befejezte a munkáját. Egy hétre rá viszont megérkezett hozzá a felszólítás a több mint egymillió forintos költségek megtérítésére.
http://www.okorszem.hu/
ez tényleg ökörszem
|
hétf. aug. 07, 2006 11:19 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Uhh, szerintem ezt most hagyjuk abba, mielőtt megint idetéved ez a gyerek (szó szerint) és akkor megint lesz a modoknak egy kis dolga...
|
hétf. aug. 07, 2006 9:07 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ez régebbi szösszenete. De ha megnézitek, mindig kérdez, aztán a kérdésére félig válaszolva elkezdi sommázni, hogy hogyan lehetne megvalósítani. Csakhogy nagyon "könyvszagúan" írja, amit ír, tehát valahonnan kimásolja a megoldás egy szakaszát.
Nagyon eredeti.
Ezek után (miután más szellemi termékét sajátjaként igyekszik eladni) lefikáz és "naiv"-oz mindenkit (valószínűleg nem ismeri a naiv szó jelentését).
Érdekes, bár inkább szánalmas.
Amiket egyébként írt, hogy megcsinált, a felét sem hiszem el, egy épkézláb fotóval sem tudta bizonyítani.
Nagy kamu ez a gyerek.
Üdv!
|
hétf. aug. 07, 2006 8:28 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Ú gyerekek ez a csóka nem semmi
Már csak az a kérdés, hogy pár év múlva mint nagy feltaláló látjuk a TV-ben, vagy mint egy "szerencsétlenség" áldozatát
|
hétf. aug. 07, 2006 8:08 |
|
|