Szerző |
Üzenet |
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Teljesen OFF.
Valamelyik nap az autóban épp a Sláger Rádió ment, és kb. a következő beszélgetés zajlott le:
- Szia, Mariann vagyok, szeretnék egy számot kérni a páromnak! - Milyen zenére gondoltál, Mariann? - Nem is tudom, esetleg egy szép Edda számot lehetne? - Persze. Máris itt van, Mariann kérésére Eddától a Hűtlen!
Nade kéremszépen...
|
szer. jan. 18, 2006 18:11 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Még mindig a bőrömben.
|
McLaca írta: Zsivaagoo írta: A Ghost egyébként olyan egyszerű, mint a faék. Minimálnyí anglícskoví tudásoví bővenoví elégoví. Annyi van De mit csinál azokkal a védett fájlokkal a Ghost, amiket a normál copy nem másol át, nem olvashatónak minősítve (a rendszer védelme miatt)? Üdv!
Én Floppy-s/boot CD-s megoldást használtam mindig (w98SE féle DOS-sal). Semmilyen gond nem merült fel.
Ha olyan (verziójú) a Ghost, hogy vindóz alól is futtatható, akkor azzal sem lesz gond.
|
szer. jan. 18, 2006 9:49 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
|
szer. jan. 18, 2006 8:31 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Salvatore Salvataggio írta: http://www.tomshardware.com/2006/01/16/will_core_duo_notebooks_trade_battery_life_for_quicker_response/page16.html
Ha belépnek a yonah procik a PC piacra is, felkötheti az AMD a nacit! Szegény Turiont eléggé porba alázza, de kevés kivétel azért akad, van, ahol jobb az előd Dothan. Viszont a fogyasztását elnézve inkább PC-be való, mint notebookba. Zsivaagoo írta: A Ghost egyébként olyan egyszerű, mint a faék. Minimálnyí anglícskoví tudásoví bővenoví elégoví. Annyi van
De mit csinál azokkal a védett fájlokkal a Ghost, amiket a normál copy nem másol át, nem olvashatónak minősítve (a rendszer védelme miatt)?
Üdv!
|
kedd jan. 17, 2006 17:40 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Uj fejlesztés:
|
kedd jan. 17, 2006 17:10 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Még mindig a bőrömben.
|
McLaca írta: Zsivaagoo írta: Azt hiszem, hogy elegendő a W2000 telepítő CD. Fixboot, fixmbr, emlékeim szerint, ahogy az XP guruk mondják. Igazad lett (mint az várható is volt), kell az a nyüves telepítő, de olyan lassan jön lefelé Ghost lesz ebből, csak azt még sosem használtam, de gyorsan tanulok, csak egy jól használható verziószámot kérek szépen "Okosítani" kell a Ghostot, vagy kezesbárány anélkül is? Üdv!
Nekem eddig még mindig csak "törvényes" cuccaim voltak.
A Ghost egyébként olyan egyszerű, mint a faék. Minimálnyí anglícskoví tudásoví bővenoví elégoví.
|
kedd jan. 17, 2006 11:23 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
http://www.tomshardware.com/2006/01/16/ ... age16.html
Ha belépnek a yonah procik a PC piacra is, felkötheti az AMD a nacit!
|
kedd jan. 17, 2006 11:00 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Dester írta: adamec22: a serials.ws (és andr.net) ellen véd a NOD32. Ha fenn van, nem jön be szemét. Meg az se, amit eredetileg akartál Zsivaagoo írta: Azt hiszem, hogy elegendő a W2000 telepítő CD. Fixboot, fixmbr, emlékeim szerint, ahogy az XP guruk mondják. Igazad lett (mint az várható is volt), kell az a nyüves telepítő, de olyan lassan jön lefelé
Ghost lesz ebből, csak azt még sosem használtam, de gyorsan tanulok, csak egy jól használható verziószámot kérek szépen
"Okosítani" kell a Ghostot, vagy kezesbárány anélkül is?
Üdv!
|
kedd jan. 17, 2006 0:59 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
Aahm ok koszi hogy beirtad en csak Dester irasaban lattam ezert gondoltam hogy kiprobalom. Meg nem jutottam szerencsere odaig.
Helyette amik mukodtek : AD-Aware, Spybot, Spyware Doctor, XoftSpy
Ezekbol nekem a Spyware Doctor tetszett a legjobban, viszont egy tesztben olvastam hogy a XoftSpy a leghatekonyabb. Mindegy igazabol nekem egyik sem volt onmagaban vegso megoldas. Akarmelyikkel akarhanyszor gyaktam le mindent , ujrainditas utan kezdodott minden elorol. Pedig egyszerre futotta 4 Spyware irto es a NOD32.
JS/IEStart trojan
JAVA/CLASSLOADER.B
WIN32/TROJANDOWNLOADER.ANI.GEN
pl ilyen nem letezo oldalrol:
http://ztrf.net/pnt/pnt.anr
Megoldast vegul ezen az oldalon talaltam:
http://www.help2go.com/postt17004.html
Lefuttatam a HijackThis-t, majd a gyanusnak tuno fileokat - pl: ms.exe,links.exe, jczs.exe... - leellenoriztem ezen az oldalon:
http://virusscan.jotti.org/ majd toroltem. Ezutan meg 1 scan majd registry cleaner , most ugytunik minden rendben.
Meg kell mondjam eleg idegesito ez Malware vadaszat dehat mindig tanul az ember.
|
kedd jan. 17, 2006 0:38 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Lossfer írta: Nah mindegy meg megprobalom azt a SpywareStrike-ot is.
SpywareStrike? Az egy Spyware/Malware szoftver fel ne tedd! Épp ezzel szívtam 1 napot a múltkor!
(Legalábbis, amelyik Spyware írtót egy szinte írthatatlan spyware reklámoz...)
|
hétf. jan. 16, 2006 23:02 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
adamec22: a serials.ws (és andr.net) ellen véd a NOD32. Ha fenn van, nem jön be szemét.
|
hétf. jan. 16, 2006 23:02 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
|
McLaca írta: Igen, eddig én is eljutottam, de egyelőre az sem biztos, hogy látszani fog a két vinyó (jumperelés természetesen nem okoz gondot). Kb. 1 órra múlva derül ki. És ha nem látszik, akkor kénytelen leszek botor módon (a notim - mint átmeneti tároló - segítségével) átmásolni az egész rendszert és a boot szektort megcsinálni a telepítővel, de még magyar leírásokban sem egyértelmű, hogy elég a telepítőlemez, vagy csinálni kell helyreállító floppyt is, vagy mi a franc van Utálom a Win200-et Üdv!
Azt hiszem, hogy elegendő a W2000 telepítő CD. Fixboot, fixmbr, emlékeim szerint, ahogy az XP guruk mondják.
|
hétf. jan. 16, 2006 18:09 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Igen, eddig én is eljutottam, de egyelőre az sem biztos, hogy látszani fog a két vinyó (jumperelés természetesen nem okoz gondot). Kb. 1 órra múlva derül ki. És ha nem látszik, akkor kénytelen leszek botor módon (a notim - mint átmeneti tároló - segítségével) átmásolni az egész rendszert és a boot szektort megcsinálni a telepítővel, de még magyar leírásokban sem egyértelmű, hogy elég a telepítőlemez, vagy csinálni kell helyreállító floppyt is, vagy mi a franc van
Utálom a Win200-et
Üdv!
|
hétf. jan. 16, 2006 18:02 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
|
McLaca írta: Más: kis infóra lenne szükségem. Win 95, 98, ME és XP esetén nem jelent problémát, de most Win 2000 alatt kellene a bootszektort helyreállítani (illetve egyáltalán megcsinálni). Egy 7 gigás vinyóról kell a rendszert egy 40 gigásra átrakni, aztán, hogy bootoljon is, fel kellene "sys"-elni (vagy fixbootolni ). Na ezt hogy lehet 2000 alatt a legegyszerűbben kivitelezni? Tudom, hogy Ghost lenne a legegyszerűbb, de a gép elég gyenge, és lassú, meg nincs is hová menteni a ghosttal. A segítséget előre is köszi, remélem, használni is tudom majd , mert a gép (eredeti IBM) egycsatlakozós IDE kábeleket használ, a másodlagos vezérlőn pedig nem látszott a vinyó. Az elsődlegesen önálló master egységként igen, de kérdéses, hogy holnap (akkor lesz kábel), egy kétcsatlakozós kábelen fog-e látszani a 7 és 40 Gigás vinyó egyszerre... Üdv!
Fog látszani a két vinyó. Master & slave jumperelés kell, a Cable select nekem okozott gubancot a Norton Ghostnál.
Norton Ghost-tal megyen a másolás. Disk to disk.
Lassú gép: ha legalább i810 a csipszet (ill. via694x) vagy jobb, akkor a 7 giga kb. 50-60 perc alatt átmászik a 40-es vinyóra. Ócskább csipszettel meg már nem szabad kisérletezni.
|
hétf. jan. 16, 2006 17:36 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Srácok, Win2000-ben senki nem mond semmit?
Már szerzem a telepítőkészletet, de nem tudom, passzolni fog-e a gépen lévő verzióhoz... (Utálom, ha szívességet kérnek tőlem, de nem mondják meg előre, hogy mit , nehogy már vissza tudjam dobni... )
Üdv!
|
hétf. jan. 16, 2006 16:20 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
Sajna 1 hete nalam is vmi hasonlo tortent ami Desternel. Eloszor a Spyware Doctor kb300 problemat talalt.
Irtasok utan 70 a stabil nezoszam, ez a ketto rendszeres, gondolom a `fake alert` ugyanaz mint Desternel volt.
Szamomra a tanulsag az hogy ne engedjem apamat a gepemhez tobbet , cirka 1 ora alatt tobb mint egytucat fertozes kerult a gepre.
Gondolom o nem egy biztositotarsasag oldalara akart csatlakozni.
Nah mindegy meg megprobalom azt a SpywareStrike-ot is.
Trojan.FakeAlert
Infection risk level: High
Infection description: Trojan.FakeAlert will hijack the desktop background with an image alerting the user that their computer system has been infected with spyware. It also changes some settings of windows which include:- disabling permissions for the user to change the background image and setting the active desktop to 'show web content'. It is usually installed in conjunction with a rogue anti-spyware application.
Trojan.Spywad.A
Infection risk level: High
Infection description: Trojan.Spywad.A creates an HTML file which claims that your computer is infested with spyware. It is displayed randomly while your browser is open and is used to try and lure users into browsing to certain websites linked from the HTML page.
|
hétf. jan. 16, 2006 16:07 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
Igen. Ez most nem olyan eros, de neha nattyon jokat kuldenek.
|
hétf. jan. 16, 2006 15:52 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Ez ma jött az Egypercesben, igaz?
|
hétf. jan. 16, 2006 15:50 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
Bölcsességek
--------------------------------------------------------------------------------
Imádni ugyanaz, mint szeretni, de mégsem ugyanaz imádkozni, mint szeretkezni !
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerektől kaptam.
Soha többet nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám, eltalál.
Olyan jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevemet kiabálom!
A sportot sose késő elkezdeni, úgyhogy én még várok..
A bánatomat italba akartam folytani, de tud úszni az a bestia.
Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni.
Ha a 3. napon lett teremtve a Nap, Hold és a csillagok, akkor hogyan mérték az első két napot?
A telefonszex a legtitkosabb vágyaidat is kielégíti, ha elég ügyesen bánsz a kagylóval.
Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Egy férfinek három életszakasza van: egy amikor hisz a Mikulásban, kettő amikor nem, három amikor ő a Mikulás.
A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevő róka és a rovarevő holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak.
A kisfiúk ugyanazon okból vesznek Kinder tojást, mint amiért a férfiak vásárolnak női fehérneműket. Nem igazán a termékre van szükségük, inkább a meglepetésre, ami bennük van...
Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" címu könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus...
Miért nem olvasni soha az újságokban: "Jósnő nyerte a lottófőnyereményt!"?
A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát megöli.
A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában.
Mindennap új alsógatyát veszek fel. Vasárnapra már 7 van rajtam.
|
hétf. jan. 16, 2006 15:38 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
|
hétf. jan. 16, 2006 10:36 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Dester írta: A minap írtam egy cikket, egy kis spyware-es kaland... Akit érdekel, a Terminal hasábjain elolvashatja. Köszönöm Sy a segítséget! (És elnézést az "önreklámért"...) Olvastam, még tegnap. Nem volt egyszerű
Más: kis infóra lenne szükségem. Win 95, 98, ME és XP esetén nem jelent problémát, de most Win 2000 alatt kellene a bootszektort helyreállítani (illetve egyáltalán megcsinálni). Egy 7 gigás vinyóról kell a rendszert egy 40 gigásra átrakni, aztán, hogy bootoljon is, fel kellene "sys"-elni (vagy fixbootolni ). Na ezt hogy lehet 2000 alatt a legegyszerűbben kivitelezni? Tudom, hogy Ghost lenne a legegyszerűbb, de a gép elég gyenge, és lassú, meg nincs is hová menteni a ghosttal.
A segítséget előre is köszi, remélem, használni is tudom majd , mert a gép (eredeti IBM) egycsatlakozós IDE kábeleket használ, a másodlagos vezérlőn pedig nem látszott a vinyó. Az elsődlegesen önálló master egységként igen, de kérdéses, hogy holnap (akkor lesz kábel), egy kétcsatlakozós kábelen fog-e látszani a 7 és 40 Gigás vinyó egyszerre...
Üdv!
|
vas. jan. 15, 2006 22:03 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Salvatore Salvataggio írta: fent vannak az új windows WMF javítások???? Lehet azon mászott be.
Még tavaly volt.
|
vas. jan. 15, 2006 21:47 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
fent vannak az új windows WMF javítások????
Lehet azon mászott be.
|
vas. jan. 15, 2006 21:26 |
|
|
adamec22
platina tag
|
Dester írta: A minap írtam egy cikket, egy kis spyware-es kaland... Akit érdekel, a Terminal hasábjain elolvashatja. Köszönöm Sy a segítséget! (És elnézést az "önreklámért"...)
Ez velem is előfordult
Úgy hogy szerintem a serials.ws -t ne látogassátok...
Piros(X) az óra mellett ... Kékháttér...valami hülye angol szöveg...
Ad-Aware 3x
Norton 2x
Spybot 5x irtott és igy sikerült leszedni...másnap format...
|
vas. jan. 15, 2006 21:01 |
|
|
Dester
Moderátor
|
A minap írtam egy cikket, egy kis spyware-es kaland... Akit érdekel, a Terminal hasábjain elolvashatja. Köszönöm Sy a segítséget! (És elnézést az "önreklámért"...)
|
vas. jan. 15, 2006 20:30 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
littleNorbi írta: Lesz Pentium5 ?
NEM. Nem olvasol híreket? Intel arculatot vált. Pentium megszünik.
|
vas. jan. 15, 2006 19:31 |
|
|
littleNorbi
platina tag
|
Lesz Pentium5 ?
|
vas. jan. 15, 2006 19:17 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
|
szomb. jan. 14, 2006 20:37 |
|
|
adamec22
platina tag
|
|
szomb. jan. 14, 2006 18:09 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Mivel mindegyik a másik javára hazudik, sok sok tesztet kell összehasonlítani összeadni és elosztani....
|
csüt. jan. 12, 2006 19:18 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
Salvatore Salvataggio írta:
Mindig is sejtettem hogy a csehek elorebb jarnak, node ennyivel.
Legalabb jofele Pilsner-t toltottek bele.
|
csüt. jan. 12, 2006 15:12 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
|
csüt. jan. 12, 2006 15:05 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Dester írta: Mondjatok szkeptikusnak, de én már régen nem bízom a TomsHardware tesztjeiben.
nem csak te.
Amikor egyik konfigban 2-2-2-5-ös ramok vannak a másikban meg 2-3-3-6-os. hmmmm egyenlő mérce mi...
|
csüt. jan. 12, 2006 12:43 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Nem tudom!
Nekem ASUS-om van (nem ilyen), de én látatlanban az MSI-t venném
|
csüt. jan. 12, 2006 12:39 |
|
|
littleNorbi
platina tag
|
Jobb valamivel az ASUS K8N mint a MSI K8N Neo v2.0 ?
|
csüt. jan. 12, 2006 12:19 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Mondjatok szkeptikusnak, de én már régen nem bízom a TomsHardware tesztjeiben.
|
csüt. jan. 12, 2006 12:07 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
|
csüt. jan. 12, 2006 11:05 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Csak simán bölcs voltál: Először figyeltél, olvastál , tanultál, kérdeztél, majd beleugrottál a mélyvízbe!:)
|
szer. jan. 11, 2006 17:12 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
sutszi írta: Salvatore Salvataggio írta: Tegnap emiatt kicsit bosszús voltam.[...]vagy 14 oldalon láttam a teszteket, mindegyik eltért mindenben, egyvalamit kivéve. Mindenki fikázta. Miért fikázták? A fogyasztása nem vészes, a táblázatban teljes konfigok fogyasztása van.
adamec22: csak alig 4 hónap alatt
Én az első évben alig 300HSZ-t hoztam össze. Aztán fejlődtem
Üdv!
|
szer. jan. 11, 2006 16:23 |
|
|
adamec22
platina tag
|
|
szer. jan. 11, 2006 15:51 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
|
szer. jan. 11, 2006 11:01 |
|
|
grimi
arany tag
|
Köszi szépen srácok!
Remélem a végén már nem lesz semmi szivatás, de ahogy hallottam ez nem jellemző.
Lossfer írta: Felmeres -------------------------------------------------------------------------------- Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye: A nők 10%-a vihető ágyba az első randin A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken A nők 36%-a napozik meztelenül A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában Következtetés: Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet. Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle! Következtetés : A sikeres férfi foglalkozása tehát erdész vagy vadász. Miert nem mentem faipariba.
Basszus! Most derül ki, hogy pályát tévesztettem?!
|
kedd jan. 10, 2006 22:58 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Grat!!
|
kedd jan. 10, 2006 20:21 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Grimi, gratula!
Üdv!
|
kedd jan. 10, 2006 17:42 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
grimi írta: Nem akarok arcozni, csak nagyon boldog vagyok! Ma meglett az utolsó szigorlatom is, és ez az jelenti, hogy mehetek államvizsgázni a jövő héten! És végre befejezem a sulit! Juhhhéjjj!!!
Én is gratulálok!
|
kedd jan. 10, 2006 17:07 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
|
Gratula!
Felmeres
--------------------------------------------------------------------------------
Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye:
A nők 10%-a vihető ágyba az első randin
A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken
A nők 36%-a napozik meztelenül
A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat
A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet
A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben
A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot
A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni
A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában
Következtetés:
Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet.
Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle!
Következtetés : A sikeres férfi foglalkozása tehát erdész vagy vadász.
Miert nem mentem faipariba.
|
kedd jan. 10, 2006 17:03 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Gratulálok!
|
kedd jan. 10, 2006 16:04 |
|
|
grimi
arany tag
|
kispedro írta: Hi! Nem akartam már új topicot nyitni. Van egy PC, ami egy ideje még a windows telepítés előtt vagy ezt az ablakot nyomatja be: http://nagyfesz.fw.hu/egyebek/PICT2699.JPGvagy kifagy fekete képernyőn, bal felső sarokban villogó kurzorral. A gyorsítótár nincs bekapcsolva a BIOS-ban. Beleraktam a gépbe az én memóriámat is és azzal is ugyan ez a probléma. Az lehet a gond, hogy a memória, ami benne van 400MHz-es? Ugyanis nemrég lett beletéve, talán azóta ****. Az alaplap tipusa valami: MS8137C VIA Apollo Kt266
Nem tom segít-e, de ilyesmiről már volt szó:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=20636
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=23091
Más!
Nem akarok arcozni, csak nagyon boldog vagyok!
Ma meglett az utolsó szigorlatom is, és ez az jelenti, hogy mehetek államvizsgázni a jövő héten! És végre befejezem a sulit! Juhhhéjjj!!!
|
kedd jan. 10, 2006 15:33 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Én már értem. Megnyugodtam!
|
kedd jan. 10, 2006 13:35 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
|
Zsoca-M5 írta: Tisztázzuk: Adamec rasszista viccet rakott be, ami nem illik (még ha jópofa is ). McLaca pedig elmondta neki, hogy ezt nem illik! Ennyi. Témát zárjuk le, és ne offoljuk tovább az off-ot
Közgazdászokról, vagy bölcsészekről szólt az a vicc
|
kedd jan. 10, 2006 12:18 |
|
|