Szerző |
Üzenet |
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
kedves kasztrálos! Már nem csak etikából, de történelemből is rádférne egy két lecke!!!
1. a segélyt mi nem fogadtuk el és nem ők utasították el!!!
a democsokráciában az országot megy olyanok tették tönkre mint te! sok mindenben példát vehetnénk több népről is! A lengyelek nem fizették vissza a kommunista államadósságot és igazuk van, bezzeg mi vertük a mellünket hogy mi vállaljuk! Mit kaptunk érte! nincs még egy ilyen széthúzó nép mint mi! Azt meg kihagytad hogy Námetország kétharmad részét nem vették el!(ebben a kérdésben is meghúzzuk magunkat)
2. az olimpián nem a németek hanem az arabok mészároltak!
3. "15 éve nem ültem rajta": téged minősít!
4. Drezdát az angolok bombázták porig annak ellenére hogy még a környéken sem volt stratégiai célpont! Nem véletlenül olyan kedvelt az angol királynő Kelet-Németországban!
5. nem mindenki náci Németországban! Ismerek olyan németet aki ezért a beszólásodért feldarabólna!
Ezekkel nem a németek mellet állok ki, hanem a te ferdítéseidre reagálok!
|
szomb. jan. 31, 2004 17:42 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
A kis bajszos Osztrák volt...
Csak a pontosság miatt.
|
szomb. jan. 31, 2004 17:35 |
|
|
zso
ezüst tag
|
lesz itt még puszi is!:P
De a közös nevező alakul.
Zso
|
szomb. jan. 31, 2004 17:19 |
|
|
fxdx
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: Salgótarján
|
Kicsit sántít.
De a nők tényleg....
)
|
szomb. jan. 31, 2004 16:42 |
|
|
mcwbp
|
fxdx,
barátodnak üzenjük,
-mi (magyarok) nem kaptunk George Marshalltól 1947 nyarán
közel 30 milliárd dollárt a háború után (marshall segély),
-az olimpiai stadion nem erről híres, hanem az 1972 -es
merényletről az olimipia alatt, ami az igazi német
überalles-primitivizmus posztmodern megnyilvánulása volt.
-metro ügyben nem vagyok otthon, 15 éve nem ültem rajta
- A filmekben többször látni a Brandenburger Tor-t , a
felgyújtott Reichstagot és a porig bombázott drezdát, meg a
kis bajszost. Igaz ezek dokumentumfilmek.
-a repülőterünk pont arányos. A reptér "szuperlativusz" nem
münchennél kezdődik, hanem mondjuk a Hong Kong-i Chek Lap
Kok , vagy a new yorki JFK -nél.
-kiváncsi lennék a barátod arcára, ha az ő ablaka alatt
lett volna a "checkpoint charlie", és a Mauer nem berlinben
lett volna, akkor az ő apja is 20 évet várt volna a
trabira.
Lehet ő azt sem tudja mi volt az a bizonyos Páneurópai
piknik
-A magyar lányok sokkal szebbek, mint a német drabáliák.
Amikor tengerparton nyaralok és fekszenek a homokban mindig
azt hiszem hogy öngyilkos bálnák úsztak a partra.
-a számtech boltok proftjával nincs gond,
-mi magyarok arra vagyunk büszkék, hogy nem csak okosabbak
és műveltebbek vagyunk az átlag friccnél, hanem szebbek
is
|
szomb. jan. 31, 2004 16:04 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
sajnos ez mind így van!:(
|
szomb. jan. 31, 2004 14:04 |
|
|
fxdx
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: Salgótarján
|
Egy barátom üzeni mcwbp-nek Müchenből, hogy már csak azé se fikázzon másokat, mert Budapesten:
-még 1 normális autógyár sincs
-olyan stadionja sincs, ahol olimpiát lehetne....
-önerőből még egy 5 km-es metrót sem tudnak építeni
-filmekben (ez tetszett) 2. világháborús háttérnek használható
-repülőterének mérete kisvárosi
-a bérek...
-számítástechnikai boltok profitja....
-utcák tisztasága....
.........
|
szomb. jan. 31, 2004 13:28 |
|
|
zso
ezüst tag
|
Na igen a hello az ismerős!Most raktam össze a gépem újra.Én csak ma kaptam az első vormos levelet!De mingyárt 59-et,Aztán 4x darabot.
Megyek a win-be!
Köszi az infót!
Zso
|
szomb. jan. 31, 2004 0:07 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
Zso: nézd meg a windows topicot!:) és nem a vírus az oka!:) a mydomm 26-kán éjjel indult utjára. 27-én reggel reggel már meg is kaptam!:) test hello vagy hasonló subject-tal jön. a norton antivirus egyből leszedte!
az lx-es leveleknél meg nem jelzett be.
az elmúlt napokban kb40 vírusos levelet kaptam, tudom milyen!:)
|
pén. jan. 30, 2004 23:43 |
|
|
zso
ezüst tag
|
A vírus az oka!w32/MyDoom!
Ha ezt a víruskeresőtök nem jelezte,akkor frissítsétek!Vagy kezdjetek el imádkozni!Csere Panda.........
Ma kaptam a fél világtól levelet.Mindegyik ilyen szöveggel!
"The message contains Unicode characters and has been sent as a binary attachment."
Melléklet:readme.zip,doku.zip.........Lehet,hogy még van nem látható kiterjesztése is.Az OE-ből a gyanus mellékletek mentésének tiltása deaktiválva!Nem tudom visszakapcsolni!
Pl most az online@rtlclub.hu-ról jött a levél!
Zso
|
pén. jan. 30, 2004 23:10 |
|
|
man5on
gyémánt tag
|
szegény gyerek..látjátok mindenki így jár,ha nemdolgozik semmit mert a cégénél nemlétezik a garancia...annyi ideje van hogy velünk viccelődjön.
na várj csak..szeptemberben megyek pestre tanulni(ha felvesznek:D)...ráérekmajd viccelődni két vizsga közt én is;)
|
pén. jan. 30, 2004 21:14 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
nem vagytok egyedül!:)
|
pén. jan. 30, 2004 20:42 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Jajaj, bocs Zsoca ! homoszexuálist akartam írni, csak abban túl sok lett volna a csillag !
|
pén. jan. 30, 2004 20:37 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Én is kaptam, ne aggódj, sejtem, ki lehetett az a ****... Hogy erre van ideje...
|
pén. jan. 30, 2004 20:36 |
|
|
man5on
gyémánt tag
|
hm...
ezeket kaptam...
LX - Leiratkozás a(z) hardver csoportból
A leiratkozás érvényesítéséhez küldje vissza ezt a levelet a feladónak.
Amennyiben Ön nem küldött leiratkozási kérelmet az LX hardver csoportjából,
akkor valószínűleg valaki megtréfálta Önt. Nincs további tennivalója, a kérelmét töröljük.
meg ilyeneket:
Ön levelet adott fel a(z) hardver csoportba.
A téma: cff.
A csoport: hardver
Ha azt kívánja, hogy üzenete megjelenjen a csoportban, akkor változatlan tartalommal
küldje vissza ezt a levelet a feladónak.
-------------------------------------------------------
www.lx.hu --> Ahol mindenki találkozik
vicces nem?
még elképzelésem sincs hogy ki próbál(t) megtréfálni:)
|
pén. jan. 30, 2004 20:33 |
|
|
Zsoca_M5
|
Hi!
He-he
Javíthatatlan fórumozók
Üdv,
Zsoca-M5
|
pén. jan. 30, 2004 10:13 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Salvatore
olvasásba nem biztos hogy beledöglene, de ha egy mis/ralos patkányba harapna, attol tuti. Ezt Bábolnán is megerősitenék
Zsoca-M5
(hol van a csillag a billentyün?, ezen a francia billentyüzeten nem találom)A Q az A, W gombnál Z van kiirva, stb. Én kérek engedélyt a tovébbi (nalátod, megmondtam)jó gombok nyomogatására, nehogy véletlenül mást küldjek el a peecsába.
ü~v
|
csüt. jan. 29, 2004 20:02 |
|
|
bicskeib
ezüst tag
|
izzo: 20/80as szabály sajnos létezik, a vásárlók 20%a hozza a bevétel 80%át...és amíg ők vannak, addig a cég is...de hát egyszer indul meg a lejtőn, a jóisten nem állítja meg. Ez a mi szerencsénk.
|
csüt. jan. 29, 2004 19:20 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Oldal elolvasva, lementve. betárazva.
|
csüt. jan. 29, 2004 16:54 |
|
|
Maiden
|
Oké Zs*ca, pedig m*st olvast@m, a HV*-ben, hogy a M*****l teszi le a maradék 4 millió dollárt B*umg@rtner úrnak... )
|
csüt. jan. 29, 2004 16:40 |
|
|
Zsoca_M5
|
Kedves mindeki!
Szerintem ez a topic naon építő jellegű LENNE (és maradhatna), ha nem használnátok ennyire csúnya szavakat és pláne cégneveket!!!
Igérjünk meg egymásnak valamit:
Ti: a csúnya szavak felét kicsillagozzátok a cégnevet M*-al jelölitek!
Én: nem törlöm a hozzászólásokat! És grátiszba megígérem azt is, hogy soha többet nem vásárolok a M*-ba!!!
Nos?
Üdv,
Zsoca-M5
|
csüt. jan. 29, 2004 15:55 |
|
|
izzo
ezüst tag
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem mcwbp-hez....NEM FÁJ A SZÁD MIKOR A SAJÁT ORSZÁGOD EGY LEMARADOTT RÉSZÉT FIKÁZOD???
MOst jöjjön egy pár tanács. Mcwbp kérlek tedd a mérleg két oldaláta a milliomos és a "100" forintos vevőket. Szerintem a 100 forintosok nyertek ugy 80% ban. Ugyhogy nem jól teszed hogy pont őket riaszgatod el a vásárlástól. Sok kicsi sokra megy... A másik dolog, amit tanácsolnék, olyat soha se mondjál, hogy megválogathatod a vásárlóidat, mert azt még az a legnagyobb világvállalat se teszi meg. Még egy észrvétel a misztral valahogy nincs a világ 10 legnagyobb profitú "világcége" között. Ugyhogy ne légy ilyen fölényes. És nem 5 ember olvassa ezt a topicot, csak épp nem mindenki szól bele mert lehet nem is ismert titeket. Én se... de attól még beleszólok, és ha terjeszkedtek, akkor mindenkit lebeszélek rólatok. Na hellóka nyalóka!
|
csüt. jan. 29, 2004 15:32 |
|
|
Maiden
|
Gdea!
Nehogy töröld, álljon csak ez itt Örök mementóul...
|
csüt. jan. 29, 2004 12:57 |
|
|
balha
arany tag
|
T. gdea!
Kérlek, mielőbb töröld az egész topic-ot, mert ha jóérzésű ember beleolvas, azonnal ütni támad kedve, és el kell számolnia 10-ig, hogy ne írjon ide "kedves" mcwbp kolegának valami nagyon-nagyon csúnyát!!!
Gratulálok!
Sikerült még egy embert magára haragítania, és a boltjától, mint vevőt eltántorítania.
Csak így tovább, "kedves" mcwbp. Ne feledje, egyre többen vagyunk!!!
|
csüt. jan. 29, 2004 12:35 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
akki: ha a kutya megenné azt amit írsz, megdöglene!:)
|
csüt. jan. 29, 2004 12:16 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Egy itt élő ukrán maffia főnök tudta nélkül, és beleeggyezésével, valamint a mszmp központi bizottsága 3/3 alosztály érdekvédelmi megsemmisítő osztaga megfelelő időben sajtótájékoztatot tart. Ha akasztással végződik, akkor el akarták tussolni.
Hallgassátok addig a hiradót.
|
csüt. jan. 29, 2004 12:05 |
|
|
Mikk
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 360 Tartózkodási hely: Budapest
|
jaja ide is egy mailt pls
munkatársam most beszéltem le a mistral-ról
|
csüt. jan. 29, 2004 11:54 |
|
|
Maiden
|
engem is nagyon, várom a mailt, mindent aláírok! :O)
|
csüt. jan. 29, 2004 11:40 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
|
akki: érdekelne az "illetékes hely"!:) bővebben? esetleg e-mailban?:))
|
csüt. jan. 29, 2004 11:26 |
|
|
..gdea
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Szolnok
|
töletek függ...
tisztelettel: gdea
|
csüt. jan. 29, 2004 11:24 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
T gdea
Várjál légyszi a törléssel, mert illetékes helyen tanulmányozni kívánják. Ha lehet, az eddigi tartalmat ne érintse törlésed.
üdv
|
csüt. jan. 29, 2004 11:18 |
|
|
..gdea
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Zsivaagoo. én 90 vagyok, de a 120 db elt tisztelem...-))
Uraim. Ismét felszólítanám önmérsékletre önöket. Ha azonban
ezt még egyszer meg kell tennem, az egész topicot törlöm,
amit részemrQl sajnálnék, mert egy igen kedves, szakértö
emberkét ismertem meg a mistralos uriemberben.. )
tisztelettel: gdea
|
csüt. jan. 29, 2004 10:43 |
|
|
Maiden
|
zsivagooo: könyörgöm, menj be hozzájuk!!! )
|
csüt. jan. 29, 2004 10:23 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Még mindig a bőrömben.
|
"Szerencsére a mi cégvezetésünk jogi- és közgazdasági
affinitású, nem pedig flanelinges bitvadász. "
Ezt az emeletes barmot. Műszaki véna meg egy darab sem.
Én mérnök-közgaszdász vagyok alapból, és azt (is) vallom, hogy ha valaki műszaki jellegű "üzlettel" foglalkozik, akkor értsen is hozzá.
Én csak 56 kiló vagyok de 120 decibellel tudok üvölteni ha az ilyen macskajancsik felcseszik az idegrendszeremet. Már k***a sok ilyen taplóagyú okostojást tettem helyre személyesen, és ezeknek az a szerencséjük eddig, hogy a roszz sorsuk eddig nem hozta öszze őket velem.
Ez a **** eddig egyedül többet ártott a cégének, mint az összes alkalmazottjuk. Ilyen ukázok után legyen értelmes/jóindulatú a szervizesük ?
Okostojás mcwbp kutyatöke: most te jöszz. Pihenj, folytasd tovább.
|
csüt. jan. 29, 2004 9:47 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
"A fenti clausula -t csak akkor alkalmazzuk, ha valaki jogi
útra, pl fvf, polg per, terelné az eredeti vételáras /
újrainduló garanciás / és egyéb idétlen játékait."
Vagyis ha valaki szeretne élni a jótállás/garancia jogaival ...
"ÚJRAINDULÓ GARANCIA" Igen ez a normális illetve, a jótállás indul újra, ha ki lett cserélve valami, esetlegesen csak a részegységre. Ez a "görgetet jótállás" csak a topic tárgyát képező cégnél létezik, ilyen nincs és nem is lesz, különben a gyártókat nem lehetne elfogadható minőségre kötelezni (nem mintha így igen de ez már más lapra tartozik).
üdv arnd
u.i.:kereskedelmi TV-k már kínjukban mindenféle xarból "műsort" csinálnak, kíváncsi leszek, hogy ha visszaköszön ez a téma a tv képernyőröl akkor is ilyen kis fellengzős lesz az a cég...
|
csüt. jan. 29, 2004 0:41 |
|
|
MaFa
vas-tag
|
A Mistral egyebkent nagyon rosszul hiszi, hogy a forumnak semmi hatasa, es "mindig ugyanaz az 5 ember pampog". En meg sose voltam a Mistralban. Egyszer majdnem bekeveredtem, mert anno naluk volt a legolcsobb egy monitor Bp-en (nemi kereses utan), aztan bevillant, hogy nagyon szidjak a boltot, talan nem veletlenul. Igy parszaz Ft-tal dragabban megvettem a monitort masutt (AMP, es azota hozzajuk jarok)... No persze ettol meg nem kerult csodbe a Kasztral, de nem is ez volt a celom - hanem az, hogy NEKEM ez igy volt jo, igy vagyok nyugodt. A dolog meg errol szol...
|
szer. jan. 28, 2004 23:40 |
|
|
MaFa
vas-tag
|
No, nem semmi, ami itt folyik..
Azt nem ertem, hogy miert vitatkoztok ezzel az wc-vel vagy kivel.
Ot a sok-sok osszeharacsolt penz teszi boldogga, a kisboltost a keves penz es a megelegedett vevok, a vasarlot meg az olcso, szakszeru, vevobarat kiszolgalas.
Namost ugy kell csinalni, hogy a leheto legjobb (foleg en, mint vevo ) jarjak jol. Azaz menni a kisebb boltokba, amik "ugyan csak 3%-al noveltek a beveteluket tavaly", am en ott szeretek vasarolni, es kesz. Mint pl. az AMP.
(Tegnap vettem naluk egy nyomtatot. A Webes arlistajukon 19.800Ft volt, megrendeltem a nyomtatot 16:20-kor, 18:00-kor becaplattam zsebemben 20.090Ft-tal. Ott mondtak, hogy ennek a szallitmanynak picit magasabb az ara (20.100), es nincs hozza USB kabel, azt kulon kell venni. Morogtam kicsit, erre azonnal mondtak, hogy akkor 20.090-ert megkapom a nyomit a kabellel egyutt. Szamlazas utan derult ki, hogy az 1.8-as kabel epp kifogyott, igy 3m-essel kaptam meg. Viszlat-viszlat, az elegedettsegi indexem a fulemen jott ki, es legkozelebb is oda megyek (mint 2 eve mar folyamatosan)
Visszakanyarodva - ahogy Wc is mondja - mindenki ott vasarol, ahol akar.
Vaknak meg hiaba magyarazod, hogy milyen a kek...
|
szer. jan. 28, 2004 23:25 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Mit vagytok azon fennakadva, hogy egy piti cég foggal körömmel akár meglopással is, szedi össze magát. A nagyokra ugye nem ez a jellemző. A nagynak látszódás, és a nagyság közt van különbség, a valóságről nem is beszélve.
A pöcs előző beszólása már a piacfelügyelet hatáskörébe is tartozik.
Nagyon **** állhatnak, ha ennyire félnek, hogy veszteségük lesz pár vevő miatt. Vagy többezer az eset? ezekszerint.
|
szer. jan. 28, 2004 22:58 |
|
|
Sumer
|
> El vagytok tévedve. akkor kell bizonyítanom, ha valaki
> perel, vagy fogyasztóvédelmezik. Addig nem.
> Addig azt mondom hogy nem cserélek, és ennyi.
Nagyszerű! De mégis mi alapján mondod ezt a kedves vevőnek? Mert úgy érzed hazudik? Vagy mert öt nappal a garancia lejárta előtt egy terméknek "nem illik" tönkremenni? Kik dolgoznak nálatok, látnokok, vagy esetleg agyszondák is vannak azokban az ipari kamerákban?
> Ezeket a dolgokat csak akkor alkalmazzuk, ha valaki hülyének néz
> minket.
Remek, most már csak annak a pontos definíciója érdekelne, hogy mi határozza meg melyik vevő néz benneteket hülyének? Ismétlem (jó pár oldallal korábban írtam), tisztában vagyok vele, hogy vannak ilyen emberek is. Elismerem azt is, hogy ezek csak veszteséget termelnek, ergo valami módon valóban ki kellene őket szűrni.
Gondom "mindössze" a szűrés módszerével van. Mert valahogy nálatok mintha az a régen elfeledett elv érvényesülne, hogy inkább száz ártatlant is feláldozunk, de egy bűnös se verjen át bennünket.
Ha meg az ártatlan neadjisten a fogyvédhez fordul még jól ki is röhögitek, hogy nézd már, ugrál a hülyéje, még neki áll feljebb...
Vagy hogy is van ez?
|
szer. jan. 28, 2004 22:39 |
|
|
mcwbp
|
Nem mondtam hogy ne menjen a cindy -be, mindenki oda megy
vásárolni ahova akar.
|
szer. jan. 28, 2004 22:06 |
|
|
Maiden
|
mcwbp: egyet mondj meg nekem, mi ért NE mennék s menne bárki a cindybe, ha olcsóbb, mint ti, az árujuk nem selejtes, kedves a kiszolgálás, vevőbarátok, s nem **** az esetleges garin?
Miért menne hozzátok bárki, ami nem a legolcsóbb, bunkó paraszt kiszolgálás, selejtes áruk, szerviz az vicc, garanci felejtsd el, s egy ilyen **** a vezetőjük mint Te????
Szóval, mi is a gond a cindyvel ezek alapján? Még egy elfogadható indokot nem mondtál, hogy miért kéne bárkinek is nálatok vásárolni, de az összes többi helyet fikázni azt tudod, de észérved egy sincs.
|
szer. jan. 28, 2004 21:45 |
|
|
fxdx
platina tag
|
Nem ezzel van a gond főleg, bár amit most leírtál az sem nevezhető "vevő barátnak". Mert ez arról szól, ha valakinek a misztrálnál garanciális problémája van, forduljon bírósághoz, de lehet, hogy nektek jobb ügyvédetek van.
"Mindenesetre mégegyszer: ezeket a dolgokat csak akkor
alkalmazzuk, ha valaki hülyének néz minket." - vagy azt hiszitek, hogy így van, de mi arra a garancia, hogy mindig jól hiszitek?
A probléma az, hogy a vevő, mint magánszemély háboroghat, anyázhat, de ti mint hivatalos képviselő....
Szóval ennyire bunkókkal még nem futottam össze.
csákány
Miskolcon kívül is tudok helyet, ahová NE!
|
szer. jan. 28, 2004 21:24 |
|
|
Mikk
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 360 Tartózkodási hely: Budapest
|
Na most ha azt mondaná "igen tisztelt" mistral hogy az a proci amit náluk voltam kénytelen venni, nem szakszerüen volt beszerelve asszem a szervizesnek a torkán nyomnám le a CPU-t. (Állam elismeri, hogy szakember vagyok, nehogymá egy nyamvadék sztechbolt ezt merje megkérdőjelezni).
Vagy kötekedni merne hogy az általuk ráragasztott vonalkód nincs rajta (mivel le kellett szedjem a procimagról) hát asszem a belét taposnám ki.
Igaz a proc tulaja nem én vagyok hanem a melóhelyem, de ezt a kört azért is lefutnám
|
szer. jan. 28, 2004 21:14 |
|
|
Csaba_20
gyémánt tag
|
Akkor ringasd magad ebben az álomban. Jó éjt!:)))
|
szer. jan. 28, 2004 21:11 |
|
|
mcwbp
|
El vagytok tévedve. akkor kell bizonyítanom, ha valaki
perel, vagy fogyasztóvédelmezik. Addig nem.
Addig azt mondom hogy nem cserélek, és ennyi.
Ha perel, akkor viszont meg kell vizsgálni a jogviszony
létrejöttét igazoló szerződést, amiben ott van a kikötés.
Öngól. Zsákutca. Perköltség, szakértői díjak fizetve by
felperes.
Egy autora sem vallalnak jotallast ha nem viszed
szakszervizbe időközönként. Ott is van kikötés.
Ez valami ilyesmi.
Mindenesetre mégegyszer: ezeket a dolgokat csak akkor
alkalmazzuk, ha valaki hülyének néz minket.
A jog már csak ilyen. Bugyutákat nem véd.
|
szer. jan. 28, 2004 21:02 |
|
|
Csaba_20
gyémánt tag
|
mcwbp: De előbb bizonyítsd be, hogy az áru a vevő keze által ment tönkre! Mert ezt eddig nem tetted és nem is tudnád tenni, mert ahhoz az szakvélemény kell. Ezt te biztos, hogy nem tudod kiállítani! Ez már kiderült a hozzászólásaidból.
|
szer. jan. 28, 2004 20:36 |
|
|
mcwbp
|
a kötelezett felel akkor is, ha az áru összeszerelését a s
z e r z ő d é s n e k m e g f e l e l ő e n a jogosult
végezte el, de a szakszerűtlen összeszerelés a
> használati útmutató hibájára vezethető vissza
|
szer. jan. 28, 2004 19:32 |
|
|
Csaba_20
gyémánt tag
|
Csak, hogy mindenki számára világos legyen.
A szavatosság a következőre is kiterjed:
- a kötelezett felel akkor is, ha az áru összeszerelését a szerződésnek megfelelően a jogosult végezte el, de a szakszerűtlen összeszerelés a használati útmutató hibájára vezethető vissza!
A fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely ettől a rendelkezéstől a fogyasztó hátrányára tér el! Ennek értelmében akármit ráírhattok mcwbp arra a papírra, ha sértik a fogyasztók törvényből eredő jogait, akkor semmisnek tekintendőek.
Változás van a 2003. november 22-e után vásárolt termékek jótállásának esetében is. Egy lényegest emelnék ki:
"A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást legfeljebb 15 napon belül elvégezze. A forgalmazó köteles viszont az adott termék tulajdonságaira és annak a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel megfelelő határidőn belül a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül elvégezni a javítást."
A többit itt mindenki megtekintheti:
http://www.fvf.hu/newweb/hirdocs/Anditoljotallas.doc
|
szer. jan. 28, 2004 18:56 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Szerintem nem kell velük foglalkozni. Ami késik, ugysem múlik. Egyszer betéved oda egy ámokfutó, a nagy számok törvényei szerint.
5/1001
|
szer. jan. 28, 2004 18:36 |
|
|
_SpenceR_
|
HI all!
-<azt hiszem nem hiába költenek neves világcégek súlyos dollármilliókat a fogysztói megelégedettség növelésére...>-szerintem az a cég tud megmaradni a piacon a jövőben aki a vevőiért van és nem pedig fordítva!!!Kezd vége lenni Mo-n is a annak az időszaknak amikor is bármit meg lehet tenni a vevőkkel úgy is megveszik me nincs más....
telitődnek a piacok kedves ****,és nem az fog számítani hogy 167000 üzletetek van ugyanolyan tapló bandával, hanem az a másik 167000 ahol embernek nézik a vevőt...-szóval fordul a kocka---aztán jótcakát lesz mind a 167000 boltotokban....
Egy szó mint száz minden szinten terjeszteni kell a **** hozáállását a VEVŐIHEZ(bár erre lassan maguktól is rájönnek...ű)
SpenceR
|
szer. jan. 28, 2004 18:14 |
|
|