Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 18:10

Hozzászólás a témához  [ 827 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő
Örök mementóul 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
csapjuk agyon:D
..kár hogy nem győri vagy mcwbp

szer. jan. 28, 2004 18:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
maiden,

1., Ha már ilyen okos kis fa*szkalap vagy, akkor tudhatnád,
hogy a corporate értékesítés a központban van, nem a
boltokban. Valószinüleg téged nem engednének be oda.

Amit a cindy -ről mondtál az nagyszerű, menjél oda, az
összes ismerősöddel együtt.

arnd,

A fenti clausula -t csak akkor alkalmazzuk, ha valaki jogi
útra, pl fvf, polg per, terelné az eredeti vételáras /
újrainduló garanciás / és egyéb idétlen játékait.

Egyébként, normális esetben nincs jelentősége, senki nem
kéri a garanciaintézésnél.

Mivel a "felhatalmazott szervizek" "jelenleg" kizárólag a
saját szervizeink, nehéz visszamenőlegesen számlát szerezni
a beépítésről. (mert nem adunk)

Szerencsére a mi cégvezetésünk jogi- és közgazdasági
affinitású, nem pedig flanelinges bitvadász.

szer. jan. 28, 2004 17:56
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Jugeen: köszi a bókokat :o), de messze nem tudok annyit, mint lehetne s mint kéne, nálam sokkal nagyobb szakértők is vannak itt bőven szerencsére.., de azért köszi! :o)

Én nem javasoltam soha Amarlichnak a boltot, de neki a távolság volt mindeddig a meggyőző...Én mindig modtam neki, hogy vigyázz!, de nem hallgatott rám, mindaddig, amíg most a memóriás gari problémájával elhajtották melegebb éghajlatra!

Mellesleg tudom, hogy kik tartják el a céget! Mcwbp büszkén vágta Vértessy Úr fejéhez, hogy nekik 35 milla nem nagy pénz, s ilyenekkel nem foglalkoznak. ez azt sejtetné, hogy hozzájuk minden veő legalább 150-200 ezret vág hozzá.

A valóság pedig az sajnos, ha bárki bemegy láthatja, hogy többnyire a kisemberek járnak hozzájuk, idős bácsikák vesznek alkatrészt az unokájuknak, egyszerű emberek állnak sorba egy-egy ramért, tápért, házért maximum videokariért, az is legfeljebb az Ati 9600 non pro szint!!! Még soha nem láttam egyik üzletükben sem Armani vagy Gucci öltönyös, Rolex órás üzletembereket..... sem 10-esével alaplapot és konfigurációt vásárló egyéneket.

Ennyit arról, amit mcwbp mond!

szer. jan. 28, 2004 15:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Emlékszik még valaki a Visegrádi utcában lévő pincehelyiségre? Ahol tornyokban álltak a Sector alkatrészek és egy putri volt a szerviz? Alig másfél négyzetméter?:)

Szerintetek ha csak becsomagolom a rozsdás vasat, akkor nem rozsdásodik tovább? Igaz szép lesz a borítás és akár a vas-ra is rá tudom írni hogy fagyöngy, de az belül attól még rohad...

szer. jan. 28, 2004 15:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Maiden
Ne magadból indulj ki, a Homo Sapiens az te lehetsz, akit meg annak néztél, az ratcus hungaricus

szer. jan. 28, 2004 15:03
ezüst tag

Hozzászólás 
SZiasztok! Borsodi vagyok. Szeretnék kérdezni valamit mcwbp től:
NEM FÁJ A SZÁD MIKOR BORSODOT FIKÁZOD?????? Szerinted nekem jó hogy itt élek? Jó hogy nincs egy normális munkám egy idegenforgalmival meg egy közgázzal???? Ez kicsit durva volt. Borsodról egy történet. Egy számitógépes cég. Legyen ZK a neve. Elég jól megy nekik az üzlet. Igaz csak egy városban vannak jelen, de ott nagyon... És képzeld drágábbak 1-2% al mint a többiek, de mindenki odajár. És tudod miért? Mert ha bemész illedelmesen szólnak hozzád, ha kell valami 1 héten belül lehozzák, ha elszállnak a hardwereid nem fikáznak veled. Az egyik barátommal esett meg a következő. Anno 1999 körül, vett ott egy P3 as alaplapot, baromi drágán, bele egy asszem 400 as p2?-3? at. Egy savage 4 vidkártyát, de memóra nem jutott. Erre mondta a boltosnak, hogy nem e lehetne hogy hétvégére kapjon egy akkor 14400 FT-be kerülő (erre tisztán emléxek) 32MB ramot. Erre odaatták neki, mert ennyire megbiztak a vevőbe. Hétfőn visszavitte és ennyi. Akkor ezekután ne fikázd borsodot, és nem mond azt hogy nincs fizetőképes kinálat, mert van, csak meg kell találni. TE itt a mostani **** érő 11 ezer forinton lovagolsz, anno 1999 ben ez az épp csak induló bolt lenyelt volan 14400 FT-t csak hogy jó hire legyen. Igaz ti válogathattok, mert megvan a havi 35 milla, de egy dolgot soha ne felejts: hogy az a mistral is egy kezdte egyszer....Néha visszakell nézni honnan jöttél, és milyen egy paraszt bunkó mocskosszájú kis pénzsóvár lettél.Csak ennyit szerettem volna mondani. Ja meg hogy nekem is 25 éves ladám van, és szeretem....mert nem lehet megölni. Na hellóka nyalóka!!

U.i elnézést, kicsit összevisszaság lett, de nagyon felnyomta a vérnyomásomat a borsodi dumával.
Üdv izzó

szer. jan. 28, 2004 14:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Engedjétek meg, hogy én is kifejtsem a véleményemet. A fent nevezett boltról már évek óta mende-mondák keringenek mindenfelé számítástechnikai körökben. Szerintem 2 forintot nem ér az a bolt, ahol velem szemben van egy cirka 18 éves gyerek csőgatyában, és azt mondja, hogy az természetesen normális dolog egy egértől, hogy melegszik. ( 5 perc után már majdnem izzott :)) A billentyűzeten a LED-ek villogtak.) Gondoltam magamban, oké, (van a gyerek és köztem majdnem 10 év, én 1989 óta foglalkozom számítástechnikával, de ekkora f*szságot még életemben nem hallottam), akkor kérek az egérre egy hűtőbordát ventillátorral, ha már lámának vagyok beállítva. Erre a gyerek csak lesett, meg dadogott. Odahivattam a szervízvezetőt. Neki annyira égett a pofája, hogy ilyen **** dolgozik alatta, hogy szónélkül kicserélte, meg sem nézte (azért egy kicsit hangosabban beszétem, hogy javítsak a PR-jukon). Lehet, hogy szerencsém volt.

A probléma szerintem ott kezdődik, hogy mindenki, aki be tudja kapcsolni a számítógépet, az már profinak hiszi magát. Sajnos nagyon sok az ilyen ember, és az ilyen szervizes, na meg bolt.

Maiden:

Te vágod a számítástechnikát, legalább is ez derül ki abból, hogy mennyire vitaképesnek tartod magad. Minenhol vannak hozzászolásaid, nagyon sok jót is írsz, mondhatjuk azt, hogy a jóindulat is tud belőled szólni sok ember tanul a szavaidból. Na de hol volt ez a jóindulat, amikor hagytad, hogy a nem is tudom kicsodád, barát, haver vagy ismerős ott vásároljon?

Azt hiszem tudom erre a választ. Remélem nem sértelek meg, de szerintem te is úgy vagy vele, hogy le van ****, hogy sűlyed a Titanic, úgy sem a tied. Addig nem veszed komolyan ameddig ez nem történik meg veled. Lehet, hogy nem ez a megfelelő, válasz, de én ezt tartom helyesnek. Remélem nem voltam sértő.

Ahelyett, hogy feleslegesen ocsárolkodtok, miért nem fogtok bele a prevencióba?

PREVENCIÓ, remélem nem kell megmagyarázni.

Mi magyar állampolgárok tartjuk fent, ezeket, a minősíthetetlen garanciális igényekkel működő boltokat!!!!!!!!!!

De miért??

Erre adjatok választ!

FUCK magyar garanciális igény!!!!!

Elismerésem mindazon embereknek, akik úgy érzik az energiájukból telik arra, hogy másoknak jó tegyenek. Azzal, hogy arról van szó, mennyire ***************************************************************************** M*stral, még nem éritek el, hogy a tényleg nem hozzáértő xy holnap bemenjem abba a boltba és vásároljon.

Nem a M*stral-t kell szapulni, hanem xy-t felvilágosítani.

Thx, all.

Jugeen

szer. jan. 28, 2004 14:51

Hozzászólás 
Az összefüggés?

A hölgy a bolt tulaja.....

Így már teljes a kép?

tisztelettel: gdea

szer. jan. 28, 2004 14:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
gdea,

Nem látom az összefüggést az egyébként érdekes történeted, illetve mcwbp-ről alkotott véleményem között.

Semmilyen formában nem utaltam arra, hogy számomra szimpatikus lenne az a fajta hozzáállás, SŐT.
Mindössze kifejtettem, hogy a hozzászólásai alapján miért nem érzem egy lótifuti szervizesnek az ürgét.

Remélem, így már teljes a kép, üdv:

zajcev

szer. jan. 28, 2004 14:27

Hozzászólás 
Íme egy jó példa degenerált barátainknak:

Készültem venni egy 2500 Xp procit, a jelenlegi 2400 xpt megvette egy családtag. Ugye azt mindenki tudja, hogy most nem lehet kapni ezt a procit, még a magát olyan nagyra tartó fostralnál sincs, de ha ezer forintért lett volna náluk, akkor sem kéne tőlük.

Van egy kedvenc boltom www.cindy.hu

Nem egy nagy üzlet, bár van akkora, mint a fostral VII. kerületi üzlete... Nagyon korrektek, több mindent vettem már tőlük, s még soha nem döglött be semmi, pláne nem gari időn belül. Lehet, hogy nem egy szuperül felszerelt bolt, de nagyon rendesek, ráadásul ennél olcsóbb üzletet nem is nagyon ismerek.

Tegnap betelefonáltam hozzájuk, hogy van e. Mondták, hogy most nincs, de ma jön áru, szóljak vissza. betelefonáltam ma, kisvártatva mondta a hölgy, hogy egy darab van belőle! Kértem, hogy rakja félre, bevágom magam a kocsiba, s 20 perc múlva ott vagyok.

Úgy is lett, odamentem, megkaptam becsomagolva!, kifizettem, megkaptam a számlát és eljöttem.

Nem köcsögölt, hogy nálunk nincs olyan, hogy félre rakás, pedig egyetlen egy darab volt belőle, a fostral politika szerint az első jöttmentnek odaadták volna, aki fizet, viheti (méghogy válogatnak a vevők közt!!!!)

Tanulhatnának ettől a kis üzlettől. Olcsó is, jó az áru, nem selejt, de ha véletlen történik vele valami, szó nélkül cserélik. Egy volt kollégám alaplapját kekeckedés nélkül cserélték a 11. hónapban!!!

Ajánlom mindenkinek, a fostralnak meg üzenem: van mit tanulniuk.

szer. jan. 28, 2004 14:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hu mig végigolvastam sokáig tartott.
Ebben a topic-ban tényleg itt vannak a legősibb fórumlakók is.
Az egész tényleg arra jó, hogy mit ne csináljon egy bolt, illetve h. hogyan lépjen fel a vevő.
Én sem értem a ominózus cég üzletolitikályát, de amit mondhatok egy kicsit tanulhatna.
Illetve van egy nagy különbség a-között, hogy egy ember ugy jön ki a boltbol h. na jó itt hülyék, vagy hogy ez egy (ide jó sok negativ jelző) bolt és mindenkit lebeszélek a boltrol.
Miskolcról annyit: gondolkozzunk csak el ki is vesz SZG-pet a cégeken kivül?
A miskolci egyetemen kb 10e ember tanul, akik az ösztöndijaik nagy részét PC-re költik. Mi ez ha nem a vásárlói piac.
Üdv energo

szer. jan. 28, 2004 13:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocsi,kétszer ment el.Ráadásul az elsö csak félig.

szer. jan. 28, 2004 12:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csatlakoznék karlos kérdéséhez:

1. vincsi vásárlásánál bevigyem a rack-et amibe belerakjátok?
2. USB "pendrájv"-nál csak "mistralos" szervizes által használhatom?
3. USB hosszabító kábel bekötését hogyan képzeli el az az okos marketinges ember aki kitalálta, hogy minden számlára ráírjátok ezt a nonszen marhaságot?

öröm az ürömben azon kívül, hogy jó az, hogy nem tudnak repülni a tehenek, hogy nem árultok autókat, mert gondolom, ha a tulaj merné vezetni egyből ugrott a garancia... :)))

arnd

u.i.: jobban belegondolva én is borsodi vagyok, legközelebb azért ezt a diszkriminációt kissé visszafogottabban.
Poén: Arany János mivel borsodi volt, amikor "megalkotta" a máig is érvényes magyar irodalmi nyelvet az a borsodi lett, tehát emberünk ha csak nem valami végtelenül primitív zárt kiejtéssel beszél és csak picit is kultur embernek tartja magát a borsodi nyelvezetett használja.
Borsod rulez... :)))

szer. jan. 28, 2004 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A Mistral képviselöitöl szeretnék néhány dolgot kérdezni.Elöre leszögezem,nem kötekedni akarok,pusztán a kiváncsiság vezérel.
A napokban láttam egy számlátokat.Azon az szerepel-bocsi ha pontatlanul idézem-,hogy teljeskörű garanciát,csak a szervizben illetve az üzletben beszerelt termékre vállaltok.Mondjuk,egy tápnál ez hogy müködik?Beviszi a kuncsaft a ,megtörténik az "akció".Utána leragasztjátok a gép oldalát?Vagy lepecsételitek a csavarokat?Pontosan,mi a különleges ebben a beszerelésben?A szerelést végzö emberkéknek milyen szakirányú végzettsége van?Csak azért kérdeztem ennyit,mert ilyen kikötéssel még nem találkoztam.Más helyen is javasolják a helszini beépitést,de sehol nem a garncia egyik feltétele.
Elöre is köszi a választ.

szer. jan. 28, 2004 12:22

Hozzászólás 
persze, nem hiszem, hogy vállalják a saját nevüket...Amit leírtam belső info, azért is írtam, hogy kicsi a világ...

szer. jan. 28, 2004 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A Mistral képviselöitöl szeretnék néhány dolgot kérdezni.Elöre leszögezem,nem kötekedni akarok,pusztán a kiváncsiság vezérel.
A napokban láttam egy számlátokat.Azon az szerepel-bocsi ha pontatlanul idézem-,hogy teljeskörű garanciát,csak a szervizben illetve az üzletben beszerelt termékre vállaltok.Mondjuk,egy tápnál ez hogy müködik?Beviszem a gépet,megtörténik az "akció".Utána leragasztjátok a gép oldalát?Vagy lepecsételitek a csavarokat?Pontosan hogy müködik ez?A szerelést végzö egyéneknek,milyen szakirányú végzettsége van?
Elöre is köszi a választ.

szer. jan. 28, 2004 12:10

Hozzászólás 
nekem magánba nem ők válaszoltak, ennyit talán elmondhatok.

szer. jan. 28, 2004 11:04

Hozzászólás 
nekem magánba nem ők válaszoltak, ennyit talán elmondhatok.

szer. jan. 28, 2004 11:03

Hozzászólás 
Na, itt a szomorú valóság:

Mily kicsi a világ, az állítólagos mcwbp kolléga becsületes neve Gerzsei Zoltán s ő az egyik tulaja a cégnek.

Az Infinite reality kódnévre hallgató homo sapiens pedig a szervizvezető.

Hát így még szomorúbb a helyzet, senki ne is várja, hogy válaszolni fog neki onnan bárki is.....

mcwbp valószínű azért ilyen nagy mellényes, mert van mit a tejbe aprítania, ettől olyan nagy a szája...

Mást nem tudunk, nem megyünk oda többet, és mindenkit lebeszélünk arról, hogy oda menjen...ez egy idő után majd a bevételükön is látszik...

szer. jan. 28, 2004 10:56

Hozzászólás 
tudod, zajcev, van itt Szolnokon egy kedves konkurens
boltosom.
Egy 3 személyes boltocskában ül naphosszat. Különös
ismertetőjele, hogy hölgy, és hogy rohadtul nem tudja, mi a
számítógép.
Eredeti szakma: tanár, csak kényszerből dolgozik ott.

Viszont bármit, ami pl a garanciával kapcsolatos, vagy
netalán számlás fizetéssel stb élből, roppant elegánsan,
arogánsan hárít el. Neki a garancia, mint olyan, nem
létezik, csak az üzlet ajtóig.

de attól még nem jó eladó/üzlet.
Ki van rá írva: ELADÓ...

szer. jan. 28, 2004 10:42
vas-tag

Hozzászólás 
Újra megemlíteném a véleményemet, miszerint mcwbp NEM szimpla alkalmazotja a cégnek.

A stílusa alapján jókora türhő, de emellett VAN ismerete a konkurenciáról és a vidék gazdasági potenciáljáról, még ha az egyeseknek sértő is. A hardware ismereteit nem fitogtatja, valószínűleg inkább pénzügyi területen mozog.

Hogy honnan tudta, hogy nem fog válasz érkezni a vezetőségnek írt levélre? Valszeg vmi köze van hozzájuk... :)

szer. jan. 28, 2004 10:24

Hozzászólás 
"A vevők iránti alázat az, aminek révén enni tudsz adni a családodnak. Nem kell őket szeretni, pláne nem mindet, de azért állsz a pult túloldalán, hogy a segítségükre légy." - ÖRÖK IGAZSÁG!!!

Ha ezt minden kereskedő/szolgáltató is így gondolná, akkor nem tartanánk ott, ahl most tartunk!!!! S ilyen topikok sem lennének!

freelancer: minden elismerésem a tiéd, pár sorban foglaltad össze, hogy mi is lenne a kereskedelem lényege!!!

szer. jan. 28, 2004 10:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Ettől az anyázástól nekem is hányingerem van. Nincs olyan szolgáltató, amelyikkel mindenki elégedett lenne, de ezt egy kicsit soknak tartom. Évek óta vita tárgya a Mistral "vevőbarát" üzletpolitikája, de azt hiszem sikerült valami maradandót alkotni ebben a topicban. Nem akartam hozzászólni, mert azt sem tudom, hogy hol a Mistral üzlete(i), és azt hiszem, hogy csak véletlenül fogom megtudni ezek után, de az a Dosztojevszkij főhős, aki mcwbp néven ír, mély nyomot hagyott bennem. Abból indulok ki, hogyha nem a cégnél dolgozik, akkor nem áll érdekében védeni a Mistralt. Ha pedig ott van, akkor már nem is fogjuk megtudni a becses nevét, mert ha van főnöke, annak helyében kirugnám. Tehát folytatódik a névtelenség.
Nyomot hagyott bennem: engem sem a stílusomért szeretnek a vevők, nálam is voltak már izgalmas helyzetek, kezdő koromban olyan is volt, hogy egyik vevőt le kellett nyugtatnom, hogy a másikat, aki velem bunkóskodott, ne üsse meg. Amióta mcwbp örökbecsű glosszáit olvasom, valami megváltozott bennem: eddig is figyeltem, hogy ne túl sok embert sértsek meg akarva/akaratlanul, de ennek a topicnak a létrejötte óta egy-egy félhülye ügyféllel szemben állva bekattan a topic lényegi tartalma, és inkább mosolyra húzom a számat, és vigyázok, hogy nehogy valamivel megsértsem. Mcwbp -nek hála, tudom, hogy milyen NEM akarok lenni. A vevők iránti alázat az, aminek révén enni tudsz adni a családodnak. Nem kell őket szeretni, pláne nem mindet, de azért állsz a pult túloldalán, hogy a segítségükre légy.
Nekem is volt korábban olyan főnököm, aki azt mondta (1994 -ben hallottam tőle), hogy nincs minden vevőre szükségünk. Már nem létezik a cége, pedig az is több városra kiterjedt. Annak, aki így válogatja meg a munkatársait, annak sem kívánhatok különbet, mert valahol a főnökeid felelnek azért, hogy ilyen hangnemet egy vevővel szemben megengedtél, kedves mcwbp. Egy dolgod lenne még itt, aztán örökre elfelejthetnéd ezt a fórumot: bocsánatot kérni mindenkitől, és kijelenteni, hogy mindazt, amit a céged filozófiájaként leírtál, nem ott hallottad, hanem csak mérges voltál. Ne feledd: nagy cégnek nagyobb a tehetetlensége. Ha felfelé tart, akkor nehezebben lassul le a fejlődése, de ha elindul a lejtőn, akkor az isten is csak nehezen állítja meg.
Csalódtam a Mistral főnökeiben, hogy mind a mai napig nem cáfolnak itt, és nem kérnek elnézést. Ha tudnak erről, ami itt megy, akkor mcwbp az ő felelősségük is.

kedd jan. 27, 2004 22:50
vas-tag

Hozzászólás 
és még hányan olvassák, aki előbb hányja el magát a m...os hozzászolásoktól, és a kézremegéstől nem tud már gépelni...

kedd jan. 27, 2004 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
én sajnálom szegény gyökér mcwpbt...még számolni sem tud.Mindig írja hogy 5-6-7en írunk...aztán ha körülnézne látná hogy a fél fórum..:D

kedd jan. 27, 2004 21:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha látta már valaki akár értelmesen megnyilvánulni, akár segítséget nyújtani mcwbp-t ezen a fórumon az kérem jelentkezzen!

Igaz nem régóta járok ide, de még egyszer nem láttam, hogy bármilyen témában is segítséget nyújtott volna felhasználva azt a hatalmas szakértelmét vagy a Sherlock Holmes-t is megszégyenítő nyomozási technikáját, amit bizonygatni ugyan nem próbált, de szemünk elé tárt.

Mert bizonyosan állította, hogy minden vevő, aki a garancia idő lejárta előtt pár nappal próbálja érvényesíteni az őt amúgy jogosan megillető garanciális jogait, - tehát mindegyik - csak a Mistral-t akarja csődbevinni és szándékosan tönkreteszi alkatrészét, hogy a garanciális idő újra induljon. De bebizonyítani már nem tudta.

Ha másra nem is volt jó, de mi azért jót nevettünk, így "hatan"! :))))

kedd jan. 27, 2004 21:35
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Majdnem végi olvastam a topicot ami ilyen terjedelemnél nem jellemző rám. Eredetileg nem akartam írni ebbe a topicba, de fikázták itt Borsodoté s ezért illetve a többiek tájékoztatása véget írom le a következőket. Igyekszem tényszerű lenni:

Kezdjük mondjuk a McDonalds-al:
Igaz, hogy a főutcán lévő megszűnt, de gyakorlatilag csak átköltözött egy jobb helyre, ahol az autósokat is ki tudja szolgálni. Egyébként azóta építettek egy másikat is. Bár nem túl nagy a forgalma, mert inkább az olyan helyekre mennek az itteniek mint a Tábori pizzéria. Vacak amcsi 1 perces kaja. Olyan mint az amerikai álom. Bemutatják a burgert, hogy az milyen szép és nagy, amikor meg eléd rakják akkor az fele akkora sincs. Elköltök egy ezrest és még jól sem lakom. Amúgy meg nehogy már a meki legyen a mérvadó! Majd röhögök rajtad mikor a csúcsforgalomban araszolsz és szívod a saját szmogod, mert itt ilyen nincs, se csúcsforgalom se szmog. Ha friss levegőt akarok, akkor 20 perc alatt kint vagyok a hegyekben, pesten ennyi idő alatt lehet, hogy a Duna másik oldalára sem érsz át. 10 kilométeres körzetben van 7 tó, ha esetleg fürödni akarok. Neked mi van, a Duna? Futva hamarabb leérek mondjuk az Öreg tóhoz mint te a Balatonhoz autóval. Nincs itt semmi, na ne etes. Van egy rakás az országban egyedülálló látványosság: Aggteleki cseppköbarlang, a Miskolc Tapolcai barlangfürdő, a Mezőkövesdi Zsori, stb. Plaza meg meki lassan mindenhol van. Ez neked a trend??

Tehetségtelen emberek gyülekezete:
Mondjak 1-2 ilyen borsodi tehetségtelen embert: Repka Attila olimpiai bajnok birkózó, Kropkó Péter Ironman, stb.
Itt van az ország egyik legnagyobb egyeteme durván 11ezer diák, ami kitesz 2 kisebb város komplett lakosságát. Valamelyik marsi szonda vezérlőjét itt az egyetemen csinálták, pedig az a NASA-nak kellett és nem egy kukásautonak.

Tönkrement cégek:
A kohászat tényleg tönkrement, de mutass az országban olyan helyet ahol nem. Egyébként Pest sem a gyártelepeiről híres, hanem a pénznyeléséről, és a sz.. kavarásról. Amúgy elfelejtesz 2 aprócska borsodi céget amik benne vannak a magyar TOP10-ben: BorsodChem, TVK Rt. Persze tudom, hogy a "M" (ki sem írom) nemzetközi cég, és Angliától kezdve Törökországig mindenhonnan rendelnek tőle. Nálatok is több ezer ember dolgozik, több tizezrek sorsa függ az M-től:))) A BC olyan deficites, hogy a vezér (az ország 2-3. legjobban fizetett vezetője) havi nettó 30 millát kap. Azt szorozzuk 12 hónappal, + a prémium az olyan 400 milla, + a részvények. (Ja ez olyan 2 évvel ezelőtti info) TÉNYLEG AZ "M"-ET MELYIK TŐZSDÉN IS JEGYZIK??? Szóval ilyen vacak cégek is vannak. Sok a szegény ember, ezt nem tagadom, csak azt ne mond hogy pesten nincs!:)) Itt is van aki H1-es Hummerrel furikázik (33milla), vagy éppen megveszi az éppen aktuális 600-as S mercit és nem érdekli, hogy több mint 40m. Van olyan aki testőrökkel jár, golyóálló az autója (pl. az ex Eddás Pataki Attila), vagy éppen az üveg a házán.

300.000 elégedett vevő, számoljuk csak ki:
Gondolom a konfigokat nem egyben hanem alkatrészenként számoltátok. Akkor 30-al lazán oszthatunk, akkor az már csak 10ezer. Ezt osztjuk mondjuk 300 nappal akkor ez 33 vevő. Ekkora forgalma a sarki fűszeresnek is van.

Ha nem tetszik, ne gyere ide, senkinek sem fogsz hiányozni. Így elkerüljük egymást. Jobb is neked mert több füled lenne mint fogad az biztos. De füleid száma sem lenne osztható 2-vel maradék nélkül. Van egy mondás: Isten nagyon szeretheti a bolondokat, mert sokat alkotott belőlük. Legalább eggyel kevesebb lesz itt. Amúgy az IT piac itt már telítve van, és az "M" style cégek itt nem nagyon maradnak fent. Kisvárosban sokkal gyorsabban terjednek a rossz hírek. Ez nem Pest, ahol van 2 milla koponya és ha átrázunk néhány ezret akkor még mindig marad elég.

ui: Én részemről lezártam a témát, többé nem olvasok bele, és nem is válaszolok semmire. ÉN, és még jó néhányan az infoért járunk ide. Ha valakinek kell akkor segítek ha tudok, ha nekem kell tanács akkor meg remélem nekem is segítenek. De ez a topic nem tartozik ezek közé. Nem vagyok hittérítő, és nem is akarok senkit sem megkeresztelni. Anyázni bárkivel tudok itt is (szerencsére ritkán kerül rá sor). Az a kevés szabadidőmet ami van inkább másra szánom.

kedd jan. 27, 2004 19:30

Hozzászólás 
Tartozom neked 2*80ft-al.

kedd jan. 27, 2004 19:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az édesanyád, ha volt, vagy az édesapád?(az állat annak számít?) az idiota, mert nem vetettek el téged amikor ott lett volna az ideje. Szemrehányást ne tegyél nekik ezért, főleg apádnak ne, vagy akit annak vélsz, mert a végén lebuktatod anyádat, hogy rágcsálókat dugott fel magának, s azoktól fogant.

kedd jan. 27, 2004 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az, hogy az "LX" hatására nem megy tönkre az állítólagos cégetek az nem jelenti azt, hogy igazad vagy akár csak korrektek is lennétek.

arnd

kedd jan. 27, 2004 19:11

Hozzászólás 
hehe,

még mindig csak ugyanaz az öt id**ta irogat.

Igen nagy hatású ez az LX. Már majdnem megéreztük. :)

kedd jan. 27, 2004 18:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Találkozott egy fórumos miskolcival ;o))))))))))))))))))))

>mindenesetre a nagy szája ellenére azóta sem ír a srác...

kedd jan. 27, 2004 18:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
azért gdea, mert 100-ak állnak sorban a selejtes árujukkal, s pisálni sincs ideje, nemhogy gondolkodni, hogy üzenjen. Mellesleg, azt egyébként se tud.

kedd jan. 27, 2004 13:10

Hozzászólás 
mindenesetre a nagy szája ellenére azóta sem ír a srác...

kedd jan. 27, 2004 12:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
T. gdea!
Ha nem tetszik a csávonak a kritika, forduljon birósághoz.
Szerintem hagyni kéne, hogy előadja magát. Az elhangzottak miatt üzleti hitelrontás ez esetben nincs, a becsületük meg már annyi se. Előbbihez hitel kell, utóbbihoz meg az előbbi feltétel teljesülése.
Emailben bárki tud ide üzenni, csak a saját munkátokat növelnéd meg.
Anyázást bírom, nem zavar, s ez ha viszonos, akkor sem. Probléma tehát részemről nem lehet. Írásjogom ha kell átadom. Amit leírok, azt meg vállalom.

üdv

kedd jan. 27, 2004 12:43

Hozzászólás 
szoktam! .-))

kedd jan. 27, 2004 12:08

Hozzászólás 
csak az enyémet ne, szólj, ha már a felső határt súrolom! :O)

kedd jan. 27, 2004 11:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
ez már szappanopera form(u)mát kezd ölteni!:))))))))))))

kedd jan. 27, 2004 10:56

Hozzászólás 
nos, a topicot semmiképpen sem törlöm, esetleg írásjogokat
vonok meg...

kedd jan. 27, 2004 10:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg a topic címében lehetne jelezni, hogy csak 18 éven felűlieknek :)))

kedd jan. 27, 2004 9:35

Hozzászólás 
Figyelj, a sok **** közben ott a szervizben simán van rá ideje..Ott netezik mindegyik...

Ne törődj velük, maradjon csak itt ez a topik, úgyis csak hízni-hízni fog...

kedd jan. 27, 2004 9:15

Hozzászólás 
.-) pont ez volt a válasz.....-)

csak tudjátok, nekem egy mozdulat letiltani valakit, még
neki végig kell szenvedni a regelést...na meg nem csak én
vagyok mod..

kedd jan. 27, 2004 9:06

Hozzászólás 
gdea: had lássuk mi is azt a vérnyomás emelő választ!!

Mellesleg ne várj semit at ilyen ****, kitiltod, s regel másik néven.

kedd jan. 27, 2004 8:39

Hozzászólás 
Talán elárulhatom. Többek között az urat is megkértem, hogy
fékezze magát, ellenkező esetben véglegesen írásjogot vonok.

Erre kaptam egy vérnyomásemelő választ....de majd eglátjuk.

kedd jan. 27, 2004 6:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
gdea: Megtudhatnánk megegyezés részleteit? Vagy mi már le
is vagyunk tojva? És mi az, amivel nehezítenénk a
moderátorok dolgát?

kedd jan. 27, 2004 6:35

Hozzászólás 
Uraim/hölgyeim!

Kérem fékezzék indulataikat!

Tájékoztatásul közlöm, hogy a tegnapi nap során /többek között/ mcwbp úrral is sikerült a fórumról pár emailt váltanom, és valamlyen szinten /hallgatólagos/ megegyezésre jutottunk.

Kérek mindenkit, ne nehezítse meg a moderátorok dolgát, nem szeretnék senkitől sem elköszönni a fórum keretein belül.

kedd jan. 27, 2004 6:25

Hozzászólás 
Mcwbp-nek
A miskolcos szövegért nagyon megtörnélek.

kedd jan. 27, 2004 0:33

Hozzászólás 
Az, hogy a vásárlók könyvében odabiggyesztesz a panasz alá egy átvettem megjegyzést, az nem számít írásban történő megválaszolásnak!!!! Nincs is ott hely erre, csak egy rubrika,amit az üzlevezetőnek/helyettesének kell szignózni s pecséttel ellátni, hogy tudomásul vette s átvette.
---------------------------------------------------------------------

Akkor olvasd el jobban, mi van egy vásárlók könyvének bármelyik lapján.
"bejelentés elintézésének módja"
"A boltvezető (magánkereskedő) bejelentéssel kapcsolatos észrevételei és intézkedései"

Ez a kettő, ami ott helyben kitöltésre kerül, és a vásárló megkapja a saját (második) példányát! Ezesetben a vásárlónak nemkell elküldeni újra ugyanazt a választ levélben, mert felesleges!

Vagy még mindig nem érthető?

Milyen átvettem rubrikáról beszélsz? Lehet Te valami egészmász képzelsz oda:) Volt már valaha vásárlók könyve a kezedben?

Maidenmaiden...

kedd jan. 27, 2004 0:03

Hozzászólás 
infinite: akkora marha vagy, mint az egész bolt, ahol dolgozol!!!!

Az, hogy a vásárlók könyvében odabiggyesztesz a panasz alá egy átvettem megjegyzést, az nem számít írásban történő megválaszolásnak!!!! Nincs is ott hely erre, csak egy rubrika,amit az üzlevezetőnek/helyettesének kell szignózni s pecséttel ellátni, hogy tudomásul vette s átvette.

NA ezt a bejegyzést kell 30, ismétlem 30 napon belül megválaszolni írásban!!!!!! Örülök, hogy beidézték a törvényt, ne akard nekem bemagyarázni, hogy 8 nap, amikor ügyfélpanasz kezelést tanítottam évekeig egy nemzetközi telekommunikációs cégnél!!!!! Te akarod nekem megmondani!!! Röhej!!

Ennyire amatőrök vagytok, hogy még azzal sem vagytok tisztában, amire a törvény kötelez!

Macskajancsi!!!

Na, kis buta, ki a kis buta!!!?????

Ti, ti idióták!!

hétf. jan. 26, 2004 23:31
Hozzászólás 
Hi mcwbp
Nekem nem volt idáig semmi bajom a Mistrállal, haver.
1 CD-t es 1 procit vettem csak nálatok.
De már csak haragudj meg nyugodtan!
Te egy bunko vagy. Nem hiszem hogy a fonokeid /bár lehet/ egyetértenenek az
ilyen, Magyarorszag egyes lecsuszott reszein lakom pocskondiazasaval.
Bizonyara fiatalka vagy, de te mit tennel ha egy ilyen lecsuszott
szerencsetlen helyen laknal, vagy kirugnanak a cegedtol es nem lenne mas
ahol melot kapsz?
Jartatnad igy a pofadat, akkor is a sajat hazadrol?
by horex

---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.560 / Virus Database: 352 - Release Date: 2004. 01. 08.

hétf. jan. 26, 2004 23:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 827 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő